Duben

Komentáře uživatele kremak

kremak

kremak zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 25
Batesův motel (Bates Motel)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.3.2016
psycho dnešní doby
Zajímavý seriál, po dlouhé   době to zvládám něco   dokoukat do konce.   "Karlík" se na tu   roli docela hodí, ten jeho   dětský ksichtík.... FDb se   zase vycajchnovalo, úplně   opomenuli jednu z hlavních   vedlejších rolí Olivii   Cooke,na rozdíl od   některých štěků,, ketré   jsou uvedeny v popředí, to   však není tu ojedinělé.   FDB je velmi nepřesné,   občas jsou tu zde naprosté   nesmysly. ČSFD nebo IMDb je   úplně jiná liga.Přednost   FDb vidím akorát v lepší   přehlednosti a grafické   úpravě.
Český žurnál: Gádžo
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.4.2014
Jak se žije mezi Romy?
No to jsem se moc   nedozvěděl. Dokument o tom,   jak se žije v romské   rodině podnikatele, která si   žije na rozdíl od většiny   nad poměry. Vlastní dům,   nemá žádné děti. Spíš   mě to utvrzuje v názoru, že   nám ČT spolu s autorem   tohoto nepovedeného dokumentu   se snaží vnutit názor, že   Ti špatní jsme vlastně my   Gadžové, že Romové jsou   naprosto suproví a pohodoví   lidé, kteří jsou   pracovití, čistotní,   slušní,čestní a   pravdomluvní. Proč se pan   autor neubytoval někde mezi   běžnými Romy, to by si asi   "nelajsnul". V   dokumentu mě jaksi chyběl   větší záběr Gheta a   jejich obyvatel, spíš to na   mě budilo dojem propagandy   placené EU.Dokument o Romech   bezkonfliktní lidech a   naproti tomu banda   přiožralých bílých   blbců, kteří se   kamarádíčkují s nácky. V   Bruselu se po shlédnutí   tohoto veledíla pokřižují,   a řeknou, Ti Češi jsou ale   rasisté!!!
Deset stupňů ke zlaté
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2014
Dětství
Vzpomínám si na tento pořad   z dětství, jelikož jsem byl   blázen do encyklopedií a   podobných knížek, rád jsem   sledoval pak tyto vědomostní   soutěžní pořady, jako   např. Buď a nebo atd..Matně   si pamatuji, že také tam   byla cena desetipatrový dort,   který dělal můj děda.
Hannah Montana (Hannah Montana: The Movie)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.10.2009
buenos retardos
Docela mě pobavil komentář   od j2x. Už jsem se dlouho tak   nezasmál. Jinak co se týče   tohoto díla, tak radši to   komentovat ani nebudu. Dcery   jsou z toho úplně unešené,   a film se jim velice líbí.   Za dva roky budou mít však   opačný názor. Horší na   tom bude generace narozená po   r. 2000. Ta už sleduje   většinou pouze tyto   slátaniny na satelitních   pořadech typu Disney Chanel,   Minimax atd. od mala.   Krteček, a české pohádky   je už moc neoslovují. Jinak   61% je síla. Na CSF má 23%!
Horká kaše
 
Přidáno: 1.10.2009
Kremák
Je mi 38 a zůčastnil jsem se   přímo natáčení této   hovadinky.Hlavní důvod toho,   že jsem byl svědkem tohoto   nesmyslu byl ten, že jsem si   hlupák myslel, že se   konečně natočí něco   pořádného o Metalu. Na   premiéře jsem přišel o   tyto iluze. Ale bylo mi 17 a v   té době mě zajímalo jen   to, jak se mám ulít ze   školy. Pivo, muzika,   ženský...., no to je asi tak   všecho co mě v té době   zajímalo. Avšak Vitacit a   Lucie Bílá(dodnes jsem   nepochopil co tam dělala) mě   nějak nebrali. V toto roce   vyšly zrovna pecky jako je:   SLAYER(Seasons In The Abyss),   METALLICA(All Justice For   All), MEGADETH(So Far So   Good...), PROTECTOR(Golem),   VENDETTA (Brain Damage),   HELLOWEEN (Keeper Of The Seven   Keys II), KING DIAMOND (Them),   PESTILENCE (Malleus   Malleficarum), DEATH (Leprosy)   a mnoha dalších super desek.   Naši dědečkové a babičky   vzpomínali, jak se scházeli   na Sletech Sokola, naši   rodiče trsali na čajích na   Vondráčkovou a Matušku a   já jsem byl na HORKÉ   KAŠI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hořící keř
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.8.2014
neuvěřitelně špatný film
Po shlédnutí prvního dílu   jsem se musel hodně dlouho   přemlouvat, dokoukat se na   zbytek této ságy. Co se   týče děje, připadá mi to   dost neobjektivní dokonce i   nepravdivé. Je tam plno   nepřesností a nesmyslů, z   Palacha se dělá bojovník   proti komunismu, což není   vůbec pravda, ale nechme děj   dějem. Spíše co je pro mne   odstrašující je kvalita   tohoto "veledíla".   Dialogy jak v telenovele,   nudný děj, příšerné   herecké výkony. Jak tento   film může mít 85%   absolutně nechápu.   Někteří tu si asi pletou   soucit s objektivitou,   někteří bohužel mají   vymyté mozky díky   fanatickým učitelům   komunistobijcům, a někteří   nejspíše dostali za   komentář zaplaceno, protože   takto špatný film nemůže   mít takový dobrý výsledek.   Z mého okolí neznám   člověka, kterému by se   tento špatně udělaný film   líbil, a to upozorňuji pro   ty, co mne budou házet hned   mezi komouše, že jsem   ročník 1971, a v listopadu   89 mi bylo 18, poslouchal jsem   Heavy Metal, byl jsem díky   šarvátce s   policajtem(zmlátili mne na   koncertě) v podmínce a měl   vlasy až po pr-del! Mí   známí, kteří měli   podobný názor na tento brak   jsou z různých profesí a   dokonce i různě politicky   smýšlející!! Tudíž   nadšené plky uvědomělých   studentů na tento film mě   spíše připomínají   pionýrské agitátory z roku   1980, chválící nějaký   ruský brak.
Hostel
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.8.2012
kravina
Nejdříve jsou v   Amsterodamu(evidentně Praha)   a jedou do Bratislavy, ale   vystoupí na zastávce v   Poříčanech!!!!, což je 35   km od Prahy a odtamtud jedou   taxíkem(žigul!!!!!) kolem   Malešické spalovny po   Průmyslové ulici smšr   Bratislava a dojedou do   Českého Krumlova!!!!! Do   toho ta diskoška s Haberou,   Davidem a Elánem mě   dorazila(že by 80tá léta!   Podle mne byl režisér   úplně sjetej a ještě   naprosto zeměpisný   negramot!!!
Chlapi nepláčou (Chłopaki nie płaczą)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2013
polská komedia ala Podfuck
Docela dobrá komedie, dávali   to na ČT2 někdy kolem roku   2002. Super je scéna, kdy se   nechají policajti odtáhnout   zhulenýma týpkama, kteří   následně díky   "vlivu" na to   zapomenou a....., že Vám to   něco říká? Ano, mnozí   tuto scénu používají jako   vtip, třeba p. Knor v pořadu   Na stojáka, přitom je   nejspíše původ nebo nápad   právě v tomto filmu.
Jurské komando (100 million BC)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.2.2013
Jurská katastrofa!
Asi nejhorší film s   "jurskou"   tématikou. Naprosto   diletantské triky(já   udělám snad lepší), děj o   ničem, protagonisté   nevýrazní. Dinosauři nejdou   zastřelit M-16, ale klackem   se zlikvidují jedna báseň.   Herci nevěrohodní, šest let   na pustém světě a přesto   jeden jako by vylezl od   holiče, všichni upravení,   oblečení do šest let   starých hadrů. Zajímali by   mne kde nakupují, rád bych   si taky koupil takto bytelné   oblečení.
Abych to   shrnul, škoda času, sám   jsem vydržel asi půl hoďky.
King Kong
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.12.2014
king kong
Poprvé jsem tento film viděl   jako v roce 1979-80 v Kolíně   na Zálabí, tudíž tvrzení,   že premiéra byla v roce 1990   je nesmysl. Většina   Amerických filmů se u nás   za "komoušů"   promítala i když s určitým   zpožděním. Co se týče   filmu, jako kluk jsem z něj   byl nadšený, s odstupem   času nadšení peněěkud   vyprchalo, ale dá se na to   koukat. Film zachránil   Bridges a Langová, kteří   jsou herčtí profíci.   Srovnávat tuto verzi s verzi   z třicátých let je dle   mého názoru nesmysl. Obojí   mají úplně jiné   parametry...
Konec světa (End of Days)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.3.2013
konec světa
Film docela ušel. Skvěle   zahrál Byrne. Měl jsem ale   vždycky za to, že 20   století končí 31.12 2000 a   ne o rok dříve, ale v U.S.A.   to mají asi jinak.
Machři (Grown Ups)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.1.2012
americká slátanina
Ještě, že mám jiný smysl   pro humor, jelikož neustále   kopání do kou-lí mi   nepřipadá nic směšného.   Jedná z nejhorších komedií   poslední doby. Připadá mi,   že se točí čím dál tím   větší sr-č-ky.
MasterChef Česko
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.9.2016
Hrozná zhovadilost. Nechápu,   jak někdo si může v osm   večer sednout k TV a sledovat   tuhletu nezáživnou kravinu.   Všechny tyhle ty reality show   jsou děsné, je to naprostá   ztráta času. To radši   půjdu se projít ven. Je až   neuvěřitelné,jaké   množství lidí sleduje tyto   škváry na zalepení času,   až bude jejich život u konce   a oni si svůj život   zrekapitulují, nebude hezký   pocit. Přitom je takových   věcí, co člověk může   dělat místo dívání se   bednu a hloupé pořady v ní.
Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (High School Musical 3: Senior Year)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Pravý americký kýč!
Absolutně nechápu, jak   takováto sra-č-ka muže mít   76 procent. Toto bodování je   naprosto nevěruhodné a mělo   by se nějak změnit.   Hodnocení filmových kritiků   by bylo vhodnější. Už jsem   se tu setkal s tím, že   kvalitní film, který je i po   mnoho let velice uznávaný a   populární zde získal o   mnoho procent méně než   tento škvár o kterém za   deset let neštěkne ani pes.   Překrásní, štíhlí,   inteligentní, vzorní   američané, toť asi sen   tohoto režiséra, bohužel   realita je naprosto jiná!!!
Odcházení
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.3.2012
naprostá slátanina
Jeden z nejhorších   filmů,který jsem kdy viděl,   tedy téměř viděl.Ani jsem   to nevydržel, dívat se na   takovou blbost do konce. S   absurdním humorem to nemá   nic společného, Monthy   Pythonskému Humoru to nesahá   ani po kotníky! Bohužel   takovýchto braků je víc a   víc. Za posledních 20 let,   se jich natočilo habaděj!   Česká kinematografie jde   totálně do hajzlu! Pan Havel   si splnil svůj sen, tak si   tento skvost měl promítat   doma svým přátelům z   charty a neobtěžovat s tím   normální lidi!
Ten   film je absurdní sám o   sobě. Režisér a   komunistobijec je oslavován   úplně stejně, jako kdyby   tento film natočil ve své   době Gottwald!
Okresní přebor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.12.2010
úpadek české tv tvorby
Další trapný seriál. Z   vesničanů dělají blbce a   alkoholiky. Vrchol vtipu je   ráčkování jednoho z   hrdinů nebo sprostá slova.   Fotbalové mužstvo složené   z herců, kterým je mezi 40 a   50! V takové sestavě by   těžko hráli okresní   přebor, tak možná nějakou   veteránskou soutěž, na   malé hřiště! Viděl jsem   první díl a absolutně mě   to stačilo. To už radši   zkouknu ženu za pultem. Je to   kra-vina, ale aspoň jsou tam   dobří herci!
Partička
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.9.2011
partička
Tento pořad je děs! Jediný   kdo se těmto pánům směje   jsou oni samotní! Nic   trapnějšího jsem neviděl.   Stačilo mi pár minut a už   to nikdy nemusím vidět.   Kvalita zábavních pořadů   nesahá těm minulým ani po   kotníky. Werich by se obracel   v hrobě!
Planeta opic (Planet of the Apes)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.9.2014
Planeta Opic
Nejvíce se mi na tom filmu   líbila hláška:   "lidáku jeden   prašivej". Masky   uspokojivé. děj trapný a   nelogický.
Pot a krev (Pain and Gain)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.10.2014
kravina
Je to hrozná hovadina, hnaná   do extrémů. Pan režisér by   si aspoň měl zjistit, kde   leží Rumunsko! Co vím, tak   Pražský hrad určitě, ale   určitě v Rumunsku není. Pak   nelze se divit, že natočí   takovou ptákovinu.
Přelet nad kukaččím hnízdem (One Flew Over the Cuckoo's Nest)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2009
Naprostá klasika. Nechápu,   proč tento film se   komunistům nezamlouval. Byl   jsem na 14 let opoždéné   premiéře v kině Blaník na   Václaváku v roce 1989 kdy mi   bylo 18 let a byl jsem   naprosto nadšen. jack   Nicholson nadále patří mezi   mé oblíbené herce!
Ranč U Zelené sedmy I
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.6.2012
Ranč
Taková oddechovka, jen mi tam   nesedí ten malej kluk, který   měl až moc typický   moravský akcent. K rodině,   která mluví kompletně   klasickou středo-češtinou   bez žádného přízvuku se   to moc nehodí. Budí to   dojem, že k té rodině   vůbec nepatří. To klidně   Noga už mohl mluvit svým   mateřským jazykem a   dědeček mohl nahodit svůj   rodný moravský přízvuk!   Jinak v pohodě.
Revenant Zmrtvýchvstání (The Revenant)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.12.2016
Adorace na nesmrtelnost
Na tento film jsem se docela   těšil,viděl jsem ho poprvé   nedávno na HBO. Bohužel mne   toto veledílo dost zklamalo.   Ne že by výkony hlavních   představitelů byly nějak   špatné, to ne, HArdy a Di   CAprio jsou dobří herci, ale   celkově na mě ten film   působí jako by nedodělaně   a neupraveně. Připadá mi   to, jako by vůbec neprošel   střižnou, je tam plno vaty a   zbytečností. Ve filmu mi   chybí výraznější hudební   doprovod, jako by už nezbyly   prachy na pořádný filmový   orchestr,nemá to atmosféru.   Je to jenom marast jednoho   hrdiny, který přežije   úplně všechno, nevadí mu   ledová voda, mráz,   rozsekané tělo na sračky,   všechno přežije a ještě   pak dá do držky svému   nepříteli. Grizzly, který   váží snad tunu nemá   šanci. Ze zranění, ze   kterého by se normální   smrtelník(pokud by vůbec   přežil)dostával minimálně   rok, hlavní hrdina zvládl   během chvilky. Meresjev je   proti Hughu Glassovi naprostý   nýmand, přišel o haksny jen   kvůli zimě. Co se týče   děje, jako kdyby to napsal   nějaký náctiletý fanda   Bílého Tesáka!!!Iňaritu   mne nepřesvědčil, nebyl to   nikdy můj favorit, a asi   nikdy nebude.ZA mě tak 5   bodů!
Rodinný víkend (Family Weekend)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.12.2015
Nejhorší film který jsem kdy viděl
Naprostá sračka. Tvůrci   tohoto filmu byli nejspíše   na drogách, včetně   některých dětských   hrdinů. Hlavní role   obsazená afektovanou   totálně nafetovanou   puberťačkou,která by   nezvládla ani reklamu na   vložky. Jestli toto je   typická americká rodinka tak   teda potěš pr....l. Fotr   idiot, matka kurva, dcerka   feťák a blázen, synátor   zoufalec, který chce být   teploušem, ale nějak se mu   to nedaří....vše zralé na   blázinec. Víc k tomu snad   ani nemá cenu nic říkat.   Jedním slovem totální   degradace kinematografie.   Příšerné herecké výkony,   sračkoidní děj, naprosto   zbytečný film. Nechápu, jak   tomuto geniálnímu počinu   mohl někdo dát 7 bodů z   deseti, dotyční lidé jsou   buďto velmi hloupé a   omezené děti, nebo   retardovaní chovanci   Bohnického ústavu.
Simpsonovi (The Simpsons)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2012
Simpsonovi
Tento seriál mám velice   rád. Hlavně dabing je   perfektní. Nejlepší je   prvních 12 sérií, pak už   se to horší. Nejnovější   díly jsou už o ničem. Také   dabing začíná pokulhávát.   Plno našich herců, jako je   Bedrna jsou nenahraditelní,   bohužel brzy i pan Bruder   či Klapka taky již nebudou   moci dabovat díky vysokému   věku. Také televize Prima   ukázala, že na ČT nemají   ani náhodou. Špatné   ozvučení,dabing i přesto,   že tam jsou téměř stále a   ti stejní dabéři. Ale i   také odfláklé titulky, kdy   v ČTéčku byly humorně   dabovány. Prostě mi to na   tý Primě nesedí. Díky   prvním 12ti sériím dávám   100bodou!
Tankový prapor
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.6.2012
Film o ničem
Když měl tento film   premiéru zrovna jsem byl v   Českých Budějovicích na   vojně. Všichni mi řikali:   na to musíš jít, je to supr   zábava. Do kina jsem nešel,   v té době jsem měl jiné   koníčky a tak jsem toto   veledílo shlédl až po   vojně, když ho dávali v TV.   Bohužel jsem byl velice   zklamán. Velmi laciný humor,   jen samé sprostoty a   vulgarity. Škvorecký,   bojovník proti komunismu, má   rotnýho a ještě je v   elitní tankové jednotce.   Nějak mi to neštymuje. Za   mládí asi zas tak veliký   bojovník proti komunismu   nebyl, spíše naopak. Co se   týče režie, katastrofa,   Vít Olmer točí většinou   po revoluci sračky typu   Ještě větší blbec než   jsme doufaly apod.. Filmu   dávám tři body za   Skameneho. Kam se sere na   Švandrlkovy Černé BArony!

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

05:30 - 05:59

20 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Království divočiny (2008) [TV...

05:30 - 05:59

20 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

65 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe! (2014) [TV po...

05:20 - 05:55

30 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10