TV Paprika
|
Spektrum Home
|
TV Noe
|
Doma
|
16:00
Báječní kořenáři (5)
Cyrus Todiwala a Tony Singh jsou mistři kuchaři a kořenit, na to je opravdu užije. Zejména, když jde... Cyrus Todiwala a Tony Singh jsou mistři kuchaři a kořenit, na to je opravdu užije. Zejména, když jde o britská jídla. Také nás přesvědčí, abychom denně používali při vaření ostré, měkké, sladké nebo diskrétní druhy koření. Proč zůstávat vždycky u obyčejného pepře, když můžeme použít kmín, skořici nebo vanilku...? 16:30
Schuhbeckova bavorská škola vaření II (7)
Názorná kuchařská škola na vysoké úrovni s klasickými bavorskými pokrmy: vítejte v Schuhbeckově škol... Názorná kuchařská škola na vysoké úrovni s klasickými bavorskými pokrmy: vítejte v Schuhbeckově škole! Mnichovský kuchařský mistr Alfons Schuhbeck zde poprvé seznámí veřejnost se základy bavorského kulinářského umění. Ať už bude na programu slepičí polévka, preclíkové knedlíky, křupavá vepřová pečínka nebo nějaký moučník, v rámci podrobného kuchařského kurzu se budeme moci krok za krokem naučit mistrovské postupy přípravy nejproslulejších pokrmů klasické bavorské kuchyně. Instruktorem, který nás do všech těchto kouzel zasvětí, bude kuchař patřící ve svém oboru mezi nejlepší. Alfons Schuhbeck, populární televizní kuchař a propagátor bavorského kulinářského stylu, nám prozradí, jak docílit toho, aby byla křupavá nejen kůrčička vepřové pečeně, ale i strouhanka smaženého řízku. Recepty se vyznačují rozmanitostí a budou mezi nimi zastoupeny vynikající předkrmy, pikantní polévky, výborné ryby, masa i lákavé dezerty. Klasické bavorské kulinářské kreace -- jako je například vepřové koleno, sýrový karbanátek nebo buchtičky se šódó -- zcela jistě potěší srdce každého správného labužníka. 17:00
Pečeme s Annou Olson II (2)
Zázračná cukrářka Anna Olson zasvětí diváky do základních i speciálních kroků, které je třeba znát v... Zázračná cukrářka Anna Olson zasvětí diváky do základních i speciálních kroků, které je třeba znát ve světě pečení cukrářských výrobků, ať už máme na mysli muffiny nebo sněhové cukroví, krémové zákusky nebo croissanty. Anna se v každém dílu tohoto seriálu zaměří na nějaký jednoduchý, dobře známý moučník či zákusek, který postupně vylepšuje a komplikuje, a tak vlastně nenásilně přiměje i diváky, aby se zajímavou formou něco nového naučili a aby se z cukrářů začátečníků pozvedli na úroveň skutečných profesionálů. Třešinkou na dortu je pak nenapodobitelný styl Anny Olson, jakož i tipy a triky, které divákům u obrazovek při pečení prozrazuje. 17:25
Bylinky ze zahrady (1)
Znalosti léčivých rostlin a jejich hodnotných vlastností jsou téměř stejně staré jako lidstvo samo. ... Znalosti léčivých rostlin a jejich hodnotných vlastností jsou téměř stejně staré jako lidstvo samo. Bylinky jsou nepostradatelné jak pro kuchyni, tak pro lékařskou vědu. V tomto pořadu si probereme známé i neznámé mýty a legendy, posoudíme staré tradice, které se k jednotlivým rostlinám pojí, za zdmi klášterů se budeme moci seznámit s léčitelskou činností mnichů a navštívíme i zahrádkáře, kteří mají pěstování fantastických léčivých bylin jako koníčka. Odhalíme přísně střežená tajemství těchto všestranných rostlin a vypátráme, v čem se skrývá jejich síla. 17:30
Jakubiak, s láskou k místní kuchyni II (5)
Jak se zhotovuje charsznické kyselé zelí, sirup z černého bezu, marmeláda ze zelených rajčat a plack... Jak se zhotovuje charsznické kyselé zelí, sirup z černého bezu, marmeláda ze zelených rajčat a placky, na které je pyšná celá Žemaitija? Čím se vyznačuje andrychówský kabanos a jaký modrý sýr nám nabízí Kamienna Góra? To vše se mohou dozvědět diváci TV Paprika z pořadu Tomka Jakubiaka. Náš sympatický průvodce se rozhodl znovu objevit několik tradičních polských produktů a nechává se jimi inspirovat při sestavování svých zajímavých receptů. Diváky zve tentokrát ke společnému vaření do velmi malinké, ale tím útulnější a přátelštější kuchyně. 17:55
Moderní Snack Bar (14)
Adrian Richardson, známý šéf z Melbourne, otvírá svůj nový bar, aby v něm předvedl svůj moderní jíde... Adrian Richardson, známý šéf z Melbourne, otvírá svůj nový bar, aby v něm předvedl svůj moderní jídelní lístek obsahující nové a nezvyklé drobné pochutiny a nápoje. Richo přistupuje ke světu označovanému jako finger food neotřelým způsobem a nabídne divákům nápady, jak zpestřit nabídku malých a lehkých soustíček. Má pro ně například olivy, jejichž náplň tvoří prosciutto opečené na oleji a parmezán, a neméně lákavý je minisendvič s krevetami a česnekem. V každé epizodě svého seriálu nás seznámí s chytře vymyšlenými sousty, která není těžké připravit ani doma, v obyčejné kuchyni... A ještě nám k nim doporučí vhodný módní nápoj. 18:20
Bocuse d’Or - Lyon (1)
Na stanici TV Paprika pokračuje seriál věnovaný nejslavnější kuchařské soutěži světa, pořádané pod n... Na stanici TV Paprika pokračuje seriál věnovaný nejslavnější kuchařské soutěži světa, pořádané pod názvem Bocuse d’Ort. Ve čtyřech nových dílech uvidíte očima samotných protagonistů soutěže, jak probíhala fáze od slavného evropského vítězství v roce 2016 do lyonského finále v roce 2017. Bocuse d’Or - Lyon je filmový cyklus, ve kterém uvidíte obtíže související s přípravami, projevy soutěžního napětí, jakož i zklamání a radost soutěžících. Vždyť každá vážná zatěžkávací zkouška má lehčí a nebezpečnější části. A po soutěži bychom vám rádi ukázali, jak můžete i doma se surovinami používanými v Bocuse d’Or zhotovit soutěží inspirované, ale přesto jednoduché pokrmy. Tamás Széll a Kevin Szabó vám prozradí nejen dobré recepty, ale i množství tipů a triků užitečných v kuchyni. Při vaření si pravděpodobně vzpomenou i na několik dalších zajímavých detailů ze soutěže. 18:50
Vánoce na TV Paprika (3)
Jedním z nejdůležitějších dějišť horlivých vánočních příprav je už tradičně kuchyně. V mnoha rodinác... Jedním z nejdůležitějších dějišť horlivých vánočních příprav je už tradičně kuchyně. V mnoha rodinách už několik týdnů před svátky začíná sestavování plánů, projednává se, co by se mělo uvařit k večeři a co bude nejvhodnější nabídnout hostům. Ve vánočním pořadu stanice TV Paprika nám pomohou vytvořit sváteční menu oblíbení moderátoři našich programů -- Róbert Bede, Tamás Dános, Dóra Havas a András Jókuti. Poskytnou nám také několik praktických rad a nápadů, aby sváteční období v posledním měsíci roku proběhlo v dobré náladě a bez zbytečných zmatků. 19:15
Královské recepty (12)
Michael Buerk navštíví někdejší královský palác v Audley Endu, kde se k němu připojí mistrovská kuch... Michael Buerk navštíví někdejší královský palác v Audley Endu, kde se k němu připojí mistrovská kuchařská dvojice, Paul Ainsworth a Anna Haugh. Společně pak připravují královské pokrmy typické pro staré časy i pro dnešek. Michael mimo jiné nahlíží do zápisků Mildred Nicholls, jedné ze zaměstnankyň královské kuchyně, která bya ve službách panovnického rodu před více než sto lety. Mildred si zaznamenala recepty, podle nichž se vařilo královskému páru, a kuchařské postupy. Královský archív tyto zápisky, které velice poutavým způsobem popisují vznešené pokrmy z konce devatenáctého a počátku dvacátého století, před nedávnem zpřístupnil. Nejšikovnější mistři kulinářského oboru ve Velké Británii se nechávají inspirovat zmíněnou knihou zápisků, jakož i poznatky týkajícími se ještě starších epoch, a vaří dnešní i dřívější oblíbené pochoutky královské dynastie. Navíc Michael pořad koření vzrušujícím vyprávěním o různých historických zajímavostech. |
16:35
Na chalupě – Austrálie (7)
Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista ... Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici C 17:25
Daleko od mlžného Albionu (19)
Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počas... Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počasím? V seriálu se ukáže, že za cenu, kterou dostane za svůj dům v Anglii, si může pohodlně vybrat z nejrůznějších nemovitostí situovaných v doslova nejkrásnějších koutech Evopy. Od Francie po Chorvatsko, od Německa po Itálii, respektive až po Španělsko, uvidíme celou plejádu krásných domů, usedlostí, ba dokonce i zámků, a zároveň prožijeme s anglickými dobrodruhy toužícími po slunečních paprscích vzrušující chvíle vyplněné hledáním vhodného obydlí. 18:30
Hledači pokladů 38 (17-32)
Dvě družstva - jeden bohémsky založený expert jako pomocník - a bleší trh - cílem je: dosáhnout co n... Dvě družstva - jeden bohémsky založený expert jako pomocník - a bleší trh - cílem je: dosáhnout co největšího profitu prostřednictvím dražby získaných pokladů. Soutěž je vzrušující a humorná, ale kromě toho se budeme moci seznámit i s dějinami umění Velké Británie, protože před kamerami se otevřou brány obrovských a unikátních sbírek. 19:15
Velkolepé plány: Austrálie III (1)
Je to už čtvrtá řada velkoryse koncipovaného, unikátního seriálu, který divákům dovoluje nahlédnout ... Je to už čtvrtá řada velkoryse koncipovaného, unikátního seriálu, který divákům dovoluje nahlédnout do nových domovů a do života jejich stavitelů. Můžeme pozorovat, jak australští projektanti vlastnoručně realizují své precizně vypracované plány, a to od půdorysu až po vytváření praktických prostorů pro každodenní život. Zavítáme mimo jiné na malebný ostrov King, kde uvidíme dům nazvaný „Velrybí ocas”, a opět se ukáže, že pokud jde o dům našich snů, není žádný design příliš ambiciózní a neexistují nezdolatelné překážky. |
||
TV Paprika
20:00
Pečeme s Marthou Stewartovou V (3)
Martha Stewart divákům prozradí svoje nejšikovnější tipy a metody, přičemž je povzbuzuje, ať jen i o... Martha Stewart divákům prozradí svoje nejšikovnější tipy a metody, přičemž je povzbuzuje, ať jen i oni pečou doma vynikající dezerty a jiné cukrářské výrobky. Martha kromě své oblíbené modernizované klasiky předvádí v tomto pořadu to nejlepší ze svých receptů na snídaně, pudinky a zákusky. 20:30
Moje matka vařila s Patrizia Paliglieri (6)
Patrizia Paliglieri vyrostla v Itálii a už pětadvacet let žije v Rumunsku. Ve svém kulinářském králo... Patrizia Paliglieri vyrostla v Itálii a už pětadvacet let žije v Rumunsku. Ve svém kulinářském království ale jednoznačně udržuje při životě italské tradice, zaměřuje se zejména na domácí kuchyni, na recepty, které se naučila od maminky a od babičky. Všechny její pokrmy se připravují velmi snadno a ingredience se často dají pozměňovat podle individuálního vkusu, protože v jejím případě co je psáno, to je málokdy přísně dáno. 20:55
Dóra Havasová: Moje vysněná cukrárna (3)
Dóra Havasová ve svém pořadu o cukroví předvede profesionálům i začátečníkům přípravu takových sladk... Dóra Havasová ve svém pořadu o cukroví předvede profesionálům i začátečníkům přípravu takových sladkostí, které by v její vysněné cukrárně byly k dostání dnes a denně. Kromě receptů nabízí Dóra divákům i tentokrát bezpočet drobných triků a praktik, s jejichž pomocí dokáže i těm, kteří měli dosud z pečení strach, že pečení cukroví je prostě životní nutnost. 21:20
Jakubiak, s láskou k místní kuchyni II (5)
Jak se zhotovuje charsznické kyselé zelí, sirup z černého bezu, marmeláda ze zelených rajčat a plack... Jak se zhotovuje charsznické kyselé zelí, sirup z černého bezu, marmeláda ze zelených rajčat a placky, na které je pyšná celá Žemaitija? Čím se vyznačuje andrychówský kabanos a jaký modrý sýr nám nabízí Kamienna Góra? To vše se mohou dozvědět diváci TV Paprika z pořadu Tomka Jakubiaka. Náš sympatický průvodce se rozhodl znovu objevit několik tradičních polských produktů a nechává se jimi inspirovat při sestavování svých zajímavých receptů. Diváky zve tentokrát ke společnému vaření do velmi malinké, ale tím útulnější a přátelštější kuchyně. 21:45
Bratři pekaři II (1)
Hlavními postavami tohoto seriálu jsou dva bratři -- jeden z nich je pekař, druhý kuchař -- kteří di... Hlavními postavami tohoto seriálu jsou dva bratři -- jeden z nich je pekař, druhý kuchař -- kteří diváky zasvětí do tajů správného pečení, ale připravte se na to, že nebudou ztrácet čas s nějakými muffiny! Tom a Henry, kteří se opírají o pekařské tradice pěti generací, vám dovol nahlédnout do samého srdce své kulinářské manufaktury. S jejich pomocí se může naučit všechny pekařské triky a fortele každý jen trochu zvídavý divák. Oba hoši si v každém dílu seriálu vykasají rukávy a prosívají mouku, aby mohli diváky postupně seznámit s kompletní nabídkou svých chutných receptů. Nemyslete si však, že tento pořad je jen o chlebech a pečivu; každá jejich pochutina má v sobě pořádnou náplň, je zalita lákavou omáčkou, prostě je něčím vynikajícím doplněna, tudíž se na stole objevuje jako pompézní ohňostroj chutí. A oba bratři dokonce uspořádají i závody v pečení koláčů! Ve vyrovnané soutěži bude každý z nich péci koláč na určité téma -- aby výsledky své práce nakonec předložili k ochutnání hladovým porotcům! 22:35
Andy a Ben jedí ve světě (2)
Andy a Ben, dva věrní kamarádi, budou svým svérázným stylem objevovat kulinářskou Mekku Mexika, Špan... Andy a Ben, dva věrní kamarádi, budou svým svérázným stylem objevovat kulinářskou Mekku Mexika, Španělska a Portugalska. Andy Allen a Ben Milbourne se na svých cestách dostanou do zajímavých kulinářských center i do bláznivých situací a zavedou televizní diváky do světa hluboce inspirované tvorby receptů. 23:00
Juliovy pokrmy za 22 minut (1)
V tomto pořadu nám šikovný Julius ukáže rychlé, jednoduché a chutné recepty, a navíc je jeho netajen... V tomto pořadu nám šikovný Julius ukáže rychlé, jednoduché a chutné recepty, a navíc je jeho netajeným úmyslem přesvědčit diváky, že k přípravě vynikajícího jídla každému úplně postačí 22 minut. Takže teď už se nikdo nebude snadno vymlouvat ani na lenost, ani na stresové situace na pracovišti nebo na nedostatek času... Nebude, kdo by mu to sbaštil! Navštíví vás přátelé a nevíte, co byste jim uvařili? Nedělejte si z toho hlavu! Moderátor našeho pořadu vás zásobí nápady, které vám - a rád - sbaští každý host. 23:30
Jamie dělá ještě rychlejší minutky (37)
Povzbuzen úspěchem svého předchozího podobného seriálu dělá Jamie minutky nyní ještě rychleji: průmě... Povzbuzen úspěchem svého předchozího podobného seriálu dělá Jamie minutky nyní ještě rychleji: průměrná doba přípravy je pouhých 15 minut. Vaření rychlých jídel pro všední den tak postoupilo na úroveň o stupínek vyšší. S takovou rychlostí se do jednoho půlhodinového vysílání snadno vejdou dvě jídla – na přípravu každého z nich připadne od á až do zet pouhá čtvrthodina. Jamie se přidržuje svého obvyklého „přízemního“ stylu a ukazuje divákům, že vaří v reálném čase a jaké triky a pomůcky používá, aby se vešel do předepsaného časového limitu. Jeho rady dobře využije každý, kdo v pracovní dny nechce zbytečně ztrácet čas zdlouhavým vařením. Jamie nás v tomto seriálu pohostí britskou klasikou a domácí středomořskou kuchyní, ale kromě toho se náš svérázný mladý kuchař tentokrát nechal inspirovat i asijskými kulinářskými nápady, zejména thajského, indického a čínského původu. Tak může být i vaše rychlé domácí menu obohaceno o exotičtější barvy a chutě. To je inovace, která potěší každého člena rodiny. 23:55
Jakubiak, s láskou k místní kuchyni (1)
Jak se zhotovuje charsznické kyselé zelí, sirup z černého bezu, marmeláda ze zelených rajčat a plack... Jak se zhotovuje charsznické kyselé zelí, sirup z černého bezu, marmeláda ze zelených rajčat a placky, na které je pyšná celá Žemaitija? Čím se vyznačuje andrychówský kabanos a jaký modrý sýr nám nabízí Kamienna Góra? To vše se mohou dozvědět diváci TV Paprika z pořadu Tomka Jakubiaka. Náš sympatický průvodce se rozhodl znovu objevit několik tradičních polských produktů a nechává se jimi inspirovat při sestavování svých zajímavých receptů. Diváky zve tentokrát ke společnému vaření do velmi malinké, ale tím útulnější a přátelštější kuchyně. |
Spektrum Home
20:05
Dům snů VII (1)
Jeden bratr vidí podstatu v prodeji nemovitosti a následné koupi nového domu, zatímco druhý přísahá ... Jeden bratr vidí podstatu v prodeji nemovitosti a následné koupi nového domu, zatímco druhý přísahá na zachování, renovaci a rekonstrukci původního obydlí. Takový je rozdíl mezi bratry Scotty v pojetí cesty, která může šťastnou rodinu účinkující v našem pořadu dovést k domu snů. Argumentace, kterou se jeden bratr Scott snaží trumfnout druhého, vede často k humorným situacím, ale nakonec je vlastně jedno, které z obou dvojčat klienty přesvědčí o své pravdě, výsledek bude v každém případě zdrojem radosti a spokojenosti. 20:50
Dobrodružství Hugha ve Skandinávii (3)
Je to snad od pradávna pěstovaný vztah ke strohé přírodě? Přidejte se k objevitelské pouti do země v... Je to snad od pradávna pěstovaný vztah ke strohé přírodě? Přidejte se k objevitelské pouti do země věčného slunce, kterou organizuje cestovatel Hugh Fearnley-Whittingstall, aby se seznámil se skandinávským způsobem života a aby se pokusil rozluštit tajemství šťastného žití tamějších obyvatel. Seriál, který má napůl cestopisný, napůl gastronomický charakter, nám předvede úchvatné krajinné scenérie, svérázné postavy a mnoho dalších krás, ale navíc i taková jídla, jaká jsme možná ještě v životě neviděli. 21:40
Rekonstrukce starých nemovitostí
George Clarke je architekt a bytový architekt, který nám tentokrát předvádí velkolepé a mohovité fir... George Clarke je architekt a bytový architekt, který nám tentokrát předvádí velkolepé a mohovité firmy, jejichž odhodlaní majitelé se snaží přetvářet historické budovy na příbytky odpovídající potřebám 21.století. Dlouhá plánovací fáze, nespoutaná fantazie a výdrž! Výsledkem je znovuzrození starých obranných objektů, větrných mlýnů, strážních věží a církevních staveb v novém pojetí a s novou funkcí, jak uvidíme v jednotlivých dílech tohoto seriálu. 22:30
Velkolepé plány - ty nejlepší za posledn... (4)
Tento seriál se může pyšnit už přibližně patnáctiletou historií. Ve výběru složeném ze čtyř dílů nás... Tento seriál se může pyšnit už přibližně patnáctiletou historií. Ve výběru složeném ze čtyř dílů nás nyní Kevin McCloud seznámí s takovými stavbami, které se co nejkreativnějším způsobem přizpůsobily prostředí, ve kterém se nacházejí, ať už je to přelidněné centrum Londýna, nebo ten nejztracenější a nejzapomenutější ostrov celé Velké Británie. 23:17
Dům snů - Domov, sladký domov
Šaramantní dvojčata ze seriálu Dům snů nyní dovolí kamerám, aby natočily největší výzvu jejich život... Šaramantní dvojčata ze seriálu Dům snů nyní dovolí kamerám, aby natočily největší výzvu jejich života. Tentokrát totiž rekonstruují vlastní rodinné hnízdo, svůj dúm snů v Las Vegas. |
TV Noe
|
Doma
Varte s nami
Další díl/opakování: Recepty šéfkuchára Marcela Ihnačáka a známej moderátorky a skúsenej pekárky Adriany Polákovej Neželaná nevesta
Další díl/opakování: Romantický seriál Tur. (2017-2018). Dila
Další díl/opakování: Romantický seriál Tur. (2012-2014). |
TV Paprika
00:20
Michaelova kuchyně (23)
Mistr kuchař jménem Michael připravuje jednoduché pokrmy, přičemž divákům předvádí neobvyklé triky a... Mistr kuchař jménem Michael připravuje jednoduché pokrmy, přičemž divákům předvádí neobvyklé triky alternativního vaření. S jejich pomocí můžeme poznat nové chutě, nové metody a nové suroviny. Ústředním prvkem pořadu s instruktážním charakterem, který byl natočen v mistrově vlastní kuchyni, je Michaelovo profesní krédo, jehož se nikdy nepřestává držet: Jakmile jednou pochopíme základy přípravy určitého jídla, hned k nim musíme dodat něco ze své neopakovatelné osobnosti. Nebo raději všechno - to se to pak vaří! 00:45
Bratři pekaři: Ochutnávka Británie (3)
Pekař Tom Herbert se svým bratrem Henrym, který je řezník a zároveň kuchař, vyvíjí veškeré úsilí, ab... Pekař Tom Herbert se svým bratrem Henrym, který je řezník a zároveň kuchař, vyvíjí veškeré úsilí, aby dokázal, že také britská jídla právem patří k nejlepším na světě. Bratři provozující rodinný podnik tvrdí, že malá oblíbenost britské kuchyně je naprosto neopodstatněná. Nyní pátrají po původu tohoto omylu a po důkazech, které blud uvádějí na pravou míru. Cestují po své vlasti od úžasné říše jezer v severozápadní Anglii přes bujně zelený Wales, méně známé mořské pobřeží v Kentu až po kouzelnou hornatou krajinu Derbyshiru. Navštíví šest různých míst, na kterých se setkávají s nadšenými příznivci britské kuchyně. Tom a Henry si vyhrnou rukávy a vrhají se na zemědělskou činnost, pouštějí se do rybaření a krmení dobytka, aby potom všechny tyto úkony korunovali vařením unikátních pokrmů inspirovaných fantastickými ingrediencemi typickými pro jednotlivé navštívené regiony. Recpty zhotovují pod širým nebem na grilu, na ohništi nebo na plynovém vařiči, podle možností, načež finální výsledek podávají místním nadšencům, s nimiž se cestou seznámili, ve formě pravé a nefalšované venkovské hostiny. Když nakonec hladoví strávníci -- a zároveň porotci -- zasednou k talíři s Tomovým nebo Henryho jídlem, můžeme být svědky tradiční zdravé soutěže mezi sourozenci; oba bratři totiž vaří samostatně a na porotě je, aby rozhodla, který z obou pokrmů je chutnější. 01:30
Co je v ledničce? (14)
Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, k... Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, které měl právě doma, tedy v chladničce nebo ve spižírně. Ale právě tak často nastává situace, že po větším nedělním obědě se chladnička zaplní množstvím jídel, která by nám bylo velice líto vyhodit. V našem seriálu, ve kterém se hledají právě takovéto pokrmy, očekávají nápadití moderátoři - Dóra Havas, Gerti Kapusi a Róbert Bede - diváky s takovými jednoduchými recepty, které nabízejí řešení v případě obou dvou situací. A kromě samotných receptů nám moderátoři poslouží i různými dalšími drobnými nápady a praktikami, s jejichž pomocí můžeme chladničku nebo spižírnu naplnit i vyprázdnit co nejchytřeji a nejhospodárněji. |
Spektrum Home
00:00
Dům snů VII (1)
Jeden bratr vidí podstatu v prodeji nemovitosti a následné koupi nového domu, zatímco druhý přísahá ... Jeden bratr vidí podstatu v prodeji nemovitosti a následné koupi nového domu, zatímco druhý přísahá na zachování, renovaci a rekonstrukci původního obydlí. Takový je rozdíl mezi bratry Scotty v pojetí cesty, která může šťastnou rodinu účinkující v našem pořadu dovést k domu snů. Argumentace, kterou se jeden bratr Scott snaží trumfnout druhého, vede často k humorným situacím, ale nakonec je vlastně jedno, které z obou dvojčat klienty přesvědčí o své pravdě, výsledek bude v každém případě zdrojem radosti a spokojenosti. 00:45
Daleko od mlžného Albionu (19)
Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počas... Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počasím? V seriálu se ukáže, že za cenu, kterou dostane za svůj dům v Anglii, si může pohodlně vybrat z nejrůznějších nemovitostí situovaných v doslova nejkrásnějších koutech Evopy. Od Francie po Chorvatsko, od Německa po Itálii, respektive až po Španělsko, uvidíme celou plejádu krásných domů, usedlostí, ba dokonce i zámků, a zároveň prožijeme s anglickými dobrodruhy toužícími po slunečních paprscích vzrušující chvíle vyplněné hledáním vhodného obydlí. |
Doma
Smotánka
Další díl/opakování: Nevšedný svet kľúčovou dierkou Adela show
Další díl/opakování: Talkshow Adely Banášovej Búrlivé víno
Další díl/opakování: Rodinný seriál SR (2015) |