Duben

Komentáře uživatele IGCONEK

IGCONEK

IGCONEK zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  IGOR POSPÍŠIL

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 40
Ali
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Cassius Clay (Will Smith) se v   druhé polovině 20. století   vynořil takřka odnikud.   Ačkoli mu zpočátku nikdo   nevěřil, získal titul   mistra a stal se slavným   boxerem. Po vzoru přítele   Malcolma X si jméno změnil   na Cassius X, aby se posléze   stal Muhammadem Alim. Doba   byla neklidná, Amerika   neúspěšně válčila ve   Vietnamu a černí bojovali za   svou rovnoprávnost s   bílými.
Ali se stal   pro své názory   "nepohodlným", a   když odmítl narukovat, byla   mu na několik let zakázána   činnost. Právě ve chvíli,   kdy byl na vrcholu. Skutečnou   sílu Muhammada Aliho proto   nikdo nikdy nepoznal. Poté,   co svůj boj vyhrál a vrátil   se do ringu, mu bylo už přes   třicet. Pro mnoho lidí ale   dodnes znamená mnoho.
Bolero
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2007
krimi thriller
Bolero je psychologický   kriminální film. O obludném   sobectví a necitelnosti,   popírající dokonce i právo   na život. O absenci svědomí   a soucitu s obětí. O   zvráceném přetváření   reality podle modelu: Já =   moje rozkoš, moje postavení.   Moje je všechno, co chci –   protože chci já. Kdo mě   ohrozí, zemře. Také o jevu,   kdy pachatelé zločinu si z   oběti udělají viníka.   Stejně tak jejich rodiče.   Mladí zločinci jsou nejen   jejich genetickým   pokračováním, ale produktem   jejich výchovy.
Stojí   za to ho vidět!!
Božský Bruce (Bruce Almighty)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Superkomedie !!!
Mistr zábavy Jim Carrey se   představuje ve skvělé   formě v komedii, která   jasně ukazuje, že i v nebi   mají pořádný smysl pro   humor! I když reportér   místní televize Bruce Nolan   (Carrey) celkem populární a   má bezvadnou přítelkyni   (Jennifer Aniston, myslí si,   že je k němu svět   nespravedlivý a krutý. Ze   všeho pochopitelně viní   Boha, který sedí u kormidla.   Jednou má Bruce zase opravdu   špatný den a nahlas Bohu   nadává, jak mu ničí život   a vůbec to tu všechno   špatně řídí. Bůh (Morgan   Freeman) zareaguje...   Šokovanému Bruceovi   nečekaně půjčí veškerou   svou moc, aby se ukázalo, kdo   z nich tuhle práci bude   dělat lépe!
Film ve   kterém může   nevypočitatelný Jim Carrey   strávit týden v kůži Boha   a prolomit tak veškerá   stavidla legrace.
Cellular
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
super napínavý film
Co uděláte, když nečí   život visí na vlásku a vy   jste doslova jediný, kdo   může pomoci...?
Pro   Ryana (Chris Evans) se tato   hypotetická situace stává   realitou, když přijme hovor   od Jessicy Martin (Kim   Basinger), která byla unesena   a uvězněna v podkroví   neznámého domu. Vyděšená   žena se snaží Ryana   přemluvit, aby její historce   uvěřil a pomohl dříve,   než ji únosci zabijí.   Jessica nemá představu, kde   se nachází, a baterie   Ryanova mobilu je téměř   vybitá.
Mladík se   stává středobodem   vyhrocené, zběsilé jízdy   světem lží a vražedných   záměrů v tomto napínavém   thrilleru, který vám   zvýší hladinu adrenalinu!
Cold Creek Manor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Jaké tajemství skrývá Váš dům?
Příběh rodiny (Dennis   Quaid, Sharon Stone), která   se odstěhuje z New Yorku do   osaměle stojícího starého   domu.
S chutí se   pouštějí do opravy   polorozpadlého sídla, ale   brzy zjistí, že dům jejich   snů se stává noční   můrou. Kdysi honosné panské   sídlo začíná odhalovat   svá hrůzná tajemství...
Collateral
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2007
super podívaná
Pro obyčejného chlapíka za   volantem losangeleského   taxiku to měla být rutina.   Jenže po droboulinké dámě,   připomínající Niobe ze   světa Matrixu (Jada Pinkett   Smith), nastoupil do Maxovy   mašiny šedovlasý raubíř   Vincent s kuriózní prosbou o   rozvoz po pěti štacích.   Tuhle noc platí zdrcující   přímá úměra mezi počtem   zastávek a smrtících kulek   z Vincentovy pistole. Blbá   náhoda, řeklo by se, že si   elitní nájemný vrah vybral   pro svou večerní vycházku   zrovna charakterně   pročištěného Maxe. Ale   aspoň neusneme za volantem.  
Collateral se po vzoru   Telefonní budky odehrává   většinou ve stísněné   kabině taxíku, z níž Max a   Vincent vybíhají ke svým   potyčkám. A to napínavým a   překvapivým způsobem....
Con Air
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
super podívaná
Prožijete ten   nejnebezpečnější let, o   jakém se vám nezdálo ani v   nejděsivějším snu.   Průzkumník americké armády   Cameron Poe, odsouzený na osm   let za úmyslné zabití, se   těší na shledání se   svojí manželkou a dcerkou,   která se narodila až po jeho   zatčení. V den svého   propuštění na svobodu se   ocitne ve vězeňském letounu   spolu s nejhoršími   zločinci. Ti se pod vedením   inteligentního, leč   psychopatického vraha   Grissoma, přezdívaného   Cyrus Virus pokusí o   hromadný útěk. Cameron,   považovaný trestanci za   spojence, je jediným mužem   na palubě, který může akci   zabránit. Podaří se mu   navázat spojení s policistou   Larkinem, ale souboj s   vyvrheli toho nejhrubšího   zrna musí podstoupit jen on   sám! Vynikající herecké   obsazení, strhující děj a   pozoruhodné vizuální efekty   udělaly z tohoto akčního   thrilleru hit roku!
Den poté (The Day After Tomorrow)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Denis Quaid jako   klimatolog,který se snaží   upozornit na blížící se   katastrofu.Nikdo mu nevěří   dokud...
Planeta Země   se už opravdu   rozzuřila...začíná doba   ledová!
Podaří se ji   zachránit ?
Výborně   natočený katastrofický   film, plný skvělých efektů   u kterého jsem se vážně   nestihl nudit.
Do hlubiny (Into the Blue)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Krásná Jessica Alba a Paul   Walker v roli potápěčů   hledajících poklad,ale co   když místo pokladu najdou   drogy....? Nic se neobejde bez   komplikací.
Je to   pokoukáníčko.
Krásné   prostředí,krásní   herci-výborná kombinace.
Film nabitý napětím,ale   co hlavně,perfekntí   oddychovka u které jsem   nemusel přemýšlet a jen   jsem si ho užíval.
Doba ledová (Ice Age)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
skvělá animovaná komedie
Bylo nebylo. Ne tak dávno,   sotva před 20 000 lety, v   prehistorickém světě, kdy   mrzne až praští, začíná   příběh o mi-mi-migraci. Jak   má jeden ale poznat, že jde   o DOBU LEDOVOU a ne třeba o   Mrazivé časy nebo Velký   chlad? No, tak se na naše   hrdiny podívejte! obličeje   mají vyloženě LEDOVÉ. A s   tím přesunem je docela   honička, zvlášť když   zvířecí tým - mamut, tygr   a lenochod - najdou lidské   mládě, moc roztomilého   človíčka, a usmyslí si,   že prcka vrátí rodičům.   Během dobrodružné cesty   mají zvířata spoustu   starostí, jak se uživit.   Mamut musí dávat pozor, aby   mu věčně někdo nešlapal   na chobot a musí hájit svou   tělnatost. Není přece   tlustý, to ty chlupy   dělají, že tak vypadá.   Tygr zase potřebuje uchovat   svou tygří vážnost. A   ještě musí vyřešit   spoustů problémů se vztahy.   A jaký je to pořádek. když   lenochod střídá partnerky   jako ponožky? Panečku,   mamut, ten je věrný. Na   konec by to chtělo nějakou   změnu. Což takhle   "globální   oteplení"?
No a   příběh s veverkou k tomu   není co dodat,to se musí   vidět!!!
Dobrý Will Hunting (Good Will Hunting)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
super podívaná
Silná osobnost, matematický   génius, či nezkrotný   rebel?
Celých dvacet   let svého žživota měl Will   Hunting(Matt Damon) navrch.   Nyní vššak potkává   někoho sobě rovného.   Dvacetiletý student Will   Hunting je matematický   génius. Jeho genialita ho   může proslavit a dostat do   velkého světa. Aby se jeho   sen splnil, musí se vzdát   žživota, který doposud   žžil, včetně svého   nejlepššího přítele. Do   jeho žživota vstupují dva   lidé, kteří jej velmi   ovlivňují - psycholog   McGuire(Robin Williams),   který se ho snažží vést v   jeho těžkém přerodu a   krásná studentka medicíny   Skylar(Minnie Driver), která   mu chce dokázat, žže kromě   dokonalosti a vědy existují   i jiné krásy žživota...
Film který vás   přitáhne od začátku až do   konce.
Harry Potter a Kámen mudrců (Harry Potter and the Sorcerer's Stone)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
super podívaná
Harry Potter si myslí, že je   obyčejný kluk. Když byl   ještě malý, zemřeli mu   rodiče a on zná jen těžký   život u strýce, tety a   jejich tlustého a   rozmazleného synka Dudleyho.   Vše se ale změní ve   chvíli, kdy mu poštovní   sova přinese záhadný dopis   - pozvánku ke studiu na   Škole čar a kouzel v   Bradavicích, a obr Hagrid mu   prozradí, že je kouzelník!   Harry neváhá ani vteřinu a   odjíždí do Bradavic, kde   potká své nejlepší   kamarády - Rona Weasleyho a   Hermionu Grangerovou, naučí   se ovládat své kouzelnické   schopnosti, stane se členem   školního týmu Famfrpálu -   populárního kouzelnického   sportu na košťatech, a   především svede bitvu s   Voldemortem, Pánem zla...
Harry Potter a Ohnivý pohár (Harry Potter and the Goblet of Fire)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
super podívaná
Pronásledován nočními   můrami, díky nimž ho jizva   bolí hůř než obvykle,   Harry (DANIEL RADCLIFFE) s   povděkem uniká znepokojivým   snům a s kamarády Ronem   (RUPERT GRINT) a Hermionou   (EMMA WATSONOVÁ) navštíví   mistrovství světa ve   famfrpálu. Oblohu nad   tábořištěm famfrpálových   fanoušků však rozzáří   zlověstný úkaz – Znamení   zla, podpis černokněžníka   lorda Voldemorta.Letos bude   ale všechno trochu jinak.   Brumbál oznamuje, že   Bradavice budou pořádat   Turnaj tří kouzelníků,   jednu z nejpozoruhodnějších   a nejriskantnějších   čarovných soutěží   kouzelnického světa. Z   každé ze tří největších   a nejprestižnějších   kouzelnických škol bude   vybráno po jednom   šampiónovi, který bude   plnit řadu životu   nebezpečných úkolů a   snažit se získat nesmírně   ceněný Pohár tří   kouzelníků.kouzelný Ohnivý   pohár vybírá do soutěže   po jednom studentovi z každé   školy. Mezi sprškami jisker   a plamennými jazyky pohár   jmenuje kruvalskou   famfrpálovou superstar   Victora Kruma (STANISLAV   IANEVSKI), po něm krasavici z   Krásnohůlek Fleur   Delacourovou (CLÉMENCE   PÓSEY) a konečně   bradavického všeobecně   oblíbeného primuse Cedrika   Diggoryho (ROBERT PATTISON).   Pak ale zcela   nevysvětlitelně vychrlí   ještě jedno poslední   jméno: Harry Potter...
Harry se střemhlav   řítí vstříc   nevyhnutelnému setkání se   skutečným zlem...
Harry Potter a Tajemná komnata (Harry Potter and The Chamber of Secrets)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Zlo se vrátilo do Bradavic
Prázdniny po prvním roce v   Bradavicích byly u strýce a   tety k nevydržení. Chovali   se k Harrymu tak hrozně, že   se nemohl dočkat návratu do   Školy čar a kouzel. Jenže   těsně před odjezdem Harryho   varuje podivné stvoření -   skřítek Dobby. Když se prý   do školy vrátí, stane se   katastrofa! A dějí se   skutečně hrůzné věci -   jakási tajemná síla začne   přeměňovat studenty   bradavické školy v kámen!   Nikdo neví, kde se vzala. Že   by v tom měl prsty zlý   Malfoy, nebo Hagrid, o jehož   tajemné minulosti nikdo nic   neví? Nebo dokonce snad   samotný Harry...
Harry Potter a vězeň z Azkabanu (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
super podívaná
Třetí rok v Bradavicích   Harry se nemohl dočkat   začátku školního roku,   když ale přijede do   Bradavic, panuje tam napjatá   atmosféra a strach.
Proč?
Na svobodu   uprchl vězeň z Azkabanu,   nebezpečný vrah Sirius Black   - prý nástupce lorda   Voldemorta, Pána zla. A stopa   vede - kam jinam, než do   školy v Bradavicích. Proto   je na obranu povolán   strážce Azkabanu, který   slyšel Siriuse Blacka mluvit   ze spaní. Říkal: "ON   je v Bradavicích."
Harry je v nebezpečí a   neochrání ho ani zdi   bradavické školy, ani jeho   přátelé. Zrádce se může   skrývat přímo ve škole….
Jádro (The Core)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Geofyzik Dr. Josh Keyes   objevil strašlivou   skutečnost - zemské jádro   se přestalo otáčet.   Elektromagnetické pole   planety slábne a Země bude   zničena během několika   měsíců.

Existuje jediná naděje -   poslat Keyese a elitní tým   vědců ve speciální   raketě, která pronikne až   do nitra Země. Osud lidstva   je v ohrožení a posádka   vědců musí udělat   nemyslitelné - odpálit   jadernou explozi a znovu   aktivovat zemské jádro.

Hilary Swank v   čele hvězdného obsazení na   vzrušující cestě, která   vás zavede přímo   doprostřed jedinečného   filmového dobrodružství.
Kameňák
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
skvělá česká komedie
Komedie Zdeňka Trošky   inspirovaná bezpočtem   kamenných vtipů, nás   zavádí do poklidného   jihočeského městečka.   Žije tu svým neměnným   rytmem i rodina Novákových.   Otec Pepa je kapitánem   městské policie, jeho žena   Vilma je učitelkou, dcera   Julie studuje zdravku a   devítiletý Pepíček,   neumlčitelným způsobem   komentuje všechno, co se jen   v okolí šustne.Doslova oči   navrch hlavy ten kluk začne   mít ve chvíli, kdy z Anglie   do Kameňákova přijede   šlechtický pár, kterému   byl, v rámci restituce,   navrácen zdejší zámek. Na   malém městě se nic neutají   a tak záhy všichni vědí,   že lord sem přijel hledat   poklad po svém otci. Taková   zpráva postaví na nohy celý   Kameňákov a třem místním   mafiánům – zbohatlíkovi   Khonovi, fešáckému   primáři a protřelému   kriminálníkovi – doslova   nedá spát. A pak se teprve   začnou dít věci…
Kameňák 2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2007
skvělá česká komedie
Přesně po roce jdeme znovu   na pět dní do Kameňákova,   kde se už zase dějí věci.   Dobře známé postavy i   postavičky z nich mají,   každý trochu po svém,   pěkně zamotané hlavy. K   plejádě populárních herců   se tentokrát přidala Helena   Růžičková v roli   zelinářky a hvězdné   kvarteto naší populární   hudby: Helena Vondráčková   (doktorka psychiatrie), Martin   Maxa (nový tělocvikář),   Monika Absolonová (zdravotní   sestřička) a Marta   Kubišová v pořadu „Chcete   mě?“, jenže tak trochu   naruby.
Režisér   Zdeněk Troška měl k   dispozici na šedesát tisíc   „kameňáků“, které   zaslali diváci do soutěže   po prvním díle. Zlomek z   nich posloužil v mozaice   příběhů. Pojďte se s   filmem pobavit, zasmát a   odpočinout od všedních   starostí, protože stále   platí :
„Neberte   život příliš vážně,   stejně z něj nevyváznete   živí!“
Klokan Jack (Kangaroo Jack)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Superkomedie !!!
Charlie a Louis jsou už léta   nejlepšími kamarády.   Každý z nich má však svoje   vlastní problémy. Louis   (Anthony Anderson) je   bytostný optimista, ale   zároveň smolař k   pohledání. Charlie (Jerry   O´Connell) je naopak skeptik   snící o seznámení s milou   dívkou a bezstarostném   životě. Jeho sny se mu však   těžko mohou splnit, protože   je nevlastním synem   mafiánského bosse Sala   (Christopher Walken), který   oba přátele nemá příliš   v oblibě. Když se Sal   rozhodne dát jim poslední   šanci a požádá je, aby   doručili do Austrálie 50 000   dolarů vypadá to, že se na   ně konečně usmálo   štěstí. Jenomže bundu, do   které si peníze schovali jim   díky jejich hlouposti ukradne   nenechavý místní klokan.   Nejpodivnější lov v   dějinách Austrálie může   začít …
Krásná pokojská (Maid in Manhattan)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Inspiraci často citovanou   pohádkou o Popelce Krásná   pokojská nijak   nezapírá...
Svobodná   matka Marisa Ventura (Jennifer   Lopez) pracuje jako služebná   v prvotřídním hotelu   Beresford. Jedna   návštěvnice ji požádá,   aby vrátila luxusní módní   oděvy. Než Marisa odnese   šaty zpět do obchodu, do   nich na několik okamžiků   vklouzne...
tom   okamžiku se však ve   dveřích objeví její syn Ty   spolu s atraktivním   Christopherem Marshallem   (Ralph Fiennes) - kandidátem   na amerického senátora a   zároveň jedním z   nejžádanějších   manhattanských mužů.   Christopher považuje Marisu   za jednoho z hotelových   hostů a je ihned okouzlen   její krásou...
Kurýr (The Transporter)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Oddychový akční film
Frank Martin (Jason Statham)   je bývalý příslušník   zvláštní jednotky. Nyní   žije zdánlivě poklidným   životem na francouzském   pobřeží Středozemního   moře. Příležitostně   pracuje jako nájemný KURÝR,   který přepravuje zboží.
Plní tajné, někdy i   nebezpečné úkoly a   zachovává tři přísná   pravidla -
první:   nikdy neměň dohodu,
druhé: žádná   jména,
třetí: nikdy   se do zásilky nedívej.
Je najat Američanem   známým pod jménem   "Wall Street", aby   doručil zásilku. Při jedné   zastávce na cestě Frank   zjistí, že se jeho balík   "hýbá" a poruší   pravidlo tři. Obsahem je   krásná žena se zalepenými   ústy ...
Porušovat   pravidla přináší   problémy...!
Skvělý   oddychový akční film u   kterého se nebudete nudit!
Lovci myšlenek (Mindhunters)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Na opuštěném ostrově   členové FBI podstupují   závěrečný tréninkový   výcvik,aby se mohli stát   experty na profily sériových   vrahů.
Ale co když   zjistí,že jeden z nich je   skutečný vrah...??? Trénink   se mění v boj o holý   život.Odhalí vraha dřív   než on je všechny zabije?
Napínavý film,který   jsem vydržel sledovat se   zatajeným dechem až do   konce.
Matrix (The Matrix)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Představte si, že vaše   realita je jen iluzí a vaše   nejtemnější noční můry   jsou ve skutečnosti   pravdivé. Představte si, že   vaše současnost je vlastně   minulostí a to budoucí se   děje právě teď. Když si   to dokážete představit,   potom se budete cítit jako   hrdina snímku Matrix Thomas   Anderson (KEANU REEVES). A   věřte, že to nebude   příjemný pocit. Anderson je   normální mladý muž, který   se jen snaží přežít v   každodenním shonu moderního   velkoměsta. A má všechny   předpoklady aby se mu to   povedlo: dobré přátele,   milující rodinu a   perspektivní práci v   multinárdoní počítačové   společnosti Meta Cortech.   Jednoho dne, nebo lépe   řečeno noci, se však do   jeho spokojeného mozku   zakousne strašlivá noční   můra. Zdá se mu, že byl   proti své vůli vložen v   podobě dat do počítače a   všechno to, co až dosud   považoval za svůj osud, je   jen vírem dat okolo několika   tištěných spojů. Má   pocit, že mu byla jeho mysl   ukradena a uvězněna v   obřím Matrix počítače   budoucnosti. Začíná   vážně pochybovat o své   každodenní skutečnosti. Byl   skutečně vhozen do stroje?   Kdo je za to zodpovědný? Je   tam s ním zavřeno i těch   několik stovek lidí, které   zná? Nebo jsou to jen   projekce, které mají udržet   zdání reality? A pak je tu   otázka nejdůležitější:   pokud je to všechno pravda,   co se stane, až jeho   věznitelé přijdou na to,   že ji zná? Jedno z   nejočekávanějších   akčních sci-fi tohoto roku   může začít...
Nezvratný osud (Final Destination)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
superhoror
Smrt je někde nablízku a   Alex Browning má to štěstí   (nebo smůlu?), že ví kdy a   kde se zubatá objeví.   Alexovo zvláštní nadání   se poprvé projeví těsně po   nástupu na palubu letadla,   kterým má, společně se   svými spolužáky ze   střední školy, letět na   školní výlet do Paříže.   A právě když už sedí v   kabině a se zapnutým   bezpečnostním pásem čeká   na odlet, promítne se mu   před očima hrozivá vize, ve   které prožije start letadla   následovaný explozí, již   nikdo z pasažérů   nepřežije. Alex propadne   panice a vyzývá všechny,   aby okamžitě vystoupili,   čímž způsobí mezi   pasažéry takový rozruch,   že jej společně s dalšími   šesti spolucestujícími   posádka vykáže z   letadla.
Kromě Alexe   se tak ocitnou zpátky na   letišti jeho kamarádi Tod a   Billy, spolužačka Clear,   která instinktivně   vycítila, že Alexovy obavy   jsou oprávněné, Carter,   který se s Alexem v letadle   popral a byl za to vyveden i   se svou přítelkyní Terry, a   jejich učitelka, slečna   Lewtonová, která se   dobrovolně rozhodla, že se   svými studenty počká na   další let. Atmosféru   vzájemného obviňování za   ztrátu půldne v Paříži   přeruší výbuch letadla, ke   kterému skutečně krátce po   startu dojde.
Nikdo   nechápe, jak mohl Alex   katastrofu předvídat, a   nakonec, místo aby mu byli   vděční, se ho spíš bojí   a hledí na něj s   nevraživostí. I agenti FBI,   kteří ho vyšetřují, si   jeho vysvětlení vyslechnou s   nedůvěrou a spíše si Alexe   zařadí mezi podezřelé.   Zvláště když po několika   týdnech začínají umírat   další z těch, co díky   Alexovi přežili. Alex   postupně nabývá   přesvědčení, že díky   jeho předtuše se jim všem   sice podařilo smrt obelstít,   ale ne nadlouho. Proto se   spojí se zbývajícími   kamarády, aby společnými   silami čelili osudu a   vyzráli nad smrtí...
Skvělý horor u kterého   stojí za to shlédnout   všechny díly,protože nikdy   nevíte jaká smrt může   potkat vás...
Pán prstenů: Dvě věže (The Lord of the Rings: The Two Towers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Druhý díl filmové ságy o   nebezpečném putování   jehož cílem má být   zničení prokletého Prstenu   moci začíná tam kde první   skončil. Po smrti Boromira a   rozpadu Společenstva se cesty   jeho členů rozdělily.   Hobbit Frodo se svým sluhou   Samem putují s Prstenem do   Mordoru a Aragorn s elfem   Legolasem a trpaslíkem Gimlim   se vydávají po stopě   skřetů, aby osvobodili z   jejich zajetí hobbity   Smíška a Pippina. Mezitím   však sílí moc temného   pána Saurona, který se   spojil se zrádným   čarodějem Sarumanem a   společně upínají všechny   síly k získání Prstenu.   Naše hrdiny tak čeká   ještě dlouhé putování a   mnohé nástrahy, než se jim   podaří Prsten moci jednou   provždy zničit...
Pán prstenů: Návrat krále (The Lord of the Rings: The Return of the King)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Je to už dva filmové roky,   co začal hobit Frodo svoji   pouť Středozemí, aby   zničil Prsten. Nyní vše   spěje do finále. Zatímco   Frodo, jeho druh Sam a   úlisný Glum, tajně pasoucí   po Prstenu, jsou každým dnem   blíž Mordoru, aby tam Prsten   zničili (a tím i temného   pána Saurona), ostatní se   vzpamatovávají z bitvy v   Helmově žlebu. Na odpočinek   a slávu není čas,   Sarumanovo vojsko bylo sice   poraženo, ale sám Sauron se   teprve chystá udeřit. Před   městem Minas Tirith se   shromažďují vojska všech   národů aby zde svedly   rozhodující bitvu...
Pán prstenů: Společenstvo prstenu (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Hlavním hrdinou je hobit   Frodo Pytlík, který se ve   své vlastní domovině zvané   Středozemě dostal do   samotného centra bitvy   mytických proporcí. Bude   muset během svého putování   prokázat, že moc   přátelství a individuální   odvahy dokáže úspěšně   čelit i těm   nejničivějším silám   temnoty.
Frodova   dobrodružství odstartuje dar   jeho příbuzného Bilba. Od   něj získá magický prsten,   který Froda postaví do   souboje se silami zla   reprezentovanými   krutovládcem Sauronem. Ten   touží za každou cenu   získat prsten, protože je   pro něj zdrojem neomezené   moci, jedině s jeho pomocí   se mu může podařit   zotročit lid Středozemě a   stát se jeho neomezeným   pánem.
Ve snaze čelit   Sauronovým temným plánům,   se musí Frodo spojit s   několika dalšími bytostmi.   Vytvoří s nimi takzvané   Společenstvo složené z jeho   přátel, čaroděje, elfa,   trpaslíka a dalších   pomocníků, se kterými se   vydá na cestu na jejímž   konci doufají, že se jim   podaří prsten jednou   provždy zničit. Jejich cesta   však prokáže, že nejenom   magické prsteny, ale také   sounáležitost všech   živých bytostí mohou   dokázat netušené věci.   Musí však čelit nejen   nebezpečím, která na ně   číhají na územích   ovládaných Sauronem, ale i   rozkladné moci samotného   prstenu...
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2007
"Pod pirátskou vlajkou vzhůru za dobrodružstvím."
Jack Sparrow (Johnny Depp) je   sice všemi mastmi mazaný,   ale přesto přijde o svou   loď. Černou perlu mu totiž   ukradne jeho největší   rival, lstivý kapitán   Barbarossa (Geoffrey Rush), a   ihned s ní zaútočí na   město Port Royal.   Nelítostná bitva má jediný   cíl: únos místodržitelovy   krásné dcery Elizabeth   (Keira Knightleyová). Na   její záchranu se ihned   vydává přítel z dětství   Will Turner (Orlando Bloom). I   když jsou jeho úmysly   šlechetné, sám na podobný   úkol nestačí. Proto se   spojí s Jackem, který zase   touží získat zpět svou   loď Černou perlu. Ani jeden   však netuší, že prokletý   poklad změnil Barbarossu a   jeho posádku v nesmrtelná   stvoření...
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Kapitan Jack Sparrow (Johnny   Depp) zjistí, že má krvavý   dluh u Daveyho Jonesa,
kapitana lodě duchů   Létající Holaňďan. Jak   ubývá čas, Jack musi najít   způsob jak se zbavit   dluhu,nebo skončí prokletý   věčným prokletím. A aby   toho nebylo málo, Jackovy   problémy vedou k   ztroskotání svatby Willa   Turnera s
Elizabeth   Swannovou, kterého Jack   navede, aby se k němu   připojil na jeho
nejbližší výpravě...
Prime
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
romantická komedie
Fotografka Rafi (Uma Thurman)   je velmi atraktivní 37-letá   žena. Po rozvodu řeší   zklamání z mužů se   zkušenou terapeutkou Lisou   (Meryl Streep). Ta jí   poradí, aby si našla   takového muže, který jí   zase vrátí chuť do života.   A tak se Rafi seznámí s   okouzlujícím a   přitažlivým Davidem (Bryan   Greenberg). Fantastický   milenec je o 14 let mladší.   Na pravidelných setkáních s   terapeutkou Lisou září Rafi   štěstím a při konverzaci   zabíhá až do těch   nejintimnějších detailů   mileneckého vztahu, včetně   pikantností. Lisa je   spokojená s pozitivním   vývojem své klientky. Ovšem   jen do okamžiku, kdy zjistí,   že oním ideálním mužem je   její vlastní syn!
Je   vůbec možné se s takovou   situací vypořádat...?
Co udělat, když už i   tak zkušená terapeutka   potřebuje terapeuta...?
Film plný komických   situací nenechá vaši   bránici v klidu!

TV Program

ČT1 - Zavolejte porodní sestřičky (2...

09:25 - 10:25

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Egypt

09:20 - 10:15

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

09:45 - 10:55

7 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

09:30 - 10:30

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190693
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377363
Obsahů a biografií: 178513
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10