Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Vánoce na Upper East Side

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2014
Vánoce na Upper East Side
Každý seriál má nějaké   vánoční díly, ať už se   jedná o "Sběratele   kostí", "Jak jsem   potkal vaši matku" nebo   "Simpsonovi". Tenhle   svátek si zkrátka filmaři   nikdy neodpustí. A jak už   naznačuje název dnešní   epizody Vánoce na Upper East   Side, rozhodn se tvůrci   nehodlají dneska zabívat   Velikonoci. Originální   název Roman Holiday odkazuje   na dnes již klasickou komedii   "Prázdniny v   Římě" (v originále   právě "Roman   Holiday"). Blaiřin otec   je totiž homosexuální a   jeho nový přítel se jmenuje   Roman, tedy Romanovi   prázdniny.
Mít   nějaký strop na dárek, jako   si dali Dan se Serenou, je   fakt dobrý nápad. Také jsem   to vždycky se svými   slečnami praktikoval, ani ne   tak proto, že je to opravdu   romantické, jako spíš z   důvodu že jsem nikdy neměl   na nic drahého prachy. Tak   jsem to aspoň vždycky   zaonačil že jako partneři   bychom si měli vyznávat   lásku jinak než materiálně   a třeba věnovat tomu   druhému otisknutý článek v   novinách, nebo mu připravit   sněhovou nadílku. Rozhodně   ale ne drahé hodinky, to v   žádném případě...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
William Borthwick

Borthwick William

Noc v muzeu (Night at the Museum)

Noc v muzeu
Night at the Museum

Naposled navštívené:
William Borthwick

Borthwick William

Noc v muzeu (Night at the Museum)

Noc v muzeu
Night at the Museum