Duben

Komentáře uživatele frenky

frenky

frenky zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Ferdo

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 30
28 týdnů poté (28 Weeks Later)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2008
Supr "zoombie"   slusne hrajici herci,   kvalitní hudba a vinikajici   atmosfera. Solidne   vykreslení děje, i docela   dobrej scenar delaji s tohleto   filmecku velmi svižné a   napínavé dílo. Odporucuji   vsichnim fandum tohoto   žánru.
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.7.2007
Tak tento film byl naozaj   vyborne zpracovaný a to   hlavne po vyzualni a audio   strance. Ve filmu nejaky   skvely historický pribeh nebo   kvalitni dialogy necekejte,   ale zpomalene zabery pri boji   jsou naprosto úžasný. Kdo   má rád historické filmy a   boje muž proti muži, tak si   v tomto filmečku určitě   přijde na své
Absolutní moc (Absolute Power)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.9.2007
Triler ťažiaci hlavne z   atmosféry a pomalého   rozprávania. Herecke   obsazení je skviele Gene   Hackman jako chladnokrevný   prezident, Ed Harris jakožto   charizmatický detektiv, Clint   Eastwood zloděj profesionál   a Scott Glenn , Dennis   Haysbert jsou elitní agenti   tajné služby.
Scénář je kvalitní a   zaknadna myšlenka je   originální prezidentova   ochranka zabije ženu a   prezident to kryje.
Je   to solidní thriller,který   skutečne napne diváka.
Animální přitažlivost (Someone Like You)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.8.2007
Priemerná komédia,, ktorá   postráda zaujímavé nápady   a momenty..Herci podavejí   solidne výkonny Ashley   Juddová, Hugh Jackman až   nadprumierny, ale výsledkom   je predsa len priemerná   komédia.
Až do smrti (Until Death)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.1.2008
Pro mne velky prekvapeni   necekal jsem, ze Van Damme   muze natocit neco jineho nez   je karate blbost. Film ma   docela slusny dej i akci,   ktere jsou docela slusne   udelany. Narozdil od jinich   filmech zavieru nedochadzi   dech.
Černý rytíř (The Black Knight)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.8.2007
Veľmi úbohá komédia,   človek sa párkrát trpko   zasmeje, ale nič viac a nič   menej. Z daného tématu se   nedalo vytěžit více.
Dannyho parťáci 2 (Ocean´s Twelve)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.8.2007
Zbytočne prekombinovaný dej   ,chtelo by to trošička   zjednodušiť.Herecke výkon   jsou celkem na solidnej   úrovni, ale bohužel   scénář je na mě trochu   překombinovaný, což někdý   bývá ku prospěchu věci,   ale v téhle oddychovce mi   zbytečná komplikovanost   příběhu vadila. Dohromady   horší než jednička, ve   všem.
DC Sniper - 23 dní strachu (D.C. Sniper: 23 Days of Fear)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2007
Je to natočené podle   skutečné události, ale dost   se to od ní vzdaluje.Co se   týče zpracování, jde o   televizní film, podle toho   vypadá taky obsazení ...   žádné známé tváře,   žádné oskarové výkony .   Tvůrci rozhodně nevytěžili   z daného tématu maximum.   Například samotné   vraždění je hodně špatně   natočený.
DOA: Na život a na smrt (DOA: Dead or Alive)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Docela dobra podivana na   kočičky ktere pobiheji sem a   tam a furt se s nekim, perou.   Dej je dost o nicem takze   radim vypnout mozek a jen se   tak divat.
Dům hrůzy (House on Haunted Hill)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Zábavné béčko s slušným   hereckým obsadením (Geoffrey   Rush, Jeffrey Combs a   samozrejme nádherná Famke   Janssen).Ako jednohubka   uspokojivé, no v žiadnom   prípade sa to druhýkrát   pozrieť neopovážim. Nebyť   desivej hudby, ktorá pri   bububu veciach spravila svoje,   nedokukám to.
Equilibrium
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2007
Equilibrium je navýsost   efektní záležitost a má   kromě skvělých výkonů   ústřední čtveřice postav   (na čele samozřejmě s   Balem) i nějaké to   poselství.I bojové scény   ať na dálku či na blízko   uměleckým dílem.   Equilibrium je emocemi   nadupaný filmeček, který   dokázal z minima vytěžit   takřka maximum.Opravdu stojí   za vzhlednutí!!!
Faust: Smlouva s ďáblem (Faust: Love of the Damned)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.7.2007
Hodne nepovedenej film, hoci   prvních 30 minut se na to   dalo koukat,ale ten zbytek je   odpad. Monica Van Campen a ta   hudba su celkem fajn, ale dej,   herecké výkony a masky su   desné. Ve filmu je hodne   krvé, erotických   scén,prolitej krve ale   celkovie nemnejí žadnou   kvalitu
Finty Dicka a Jane (Fun with Dick and Jane)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.9.2007
Bohužel poměrně slabé.   Čekal jsem svižnou komedii,   u který se budu bavit a   dočkal jsem se jen   průměrného filmu, který   sice ze začátku vypadá   hustě, ale tak po 15   minutách všechny vtipné   scény končí a přichází   jedna velká nuda.Co dodat   komedie to promarněná sice   není, ale za shlédnutí   také nijak vážně nestojí.
Jedinečný (The One)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.10.2007
Hodne nadupanej filmeček.   Zapletka není moc   originální, ale je to moc   dobre natočené. Akční   sceny stoja opravdu za   kouknutí.
Kapitán Alatriste (Alatriste)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2007
Nadprůměrný historický   film. Zásadní nedostatkem   filmu je, že cely dej je   jakoby sled epizodok, kt. na   sebe nenadvazují a braní   divakovi si po vzhlednutí   vybavit vočem to sakra bylo.   Délka filmu 147 minut je až   moc a nekteré části filmu   jsou docela chaotické. Jinak   Viggo Mortensen to hraje moc   slušne.
Pro milovníky   historických snímku vrelo   odporučuji.
Legenda o Suriyothai (Suriyothai)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.7.2007
Tak tohhle sem fakt   nečekal.Pořadna studená   sprcha.Jednim slovem velmi   ubohé herecké výkony,   "absence"   scénáře, zmatek a naprostá   nepřehlednost dění na   plátně , trapné bojové   scény, prostě jedna velká   nekončící nuda.Velké   množství postav, které   spusobují naprostu   dezorientaci v deji.
Obchodník se smrtí (Lord of War)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2007
Už úvodnítitulky (cesta   kulky ) su natočene moc   zaujímavnie a nasvedčují o   co vlastne pujde. Film   nabízí výtečný pohled pod   pokličku mezinárodního   obchodování se zbraněmi   formou autobiografického   životneho příběhu Yuriho   Orlova (Nicolas Cage).   Hereckým výkonům tria   Cage-Leto-Hawke nemí co   vytknut zvládaji svoje role   fantasticky. Jedním slovem   bravurně natočený film.   Vrelo odporučuji.
Parfém: Příběh vraha (Das Parfum - Die Geschichte eines Mörders)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.7.2007
Parfém: příběh vraha je   kvalitný filmeček!!! Líp se   natočit nedal. Herecké   výkoni su na vynikajíci   úrovni a špinavá   středověká atmosféra je   zobrazena skutečne   naturalisticky a má grády.   Je to dílo, které stojí za   shlédnutí..
Pavučina snů (Dreamcatcher)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.9.2007
Docela absurdní příběh,   který bych zrovna od hororu   nečekal. Atmosféra je docela   dobra a to diky zimní krajine   a pocitu izolace hlavních   hrdinú uprostřed hlubokých   lesů. Knižní předlohou   filmu byl Kingov román,   kterého se režisér docela   drží, ale jenom první   hodinu a pak to jede s filmem   s kopca. No a konec ani   nekomentuji. Tenhle film měl   navíc.
Piráti z Karibiku: Na konci světa (Pirates of the Caribbean: At World´s End)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2007
Bylo to temnější a proto   pro mě i zajímavější,   než dvojka, byl jsem   příjemně překvapen.   Všechny chyby předchozích   dílů, jako jsou   překombinovanost,   pitvořící se a skoro už   otravný Depp, zůstávají,   ale pro závěrečný díl   hovoří nepatetická   závěrečná bitva,   natočená o mnoho lépe, než   předchozí dva a třičtvrtě   dílu dohromady. Nedostatkem   filmu je neumerne natahovana   stopaz, kde by sa mohli v   klude vyhodit cele samoucelne   sekvencie. Tenhle díl neni   tak dobrý jako původní film   a s tím předchozím je na   podobné úrovni.
Presumpce viny (Out of Time)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2007
Film je od začátku do konce   v neuvěřitelně rychlém   tempu s silně napjatou   atmosférou, která vám nedá   ani na chvilku vydechnout.   Film sledujte bez toho aby   jste se třeba jen malou   chvilku nudili. Skvělá a   sexi Eva Mendes a parádní   Denzl Washington.
Profesionál (Ticker)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Moc špatnej film, da to   zabrat dokoukat tenhlete   filmeček až do konce.   Dejová linie je chaoticka a   nelogicka. Herecke vykonny su   desne (Seagal je moc   nevýraznej a ostatni se   delají ze hraji). Takže   neodporučuji nijkomu si toto   dilo kouknut.
Propad do temnot (Darkness Falls)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.8.2007
Súčasných brakových   rádoby hororov, hoci   začátek ma docela slušnu   atmosféru ale čím dal tim   vic smieruje ku klasickej   americkej vyvražďovačke.   Najde se i pár povedených   scén ale jinak klasické   ohrané scény a   predvídateľné momenty.   Závier absolutní klasika.   Dohromady nic moc film.
Puls (Pulse)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2007
Remake japonskeho Kairo
Nadprůměrná duchařinka se   srozumitelnějším poslaním,   které je totožné jako u   originálu. První třetina   filmu se rozvíjí dobře,   atmosféra by se dala krájet,   ale pak to jde s kvalitou   mirne dolů. Konec není   americký co peru jako   pozitívum.S filmem jsem byl   poměrně spokojen.
Resident Evil: Zánik (Resident Evil: Extinction)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.1.2008
Čekal sem vic. Tenhlete   filmecek se urovni nedotahuje   na predchozi dili, ale i tak   se ho oplati videt. Akcni   sceny jsou docela povedene,   ale dej je dost pruhledny.   Jako odychovku muzu odporucit.
Rukojmí (Hostage)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2007
Extra povedené úvodní   titulky slibují mnohé. Celý   film ma skvělou atmosféru a   to i diky hudbie hudba   Alexandra Desplata. Film je   originálne kombinujúci   akčný triler s drámou o   rukojemníkoch a mafiánskou   záležitosťou. Výsledkom je   svieži, pôsobivý, akčný i   nečakane mrazivý triler   plný prekvapení. Pro   páteční večer   neváhejte,nudit se určite   nebudete.
Transformers
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2007
Pro mě asi zatím jeden s   nejhorších Bayův filmú. S   výnimkou úvodných,   mrazivých sekvencií je to   trochu detské a hlúpučké.   K mínusom by som paradoxne   pridal i akciu, je totiž i   napriek celej svojej   realistickosti strašne   neprehľadná kvôli dosť   besnému strihu. Každopádne   sú však transformers   príjemným spestrením tohto,   na „kvalitné“   blockbustery bez mozgu   skúpeho roka.
Voják (The Marine)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.10.2007
Tenhe film je čisté bečko.   Jde o slušní akční   jízdu, plnou vystřílených   nábojů, krve, hlášek a   přehnaného patriotismu. Ve   filmu je hodně slušných   akčních scén , výbuchů a   efektních Cenových chvatů.   Vysledkem je příjemná   záležitost pro akční   nostalgiky.
Za nepřátelskou linií 2 – Osa zla (Behind Enemy Lines II: Axis of Evil)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Po docela vydařené jedničce   velké zklamání. Filmeček   má slušný začátek, ale   bohužel jen ten pak se   stává špatně zamíchaným   koktejlem dopomáhajíc tomu   nepřesvědčivé scény a   výkony herců.
Abych   jen nekritizoval pár scén a   pasáží bylo docela v   pohodě ale zbytek jsem se   docela nudil.
Zmluva s diablom
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.7.2007
Hodne nepovedenej film, hoci   prvních 30 minut se na to   dalo koukat,ale ten zbytek je   odpad. Monica Van Campen a ta   hudba su celkem fajn, ale dej,   herecké výkony a masky su   desné. Ve filmu je hodne   krvé, erotických   scén,prolitej krve ale   celkovie nemnejí žadnou   kvalitu.
1

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

01:35 - 03:05

26 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

ČT2 - Vigil

01:50 - 02:45

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - V mysli vraha (2015)

00:00 - 02:10

121 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Ve službě (2019)

00:45 - 02:50

76 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190631
Osobností: 698034
Fotografií: 764590
Plakátů: 377028
Obsahů a biografií: 178412
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Ulice New Yorku (2001)

Ulice New Yorku
Když člověk vezme v potaz,   že jde o nezávislý biják   natočený s naprosto   zanedbatelným rozpočtem, je   nutné považovat ho určitě   za více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Pokrevní pouto (2013)

Pokrevní pouto
Průměrná krimi o dvou   bratrech jeden padouch druhý   polda ,padouch vyleze z basy a   začne dělat problémy   nejdřív nájemná vražda   pak více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Sabata (1969)

Sabata
Povedený western jak jinak   když v hlavní roli   westernoví profík L.V.Cleef   ,s pistolí to umí jako málo   kdo a nemluví   zbytečně,přijel více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Red má práci (2000) [TV epizoda]

Red má práci
Zas dle mého spíš obyč.   díl, ale pár hlášek a   scének je slušných. Třeba   Red jak čeká na telefon z   budoucí práce, tam jsou   silný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Dlouhé horké léto (1985) [TV fil...

Dlouhé horké léto
Toto remake z roku 1985 se mi   líbilo více než původní   film z roku 1958.Film má   lépe a zajímavěji   propracovaný   scénář,herecké výkony více >

Autor: Pala