Cerven
ohodnotit

Super drbna [TV seriál]

Říše Bassů (2009) - 14. díl (2. série)

In the Realm of the Basses

Rok:
2009
Délka:
40 minut
 

Obsah filmu Říše Bassů

 
Chuckův strýc se vrací i se svým synovcem z Bangkoku, kde ho našel ve zbědovaném stavu, obklopeného alkoholem, drogami a lehkými ženami. Blair si o něj začne dělat starost, ale její mysl je v současné době úplně jinde. Snaží se dostat do prestižního dámského klubu, a pro členství je ochotna obětovat vše.
Ve škole se Jenny zastává šikanované spolužačky, čímž si znepřátelí dívčí spolek. Rodiče jedné z dívek pak proti ní poštvou ředitelku Quellerovou (Linda Emond, ve filmu "Ve službách války" ztvárnila postavu Idy King).

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.3.2014
Říše Bassů
Nemůžu říci, že by se mi Super Drbna začala   nějak extrémě líbit, ale aspoň jednotlivé   epizody dostávají konečně nějaký spád.   Chuck jako zbědovaný milionář, obklopen   chlastem a děvkami, k tomu sem tam nějaké ty   drogy, prostě takhle si já představuji nebe. To   je prostě říše Bassů, protože jeho stýc je   vlastně úplně stejný.
V originále In the   Realm of the Basses odkazuje na japonský film   "Korida lásky", jenž byl do   angličtiny přeložen jako "In the Realm of   the Sence". Velmi kontroverzní erotický   příběh, který byl po natočení ihned   zakázán, režisér byl dokonce souzen, prostě   skandál který pomohl dostat se "Koridě   lásky" do podvědomí úplně vše. O něco   podobného se nejspíše teď snažil i Trrier se   svojí "Nymfomankou", jenže v dnešní   době už se to prostě nemůže nikomu povést.   Možná ještě první "Saw" byl tak   trochu přes čáru a vyvolal řadu emocí, ale   že by se to nějak extra přehánělo, tak to se   říci nedá.
Já to tušil už předem, že   Rufus a Lily měli spolu kdysi dítě, teď se mi   to jen potvrdilo...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama