Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Růže pro Zemana

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
jarda53
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.6.2012
Vladimír Brabec je již z   natáčení nemocen, proto   již v posledních dílech   jsou příběhy usedlejší,   proto se přešlo na   špionážní notu a zde není   nutno žádných akčních   scén. Několik let, které   autoři věnovali natáčení   seriálu si zaslouží i   Zeman, kterého mnozí   odsuzují třeba za drobně   zakulacený příběh, ale   tato iluzorní postava   nejednala z vlastních   duševních pochodů ale dbala   o to aby se dodržoval zákon,   který v té době platil.   Přeci i dnes platí zákony,   které se nám nelíbí, a   když se nám 100x nebude   líbit, je debilní, jsou   naší občané jim   persekuvaní. Proto si Zeman   na závěr zaslouží kytici   růží z rukou špionky   Janžurové...
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2014
Tak a je tu"Kytka pro   Honzíka Zemana"   poslední díl.Myslím že   zakončen dobře,nechybí   humor,napětí a nakonec   přestřelka:-) Také   potěší herci v menších   rolích.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.8.2018
Závěrečný díl celého   seriálu už prostě musel   pozdvihnout existenci StB a   její nadřazenosti.   Vyšetřuje se obyčejný   rutinní případ vraždy   malého zlodějíčka, při   kterém ale nepochopitelně   dochází ke střetu s StB.   Mezi podezřelými je   zahraniční dopisovatelka   tiskové agentury, StB však   bez vysvětlení brání s ní   jakkoliv nakládat. Neexistuje   tedy její zadržení,   výslech, prostě nic. Zeman   se o její pravé totožnosti   dozví až na samém konci   příběhu. Ano, nadřazenost   StB nad ostatními   bezpečnostními službami   prostě v zájmu ochrany   státu musela být. Dokonce i   zákony země šly stranou,   pokud se jednalo o jejich   aktivity. Tento poslední díl   není nijak zajímavý, až na   jednu maličkost. Atmosférou   byla snaha navodit   francouzské pohodové   kriminálky, což prozradí   už použitá doprovodná   hudba. Podivná naivita scény   s přestřelkou snad ani   netřeba komentovat.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama