Duben

Komentáře uživatele štoura

štoura

štoura zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Policie Modrava
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.4.2015
tak jsem zhlédl díl Návrat   kovboje a byt´ se jednalo   již o 7. díl série,   ujistilo mě to o tom, že   jsem nic neprošvihl. Sice   krásné záběry Šumavy, ale   jinak díl plný,dle mne,   nerealných věcí - módní   přehlídka v Srní, pošta   otevřená v létě v noci,   uniformováná dvoučlená   hlídka jezdící vyslýchat   svědky, krásné nové auto   za pěkných mnoho settisíc   hlavní hrdinky až po   rozebrání kurníku, kdy až   po naložení na vozík bylo   "bystrým"   policajtem zjištěno, že je   dvoustěnný. Tvůrcům bych   doporučil shlédnout pár   díl seriálu Big Ben na   konkurenční tv Prima. Bylo   by to pro ně víc než   poučné.
Velký útěk (The Great Escape)
 
Přidáno: 21.3.2020
tak jsem to dnes dal ateda   nevím nevím. Nalakály mě   kladné recenze a herecké   obsazení. Sice jsem to   odkoukal, ale mám z něj   hodně rozporuplné dojmy. Pro   milovníky tohoto žánru asi   dobrý, ale osobně mám   dojem, že ostatním zustanou   po shlédnutí filmu v hlavě   otazníky. Např. - proč   postava Steva McQueena   nestále vymýšlí formy   utěku, když se pak jen tak   přikutálí k plotu a   prostříhá se ven,aby se   druhý den vrátil či co tam   neustále přehrabávali   hráběma na údajných   záhonech hráběma, když tam   nic nezasadili a němcům to   nebylo divné, německý   voják slintá nad potravinami   a stěžuje si, že se o ně   nikdo pořádně nestará a   pak přinese fotoaparát   přesně dle pokynů,   člověk, který vnímá na 2m   člověka jako skvrnu tam dvě   hodiny pobíhá jakoby   nic,další tam bůhví jak   dlouho kope tunel a pak   řekne, že má klaustrofobii,   při utěku samotném stojí   němec metr od ležícího,   nevidí ho a pak následně   udělá dva kroky a nešlápne   na něj atd... Viděl jsem to   a už nikdy to neuvidím. Za   mě 4/10 a to jedna   hvězdička za herecké   obsazení.
Všiváci
 
Přidáno: 21.2.2016
To si snad ČT dělá ...
Přiznávám, ke sledování   filmu mě zlákala jak reklama   na něj, tak vcelku vězdné   obsazení, kterému jsem   věřil, že film díky tomu   bude z těch lepších.   Bohužel musím konstatovat,   že za peníze poplatníků   byla natočen slušně   řečeno propadák. Vydržel   jsem silou vůle ( děkuji za   potlesk ) přesně 60 minut a   pak jsem bez jediné výčitky   odešel. Pro mě   nepochopitelné věci, např.   jak postava představovaná K.   Hádkem ví, kde bydlí   okradená postava hraná J.   Langmajerem, jak se králík   dostal z bytu na střechu, jak   se p. Langmajer dostal do   bytu, když mu ukradli klíče   či výbuch v trafice... Do   toho jen těžko uvěřitelné   náhody atd... Jako, kdyby   producent přines hotový film   do televize, tam ho vyměnil   za obálku s penězma a v   televizy, aniž to někdo   skouknul, to šoupli do   vysílání nebo byl dotyčnej   zhulenej. Za mě propadák.
Vyprávěj
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.4.2013
tento seriál dobře začal,   tvůrci se aspoň trochu   snažili vyvíjet děj,   postavy a jednotlivé díly na   sebe navazovali. Ale měl   skončit sametovou revolucí.   Od té doby , asi v zájmu   hesla vytřískej co de,   švihaj díly, ve kterých se   vůbec nic neděje. V   podstatě to jsou samostatné   epizody ve stylu těch   mýdlových oper. A nejvíc   mě deptá výměna   představitelů hlavních   postav v průběhu 1 řady a   hlavně, že veškeré postavy   nějak zapomněly stárnout.   Například postava Andrey   Kerestéšové vypadá   mladší než její o cca 25   let mladší syn v podání   Matěje Hádka. A o stále   stupidnějších dialozích   ani nemluvě.
Ztracená brána
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.1.2016
No nevim
tak jsem to konečně   skouknul a musím říci, že   ačkoliv je pro mě většinou   jméno p. Stracha záruka   dobrého pořadu, zde to   absolutně neplatí. V tomto   seriálu nasekal tolik   režisérských chyb (   mrtvola, z které kape   několik hodin krev a navíc   pod ní žádná krev není,   p. Abrhám jde přes ulici do   hospody s baterkou, právník   pamatující si sériová   čísla pistolí svých   klientů, jak se p.   Stivínová dostala s   prázdnýma rukama do   zamčeného auta atd. bylo by   toho ještě hodně. Seriál   jako takový dobrý, ale těch   chyb, že to celý seriál   srazilo na kolena. Z úcty k   p. Strachovi 50%

TV Program

ČT1 - Četnické humoresky (1997) [TV ...

20:10 - 21:40

35 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

ČT2 - Ohrožená Amazonie

20:00 - 21:00

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

20:20 - 21:40

25 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:40

30 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178514
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Enrique Chediak

Chediak Enrique

Jerry Siegel

Siegel Jerry

Ján Zeman

Zeman Ján

Vítězslav Ureš

Ureš Vítězslav

Můj syn Johnny (My Son Johnny)

Můj syn Johnny
My Son Johnny

Nerozluční (Inseparable)

Nerozluční
Inseparable

Richard Pryor

Pryor Richard

Anna

Anna

Hledání Země Nezemě (Finding Neverland)

Hledání Země Nezemě
Finding Neverland

Kaiser - Lábus: Sametových deset minut s…

Kaiser - Lábus: Sametových deset minut s…

Den na Zeleném mysu

Den na Zeleném mysu
Den na Zeleném mysu

Naposled navštívené:
Enrique Chediak

Chediak Enrique

Jerry Siegel

Siegel Jerry

Ján Zeman

Zeman Ján

Vítězslav Ureš

Ureš Vítězslav

Můj syn Johnny (My Son Johnny)

Můj syn Johnny
My Son Johnny

Nerozluční (Inseparable)

Nerozluční
Inseparable

Richard Pryor

Pryor Richard

Anna

Anna

Hledání Země Nezemě (Finding Neverland)

Hledání Země Nezemě
Finding Neverland

Kaiser - Lábus: Sametových deset minut s…

Kaiser - Lábus: Sametových deset minut s…

Den na Zeleném mysu

Den na Zeleném mysu
Den na Zeleném mysu