Cerven
ohodnotit

Super drbna [TV seriál]

Maškarní bál (2007) - 6. díl

The Handmaiden's Tale

Rok:
2007
Délka:
40 minut
 

Obsah filmu Maškarní bál

 
Blair pořádá maškarní ples a využívá Jenny k jeho přípravě. Na oné události se chystá svést Natea, dlouholetého přítele. A Serena jí v tom má pomoci. Té je doporučeno pozvat si svojí novou známost, Dana. Nikdo však netuší, že se do New Yorku vrátila Vanessa, jeho bývalá přítelkyně. A když to Serena zjistí, odmítá dál s Danem na ples přijít - místo toho si sežene vlastní doprovod. Blair se nakonec ukáže jako pěkná mrcha, když odmítne účast Jenny, která se na celé akci tak nadřela. Její jedinou morální nadějí je tak právě Vanessa.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.3.2014
Maškarní bál
Tato epizoda je také uváděna pod názvem   Služčin příběh.
Na Upper East Side se   pořádá maškarní bál, který má na starosti   Blair. Anglický název The Handmaiden's Tale -   ručně vyrobená story, poukazuje na film   "Příběh služevnice" (v originále   právě "The Handmaiden's Tale") s Faye   Dunaway a Robertel Duvallem v hlavní   roli.
Ještě přidám jednu zajímavost k tomuto   dílu, převzata z CSFD.cz:
V 6. epizodě 1.   série nazvané Služčin příběh se objevila   CariDee English, vítězka 7. série soutěže   "Amerika hledá topmodelku" (od r.   2003), a to konkrétně po boku Bartholomea Basse   (Robert John Burke) na večírku pořádaném   Eleanor Waldorfovou (Margaret Colin).
Jak jsem   slyšel kdysi ve filmu pojednávající o seriálu   "Přátelé", úspěšný seriál se   pozná podle toho, že se k vám celebrity hrnou   na hostování sami a vy je už nemusíte ani   zvát. "Simpsonovi" by o tom mohli   povídat, ale jak je vidět, tak ani Super Drbna   si nevede špatně, když se zde objevují   celonárodně známé modelky. Jeden seriál by   mohl hned závidět - a já závidím těm   mužům, co mají po boku takové krásky...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama