Cerven
ohodnotit

Super drbna [TV seriál]

Skandál (2008) - 13. díl

A Thin Line Between Chuck and Nate

Rok:
2008
Délka:
40 minut
 

Obsah filmu Skandál

 
Serena je přistižena, jak si v lékárně kupuje těhotenský test. Tato informace se okamžitě objeví na Super Drbně a za chvíli už o tom ví celá škola. To samozřejmě nenechává chladným Dana, jejího přítele. Ten se s ní okamžitě musí sejít a zjistit, jak na tom jsou. Když mu Serena prozradí, že testy jsou pro Blair, které se spozdila její perioda a že je to nejspíše Chuckova vina, zaslechne tuto informaci i Jane, která tak vidí šanci, jak se Blair pomstít. Zaviní tak skandál, jenž bude hodně těžké překlenout.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Skandál >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2014
Skandál
Tak a přichází skandál, když se celá škola   dozví, že to Blair táhne zároveň se   sukničkářem Chuckem a svým milým Natem. No   jo, jednou to prostě muselo prasknout.   Originální název A Thin Line Between Chuck and   Nate - tenká hranice mezi Chuckem a Natem,   odkazuje na romantickou komedii s Martinem   Lawrencem v režisérském křesle a hlavní roli   zároveň na "Honičku na playboye"   jenž se v originále jmenuje "A Thin Line   Between Love and Hate". Což jak si všichni   stihli všimnout, Hate (nenávist) a Nate se   krásně rýmují.
Už mě to trochu začíná   štvát, jak každý spí s každým, a věřte,   že se to bude jen a jen zhoršovat. Jaký   příklad si z toho má brát mládež, která se   na to dívat? Jasně, tak nějaká menší   promiskuita k dospívání patří, člověk si   musí všechno vyzkoušet, zjistit jak to je a   tak. Ale že by každý týden musel mít někoho   nového, vyspat se se všema klukama svých   kamarádek, s každým ve svém okolí? To už je   trochu moc. Možná něco trochu víc ze života   by neškodilo, ale rozhodně ne nic jako je   "Krok za krokem"...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama