Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Otis

 
Protože se plány uprchlíků zásadně rozcházejí, je na místě, aby se rozešli i jejich společné cesty. Michael s Lincolnem se vydávají osvobodit LJe, kterému hrozí vězení za dvojnásobnou vraždu svých rodičů. A jelikož Veronica byla také zabita, není už nikdo, kdo by se ho zastal. Musí proto zasáhnout jeho biologický otec, a to i přes to, že je to celostátně hledaný uprchlý zločinec.

Ostatní z party se rozhodli zamířit do Utahu. Právě zde by totiž mělo být ukryto pět milionů amerických dolarů, které sem Westmoreland schoval.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2018
Druhý díl pokračuje v nastavené lajně. Je tu   několik dějových linek a vzájemně se dobře   doplňují. Je vidět, že na scénáři si   tvůrci dali záležet. I když si každá linka   jede své, nejsou zmatečné a divák stále ví,   co se kde děje a proč. Události minulého dílu   dosti zamíchaly kartami a pro některé to mnohé   znamená. Něco se povede, něco ne. Michael se   společně s Lincolnem pokusí dostat z vězení   Lincolnova syna. Povede se to? Venku se zatím   dál vede špinavá politika.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.9.2013
Otis
Začíná záchraná akce Lincolnova syna LJe. I   když tato postava ze začátku nebyla ani trochu   sympatická, nakonec se jakž takž vypracovala a   už jí je i proč fandit. Lincoln vydává   šifrovanou zprávu Na trojce si zvol pravého   Otise, kterou bych teda já osobně nikdy   nepochopil. Také nechápu, proč si Michael   nechal vytetovat jméno hrobu, kam ukryl všechny   věci. Je přeci nadprůměrně inteligentní a   přeci si bude až do smrti pamatovat, kde   nejspíše potají v noci musel kopat jámu a   zahrabávat tam tyhle věci. Na to si myslím, že   se asi jen tak nezapomíná. Zbytečně tím   poskytl vodítko Mahamonovi. V druhé sérii jsou   záporáci ještě zápornější, že přesto že   mohou pracovat na straně systému   představujícího obecně dobro, vychází ze   všech situacích jako ti největší křiváci.   Filmaři se hodně snaží, aby u diváků   neklesla ani trochu obliba hledaných vězňů.   Teď se budou snažit celou druhou sérii utéci   ze země. A co až se jim to podaří? O čem bude   ta třetí série? A nezapomínejme, že to   končí až čtvrtou řadou...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama