Cerven
ohodnotit

Surfařky z vesmíru [TV seriál]

Lightning Point

Žánr:
Země:
Rok:
2012
Délka:
25 minut, 26 dílů
„Vypadají jako dospívající holky a mají rády surfování, ale ve skutečnosti jsou z jiné planety.“
Popis / Obsah / Info k filmu Surfařky z vesmíru
Zoey a Kiki na první pohled vypadají jako obyčejné dospívající holky, ale to je jen mimikry. Ve skutečnosti totiž jsou mimozemšťanky z planety Lumina, které přiletěly na Zemi sbírat vzorky. Shodou nešťastných náhod, kde svůj díl sehrála fascinace mimozemšťanek ve velkých vlnách a surfingu, ale uvízly v australském přímořském městečku Lightning Point. Za pomoci nové kamarádky Amber, která se současně stane jejich lektorkou surfování, musejí najít cestu domů, a při tom se chovat jako obyčejné holky. V malém městečku stačí, když je někdo z vedlejšího města, aby byl pro místní usedlíky podezřelý, ale co teprve, když je cizincem z jiné planety?

Seriál spojuje tradiční téma vztahů mezi dospívající mládeží s prvky dobrodružných sci-fi seriálů a přidává atrakci efektně natočených sekvencí surfingu.

Zdroj: ČT


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Surfařky z vesmíru
Když Zoey a Kiki (Lucy Fry, Jessica Green), dvě nezkrotné dívky z jiné galaxie a světa zvaného Lumina, po ztrátě své vesmírné lodi ztroskotají v australském přímořském městě Lightning Point, místní dívka Amber (Philippa Coulthard) je ukryje. Ale celé město je plné pozorování UFO a dívky si brzy uvědomí, že ony by neměly být první intergalaktickou návštěvou Země. Nebo ano? Když ten čas nadejde, mohou říct sbohem světu tak báječnému a krásnému jako jejich vlastní domov Lumina?


Autor: SvoKar

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Chandan Roy Sanyal

Sanyal Chandan Roy

Gary Bisig

Bisig Gary

Jim Deddes

Deddes Jim

Paige Houden

Houden Paige

Naposled navštívené:
Chandan Roy Sanyal

Sanyal Chandan Roy

Gary Bisig

Bisig Gary

Jim Deddes

Deddes Jim

Paige Houden

Houden Paige