Cerven
ohodnotit

Země nikoho [TV seriál]

No Man's Land

Země:
Rok:
2020
Délka:
45 minut

Obsah filmu Země nikoho

 
Seriál sleduje válku v Sýrii očima francouzského mladíka Antoina, pátrajícího po odcizené sestře, která je považována za mrtvou. Zatímco se krůček po krůčku snaží přijít záhadě na kloub, spojí síly s jednou z kurdských ženských jednotek.

Seriál Země nikoho sleduje hrůzy syrské občanské války očima francouzského mladíka Antoina, pátrajícího po své odcizené sestře, která je považována za mrtvou. Zatímco se krůček po krůčku snaží přijít temné záhadě na kloub, spojí síly s jednou z kurdských ženských jednotek, kterých se obávali i členové teroristické organizace ISIS, a vydává se na území okupované Islámským státem. Jeho cesta, na které...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV seriál]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
16:9
 
 
Jazykové verze:
francouzská, kurdská, anglická, arabská
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Země nikoho >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.4.2021
Země nikoho představuje prolnutí tří žánrů   - špionážního thrilleru, romance v exotických   kulisách Blízkého východu a válečného   dramatu. Naivní mladík z Evropy odjíždí do   Sýrie hledat svou sestru poté, co neuvěřil   zprávám o její smrti. Stává se účastníkem   brutálně vedeného konfliktu mezi stoupenci   Islámského státu a kurdskými milicemi, do   kterého vstupují další významní hráči.   Motá se tu Mosad a více frakcí kurdských   milicí a rozvíjejí se další drobné linky.   Sledujeme 3 kamarády z ISIS, kteří jsou z   Anglie, sledujem rodiče i manželku Antoina,   Tajné agenty z Mosadu a další lidi z různých   stran týhle hnusný války, která v Sýrii, ale   snad i v Iráku je u konce. Seriál slušně   ukazuje, že válka je porád HUMUS kdekoliv, že   různé tahy na šachovnici kolikrát ovládají   jiní hráči a tak podobně. Slušná výprava,   neokoukaní herci, reálně a uvěřitelně   natočeno, ačkoliv to potkávání těch všech   je občas nereálné. Mohlo být více akce,   občas některé pasáže nudí a jsou moc   upovídané. Jinak uvítám i druhou řadu, ke   které konec vybízí - 70%.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Keith Meriweather

Meriweather Keith

Toprak Karaoğlu

Karaoğlu Toprak

Willy Bogner

Bogner Willy

Naposled navštívené:
Keith Meriweather

Meriweather Keith

Toprak Karaoğlu

Karaoğlu Toprak

Willy Bogner

Bogner Willy