Duben

Komentáře uživatele Prorok_Mysterionu

Prorok_Mysterionu

Prorok_Mysterionu zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 226
10 pravidel jak sbalit holku
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.3.2015
Instantní romantická komedie   s klišovitýma scénama,   který známe asi ze   stopadesáti amerických   filmů. A aby dojem byl   stoprocentní, hraje ve filmu   pouze anglicky zpívaná   hudba. Kdyby tam dali   mongolsky zpívanou hudbu, tak   si budou všichni klepat na   čelo, kdežto u anglické je   to v pohodě, máme přece   správně vymytý mozky. Jak   ohodnotit film pro lidi s   vymytýma mozkama?
12 let v řetězech (12 Years a Slave)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.9.2014
12 let otrokem
nj amerika, země svobody a   demokracie. Apartheid tam   měli do půlky dvacátýho   století a otroky využívají   při výrobě dodneška, když   výrobu přesunujou do Asie.   Může říct dělník u   pásu, kterej dře dvanáct   hodin a na hajzl může jít   když mu to dovolí šéf, že   neni otrok? Asi těžko.
Film netočil Tarrantino,   takže to neni krvavá šou,   což je dobře. Nemůžu   říc, že se mi film líbil,   nicméně filmařská práce   byla odvedená dobře.
47 Róninů (47 Ronin)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.11.2014
Film o japonských   sebevražedných   atentátnících je velmi   užitečný, ukazuje totiž   jak se dají krásně lidem   vymýt mozky. Těma lidma   myslím postavy v příběhu i   diváky. Třeba jednou   natočí podobnej film o   Hamásu..
500 dní se Summer ((500) Days of Summer)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2013
Takovej normální film co   neurazí, nenadchne. Smíchy   jsem se neválel, občas jsem   se i nudil. Jednu hvězdičku   dávám za fakt, že se ve   filmu nejezdí autama a že   Toma nikam nevzali jako   architekta, protože ty jeho   hranatý baráky byly hrozný.   Tak snad přijali Podzim :D
Ad Astra
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.1.2020
Ad Alabastra
Těším se jak trubka na   scifi s Bradem a pak tohle!   Film snad natočili   pámbíčkáři, aby nám   sdělili důležité   poselství, že nemáme   pátrat po mimozemským   životě, ale máme si hledět   životů na Zemi. Budiž,   máme svobodu, může si   točit kdo chce co chce,   jenže když v půlce   přísunu myšlenky usnu, je   to na pytel. A scénář k   filmu zřejmě psala   řeholnice Matylda z   kláštera milosrdných   kosmonautů. Brad Pitt   mrtvolně sterilní jak   egyptská mumie, atrofovaný   příběh a hacknutá fyzika.   A už jsem zapomněl proč   dávám 5 hvězd, asi za   vizuál.
Aféra Thomase Crowna (The Thomas Crown Affair)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.11.2015
Velice vkusně a inteligentně   napsaný a natočený film.   Jedna z nejlepších   romantických komedií, jaké   jsem kdy viděl. Herci jsou   bezva, podmanivá hudba,   příběh tak dokonalej, až   se mu zdráháte uvěřit..
Až přijde kocour
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2013
Hlídejte ho dobře, anarchistu!
Sympatický film s dobrou   myšlenkou. Je na něm vidět,   že ho tvořili lidi se   zájmem o filmařský   řemeslo, snažící se   využít naplno drahýho   barevnýho materiálu.
Kdyby film točili dneska,   mohl roli ředitele školy   hrát soudruh Nečas, svou   povahou by přesně zapadl do   charakteru postavy a od   Sováka by byl k   nerozeznání. A roli Wericha   by mohl hrát třeba Jarda   Dušek.
Až vyjde měsíc (Moonrise Kingdom)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.8.2014
Království vycházejícího měsíce
Ač jde o dětskou komedii,   není v ní žádná radost z   dětství, jenom zádumčivost   a vojenská škrobenost. A   Murray s Willisem jsou tam   úplně zbyteční, protože   nemají co hrát. Divnej film.
Bez dechu (Abduction)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2013
Únos
Nemám moc rád akční filmy,   ale tenhle na mě zapůsobil   vcelku dobře. Jenom jsem   čekal v pointě trošku   větší senzaci, než   (prozrazení děje) jenom   nějakej seznam kluků   ušatých a kulivá tomu   neustálý zdrhání před   hodnýma fašounama a zlýma   fašounama. Nenudil jsem se,   ani jsem nebyl nijak zvlášť   ohromenej.. Z Lautnera roste   novej Schwarzenegger :D
Bez vědomí
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.2.2020
HBO nám po Pustině nadělila   další stejně kvalitní   dílo se stejně depresivní   atmosférou a se stejným   Zachariášem. Normálně   koukám vždy jen na jeden   díl denně, ale tady to   nešlo vydržet a musel jsem   si dát denně dvojitou   dávku. Příběh byl   dostatečně komplikovaný,   aby byl nepředvídatelný   (nebo jsem jen debil), dobovou   věrnost by mohl závidět i   Luc Besson (narážka na jeho   poslední film Anna) a kdyby   byl seriál točen na film,   vypadal by úplně jak z 80.   let. Asi hlavní hrdinka   Pauhofová a vlastně všechny   postavy byly ke konci už s   tím jednotvárným výrazem   otravní. Mám rád   zádumčivou naraci, ale nic   se nesmí přehánět. Pak mi   ještě přišlo zvláštní,   že ač seriál točila   americká televize, tak o USA   v něm nepadlo ani slovo.   Když uvážím, že se prý   scénárista radil s CIA...   radši se nebudu pouštět do   konspiračních teorií..   Seriál se jinak snaží být   vyvážený a trapně   neonanovat nad sametovou   revolucí. Toho si užijeme   dost od našich médií.   Těším se na další dílo.
Bezva finta (Hold-up)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.7.2013
Ublížil by Robin Hood   taxikářovi?
Belmondo   sice vykrade banku, ale jinak   je to sympaťák, žádnej   sadistickej maniak. A to je   dobře. Film byl ušetřen   tupých rvaček a vraždění   lidí. Příjemnej a občas i   vtipnej film.
Bezva vejška (Accepted)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.7.2013
Parta mládežníků se   nedostane na vysokou, tak si   založí svoji vlastní s   názvem South Harmon Institute   of Technology (S.H.I.T.)
Film není tak blbej jak   na první pohled vypadá   (hlavně s tím českým   názvem!!) a s jeho hlavní   myšlenkou, verbálně   vyjevenou na konci, musím   rozhodně souhlasit.
Blade Runner
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.6.2013
Ten film má takovou   atmosféru, že i kdyby tam   jenom seděli a šťourali se   v nose, bude to úžasná   podívaná. Stačí mi pustit   si hudbu z filmu a jsem v LA v   roce 2019 na noční ulici   plné svítících   deštníků, neonů a   roztodivných existencí.
Bláznivá dovolená v Las Vegas (Vegas Vacation)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.10.2013
Vegas Dovolená
Neni to tak dobrý jako   jednička a dvojka. Děti,   kterým by mělo být 27   nechtějí pustit do kasína,   protože jim neni 21.. haha   nejlepší vtip z celýho   filmu. K tomu starej Griswold   vypadá jak mladej George Bush   (fůůj). Dají se ve filmu   najít vtipný momenty, ale   jinak je to převařená voda.
Bláznivá střela 33 1/3: Poslední trapas (Naked Gun 33 1/3: The Final Insult)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2013
Třetí a poslední díl   Bláznivé střely mě opět   nenechal odpočinout od   válení se smíchem po zemi.   Pravda, některý vtípky už   překročily hranici trapnosti   (třeba ten ve spermobance)   ale když je trapas i v   podtitulu tohoto filmu, tak co   čekat jinýho žejo..
Cizinec (The Tourist)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.5.2013
Šmarjajózef Deppovi někdo   udělal výplach mozku a ten   přestal hrát rozjívený   šílence a začal hrát   normální postavy? Jestli jo,   tak asi přišel o jednoho   fandu. Film Turista je   sterilně studenej se   sterilně studenýma dialogama   a sterilně studeným dějem.   Jediná světlá chvilka je   scéna u sejfu, jinak je to   jak epizoda ze seriálu   Kriminálka Benátky. Navíc   rejžovi asi umřela babička,   tak tam jsou všichni   oblečení v černým,   včetně cestujících ve   vlaku haha.
Cyborg Girl (Boku no kanojo wa saibôgu)
 
Přidáno: 30.10.2014
Cítím tvoje kokoro!
Dojemný příběh studenta a   jeho mechanické lásky. Na   můj vkus to bylo až moc   přeslazený, včetně hudby,   jinak dobrý. Zakusil jsem u   toho smích i pláč. Taky   bych chtěl jednu takovou, ale   asi jsem si ji v budoucnu   nevyrobil, tak si můžu   akorát tak škubnout hnátou.  
Mimochodem, film se   jmenuje Moje obrněná   přítelkyně, nevím kdo sem   nacpal anglickej název..
Czech Made Man
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.7.2013
Životní příběh jednoho   sociopata, kterej nic neumí,   ale je všehoschopnej. Hlavně   aby se z toho sypaly prachy a   jinak mi můžou všichni   políbit.. Prostě typickej   volič ODS. Budař ho zahrál   bezvadně, i když mi tam   typově moc neseděl. Časem   mě začaly deptat ty jeho   vidlácký pindy vole, jinak   to vypadalo docela stylově   vole, barevný filtry jak v   Limonádovým Joe vole tos   neviděl!
Čti mi ze rtů (Sur mes lèvres)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.7.2014
Čekal jsem něco lepšího   než tuhle chladnou nudu.   Režie na prd, kamera na prd,   Cassel vypadá jak kdyby byl   na botoxu a ještě je to dvě   hodiny. Jedině hudba trošku   zjitřila můj zájem (taky   jsem kdysi chodil po klubech).
Ďábelská svůdkyně (The Last Seduction)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.7.2014
Poslední svádění
Film o jedné sociopatce.   Zítra nebudu vědět, že   jsem to viděl, ale nemůžu   říct, že by mě to   nebavilo. Erotiky tam bylo   opravdu hodně - dvě holý   prdele a jedna bradavka.
Dálnice 60 (Interstate 60)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2013
Mezistátní 60 (debilní   českej distributor musel film   opět přejmenovat   samozřejmě) je v pohodě   film, nemusím u něho   vypínat mozek a občas se i   zasměju. Na druhou stranu   důraz na konformitu a   slušňáctví z filmu trčel   jak červenej bavorák ze   skály a dorazila to scéna s   údajnýma pankáčema. Jestli   je v americe projevem punku   ježdění v jedné plechovce   a vylívání barvy na druhou   buzerantskou plechovku, tak   potěš koště. Ale jestli   byl dabing stejně kvalitní   jako překlad názvu, tak   filmu možná křivdím..
Další šťastný den (Another Happy Day)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.9.2014
Kdo se první posere, prohrává
Jde o vcelku nudnou   Venezuelskou telenovelu, kde   hraje asi milión příšerně   přehrávajících ženských   a nudných chlapů. V bdělým   stavu mě udržely jenom   občasný vtípky, který   mnohdy ani nebyly zamýšlený   jako humor. A samozřejmě   taky sexy borec Ezra, jedinej   zajímavej herec.
Dannyho parťáci (Ocean's Eleven)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2015
Oceánova jedenáctka
Nevim proč jsem tenhle film   vždycky přehlížel, asi   jsem čekal, že to bude film   pro vrahy, a nakonec z toho   vylezla roztomilá   skorokomedie natočená s   nádechem sedmdesátých let   (nebo se mi to zdálo?). Mile   mě film překvapil, ačkoliv   žádný terno to zase nebylo.
Dannyho parťáci 2 (Ocean´s Twelve)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.8.2015
Oceánova dvanáctka
Dvanáctka mi přišla   nepatrně vtipnější a   stylovější, než   jedenáctka, na druhou stranu   byla ještě míň akční.   Dvě hodiny si všichni   povídají a usmívají se,   jen tak mimochodem cosi   ukradnou a je konec.   Pozitivně hodnotím, že ve   filmu nikdo nikoho nemordoval   a že se jezdilo vlakem, tohle   je pro danej žánr unikum.   Doufám že třináctka   splácá dohromady to   nejlepší z prvních dvou   dílů.
Dar od Boha (C.R.A.Z.Y.)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.6.2014
C.R.A.Z.Y.
Nemám slov. Viděl jsem to   poprvé a už teď je to jeden   z nejzásadnějších filmů   mýho života. M.A.Grondin se   mi líbil, nejen svým   hereckým výkonem..
Dárce (The Giver)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.6.2015
DÁRCE

Sci-fi,   ze kterýho si každej odnese   něco jinýho (nebo taky   vůbec nic). Sci-fi je to   spíš provedením, než   samotnou představou   totalitní společnosti plné   znormalizovaných   lidí-robotů, žijících ve   sterilně umělým   prostředí. Když si vezmu   třeba vztah   "bílých" k   cikánům, jako k těm   špinavým, co nedokážou   tlumit emoce a někdy i   porušujou pravidla, tak mám   obavu, že v takové   společnosti už v podstatě   žijeme, jenom na jiné   úrovni.
Deadpool
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.5.2016
Další sadomaso kravina od   Marvela. Vždycky se nechám   zlákat vysokým hodnocením,   ale pak to vypnu v půlce,   protože mi to přijde jako by   to točil islámskej stát.
Divergence (Divergent)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.6.2015
Těžko uvěřitelný scifi,   ve kterým se všichni   chovají jak kreténi. Taková   kopie hladových her s jiným   scénářem. Ale jak vidím,   tak holkám stačí   romantická linka a klukům   zase chvílu střílení a   jsou z toho hotový. U filmu   jsem vydržel celou dobu, ale   zítra nebudu vědět, že   jsem ho viděl.
Dohola (Blow Dry)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.8.2014
Foukaná
Co mám k tomu napsat.. čekal   jsem komedii a dostal jsem   nudnej kadeřnickej kabaret,   kterej se nelíbil ani mojí   ségře. Na druhou stranu   nehrozí žádný fekální   scénky pro puberťáky a   námět je poměrně   originální..
Dovolená za trest (Blended)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.6.2015
Smíchaní
Komentář nemůžu napsat,   protože jsem chcípl smíchy.  
Já tyhle praštěný   komedie miluju. Dokonce ani   Sandler nedělal fekální   vtipy, což taky oceňuju.

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1996) [TV pořad]

08:50 - 09:30

5 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Stezka Českem

08:50 - 09:20

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

07:55 - 09:45

60 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon (2005) [TV pořad]

08:40 - 09:50

15 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178298
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10