Cerven
ohodnotit
 

Obsah filmu Vánoce na Upper East Side

 
Vanessa poslala jednu z Danových povídek do novin a ty se rozhodli jí otisknout. Dan nemůže být nadšen víc. Navíc se společně se Serenou chystají strávit svátky spolu - když ale rozbalí svůj dárek, drahé hodinky, odmítá ho a navrhuje pravidlo padesáti dolarů jako limit, který každý z nich může utratit.
Blair se těší na svého otce Harolda Waldora (John Shea, ve filmu "Nezvěstný" hraje roli Charlieho Hormana), který se chystá přijet. Bohužel s sebou bere i svého nového přítele, s kterým si koupili svůj vlastní zámek.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2014
Vánoce na Upper East Side
Každý seriál má nějaké vánoční díly, ať   už se jedná o "Sběratele kostí",   "Jak jsem potkal vaši matku" nebo   "Simpsonovi". Tenhle svátek si zkrátka   filmaři nikdy neodpustí. A jak už naznačuje   název dnešní epizody Vánoce na Upper East   Side, rozhodn se tvůrci nehodlají dneska   zabívat Velikonoci. Originální název Roman   Holiday odkazuje na dnes již klasickou komedii   "Prázdniny v Římě" (v originále   právě "Roman Holiday"). Blaiřin otec   je totiž homosexuální a jeho nový přítel se   jmenuje Roman, tedy Romanovi prázdniny.
Mít   nějaký strop na dárek, jako si dali Dan se   Serenou, je fakt dobrý nápad. Také jsem to   vždycky se svými slečnami praktikoval, ani ne   tak proto, že je to opravdu romantické, jako   spíš z důvodu že jsem nikdy neměl na nic   drahého prachy. Tak jsem to aspoň vždycky   zaonačil že jako partneři bychom si měli   vyznávat lásku jinak než materiálně a třeba   věnovat tomu druhému otisknutý článek v   novinách, nebo mu připravit sněhovou nadílku.   Rozhodně ale ne drahé hodinky, to v žádném   případě...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama