Duben

Komentáře uživatele Vlnik

Vlnik

Vlnik zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 42
1984 (Nineteen Eighty-Four)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2019
1984 jsem dříve slyšel jako   audioknihu. Osobně si   myslím, že je pro filmové   zpracování značně   nevhodná. V knize mají   zásadní význam jednak   myšlenky postav a hlavně   všechny okolnosti, které   objasňují, co a proč se   děje, to se prostě nedá ve   filmu vysvětlovat. Takže   podle toho to vypadá, jako   náhradu knihy rozhodně   nedoporučuji, ale pro lepší   představu po přečtení je   to docela fajn.
Americký vlkodlak v Londýně (American Werewolf in London)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.10.2018
Vizuálně hodně, opravdu   hodně slušné, i když na   druhou stranu Jackova první   podoba jako nemrtvého patří   k věcem, které by snad   člověk radši vidět   nemusel. Jinak ale celkový   dojem nic moc, vtipných scén   je minimum,   děsivých...možná jedna na   začátku. Tedy pokud vás   neděsí ta vizuální   stránka sama o sobě, na mě   tohle nějak nefunguje.
Annihilation
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.7.2018
Očekával jsem graficky   dokonalou podívanou plnou   podivných druhů zvířat ve   vší své kráse i   děsivosti. Ne že bych se   nedočkal vůbec, nicméně   mohlo toho být mnohem mnohem   víc. Asi tak polovinu filmu   se jen o něčem kecá, což   je samozřejmě nutné zlo pro   úvod do děje, ale určitě   se najde dost míst, kde to   šlo nějak oživit, zkrátit   nebo prostě vystřihnout.   Taky tým profesionálních   vědkyň nepůsobí moc   přesvědčivě a vysvětlení   situace jsou hodně   odfláknutá a často ne moc   uvěřitelná. Jinak je tu   jedna scéna velice graficky   zdařilá a jedna dost   slušná hororová, celkově   ale stojí za to až druhá   polovina filmu.
Avengers: Endgame
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2019
Celkem bych čekal, že dlouho   očekávané zakončení   téhle série bude alespoň   mezi ostatními Marvel filmy   jasně nejlepší. Ale něco   tomu chybí. Minimálně po   emocionální stránce se z   poslední třetiny dalo   vytáhnout o hodně víc. Taky   akce na superhrdinský film   bylo poměrně málo, byť ta   chvíle stála za to.
Co oceňuji, je docela   dobře promyšlený děj.   Přestože dost věcí se   vyloženě nabízelo, není tu   nouze ani o různá   překvapení. [Spoiler] a   návrat snad všech postav z   dřívějších filmů   rozhodně potěší, ostatně   je to docela fajn podívaná   už jen po grafické   stránce.
Takže celkem   vzato, není to žádný   zázrak, ale zakončení   série je to rozhodně   důstojné.
Bad Taste - Vesmírní kanibalové (Bad Taste)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.12.2018
Problém tohohle filmu je   jasný a to samotná jeho   existence ve světě filmů   profesionálních. Tohle je   prostě kravina, kterou   natočila parta   celoživotních puberťáků   pro ostatní celoživotní   puberťáky, kteří tu   hromadu krvavých nechutností   jistě ocení. Jako takový   funguje naprosto skvěle a je   obdivuhodné, že za daných   podmínek vůbec vznikl, ale   na svou konkurenci s   profesionálními herci,   nesrovnatelně vyšším   rozpočtem a většinou taky   zajímavějším scénářem   prostě už z principu mít   nemůže, to už by Peter   Jackson musel být doslova   kouzelník.

Nebudu tomuhle ulevovat s   ohledem na cokoliv, jelikož   takové hodnocení je k   ničemu, chci jen říct, že   se tu srovnává   nesrovnatelné a není tak   chybou tvůrců, ale jen   nešťastnou náhodou, že je   film známější než by být   měl.
Blbý a blbější (Dumb and Dumber)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.8.2018
Pravděpodobně   nejpřeceňovanější a   nejhorší   "komedie", co jsem   kdy viděl. A to mám docela   rád i debilní humor, ale   musí se to umět natočit,   což tady opravdu nevyšlo.   Hlavní dvojice je krajně   nesympatická (a to mám Jima   Carreyho rád),   "vtipné" scény   většinou hrozně   předvídatelné a pokud   vzbuzují vůbec něco, tak   spíše znepokojení. Jediné,   co nelze filmu upřít, je   naprosto výstižný název.
Tak nějak i chápu, proč se   tenhle film proslavil, on ten   Boratův přízvuk (tady je   otázka jak velké zásluhy   oproti originálu má český   dabing) dělá i naprosto   pitomou hlášku   nezapomenutelnou a poměrně   vtipnou. Bohužel ne tak   vtipnou aby na tom šel   založit celý film, takže z   větší části je to docela   nuda.
Černí baroni
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.8.2016
Znát jen film, asi bych   hodnotil lépe, jenže znám i   knihu a musím říct, že   většina herců mi k   postavám absolutně nesedí a   i výběr scén mi přijde   poněkud nešťastný(osobně   si myslím, že byl čistě   náhodný). S přihlédnutím   ke kvalitě předlohy a   obsazení to dopadlo opravdu   mizerně.
Červený trpaslík (Red Dwarf)
 
Přidáno: 23.2.2019
Asi tenhle seriál nechám bez   číselného hodnocení. Ono   to totiž nejde, Červený   trpaslík má naprosto   geniální začátek,   minimálně první dvě   série. Jenže mi přijde, že   s přeměnou Hollyho v ženu   šla úroveň humoru takřka   skokově dolů a to fakt o   hodně. Tak, že jsem to   přestal sledovat a to fakt   moc často nedělám.
Deadpool
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.1.2019
V době, kdy tenhle film   vyšel, jsem četl řadu   názorů jak je to úplně   nejvíc nejlepší věc na   světě, no musel jsem se taky   podívat. Ale nevím, na   super"hrdinský"   film to není dost efektní,   na komedii to není dost   vtipné, pár dobrých míst   by se našlo, ale žádný   zázrak teda.
Digimon (Digimon: Digital Monsters)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2018
I když mi dnes všechno   říká, že tohle hodnocení   nedává moc smysl.   Upřímně, pokud se na to   začnete dívat jako dospělý   člověk, bude vám to asi   připadat jako hrozná blbost   po všech stránkách.   Příběh se víceméně   drží jednotné šablony pro   každý díl, kde se jen   mění prostředí a postavy a   mezitím pár momentů někam   posunuje hlavní děj. Animace   není špatná, ale ani nijak   ohromující, ani jinak   úžasný Japonský dabing   není nic moc (Český je o   něco lepší). Celkově to   působí dost odfláknutým   dojmem, jenže faktem   zůstává, že jako dítě   asi po celou dobu základní   školy jsem tenhle seriál   miloval, díval se na něj   furt dokola, i když jsem ho   už snad uměl i z paměti.   Takže jakkoliv je tenhle   seriál objektivně špatný,   ve své kategorii nemá pro   mě konkurenci.
Disaster Movie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.1.2019
Nejhorší film podle IMDb a   já myslím, že horší by se   našli, dokonce by se nemuselo   chodit daleko, tvůrci tohohle   mají na svědomí několik   podobných kravin a   minimálně jednu horší.
Faktem je, že děj, pokud   se tak dá nazvat, nedává   moc smysl, některé scény   jsou tam vyloženě vecpané,   protože...no protože to asi   tvůrce zrovna napadlo. Ale   parodie nejde brát moc   vážně a nemůžu říct,   že bych se nudil, pár   lepších chvilek to mělo,   autoři proti dřívějším   filmům ubrali na   nechutnostech (to to trvalo) a   časté přeskakování od   jedné parodie ke druhé   docela pomáhá udržet   pozornost. Celkově v tomhle   žánru docela možná trochu   horší průměr.
Hrob světlušek (Hotaru no haka)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.2.2019
S hrobem světlušek je to   těžké. Takovéhle filmy   jsou z velké části   založené na soucitu s   postavami. Jenže co s tím,   když jsou ty postavy od   prvního okamžiku krajně   nesympatické? Kdyby se ten   kluk choval trochu míň   nelogicky a ta holka míň   jako rozmazlenej fracek, tak   by to i mohl být super   dojemný film. Takhle je to   film, na který sice hodně   dlouho nezapomenete, ale   sledovat ho je většinu času   celkem nuda až možná místy   otrava.
Koralína a svět za tajnými dveřmi (Coraline)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2019
Animace je rozhodně   působivá, příjemný design   postav a hlavní postava je   docela sympatická. Téma   příběhu má velký   potenciál, ale zpracování   něco chybí. Ve srovnání s   jinými   "jinosvětými"   díly se děj odehrává na   poměrně malém prostoru s   málo postavami. Z hlediska   prostředí ani ten jiný   svět zas tak moc vyloženě   fantazijního nenabízí, z   větší části je to jen   líp vypadající verze světa   skutečného.

Po dějové stránce bych   vytkl roztahaný začátek,   naopak hlavní akce utekla   velmi rychle a z větší   části až možná nesmyslně   snadno (což souvisí s   velikostí světa, ono tam   nebylo moc co vymýšlet).   Dejme tomu ten poslední   nedostatek by se u snad   pořád ještě pohádky dal   odpustit, ale možná by bylo   lepší se na celou   pohádkovost vykašlat a   udělat fakt kvalitní horor.  

Nicméně   celkový dojem pořád velmi   dobrý.
Kruh (The Ring)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2018
Říká se, že v nejlepším   se má přestat. A to je   přesně to, co Kruh   nedokázal. O co jde, někdo   si dal tu práci hodinu a půl   přibližovat divákovi   příběh a motivaci hlavního   záporáka a šlo mu to velice   dobře až si člověk   říkal, že to docela dává   smysl. No a pak se ten někdo   rozhodl, že to chce dalších   20 minut, ve kterých zničil   úplně všechno a z tragické   postavy udělal totální (zde   dosaďte libovolný název pro   dámské přirození,   případně zvířátko dle   uvážení), která vás   zabije jen proto, že nemůže   říct, co od vás chce. To   fakt někomu dávalo smysl?   Ale až na ten závěr to sice   nebyl vyloženě horor, ale   rozhodně film, co stojí za   shlédnutí.
Lišák Vuk (Vuk)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2019
Podle obalu bych docela čekal   nějakou kravinu pro malé   děti, ale překvapivě je to   velmi pěkný, místy   roztomilý, místy velmi   dojemný film, který sice   nepřekvapí nijakou   převratnou myšlenkou,   zpracování je ovšem lepší   než kdejaká Disneyovka.
Lví hlídka (The Lion Guard)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.9.2018
Přiznám se, moc jsem od toho   nečekal. Navázat na film po   tolika letech, tím spíš na   takovou legendu, jakou je Lví   král, to málokdy končí   dobře. Ale tady se to   překvapivě povedlo. Tedy   určitě bych našel pár   nesrovnalostí a trochu mě   štve design Fuli, která do   celkové kresby seriálu   nezapadá a vypadá, že ji   navrhoval někdo ve školce.   Ale jinak je to celkem milý   seriál, který určitě má   co nabídnout, postavy jsou   sympatické, písničky na   docela slušné úrovni, děj   je celkem pestrý (i když   nepřichází s nějak   převratnými nápady,   přecijen je to furt pohádka   na 20 minut) a řekl bych   poučný i pro (bohužel)   kdejakého dospělého.   Zasazení do prostředí   původních filmů (přesněji   časově někde kolem   začátku druhého), kterého   jsem se obával asi nejvíc,   taky zvládli vysvětlit   celkem dobře. Za mě velmi   pozitivní překvapení :-)
Maturita
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.1.2019
Málem bych na tenhle film   úplně zapomněl. Viděl jsem   ho někdy na střední škole,   tedy zřejmě jako cílová   skupina a vypnul to asi po   půl hodině až   neuvěřitelné nudy. Patrně   nejhorší film, se kterým   jsem se kdy setkal.
Megažralok vs. obří chobotnice (Mega Shark vs Giant Octopus)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.7.2019
Doufal jsem, že to bude jeden   z těch filmů, které jsou   vtipné tím, jak jsou   špatné. Ten potenciál tam   už podle názvu a faktu, že   to má na svědomí Asylum,   rozhodně byl. Bohužel tenhle   film zůstal někde na   hranici, kdy už je moc   absurdní na to aby se dal   brát vážně, ale ne dost   aby se tomu dalo smát. Děj   mi navíc přijde záměrně   natahovaný zbytečnými   dialogy, asi aby se to   reálně mohlo vydávat za   celovečerák, protože toho   zajímavého je tam tak 10   minut. Nicméně vydržel jsem   do konce, takže nejhorší to   pořád ještě není.
Metro
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.10.2018
Přijde mi, že se film   snaží být hodně   realistický, minimálně co   do chování postav, což je   dost nezvyklé a místy nevím   jestli to mám ocenit nebo to   spíš působí trochu nudně,   to hlavně ze začátku. Také   tím vzniká takový   zvláštní pocit, kdy si   celkem nepřekvapivě přejete   aby to skončilo dobře,   avšak ne proto, že by vám   byly postavy sympatické, ale   prostě proto, že za tolik   úsilí by si to už sakra   zasloužili. Když se děj   konečně rozjede (úvod by   určitě šel odbýt rychleji   a člověk by o nic   nepřišel) je tu pár hodně   napínavých scén, které asi   dějově moc nepřekvapí, ale   natočené jsou dobře a   očekávání od   katastrofického filmu   splňují více než   uspokojivě, takže celkem   slušné :-)
MOST!
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.2.2019
Pojďme si na úvod říct   jednu věc. Hodnocení   seriálu by primárně mělo   vypovídat o jeho kvalitě, ne   o tom, jestli je vhodný pro   veřejnoprávní televizi nebo   jestli propaguje naši   oblíbenou menšinu.
Právě u Mostu mám   totiž pocit, že jeho   úspěch vychází   převážně z toho, že   určitým skupinám lidí   říká to, co chtějí   slyšet. Což je samo o sobě   relativně i v pořádku, ale   na hodnocení by se to   odrážet nemělo. To   samozřejmě platí i pro   druhou skupinu, která seriál   hned háže do největšího   odpadu.
Abych se ale   dostal k hodnocení seriálu   samotného. Viděl jsem dva   díly, víc myslím   nepotřebuju. Jistě na   České poměry posledních   let je to docela slušné, no   do světové tvorby to má   ještě hodně daleko. Hlavní   problém vidím v postavách.   Většina z nich je krajně   nezajímavá a to včetně té   úplně hlavní, o které jsme   se v první minutě   dozvěděli, že je debil a o   tom nás už ve všech   dalších scénách pouze   přesvědčuje, když je mu   teda zrovna rozumět. Navíc   mám tak z poloviny herců   pocit, že jen čekají, kdy   už konečně půjdou domu,   celkově to působí tak   nějak utahaně, což zrovna u   komedie je fakt problém.   Vtipných hlášek je tu tak   ohromující množství, že   by se z nich možná i dal   udělat jeden dobrý díl na   20 minut, bohužel je seriál   podstatně delší. Jediné,   co to zachraňuje, je postava   Pavla/Dáši, která je tam   asi tak jediná něčím   zajímavá (možná   účel?).

Shrnutí: Sestříhat   maximálně na polovinu,   přepracovat hlavní postavu   na něco výraznějšího a   mohlo by to být celkem fajn.
My Little Pony (My Little Pony film)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.6.2019
Jako fanoušek seriálu mám   pocit, že je tu děj místy   hnaný moc do extrému nad   rámec toho, jak by se postavy   měli normálně chovat, což   ale asi nikdo nezasvěcený   nepostřehne. Jinak je pro mě   tento film obrovským   překvapením, v dobrém slova   smyslu. Je to napínavé, je   vtipné, je tu hromada   úžasných nových postav a   velmi dobrých písniček   (tady musím mimořádně   ocenit český dabing,   zejména u Tempest (Bouře)).   Celkově si myslím, že je to   největší pocta, jakou si   tento seriál může přát   :-)
Pár nenormálních aktivit (A Haunted House)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.8.2018
Přiznávám, že můj názor   může být ovlivněn tím,   že jsem neviděl Paranormal   Activity, na druhou stranu   není to zdaleka první   parodie, u které jsem   neviděl původní film, je   ale první, u které jsem se   bavil asi tak...vteřinu? Ona   už kamera v prvních   minutách vzbuzuje pochybnosti   jestli tohle někdo myslí (i   na poměry parodií) vážně.   Naštěstí po pár minutách   asi i tvůrcům došlo, že to   vypadá blbě, což sice mělo   za následek, že se vám z   filmu přestalo dělat   špatně, nicméně blbej   zůstal. Sice tu snaha o   nějakou srandu je, to jo,   vlastně docela dost, ale   spíš působí jako   improvizace poloretardovaných   studentů, když zrovna   neměli nic lepšího na   práci. V zásadě se dá   říct, že nejvtipnější   věc na tomhle filmu je   překlad názvu.
Plán 9 (Plan 9 from Outer Space)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.7.2019
Podle některých zdrojů   nejhorší film všech dob. No   neříkám, že je dobrý, ale   horší by se rozhodně   našly. Triky a kulisy jsou   nejspíš obětí malého   rozpočtu, ale nelze jim   upřít jistou kreativitu.   Děj by při lepším   zpracování mohl být i   zajímavý, byť má pár   (možná trošku víc)   logických nedostatků,   kupodivu ale ne tak   očividných, jak bych   očekával. Faktem bohužel   zůstává, že film   nedokáže vytvořit naprosto   žádnou atmosféru ani v   klíčových chvílích,   žádné napětí, naprosto   žádný vztah diváka k   postavám a ani není tak   debilní aby se tím člověk   bavil. Takže celkově nic   moc, no dívat se na to i   díky poměrně malé délce   dá.
Pocahontas
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.6.2019
Tak tohle bohužel mezi   disneyovkami patří k těm   slabším. Pomineme tu   úžasnou logiku, že se   Pocahontas zvládla naučit   cizí jazyk za asi 5 vteřin.   Mnohem větší slabinou jsou   písničky, které jsou až na   jednu výjimku spíše   otravné a naprosto   zbytečné. Děj je taky   hodně předvídatelný, i na   poměry pohádek, ale alespoň   ho oživují zvířátka ve   vedlejších rolích.
Pokoj 1408 (1408)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.10.2018
Na jednu stranu tenhle film   nedává moc smysl, ani se moc   nesnaží vysvětlit, co se to   sakra děje. Ale na druhou   stranu je mi to tak nějak i   jedno. Ta podle mě správná   hororová atmosféra tu   vzniká sice pomalu, ale velmi   zdařile a ona nesmyslnost   děje tomu vlastně i   pomáhá, ten pocit něčeho,   o čem nevíme co to je nebo   co to chce, ale rozhodně   víme, že to není   přátelské a nedá se tomu   uniknout. Jo, není to nic   extra originálního, ale   funguje to :-)
Pulp Fiction - Historky z podsvětí (Pulp Fiction)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.5.2019
Nestalo se mi poprvé, že   bych byl zklamán filmem,   který má jinak velmi dobré   hodnocení. U všech   předchozích jsem ale tak   nějak tušil, čím si   diváky získaly, u Pulp   Fiction opravdu nechápu.
Vydržel jsem asi 70 minut   a ani pořádně nevím, o   čem měly být. Působí to   jako sestřih totálně   náhodných scén, ze kterých   je polovina zbytečně   prokecaná a ta druhá   vypadá, že je vystřižená   z nějakého většího celku,   který ale nejspíše   neexistuje (což je škoda,   protože třeba hned úvodní   scéna naznačuje docela   zajímavé pokračování).   Snad kdyby se vystřihly ty   ukecané scény, mohl by to   být aspoň průměr.
Raubíř Ralf a internet (Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.6.2019
Mám tady trochu pocit, že se   tvůrci tak snažili ukázat   ze světa internetu co nejvíc   a zároveň dát filmu   nějaký jasný hlavní děj,   že se jim nepovedlo ani   jedno. Možná by nebylo na   škodu vykašlat se na   poslední část s virem a   místo toho navázat   seriálem, kde je přecijen   mnohem víc prostoru pro   krátké dějové odbočky.   Pořád je tu ale dost   zajímavých nápadů,   vtipných scének a nudit se   určitě nebudete. Na první   díl to ale nemá ani zdaleka.
Saw 3 (Saw III)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.7.2019
Nemám rád filmy, které se   snaží zařadit do nějaké   série aniž by se drželi   alespoň její základní   podstaty. Saw přeci není jen   o zabíjení, o tom je každý   druhý horor, ne-li více. Saw   má nějakou logiku výběru   obětí, má účel, proč to   obětem dělá a to   nejdůležitější, dává   obětem reálnou (byť ne   zrovna velkou) šanci se ze   své situace vlastními silami   dostat. Tohle všechno třetí   díl naprosto ignoruje. O   životech všech   zúčastněných tu rozhoduje   jeden chlápek, který je   čirou náhodou asi   nejnerozhodnější člověk   na světě (protože jinak by   to už bylo úplně o ničem).   Oběti v podstatě jen byly ve   špatnou chvíli na špatném   místě, což je hodně   žalostné odůvodnění   vraždy.
Pokud by vám   to přecijen nepřišlo tak   špatné, tak je tu ještě   hlavní postava, která by asi   jediná za to zabití fakt   stála, ideálně ještě   před začátkem filmu.   Celkově asi nejhorší díl   celé série (čtvrtý jsem   neviděl, ale horší snad   nebude).
Scary Movie 3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.8.2018
Bude to určitě částečně   tím, že jsem tenhle díl   viděl dost dlouho po   ostatních a dost brzy po   původním Kruhu,   každopádně mi ale tenhle   přijde nejlepší. Je to   samozřejmě hrozná kravina,   je to většinou tak blbý až   je to vtipný, ale přesně to   od parodie čekáte :-) První   polovina a kousek by byla na   10/10, je to naprosto   dokonalá přehlídka   jednoduchého, ale účinného   humoru. Ke konci už dobrých   vtipů ubývá nebo se   opakují, ale pořád dobré.

TV Program

ČT1 - Dynastie Prachařů

21:20 - 22:39

25 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Zlatý transport

20:00 - 22:05

105 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Plán útěku 3 (2019)

21:40 - 23:35

5 minut již uběhlo
110 minut zbývá do konce

Prima - České chaty snů

21:30 - 22:30

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10