Duben

Komentáře uživatele JendaV29

JendaV29

JendaV29 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 52
Captain America: Občanská válka (Captain America: Civil War)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.5.2016
proc..?
tenhle film mi prisel uplne k   nicemu. Nikam se nic   neposunulo. Ve filmu nebyl   vylozene zadny zaporak,   vsichni se proti sobe rezali a   nakonec si rekli, ze stejne   zustanou kamaradi... bylo par   vtipnych scen, ale bohuzel   prevladaly okamziky kdy jsem   se nudil. I zaverecna scena   byla pro me zklamanim... Ale   at si kazdy udela svuj   nazor...
Deadpool
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.4.2016
dlouho jsem se na Deadpoola   těšil, ale k mému nemilému   překvapení nebyla to taková   pecka, jakou jsem čekal.. :-/   .. DP hlášky super, o tom   žádná, ale to je tak   jediné, o čem ten film je.   Dějově to je takové   nijaké, tématicky by to   spíš měla být parodie,   než dobrodružné sci-fi.   Chvílemi mi to přišlo jak   film Maska. Asi mi tam   neseděla ta interaktivita s   diváky. To že se v v   každém druhém záběru   Deadpool podívá do kamery a   pronese něco ve stylu   "hej, diváci, tohle je   film a vy se na něj díváte   a já jsem herec a ten kdo   psal tenhle scénář měl asi   málo peněz, takže druhý   díl nebude.." atd.. toho   tam bylo na mě až moc.. ale   jinak odpočinkový film,   který si jistě své   příznivce najde..
Den nezávislosti: Nový útok (Independence Day: Resurgence)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.7.2016
Dvě hodiny ztraceného života..
určitě znáte ten pocit, kdy   si pročítáte komentáře k   filmu, na který se chystáte   do kina a říkáte si:   ,,přeci ten film nemůže   být tak hrozný, jaka   píšou." .. také jsem   si to říkal.. pak jsem   vyšel z kina a hlavou mi   znělo "měl jsi věřit   komentářům..."

tak přátelé,   tohle bylo jedním slovem   šílený. Tvůrci tohoto   snímku si určitě řekli   "čím více, tím   lépe" Takže vesmírná   loď ufonů byla větší   naše naše planeta (což   působilo velmi komicky...)   spousty dějových linií   (zcela zbytečných) atd,atd..   co mě ale dostávalo úplně   nejvíc, byl ten patriotismus   a sebeobětování každého z   herců. Věta "zabijte   mě, jen ať lidstvo   přežije" tam zněla v   různé formě snad co   každých 10 minut. Finální   scéna byla jak z filmu   Godzila vs Hvězdné války..   Jsem velký fanda sci-fi,   kousnu vážně hodně, ale   tohle bylo opravdu hodně   hodně mimo.. v kině snad   nebyl jediný člověk, který   by po skončení filmu   neodcházel a nekroutil hlavou   s komentářem, že něco tak   hrozný ještě neviděl...
Doktor Strange (Doctor Strange)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.2.2017
Trans dimenzální hovadina
čekal jsem málo a dostal   ještě méně. Ani jsem to   nedokoukal. Chápu, že je to   na motivy určitého   příběhu a že bylo potřeba   se držet tématu, ale tohle   ne.. Zlatí Avengers..
Dovolená za trest (Blended)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.10.2014
1/10
škoda tohle i komentovat..   uřvaná blbost, bez jiskry,   nápadu, bez humoru. Vydržel   jsem 30 min, než jsem to   vypnul a zařadil do kolonky   "nikdy víc"
Dvojníci
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.10.2016
nuda...
Po 10ti minutách nudy jsme to   vypnuli. Nečekal bych, že se   to časem rozjede.. třeba si   to najde své příznivce,ale   my to nebyli.
Extraterrestrial
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.5.2015
1/10 HRŮZA
tak větší hovadinu jsem už   dlouho neviděl.. blbost nad   blbosti.. a ten konec??? tak   ten tomu fakt dodal na   kvalitě!
Fantastická čtyřka (The Fantastic Four)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.9.2015
1/10
že tohle bude kokotina první   třídy jsem si myslel už po   zhlédnutí traileru a teď se   mi to bohužel potvrdilo. Děj   totálně o ničem, pointa   vzniku F4 je do nebo   volající, o akčnosti ani   nemluvě, ta tam snad nebyla   žádná a finální   "bitva" byla spíš   k smíchu. Původní F4 byla   alespoň vtipná, tohle   nemělo ani špetku humoru. A   dle toho závěru se obávám,   že se na nás chystá druhý   díl.. :-(
Godzilla II Král monster (Godzilla: King of the Monsters)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.6.2019
totální propadák
věřím, že tímto   komentářem ušetřím   nejednomu člověku 189,- Kč   (což je cena lístku do   kina). Už to, že na   premiéře bylo v celém sálu   6 lidí, mě mělo varovat..   dal jsem tomu šanci, ale to   co následovalo, jsem opravdu   nechápavě sledoval doslova s   otevřenou pusou. Po cca 20   min. jsem se modlil ať je už   konec. Nicméně dalších 110   min. utrpení mě teprve   čekalo..
Návaznost   na Godzillu z r. 2014 je   pochopitelná. Už ta se mi   skoro vůbec nelíbila. Takže   když se na plátně začala   objevovat různá monstra,   která kde se vzala, tu se   vzala, věděl jsem, že bude   zle. Když pak začali chrlit   z tlamy lasery a různé jiné   paprsky smrti, tak to byl pro   mě totální konec.

Myšlenka a děj   filmu, tak to mě dostalo   definitivně. To jejich dítě   - kdyby ji ve filmu   neoslovovali jako dívku, tak   jsem si celou dobu myslel, že   to je kluk.

Za   mě špatný jak herecky,   obsazení, děj, prostě   všechno špatně. Byl to   uřvaný film bez nápadu,   slátanina všeho možného i   nemožného, prostě ne -   tohle už nikdy víc. Což   bylo také vidět na všech   6ti divácích kina a jejich   komentářích cestou ven...
Hercules (Hercules: The Thracian Wars)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.12.2014
3/10
A tak jsem se tesil! ale   vlasaty Hercules s kyjem a v   kozesine mi pripominal spis   neadrtalce z doby kamenne nez   bajneho hrdinu. Kulisy a   rekvizity byly jak z   loutkoveho divadla,o efektech   bych se rad rozepsal vice,lec   zadne tad nebyly.. A dej?   vetsinu filmu se tam mezi   sebou rezaly dve armady,padaly   stovko mrtvych a nakonec se   ukaze,ze praktickxm vsichni   byli hodni a stacilo by jen   zabij dva hlavni padouchy. no   co,jednou jsem to videl a   vickrat uz nikdy.
Hodný dinosaurus (The Good Dinosaur)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.11.2016
hezke, ale...
moc hezka animace, ale tohle   ma byt film pro deti?? Od   zacatku do konce tam nekdo   nekomu ublizuje, nekdo umira,   neustale same rvacky....   skoda, byt lepsi pribeh a mene   nasili... osobne bych tohle   svym detem nepustil
Hulk (The Hulk)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.6.2015
2/10 ...Zklamání...velké...
Hulka mám fakt rád, ale   tenhle snímek je dost   podprůměrnej.. děj   debilní, efekty i na tu dobu   strašné a hlavně ta kamera,   jak neustále přes obrazovku   běhá X různých záběrů.   Co to má znamenat??? Tohle   už víc vidět   nepotřebuji...
Inferno
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.1.2017
velké zklamání
pár měsíců před uvedením   filmu do kin jsem četl   knížku, která mě naprosto   uchvátila a tím pádem se   nemohu ubránit porovnání.   Měl jsem ale pocit, že se   dívám na úplně jiný film   - děj byl cca jen z poloviny   podobný knize, postavy ve   filmu měly úplně jiné   osudy, velká část, která   byla pro příběh   důležitá, byla ve filmu   vypuštěna a hlavně -   naprosto jiný závěr filmu,   který totálně pohřbil   celý film. Hlavní myšlenkou   příběhu mělo přeci být   vypuštění viru, který   nakazí 1/3 populace   neplodností a tím pádem se   planeta uzdraví. V knize byl   vir vypuštěn, hlavní   myšlenka příběhu   naplněna, to bylo na tom   všem zajímavé. To ve filmu   měl být jako "happy   and" nebo co??? Obrovská   škoda. Film měl podle mě   velký potenciál, ale tohle   je pro mě opravdu velké   zklamání...
Jedna za všechny (The Other Woman)
 
Přidáno: 26.10.2014
4/10
začátek hodně   podprůměrný, uječený, bez   vtipu. Měl jsem hodně co   dělat, abych to vypnul.. od   poloviny to začalo tak nějak   jít.. takže celkový dojem -   slabší průměr. Nečekejte   žádnou extra zábavu.
Jízda švárů (Ride Along)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.9.2014
2% akce, 98% dialogů, které   jsou spíše nudné než   vtipné.. čekal jsem úplně   něco jiného. Tenhle snímek   už nikdy víc..
Město nemrtvých (Battle of the Damned)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.9.2013
TOHLE UŽ NIKDY!!!!
Proč tohle někdo   natočil??!!! tenhle film je   slátanina všech možných   stylů dohromady a nic   kloudného z toho. O   hereckých výkonech se nedá   ani mluvit, Lungren tam   utíká, jak když má   zlámané obě nohy a ty   "efekty" ??? když   jsem viděl ten model   vrtulníku, tak mě to   totálně položilo.. a ty   roboti tomu nasadily korunu.   Jako milovník filmů o   zombících dávám 1 bod   alespoň za ty mrtvolky i   když to byla taky síla.   Tenhle film už opravdu   NIKDY!!!
Mrtví neumírají (The Dead Don't Die)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.3.2020
ne-ne-ne
možná jsem nepochopil   skrytý smysl tohoto snímku,   ale přiznám se, že pro mě   to byla naprosto   nepochopitelná slátanina   všeho možného. Zařazuji do   kategorie "už nikdy   víc"...
Můj otec je šílenec (That's My Boy)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.8.2014
Ztráta času..
Nutno podotknout, že mám   Adama Sandlera rád, ale tohle   bylo vážně hrozný.   Začátek docela šel, ale tak   od 1/3 jsem to už nedával.   Nevadí mi ostřejší   hlášky ve filmech, ale   stavět humor na tom, že za   každým slovem bude ku.va,   hov.o, atd.. Adam Sandler umí   lepší filmy, než bylo   tohle. Po 30 min. jsem to   vypnul, protože dokoukat to   do konce bylo nad moje síly.
Osm hrozných (The Hateful Eight)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.2.2016
neurazí, nenadchne..
westernová detektivka na   téma "někdo v této   místnosti je vrah." .. a   někdo je jeho komplic.. a   někdo není tím, za koho se   vydává.. a kdo je vlastně   klaďas a kdo záporák? Kdo   přežije? Otázek je hodně..   na druhou stranu i času na   to, to zjistit, je víc než   dost.. celých 182 minut ..to   mi přišlo až moc.. navíc s   přihlédnutím k tomu, že   první hodinu se neděje   vůbec nic. Jen dlouhé a   místy i zbytečné dialogy...   to byl také důvod, proč   jsem si po hodině říkal,   jestli pokračovat nebo to   vypnout.. ale říkám si   "je to Tarantino, dej mu   šanci. Něco se tam musí   začít dít" A taky že   ano. Zhruba po hodině filmu   to začíná.. děj se rozjí,   krev začíná téct (sice   méně než jsem na základě   recenzí od ostatních   čekal), věci dávají smysl   a divák začíná chápat   souvislosti. Až do konce   filmu není jasné, jak to   vlastně dopadne, což   hodnotím pozitivně. Dvě   hvězdičky ubírám za   zbytečné dialogy a tím   pádem za dlouhý film. Dívat   se na to v kině, tak bych se   asi nudil, doma se to dalo   vydržet. Na rozdíl od   ostatních Tarantinových   filmů se k tomu už asi   nevrátím, ale rozhodně   stojí za to vidět.
Ospalá díra (Sleepy Hollow)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.7.2014
Jednou a dost..
Od první minuty je jasné jak   tohle dopadne.   Předvídatelné scénky a   navíc to americké   vlastenectví z toho teklo   proudem. Snad co věta, to   oslava Ameriky a jejich   vlastenectví. Nejsem odpůrce   USA, ale tohle bylo i na mě   moc. V tom filmu by snad i   batole položilo raději   život za prezidenta než aby   se mu něco stalo. Pro mě   velmi podprůměrný snímek,   nebýt těch pár vtipných   hlášek, tak to vypnu už v   polovině..
Pařba o Vánocích (Office Christmas Party)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.10.2019
začnu tím, že jsem film   vypnul cca ve 1/3 neb mi to   přišla jako ztráta času.   Ale druhou stranou až tak   blbý to taky nebylo. I pár   vtipných hlášek se našlo..   jinak byl film o ničem -   zápletka a celý děj byl tak   jednoduchý a nesmyslný, že   to asi celý film už od   začátku směrovalo tím   špatným směrem. Bohužel   ani poměrně dobré herecké   obsazení to nezachránilo.   Možná to bylo tím, že mi   Jennifer A. do této role   (mrchy) vůbec neseděla. I   když se opravdu snažila.   Nechci celý film házet do   kopru, protože jsem ho   nedokoukal, tak třeba se to v   druhé půlce rozjelo, ale to   se už nedozvím...
Pátá vlna (The Fifth Wave)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.7.2016
pro teenagery dobré...
Tak myšlenka dobrá (i když   trochu parodie na Den   nezávislosti), překvapení v   průběhu filmu také dobré i   když trochu předvídatelné,   ale jinak... :-D

většinou neprozrazuji   nic z děje filmů, ale tady   se musím podělit o pár   dialogů..

"ty jsi mimozemšťan   a nebo člověk?"
"jsem oboje. Spousty   let už vraždím lidi, ale   jak jsem tě uviděl, tak jsem   se změnil a už chci zabíjet   jen mimozemšťany. Odpustíš   mi to?"
"ano,   odpustím" ..zakončeno   dlouhým polibkem...

----

"neznáš mého   bratra" (je mu asi 10   let).
"ano,   znám, sloužili jsme spolu v   armádě."
----

tak podobných   nesmyslů je tenhle film   úplně plný.. poslední   záchrana lidstva je složená   z dětí mezi 10ti a cca 16ti   lety, kteří se samopalem v   ruce chrání zbytky   civilizace..
Hlavní   herečka by se usmívala snad   i kdyby jí řezali hlavu   motorovou pilou..

ale ať nejsem jen   negativní, věřím, že si   tenhle film své zastánce ve   věkové skupině 10-15 let   určitě najde. Mě je   bohužel už o   "něco" víc,takže   30% a to jen za celkem dobrý   nápad na film...
Plán útěku 2 (Escape Plan 2: Hades)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.7.2018
propadák
tak tohle bylo vážně hodně   slabé. Možná v 90.letech by   se tenhle film chytil. Těch   věcí, které musíte   kousnout, aby vám to dávalo   smysl, tam bylo víc než je   zdrávo. První díl byl   super. Jak jsem zjistil, že   je dvojka, byl jsem nadšený.   Prvních pár minu dobrý,ale   jakmile se začal děj   odehrávat ve vězení, tak   šlo ve od 10 k 5. Za mě   totální ztráta času.
Pohádkář
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.11.2014
1/10
Bylo na v kine na tomto   vystrelku ceske kinematografie   5 lidi. Po odchodu z kina jsme   na sebe vsichni nechapave   koukali. Aby jste tenhle film   pochopili,tak musite byt bud   genius nebo uplne   vykradeny,tohle vazne neni pro   normalni lidi. Nebyt te   lahvinky vina,kterou jsem pri   filmu pokoril,tak odejeu uz v   polovine. Tenhle film nestoji   ani za to si ho zadarmo   stahnout natoz si koupit   listek do kina. Setrete sve   penize a nervy a radeji se   podivejte na neco   normalniho,treba na Krtecka a   kalhoty...
Pompeje (Pompeii)
 
Přidáno: 18.7.2014
slátanina všeho možného
Když smícháte film   Gladiátor, Spartakus a třeba   Drtivý dopad, tak máte   tohle.. tenhle film ničím   nepřekvapí. Scéna jak   bojuje 6 gladiátorů proti   30ti dalším, je úplně jak   vystřižená z Gladiátora.   Snad i ta hláška "já   si to pamatuji jinak" je   doslovná.. tyhle filmy nemám   rád, když už chtějí   natočit něco pořádného,   tak ať je to originální a   ne tohle.. ani jsem to   nedokoukal...
Poslední lovec čarodějnic (The Last Witch Hunter)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.11.2015
Hrůůůůza!!!!
Tak tohle vážně ne! Mám   rád Vin D. i tyhle typy   filmů, ale čeho je moc, to   ho je příliš... Smíchejte   filmy Blade, Harry Potter a   Čaroděj ze země OZ a vyjde   vám tahle nebetyčná   kokotina!!! Nebýt mi líto   těch 159,- Kč za lístek,   tak jsem z toho kina odešel   už po 20ti minutách, takhle   jsem se tam nudil celých 100   minut filmu. Co tohle mělo   znamenat??? Děj úplně o   ničem, při těch dialozích   mi bylo trapně za herce a   Elijah Wood v roli otce   představeného tomu nasadil   korunu trapnosti. Je to 10   minut, co jsem odešel z kina   a už prakticky nevím, o čem   ten film byl. Pevně doufám a   věřím, že do rána   vypudím z hlavy poslední   zbytky a už si na to nikdy   nevzpomenu. Ten otevřený   konec ve mě jen vzbuzuje   obavy, že by snad, nedej   Bože, mohlo být i   pokračování.... jen to   ne....
Poslední zúčtování (Final Score)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.2.2019
slabota
Tak cekal jsem od toho malo a   dostal jeste mene. Herecke   vykony prakticky vsech hercu   podprumerne. Dej taky nic moc.   Vazne ztrata casu...
Predestination
 
Přidáno: 28.8.2015
9/10 Dokonalé!
do určité míry chápu   komentář Radegasta (viz   níže) pokud věříte, že   svět vznikl lusknutím pána   Boha a ať děláte co   děláte, tak máte budoucnost   jasně napsanou a nelze ji   svým jednáním a vůlí   změnit (btw. takového   člověka bych chtěl   zaměstnávat :-D   "šéfe, vždyť se   snažit nemusím, protože ať   udělám co udělám, dopadne   to pořád stejně" ) tak   pak je mi vás jednak líto a   hlavně tohle není film pro   vás. Naopak jestliže jste   fandové cestování časem a   nevadí vám u filmu kapánek   přemýšlet (něco jako u   filmu Počátek) tak pak je   tohle to pravě pro vás.   Napínavé, maximálně   vychytaný děj a luxusní   závěr.
Převrat (No Escape)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.12.2015
6/10
v celku napínavý snímek,   který byl zasazen, dle mého   názoru, do ne zrovna   ideálního prostředí   jihovýchodní Asie (zřejmě   Laos nebo Kambodža) a v tom   je asi ten problém. Mnou   velmi, velmi oblíbená místa   a lidé, kteří jsou schopni   takového krvavého   převratu??? To mi v tom filmu   nesedělo. A pak - kde byla   armáda?? Až na jednu jedinou   scénu, kde jsou   příslušníci asijské   policie zahnání na útěk   tlupou postychtivých Asiatů,   tam nebyla jediná zmínka o   odporu ze strany státu.. A   pak ten vrtulník a tank   zbouřenců v ulicích města.   Taky kapánek přehnané.   Naopak Owen Wilson, kterého   známe spíše z   komediálních rolí, zde   působil poměrně   věrohodně. Takže závěrem,   pokud se oprostíte od   nereálnosti celého filmu a   závěrečné scény, která   je jak vystřižená z   většiny amerických filmů,   tak snímek určitě   doporučují. Užijete si 100   minut napětí a akce.
Sedm statečných (The Magnificent Seven)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.12.2016
velmi podařené
ano, je tu nových Sedm   statečných a za sebe musím   říct - dobrá práce.   Původní snímek z roku 1960   je klasika a tak se musíme v   první řadě vyhnout   porovnání a srovnávání.   Sedm statečných (2016) je   dle mého podařený film,   nechybí humor, napětí,   akce. Líbila se mi   rozmanitost postav 7   statečných a velmi   pozitivně hodnotím změnu   jmen oproti původnímu filmu,   takže předem nevíte, kdo   zemře.. Jeden bod odečítám   za scénu s kulometem a za to,   že nechali zemřít   statečné, které jsem si   oblíbil :-))
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376831
Obsahů a biografií: 178347
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10