Duben

Komentáře uživatele Mackgyver

Mackgyver

Mackgyver zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
10 důvodů, proč tě nenávidím (10 Things I Hate About You)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2005
Komedie pro mladé a starší   co nepoznali tu krásnou   romantiku, kterou nám film   nabízí. Ukazuje jak láska   je slepá a že člověk,   který je opravu zamilovaný   je schopen udělat opravdu   cokoliv, aby tu svoji   vysněnou získal. A to se   neobejde jak je zvykem bez   komických scének, kterých   je v tomto filmu "haba   kuk"
100 sladkých holek (100 Girls)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2005
Romantická komedie určená   divákovi, který je sto   pochopit erotické narážky   ve filmu. Některé scénky   josu opravdu mazané a   některé spíše udivují   "bradavkový souboj"   ale na druhou stranu má   hlavní hrndina cool   spolubydlícího. Doporučuji   jako myšlenkově nenáročnou   komedii se skvělíma   scénkama "stolní   fotbálek, a jak potká svoji   kámošku a další. Prostě   fimů o lásce není nikdy   dost a když se u toho   člověk ještě skvěle   zasměje, tak proč ne
28 dní poté (28 Days Later...)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2005
Něco jak Resident evil
pokud se někomu zalibil film   resident evil mohl by sahnout   i po tomto filmu, Objevuje se   tu par vraždících   zombíků, které šílená   americká armáda se spoustou   zbraní nedokáže zastavit   pač má jako v každém filmu   jiné rozkazy. Jinak docela   klidnej horor bez zbytečně   krvavých scén:) Jestli je   nekodo příznivcem zombíku a   nemocí tak schutí do toho :)
36. komnata Shaolinu (Shao Lin san shi liu fang)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2005
Pro milovníky kung-fu pěkný   filměček. Jak bývá zvykem   tak se člověk i docela   pobaví. Některé scénky   jsou řek bych; přímo k   popukání. Hold inteligence   některých studentů se   nezapře :)
40 dnů a 40 nocí (40 Days and 40 Nights)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2005
Rěk bych, že utrpení,   které ve filmu hlavní hrdina   prožívá kvuli jedné holce   ja zajímavé a romantické.   Sic nedojde naplnění oné   40dení lhůty. Ale co v   závěru je vidět, že k   něčenu půst byl dobrý:)   Pokud se chce člověk večer   pěkně odreagovat je toto   vcelku dobrá volba.
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.7.2005
Pokud se někdo chce výborně   pobavit a zárověn si přeje   i trošku romantiky splní   film veškerá očekávání.   Jo jo chce to přece jen   originalitu sbalit ženskou na   50 způsobů a každý den   jinak. Dá práci, která je v   závěru přeci jen oceněna:)
Americká krása (American Beauty)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2005
Možná trošku krutý film ze   života jednoho mladíka, ale   jen na první pohled. Pak   člvoěk zjistí že je   bohatší než kdokoliv z jeho   okolí. prostě si umí   užívat. A ví jak žít.
Hvězdná brána (Stargate)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.7.2005
Krásná představa
Film by urcitě i dneska   obsadil první příčky   návštěvnosti. Kolik lidí   jen láka ta představa   cestovat a objevovat nové   světy, mě tedy už od   prvního shlédnutí ano. Se   serialem je to taktéž.   Škoda zmeška díl a přijít   o to co si na nás scénář   nachystal:)
Nevinný výlet (How Stella Got Her Groove Back)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Komedie
Je to klasický romantický   film s prvky dramatu. Pěkná   pohádka, o zamilované   čtyřicátnici a 20-letém   mladém muži co se do sebe   zamilují. Některé chvíle   překvapí jinak průměr.   Proste romantika a   "slaďárna" o tom   co se dá zažít na dovolené   a jak dlouhé trvání to   může mít. Na druhou stranu   je možné pozorovat všechny   problémy běžného života   rozdílných párů, i když   třeba jen okrajově.
Noční hrůzy (Night Terrors)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.10.2005
Děs
POkud se někdo opravdu chce u   filmu bát tak bych tento film   zvolil. Ne, že by se člověk   bál strachy, ale spíš by se   bál, že zabil celou hodinu a   půl u filmu, který nemá   žádný děj. No děj by se   možná našel, ale obtížně   a pokud se tak někomu povede   tak potom bude dlouhe večery   přemýšlet nad tím jáký   nděj to mělo. Asi na konec   dojde k závěru škoda času.   Jedinou jistotu mají ti co si   film koupili. Mají zaručeno   že se určitě neopotřebuje.
Once
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Chytne
Jak to říct. Byl jsem na   něm v kině a docela mě   čekalo překvapení, sál byl   prázdný! Říkal jsem si to:   tady asi bude blbost a ono ne!   Když chvíli budete sledovat,   chytne vás. Je to jednoduchý   film bez akce a složitého   děje. Avšak hudba je   úžasná. A pokud jde o   příběh. Nejedná se o   klasickou lovestory, které se   dá těžko věřit. Tohle byl   život! Rozhodně největším   překvapením byl český   dialog. To bylo fakt dobré:)   to mě dokonale pobavilo. Fakt   úžasný film s nábojem.
Toxin (I Witness)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.7.2005
Zajimávý thiller na již   několiktát ve filmech   ohrávané téma a to vliv   velkých společností na   život chudých lidí. Pokud   člověk příjde ke konci   filmu pochopí celý děj, ale   ze začátku si musí dívák   spojovat nitky sám. V celku   pěkný film.
Vzorec 51 (51st State)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2005
V celku povedený akční film   s komedialnimi prvky. film se   točí tak nějak okolo   drogového prostředí a   jednoho týpka co chce   všechny   "přechcat", ale   hlavně umí přichystat   zajímavou žaludeční bombu   opravdu cool :)

TV Program

ČT1 - Pod pokličkou (2006) [TV pořad...

04:35 - 05:00

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Sousedé

04:35 - 05:05

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - O rybáři a jeho ženě (2013) [T...

03:55 - 04:55

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Univerzální voják (1992)

03:00 - 05:10

114 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190665
Osobností: 698158
Fotografií: 765151
Plakátů: 377311
Obsahů a biografií: 178486
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Táta Hyda (2000) [TV epizoda]

Táta Hyda
Hyde najde svého otce, ale   ten se k němu zprvu moc nemá   a ještě lundá. Fez se   snaží okouzlit ženy   poblíž sebe, ale moc to   nejde a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Ať žijí duchové! (1977)

Ať žijí duchové!
Tady je skoro zbytečné něco   komentovat, protože tahle   sedmdesatková klasika mluví   dosti jasně sama za sebe.   Chytrý základní dějový   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Trable prcka Binka (1994)

Trable prcka Binka
Tak tohle bylo za mě hodně   špatný. Nelogický,   patetický, přehnané a   přeplácané. Za celý film   dva okamžiky, kdy jsem se   zasmál (s více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Siréna od Mississippi (1969)

Siréna od Mississippi
Pro mě neobvyklí snímek z   Belmondem žádná vtipná   scéna,žádna bitka   ,akce,humor prostě nic jen   romantika a nudné pasáže na   druhou více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Michael Strogoff (1975) [TV seri...

Michael Strogoff
Hodně povedená historická   televizní minisérie   natočená v nezvykle široké   koprodukci podle verneovky,   která u nás není možná   tolik více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kouzelná romance (Enchanted)

Kouzelná romance
Enchanted

Nathan Gamble

Gamble Nathan

Mraky nad L.A. (Right at Your Door)

Mraky nad L.A.
Right at Your Door

Mi pecado

Mi pecado
Mi pecado

Sid Abrams

Abrams Sid

Steve Starkey

Starkey Steve

Kim Iocouvozzi

Iocouvozzi Kim

Jindřich Světnica

Světnica Jindřich

Rajský život v Palos Verdes (The Tribes of Palos Verdes)

Rajský život v Palos Verdes
The Tribes of Palos Verdes

Jimmy Clem

Clem Jimmy

Stanford C. Allen

Allen Stanford C.

Naposled navštívené:
Kouzelná romance (Enchanted)

Kouzelná romance
Enchanted

Nathan Gamble

Gamble Nathan

Mraky nad L.A. (Right at Your Door)

Mraky nad L.A.
Right at Your Door

Mi pecado

Mi pecado
Mi pecado

Sid Abrams

Abrams Sid

Steve Starkey

Starkey Steve

Kim Iocouvozzi

Iocouvozzi Kim

Jindřich Světnica

Světnica Jindřich

Rajský život v Palos Verdes (The Tribes of Palos Verdes)

Rajský život v Palos Verdes
The Tribes of Palos Verdes

Jimmy Clem

Clem Jimmy

Stanford C. Allen

Allen Stanford C.