Duben

Komentáře uživatele xCindy

xCindy

xCindy zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 37
21 gramů (21 Grams)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Bravo!
Film beroucí dech již od   prvních okamžiků. Herecké   výkony na 1000%. Kdybych   měla komentář napsat   stručně, ale výstižně,   tak by to byly slova jako   smutné, poučné, zajímavé,   depresivní, chytlavé,   překvapující, úžasné!   Tenhle film si budu pamatovat   ještě velmi dlouho a to se   mi moc nestává, jen velmi   výjimečně si po letech   pamatuji film od začátku do   konce. Prostě tenhle mě   dostal :-)
40 dnů a 40 nocí (40 Days and 40 Nights)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.5.2007
Nuda bez nápadu
Film byl nudný, bez   většího nápadu. Je fakt,   že jsem od tohoto tématu   víc nečekala, ale překvapit   mohl. No, nestalo se a film   jsem dokoukala pouze kvůli   Joshnovi Hartnettovi, který   sebevětší kravině umí   dodat nějaké to kouzlo.   Bohužel na to byl sám,   protože ostatní herce snad   našli někde na ulici.
A co když je to pravda? (Just Like Heaven)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Milé
Milá a vtipná romantická   komedie, i když s lehce   morbidním nádechem, která   potěší a slabší jedince   (mezi něž se řadím i já)   nakonec i rozpláče. Film   jsem viděla už několikrát,   protože i když to tak   vypadá, tak se nejedná o   klasickou romanťárnu, ale   díky skvělému nápadu Vás   zápletka vtáhne a už   nepustí. Příjemnou zábavu   :-)
Babel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.5.2007
Zajímavé
Mám ráda filmy, kde se   proplétají různé   příběhy, takže tenhle je   opravdu ten pravý. Výkony   všech herců a to spíše   těch neznámých než velmi   známých (např. Brad Pitt),   byly naprosto úžasné. Měla   jsem pocit, že nehrají, ale   žijí svůj vlastní život,   což se o Pittovi moc říct   nedalo. Je fakt, že neměl   moc možnost ukázat, jestli   hrát umí nebo ne, protože   si tam moc nezahrál :-)   Celkově film zajímavý.   Stojí za shlédnutí.
Bojovník (The Brave)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Nuda, nuda, nuda a   neskutečná nuda, takový   pocit mi z filmu zůstal. Film   jsem sice dokoukala, ale to   jen z důvodu, že jsem   čekala že se jako něco   stane víc než jen dlouhé   pohledy, přemýšlení,   podivné dialogy. Myslím, že   se mohlo víc stříhat, filmu   by to určitě neuškodilo.
Dannyho parťáci 2 (Ocean´s Twelve)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Chytrá akční komedie
Filmy tohoto druhu - chytrá   akční komedie - mám moc   ráda. Člověk se koukne na   partičku pěkných chlápků   a přitom se i pobaví. Je   sice pravda, že jednička je   jednička, ale teď už je na   světě i trojka, tak uvidíme   jak to bude pokračovat.   Odpočinková komedie do   každé rodiny :-)
Darebáčci (Small Time Crooks)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.5.2007
Výborná komedie
Film jsem již viděla   několikrát a jako po už   tolikáté mě Woody Allen   přesvědčil o tom, že jako   jeden z mála dělá svou   práci velmi dobře. I když   použil jako základ   zápletku, která již byla   několikrát ve filmech   použita, tak z toho dokázal   vytěžit maximum a tím, že   do toho přidal ještě svůj   skvělý černý humor, tak to   dovedl téměř k dokonalosti.   A ikdyž vám třeba filmy   Woodyho Allena nic   neříkají, tak tenhle   určitě stojí za   shlédnutí. Každý z jeho   filmů je trochu jiný, tak   příjemnou zábavu.
Dokonalý trik (The Prestige)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Skvělé herecké výkony
Hugh Jackman i Christian Bale   jsou zárukou kvalitních   hereckých výkonů a i   další herci se nenechali   zahanbit. Je to svižný a   výborně natočený film, se   skvělou zápletkou, která je   odhalená až na samém   závěru do kterého nevíte   100% jak to vlastně je a   bylo. Určitě doporučuji   všem, stojí za zhlédnutí.
Forrest Gump
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2007
To se musí vidět
Přemýšlím, jestli tenhle   film potřebuje ještě   nějaký další komentář.   Jen můžu doporučit všem   těm, co ho ještě neviděli,   aby se na něj podívali,   protože to stojí za to.   Nejen díky skvělému výkonu   Toma Hankse, ale i díky   příběhu, hudbě a celkově   se film řadí na první   příčky v mých oblíbených   a vlastně mnoha milionů po   celém světě, tak proč   byste se k nám nepřidali i   vy? ;-)
Hledá se Nemo (Finding Nemo)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Animovaná klasika, která   byla na úplném počátku té   smrště animáčů. Skvělý   dabing Ivana Trojana láká   víc k české verzi než v   původním znění s titulky.   Dabing se opravdu výjimečně   povedl a stojí za to! Jinak k   filmu jako takovému není moc   co dodávat, jen kdo ještě   neviděl, tak má velké   mezery :-)
Hledání Země Nezemě (Finding Neverland)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Tento film určitě   doporučuji shlédnout. Johnny   Depp a Kate Winslet se ujali   svých rolí skvěle, klobouk   dolů. Film má spád, je   zábavný, smutný,   zvláštní a inspirovaný   životním příběhem Sira   Jamese Matthewa Barrieho,   který je autor známého   Petera Pana. Ještě   poznámka, jestli uroníte   slzu, tak se za ní nestyďte,   nebudete určitě sami :-)
Hra (The Game)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Strhující podívaná
Strhující podívaná, která   vás nenechá chvíli   odpočinout. V tomto filmu   není slabší místečko. Do   poslední chvíle netušíte   jak to opravdu je. Film,   který se nedá shlédnout 2x,   protože to   nejdůležitější,   rozuzlení, si zapamatujete   navždy.
Chyť mě, když to dokážeš (Catch Me If You Can)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Víc takových
Už se zase jednou ukázalo,   že natočit příběh   inspirovaný skutečnou   událostí je sázkou na   jistotu. Nejen díky   skvělému příběhu, humoru,   zápletce a rozuzlení se   tento film řadí na první   příčky mých oblíbených   filmů, které můžu vidět   několikrát a stále mě   pobaví.
Její případ (North Country)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Její případ
Další film podle   skutečného události, který   mě nezklamal. Herecké   výkony skvělé. Charlize   Theron dokazuje, že není jen   tuctovou herečkou, která   ukazuje jen krásnou   tvářičku. Naopak se   dokáže dostat do role velmi   věrohodně a začínám ji   mít hodně v oblibě.
Kontrakt (The Contract)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Co to?
Vydržela jsem koukat asi na   dvacet minut filmu. Morgan   Freeman a Cusack už nejsou   zárukou dobré kvality, asi   nemají do čeho píchnout,   tak berou každou blbost.   Zápletka již byla v   desítkách filmů, herecké   výkony na nule. Nesmysly kam   se podíváte (např. proč si   proboha berou policajti   obleky, když jdou do akce do   nepřístupného terénu?).   Vše je takové umělé,   prostě akční film bez   většího nápadu, třeba to   ještě někdy dokoukám, ale   to bych musela mít pěkný   nedostatek filmů ...
Krásná pokojská (Maid in Manhattan)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Film, který není potřeba   vidět víckrát jak jednou.   Podivný nápad obléct   známou "popelku" do   uniformy pokojské. Ralph   Fiennes mi nějak nesedl na   roli "krásného   prince", Jennifer Lopez   předvádí svůj průměrný   herecký výkon. Film není z   těch kdy se těšíte co se v   příští minutě stane nebo   jste překvapeni z toho co se   stalo, spíš znudeni ..
Lepší pozdě nežli později (Something's Gotta Give)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Komedie
Skvělá komedie s   nestárnoucím Jackem   Nicholsnem a stále   okouzlující Diane Keaton o   vztahu mužů a žen, kteří   již mají svá nejlepší   léta zasebou, ale někteří   si to nechtějí stále   připustit. Komedie pro   zasmání a také zamyšlení,   protože všichni jednou   budeme staří, tak se   mrkněte jak to taky může s   náma dopadnout ;-)
Letuška 1. třídy (View From the Top)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.5.2007
Co to bylo?
Ach jo, má tohle zrovna   Gwyneth Paltrow zapotřebí?   Nudný film, žádný nápad,   herecké výkony na nule (až   na G.P. samozřejmě). Pořád   čekáte, že se film nějak   rozjede, až zjistíte, že   tahle příšernost bude trvat   tak šíleně dlouho. Pár   bodů mu zachraňuje pouze   Gwyneth, která ač hraje v   takové kravině, tak si   drží svůj standard jak to   jen jde. No nevim,   nedoporučuju shlédnout.
Miluj mě! ...prosím (Wicker Park)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.5.2007
Nečekejte klasickou romantickou komedii
Film jsem shlédla úplně   náhodou, když jsem ležela u   TV a jen tak přepínala. Už   ani nevím, co mě napoprvé   zaujalo, že jsem nepřepla   dál, ale důležité je, že   film mě bavil, zaujal a   nakonec i rozplakal. Kdo by   ale čekal klasickou   romantickou komedii, tak   narazí. Děj vás stále   napíná a když už si   myslíte, že vše bude   vyřešeno a bude   "happyend", tak nic   a takhle několikrát stále   dokola, až už držíte   hlavnímu hrdinovi všechny   palce, ať už mu to konečně   vyjde a když se tak stane,   tak se neudržíte a brečíte   jak malej Jarda. Film je   zajímavé natočený, hlavně   kamera, střih a také hudba k   filmu je úžasná. Film   stojí za shlédnutí, ale   oddechovku nečekejte.
Mr. & Mrs. Smith
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Zbytečnost
Tenhle film byl asi natočen   omylem. Brad Pitt s Angelii   Jolie asi neměli do čeho   píchnout, tak si zaplatili   film, aby v něm mohli hrát.   Promiňte, ale jinak mi to   nepřijde. Základ je z   výborného filmu "Válka   Roseových" a to se nedá   odpustit, protože to je   klasika. Prostě zbytečně   vyhozené peníze.
Nabít a zabít (Lucky Number Slevin)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2007
Příjemné překvapení
Tenhle film mě opravdu   překvapil. Původně jsem ho   chtěla vidět hlavně kvůli   Joshu Hartnettovi (mám pro   něj prostě slabost), ale už   první minuty napovídali, že   to bude něco výjimečného.   Film je skvěle natočený,   svižný a herecké výkony   všech jsou výborné.   Rozuzlení by nikoho nenapadlo   ani náhodou, to by musel mít   velkou fantazii. Nezbývá   než popřát příjemnou   zábavu a víc takových   filmů!
Nesvatbovi (The Wedding Crashers)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Slabší
Je to trochu slabší   romantická komedie, ale pokud   chcete něco nenáročného na   přemýšlení a malinko   zábavného, tak je to to   pravé. Herecké výkony   průměr, zápletka klasika,   dobrý konec podmínkou. No,   prostě jsou horší :-)
Nevěsta přes internet (Birthday Girl)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Musím říct, že větší   blbost jsem dlouho neviděla.   Film se tváří jako   romantická komedie, ale   zápletka mi moc vtipná a   romantická tedy nepřijde.   Výkon Nicol Kidman a   ostatních herců je tak   nějak umělý. Nechápu, kdo   na takový film dá peníze a   Kidman, že takovou roli   vůbec vzala, to je docela pod   její úroveň. Nedoporučuju.
Notting Hill
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Romantická komedie
Milá romantická komedie s   vtipnými výstupy Hugha   Granta. Julia Roberts je   nevýrazná, ale do tohoto   filmu jaksi zapadá (teda   zapadla by tam asi jakákoliv   herečka). Jedná se o   nenáročný film, vhodný   zejména pro dlouhé zimní   večery, nevhodný k   hlubšímu přemýšlení :-)
Obchodník se smrtí (Lord of War)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Realita
Trochu krutá realita   natočená jako film. Tohle se   bohužel děje, jen je   překvapivé, že se o tomto   tématu točí už i filmy.   Nemělo by se s tím už   konečně něco dělat, než   se tady všichni nesmyslě   pozabíjíme? Dobrá, to je   trošku hlubší komentář,   když se jedná o film, to   přiznávám, ale máme to   každý den ve zprávách, tak   se to na mě asi podepsalo :-)   Film je skvěle natočený,   Cage předvádí svůj   normální herecký výkon.   Nemám další komentář,   prostě na to mrkněte.
Pravidla lži
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Smekám.
Smekám. Smekám před všemi   herci, že dokázali zahrát   to, co vypadalo tak   věrohodně, jako jejich   vlastní život. Smekám před   panem režisérem a jeho   týmem, že do toho šli.   Smékam před skvělou hudbou   doprovázející film,   střihem, kamerou ad. Film mě   naprosto uchvátil a je   škoda, že kiny prošel   téměř bez povšimnutí. Na   DVD jsem čekala tak dlouho,   ale čekání stálo za to! Je   to také jeden z mála filmů   na který se ráda podívám   znovu, protože určitě   objevím něco, co mi uniklo.
Prázdniny (The Holiday)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Klasika
Klasická romantická komedie.   Milá a nenáročná, takže   se pohodlně usaďte, nalijte   si něco dobrého k pití,   dejte si k ruce něco   sladkého (či slaného, podle   chuti) a už se nenechte   rušit.
Příšerná tchyně (Monster-in-Law)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Takhle vtipnou romantickou   komedii už jsem dlouho   neviděla. Od začátku do   konce se bavíte a ani plochý   výkon Jennifer Lopez vám to   nezkazí, protože tam prostě   takhle zapadá. Film už jsem   viděla několikrát a   určitě doporučuji   shlédnout, stojí to za to   :-)
Rozchod! (The Break-Up)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Ze života
Překvapivá romantická   komedie. Dost mi to   připomínalo reálný život.   Vcelku jsem se asi zasmála.   Herecké výkony na   romantickou komedii   uspokojivé. Určitě   doporučuji ke shlédnutí.   Mnoho filmů je na tom hůř   :-)
Sin City - Město hříchu (Sin City)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2007
Naprosto vše na 1*
Nevím, co k tomuhle filmu   ještě dodat. Ten kdo ho   viděl, tomu je vše jasné a   kdo ho neviděl, tak tomu   určitě doporučuji ho   shlédnout. Nejen kvůli   děkuji filmu, který Vás   vtáhne již po prvních   minutách, ale hlavně kvůli   netradičnímu a velmi   zajímavému natočení   celého filmu. Takových   filmů víc a určitě   doporučuji shlédnout. (jo a   už se těším na druhý   díl)

TV Program

ČT1 - Buchty po ránu (2023) [TV pořa...

14:00 - 14:30

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

13:40 - 14:30

27 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:40 - 14:30

27 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

42 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376832
Obsahů a biografií: 178350
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10