Duben

Komentáře uživatele danymo

danymo

danymo zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
Art Attack
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.8.2014
Tohle je naprosto skvělé!   Moc pěkný seriál, pokaždé   nové nápady, které dokáže   zrealizovat skoro každý..   Vždycky mě baví když   staví z těch věcí jen tak.   Bohužel to v ČR myslím   ještě neběží, ale i tak   je to pěkné i v italském   provedení.
Divergence (Divergent)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.8.2014
Musím říct, že film mě   nijak extra nezaujal. Není to   vůbec jako knížka, skoro   ani trošku a navíc na   NÁMĚT Hunger Games, což jde   ve filmu docela dost   vidět..Nemám ráda filmy co   se opičí a ještě ke všemu   od Hunger Games..proto dávám   nízké hodnocení.
Forrest Gump
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2014
Tenhle film mě pokaždé   dostane. I když jsem ho   viděla už nespočetně   krát, stále mě baví a   vždy tam najdou ještě něco   nového. Tom Hanks je   báječný talentovaný herec,   který i v tomhle filmu   dokazuje své špičkové   kvality.. Jeden z nejlepších   filmů vůbec, řekla bych i   jeden z nejlepších na   světě. Proto má mých 10   bodů z 10.
Hunger Games: Vražedná pomsta (Hunger Games: Catching Fire)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2014
Musím říct, že Vražedná   pomsta byla opravdu skvělý   film, oproti jedničce, kterou   naprosto zkazili, protože v   knížce je to párkrát   úplně jinak. Ale tady mi   nechybělo nic. Neustále   akce, i románek, zajímavé   ukončení, které je ale i v   knížce, teď nezbývá a jen   se těšit na Sílu Vzdoru..   Dávám proto 10, z 10   možných.
Hvězdy nám nepřály (The Fault in Our Stars)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2014
Tenhle film je tak krásný   plný romantiky a přitom   smutný konec. Film úplně   stejný jako knížka, což je   výrazně velké plus,   jelikož má knížka menší   počet stran, to ale nevadí.   Film je pěkně obsazený a   není co vytknout. Až na ten   konec, kde jsem brečela jako   duha..
Modlitby za Bobbyho (Prayers for Bobby)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2014
Tak tenhle film mě naprosto   uchvátil, od samého   začátku. Skvěle vybraní   herci a především jako   vždy zazářila talentovaná   Sigourney Weaver, která to   podle mě zahrála opravdu   nadprůměrně. Film mě   fascinuje doteď a myslím,   že by se na něho měl   podívat úplně každý,   který má něco proti lesbám   či gayům. Natočené podle   skutečné události, takže   ještě lepší. Skvělé   obsazení, dobrý výkon..Co   víc si přát?
Jak já vždycky tyhle   Mrňousky měla moc ráda. Už   jako seriál z dřívějších   let. Je to ve skvělé   kvalitě, nádherná animace,   skvělé zvuky do toho. Co   víc si přát? Pochopí i   malé dítě.. Film u kterého   se rozhodně nenudím.
Mrtvá nevěsta Tima Burtona (Corpse Bride)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.8.2014
Zábavný film,, který je jak   pro malé tak i pro velké.   Trošku mi Corpse Bride   připomíná svatební košili   od Erbena, ale to nijak vůbec   nevadí. Tim Burton je   skvělý a opět předvedl co   v něm je :). Místy mě to   ale nudilo, i když obvykle se   u animovaných filmů vždy   bavím. I tak klobouk dolů   před Timem Burtonem.
Sněhový dort (Snow Cake)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2014
Úžasný film, s dobrým   námětem a nápadem..musím   říct, že Sigourney roli   autisty zahrála nadmíru   dokonale. Věřila jsem jí   každý pohyb, každou tvář,   věřila jsem jí celou dobu   že je autista, takže to   účel splnilo :)
Doporučuji a dávám 10 z   10..za dokonalou Sigourney.
Terminál (Terminal)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2014
Úžasný film, ve kterém   jsem nepostrádala příběh   ani zábavu. Nemohla jsem od   filmu odtrhnout oči, jelikož   mě tak hodně zaujal. No a   Tom Hanks, opět předvedl   svůj nadlidský výkon,   který snad nejde ani popsat.   Jasný palec nahoru a skvělé   bodování nesmí chybět.
Tři bratři
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.8.2014
Musím říct, že jsem   čekala něco daleko víc.   Jenom okopírovaná růženka,   maruška a karkulka..Vlk byl   na nic, stejně jako celá   pohádka. Navíc se nestále   jenom zpívalo, což mi taky   vidělo..Nijak zajímavé,   prostě nic nového.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376831
Obsahů a biografií: 178347
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10