Duben

Komentáře uživatele iviik

iviik

iviik zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Doktorská pohádka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.11.2013
iviik
Vtipná,veselá a   inteligentní pohádka alá   Čapek. skvělé herecké   obsazení a výkony v čele s   Menšíkem,co víc si přát a   k tomu dodat :-) současné tv   pohádky nedosahují bohužel   ve většině případech   těchto kvalit ani omylem.
Goldfinger
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.11.2013
iviik
paradni klasicka bondovka s   S.Connerym,ktera patri k   vrcholum teto serie. novejsi   rady bondovek jiz nejsou,tak   kvalitni po vsech   strankach,coz je velka   skoda,kdyz z kultuvni serie se   zrodi pouze "akcni   movie",kterych jsou dnes   tucty,a nepomuze mu ani v   nazvu prilepek "James   Bond 007" :-)
Havel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.12.2021
Tohle, raději ani vůbec   nehodnotit. Bohužel poslední   dobou ani v české   kinematografii, co se točí   dokola za obdobné   "produkty," není   vlastně už pořádně, co   zhodnotit. Ne nadarmo se   říká od nepaměti:   "Ševče, drž se svého   kopyta". Škoda, že se   tím mnozí v životě   bohužel neřídí, jak by   bylo fajn na světě.   Bohužel, jako politik   (prezident), to byl životní   omyl a nepomůže tomu ani   jeho neustálá a hlavně   nekritická glorifikace z řad   některých lidí, často   patrná u "rádoby   umělců" apod. Oceňuji   hlavně jeho přínos v   oblasti umělecké či   filozofické, kdy v těchto   vodách měl po listopadu i   zůstat.
Jak se krotí krokodýli
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2019
Ika
Výborná oddechová rodinná   komedie a skvělí herci a   film splnil svůj účel od   výchovného aspektu až po   zábavu ;-) Kombinace   Nekonečný-Vojtek a jejich   neustálá show, prostě   paráda ???? Mnozí   "kritici",   nepochopili, že je to opravdu   hodně volné pokračování   původních dvou filmů   (navíc byly díly tehdy   točeny v jiném období,   duchu i s jinými herci aj.) a   jistě, že je a bude T. Holý   jenom jeden včetně jejich   zpracování ;-) Obdobné   verze se už ani v   současnosti, nedají   natočit. A nežijme pořád,   minulostí ;-) Nicméně, bych   vůbec nezatracoval ani výkon   dětských herců a už vůbec   ne ostatních herců. Tenhle   díl jsem si užil a výborně   se bavil od začátku až do   konce ;-)
Noc na Karlštejně
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2021
Na hradě, ženská
Film-muzikál, nám neustále   zraje, jako víno. Hudba,   scénář, režie, děj a   herecké obsazení i výkony   herců, to vše skvěle   namixované a k tomu   atmosféra příběhu z doby   Otce vlasti, podtrhuje vše.   Krásné a   romanticko-komediální   pojetí dané tématiky   včetně majestátního   Karlštejna, tak umocňuje   skvělý filmový i hudební   zážitek. Natočí se v   současnosti ještě vůbec   někdy něco podobného?? Mám   obav, že nikoliv, sešla se   zde nejen úžasná herecká a   hudební generace skloubená s   hudebním géniem loci, který   těmito písněmi, dodal dílu   celkové kouzlo a pozvedl   tento filmový klenot na   nejvyšší piedestal české   klasiky a zajistil mu   nesmrtelnost.
Pacientka dr. Hegla
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.11.2021
Výborný román a skvělé   herecké výkony u všech. Pod   taktovkou režiséra Vávry,   zde A. Mandlová předvedla   jednu z mála rolí, kde   podala svůj životní výkon.   Škoda, že mnohé   prvorepublikové hvězdičky   byly herecky tehdy obsazovány   do stále se obdobně   opakujících   romanticko-sladkých blábolů   a těchto podobných   charakterních a   mnohovrstvých rolí ve   filmech bylo v té době   bohužel, jako šafránu.
Veselé velikonoce (Joyeuses Paques)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.11.2021
Bébel v akci
Úžasný herecký koncert   Bébela, kdy ostatní mu   zdatně nahrávají a   sekundují. Vtipná,   excelentní a oddechová   komedie, která vtáhne od   začátku do konce a nikdy   Vás neomrzí. Dnes se   bohužel už točí pořád   dokola, to stejné či   obdobné a navíc k tomu   jejich úroveň se čím dál   častěji rovná nule,   bohužel většinově jen na   jedno použití. Hodnocení,   nestačí a dal bych ještě   vyšší než 10/10.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698008
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178402
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10