Duben

Komentáře uživatele GeeZeR

GeeZeR

GeeZeR zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 18
Černí baroni
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.4.2017
Totálně zahozená šance.   Prostě to neběží. Jako v   hudbě. Může být super   extra kompozice, ale v každé   skladbě musí být vnitřní   motor, který tam někde   hodně dole duní "tu   svoji". To dovoluje   slyšet/vidět věci   vícekrát a vyšplhat se   pokaždé někam jinam nahoru.   Tady přešlapuji v přízemí   a vím, že výtah nepřijede.   A mně se šlapat nechce.   Nemám motivaci.
Čtyři v kruhu
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.2.2017
Překvapivě velká slabota.   Přežít se to dalo, ale   hlavním představitelům jsem   nevěřil skoro nic. Hlavně   Krejčovi a Třískovi.   Tříska to hrál skoro jako   ženskou roli. Ty jeho   monology před esenbákem   Hogerem byly trapnost sama.   Popravdě, Hoger sice   profesně asi OK, ale ta jeho   postava taky byla poněkud za   obecního blba a ne za   alespoň přemýšlivého   poskoka režimu. Závěr byl   vyloženě odfláknutý. Celé   to působí dojmem, že si   hoši sehnali bumážku na   nový film a potřebovali   vykázat spotřebu materiálu.   Tak jo. Vykázali.
Gravitace (Gravity)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.1.2017
7 Oscarů? Tak ode mě 2   hvězdy. Jenom kvůli   vizuálu. Obecně naprostá   pitomost pro děcka. Tedy   pokud je baví pohled na   lebku, kterou proletěl   kosmický bordel. Některé   rozhovory hodně připomínaly   povinné školní ruské filmy   o budování. Ydjoš domoj,   Vasja? Ydů domoj, Vova.
Iron Man 2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.1.2017
Jen trikovka bez myšlenky,   kterou by mozek musel aspoň   chvíli podržet a rozebrat.   Prostě již omalované   omalovánky pro mírně   dospělé. Já už nikdy.
Jack Reacher: Nevracej se (Jack Reacher: Never Go Back)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.6.2019
Není to úplně špatný.   Tedy nebylo by, kdyby se   všude nedávaly samé   podobné věci. Jen jiná   jména a mírně odlišný   děj. Pak už jde jen o   peníze, co se zainvestují do   efektů. 2x se to rozhodně   vidět nedá. Není totiž   absolutně proč.
Jack Reacher: Poslední výstřel (Jack Reacher)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.12.2016
Z Toma Cruise nelezu po zdi v   plusu, ani v mínusu. Tohle mu   docela sedělo. Sice   profláknuté téma, ale   upřímně, ono které není?   Vznikají max. nějaké   kombinace. Takže z tohoto   pohledu odpočinková   záležitost. Montážní   dělník z haly A3 přijde   domů a je Kackem. Cajk. Mám   rád i Rosamund Pike, takže   pro mě spokojenost.
Jak se zranit ve službě
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.8.2020
Klasická slátanina té doby.
Bez nápadu. Konverzačka bez   chytrých vět je odsouzena ke   klišoidismu. Zase na druhou   stranu je to docela autecké   okénko do konce sedmdesátek.   A to byl pro některé hnusný   život. Někdo si zas může   zavzpomínat na bojarská   léta, kdy se ho okolí bálo   a měl jakousi prestiž.   Čili, kaleidoskop marnosti.
Kurýr (The Transporter)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2017
Pěkná žánrovka.   Nekomplikovaná cesta k cíli.   Není těžké se ztotožnit,   když se divák nezabývá   takovými pitomostmi, jako   jsou např. přírodní vědy.   Tělocviku je tam taky   uměřeně a je udělán   zajímavě. Takže   spokojenost.
Rodinka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.3.2018
Bohužel něco hrozného.   Zvlášť pro mě, když jsem   viděl úplně původní   seriál na ČST. Nic nehraje s   ničím a všechno je   příšerně přehráváno.   Čpí z toho umělost. Korunu   tomu nasazuje prodavané DVD   za 187,-Kč. Ani dvacka není   dost málo, abych po tom   sáhl.
Sabotáž (Sabotage)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.7.2015
Akční Kameňák 182
Něco tak neuvěřitelně   nelogicky pitomého jsem snad   nikdy neviděl. Hlavní linka   naprosto o ničem, neprofi   střílečky ruského typu:   pistolka pobije 12 ošklivých   chlapců a děvčat, ale   jejich 35 plně automatických   zbraní se včelkama jen   otře, aby hrdina vycedil   aspoň trošku z těch vých   pár litříků. Fyzická   připravenost Arnolda velmi   trapná. Co bude dál? Budou   ho vozit? Na červenou...
Svatba na bitevním poli
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.6.2018
Když se nechceš dívat z   okna, můžeš zkusit toto.   Zvuk asi bude lepší, než   odezírání na padesát   metrů. Možná by se to dalo   pouštět městským děckám   jako vlastivědný exkurz na   vesnici se zvířátkama. Pár   jich tam přece jen je.
Svědek (Garde à vue)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.7.2015
Úplně jiný film, pro   úplně jiné planeťany.   Koncert. Jako by vespod   běžela hutná ruská   životní linka a nahoře to   ohebným proutkem důmyslně   popoháněl salónní   univerzitní týpek.   Křupnutí brambůrek, sykot   otevíraných plechovek a   svistot zipů, bych týdny   neodpustil. Tichoučko a   čučet!
Šestý smysl (The Sixth Sense)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.2.2017
Na minimalistické ploše z   vás dostanou mnohé. To není   o strašidýlkách. Všechno   má svůj smysl, nic mi   nepřišlo, že by bylo navíc   a nebo čnělo. Kromě   hereckých výkonů. Uvěřil   jsem. A o to jde. Nezůstal   jsem za oknem a nezadýchával   jsem si ho strachem, nebo   empatií. Byl jsem v 3D. O   mnoho věcí jsem se mimoděk   otřel, jinde poněkud   ušpinil a někde nárazy   pěkně bolely. Willise a   Collette (tuhle o trošku   víc) miluji nejen pro tento   film. Malej byl taky   výbornej. Tenhle film se dá   vidět několikrát, i když   už víte, že... Pokaždé si   tam přijdete na něco, co   nebude nuda a posune vás   ještě dál do pece, kde si   vás od začátku pěkně   dělají s kůrčičkou. Tohle   jsou dobře investovaný   prachy. Z obou stran.
Transcendence
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.12.2016
45' a dál ani ťuk. K   nevydržení. Pokud si tvůrci   schovali to úžasné umění   na druhou hodinku, byla to   taktická chyba. Nulu   nedávám jen proto, že to   nejde.
Vanishing Point
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2017
Úplně nejvíc. To není   žádná automobilová tralala   napříč kontinentem.   Samozřejmě, jedna rovina je   ta "technická",   protože takhle   "mají" vypadat   rychlý šroubky. Spousta   dalších rovin je v tom   imaginativním kulturnu. Já v   tom vidím fašistický stát.   Dnes k jeho popisu potřebují   škrabalové spoustu stránek.   Tohle je holá řiť. Každá   tříska setsakra bolí.   Jedinec nemá PRÁVO něco   VYSVĚTLOVAT. Má držet hubu   a krok. Tedy povolené kroky   za povolenou jednotku času a   na trase, kterou stát   nachystal. Chce stát, abys   jel doleva, musíš doleva.   Běda, když Ti tam zrovna   svítí do slzících očí a   raději bys rovně.   Zamítnuto. Ztrácíš jeden   život. Tvůj problém, že je   jediný. Úžasný, úžasný,   úžasný varování ze   sedmdesátek. Už je to tady   dávno. Zachraň se kdo   můžeš!
Vánoční Kameňák
 
Přidáno: 2.12.2016
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě neviděl. Vypadá to   spíše jako nějaký   "skrytý" vtip   tvůrců: My dokážeme, že   tady se dívají úplně na   všechno. Za mě naprostá   nula. To nemá hodnotu ani   materiálu. Hercům se   nedivím. Přestal jsem se   divit už před léty. Pokud   jim zaplatí dohodnutou   odměnu, je jim všechno   jedno. Klasičtí   hypotékáři, případně   jinak morálně   vykořisťovaní prostituti   (politika, StB, alkoholismus,   ... atd.).
Vražda před večeří
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.7.2019
Sice nuda, ale jinak je velmi   zajímavé obsazení, jistě   poplatné právě startující   normalizaci. Kdyby existoval   bulvár, tady hrají čistě   nebulvárníci. Buď šedé   myši, nebo charakterní   charakterové. :) Ačkoliv se   to tam míhá   "kolaboranty s Němci za   okupace", je také v   dnešní době osvobozující,   mrknout kratší dobu na   obyčejnou konverzačku bez   bombastických filmových   staveb a prsatých   intelektuálních zápletek.   Ale hvězdičky přesto není   možné příliš namnožit.   Takže průměr.
Wilsonov
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.8.2020
Zmáknul jsem 50'.
Nadřel jsem se u toho dost a   dost. Byl bych rád, kdyby se   mediálníci i po těch letech   občas zeptali v rozhovorech   protagonistů, jak zpětně   hodnotí toto dílo a účast   v něm. A třeba i trvali s   mírným nátlakem na   odpovědi. Tak jak se na husto   ptávali v '90. letech a   někteří dokonce dodnes   podobných umělců, jak se   dívají na svoji činnost   před kamerou před rokem   1989.
Přirovnávání   k "Adéle" je   neomalenost. To není jiná   liga, TO JE JINÝ SPORT.

TV Program

ČT1 - Mahuliena, zlatá panna (1986)

06:30 - 08:00

85 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoké světy

07:40 - 08:25

15 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - ...a zase ta Lucie (1983)

07:25 - 09:15

30 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

06:40 - 08:10

75 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376929
Obsahů a biografií: 178389
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Lakomá Barka (1986)

Lakomá Barka
Knihu pohádek Fimfárum jsem   dostal na Vánoce jako malý   kluk (1960, nakladatelství   ČS, vázaný výtisk 8,50-,).   Zařadila se mezi mé   více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

Mys hrůzy (1991)

Mys hrůzy
Točit remake je vždycky   riskantní a ošidný podnik,   obzvlášť když jde o remake   tak skvělého filmu a to i   pro tak dobrého režiséra,   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Pan profesor (1999) [TV epizoda]

Pan profesor
Lurie je stále potom co ji   vyhodili ze školy doma a   navštíví jí její profesor   se kterým má sex. Eric je   vidí líbat a chce to na ní   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

A Country Christmas (2013)

A Country Christmas
Nevím, ale tyhle americké   "santaclausovské" taškařice   (ať už filmové či   televizní) mi prostě nic   neříkají. Herecky to sice   ujde, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10