Duben

Komentáře uživatele goranchorvat

goranchorvat

goranchorvat zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 336
2001: Vesmírná prda (2001: A Space Travesty)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.1.2010
Špatné
Jednoznačně nejhorší film   nejlepšího parodujícího   komika Leslie Nielsena.Spíše   to bylo k pláči kam až   klesnul ve filmovém jobu.
2012
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.11.2009
Megaloman v plné parádě
Hned první den premiéry,jsem   se vydal na mnou velmi   oblíbený žánr
katastrofického   velkofilmu v podání   největšího filmového
megaloman Rolanda   Emmericha.Pocity mám   smíšené začnu tedy
negativními.U tohoto typu   filmu nelze očekávat   nějaké složité
životní zápletky,ale   přesto dějová linie   přísně podřízená
jedinému cíli byla až   plitká chvílemi až lehce
stupidní.Samozřejmě   nechybělo americké klišé   rozbité
rodiny,která   jak zázrakem přežila vše   bez úhony co by se
nepovedlo ani comicksovým   superhrdinům.Charakter   postav,pokuď vůbec
nějaký byl,tak pouze   účelový a jediný kdo se   dobře zhostil své role
byl Danny Glover jako US   Prezident.Katastrofu ovšem   jen težko
můžete   hercům věřit v jejich   hrdinských   vyjádřeních,když film   má
řadu opravdu   luxusních hlášek se   kterými mi pobavil více   než
ledajaká super   komedie.A tím se dostávám   ke kladům a není jich
málo.Větší náklad   katastrof už nehledejte toto   je zatím maximum
i   když u Rolanda jeden nikdy   neví.Opravdu skvěle a   působivě
zpracované   scény konce světa ve vás   zanechají dojem na dlouhou
dobu a jakkoli jsou   hlavně únikové eskapády   hlavních hrdinů
nemožné,tak účel   šokovat je splněn na   1000%.Je to grandiózní a
monstrózní šou   obrovských rozměrů,u které   se pobavíte ale
nečekejte prosím   vážnost a naléhavost Války   světů,toto je mega
popcorn v maxi balení a   vaše zvukovody dostanou   řádně zabrat.Za
styl   a vypiplanost detailů konce   světa bych dal Rolandovi   metál,za
dějovou   linii pak pár desítek hodin   seminářů na téma
příběh.Tak jako tak   Roland vstoupil na svůj   ničitelský
vrchol,který bude těžko   překonávat,a ještě se u   toho pořadně
zasmějete a ta nadsázka   to je také plus pro tento   film.Ale třeba se
se   naši předkové nezmýli a mi   se za cca 3 roky smát
nebudeme.Rolande ty jsi   ničitel! Dávám 7,5 takže 8   :::)))
24 hodin života (24 Hours to Live)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.6.2020
Velmi slušná zábava
Klasické nadstandartní   béčko, ve velmi slušivém   obleku. Rychle to odsípá,   má to spád, Ethan v   posledním tažení také   nezklame. Takto nějak by   měli vypadat všechny   zábavné akční filmy.
28 dní poté (28 Days Later...)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Pecka
Prvních cca 70% filmu   považuji za to nejlepší co   jsem v daném žánru   viděl.Vynikající   kamera,super hudba a hlavně   hutná a smrtelně skutečná   atmosféra mě pohltila a   filmově vyděsila.Prázdný   Londýn to je začátek jako   hrom.Snímek evidentně neměl   za cíl děsit nesmyslnými   triky ale hlavně(a to se tedy   povedlo)atmosférou při   které mrazí v zádech.O to   větší je škoda zpackaného   závěru který jakoby k filmu   byl přilepen uměle a ani k   němu nepatřil.Přesto pro   mne zlomový snímek!
28 týdnů poté (28 Weeks Later)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Slušné
Jednička byla lepší co si   budem nalhávat.Přibylo   zombie, krve, akce ale tak   nějak se ztratila ta   famózní atmosféra strachu z   něčeho co ani nevídíme   která byla v prvním   díle.Přesto doporučuji   shlédnout určitě patří k   tomu lepšímu.
30 dní dlouhá noc (30 Days of Night)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2010
Mrazivá Aljaška
Přiznám se,že cca prvních   30-40 min jsem to měl na 8-9   hvězd.Maximálně temná a   hutná atmosféra s   nepříjemným pocitem co se v   tomto bohem opuštěném   místě bude odehrávat,mě od   začátku   dostávala.Přehodnocení   nastalo v momentě zjevení se   prvního upíra na   scéně.Film začal   nebezpečně zklouzávat k   lascivní vyvraždovačce a   děj začal být trochu   natahovaný ve stylu kdy už   dojde na mě.Atmosféra a pár   povedených lekaček ovšem   film zachránil a tak i jindy   nevýrazný Hartnett si celkem   roli spasitele užívá.Chtěl   bych ocenit slušnou kameru a   střih která dává filmu   grády a naopak mě   nepřesvědčil závěr který   je takový tuctově   nedomyšlený,Přesto   shlédnutím chybu   neuděláte.
30 dní dlouhá noc: Doba temna (30 Days of Night: Dark Days)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.10.2010
Doba Temna a to doslova!
Pokračování skvělého   atmosférického horroru si   bere z prvního dílu název,   a přidává podtitul Doba   Temna a to teda sedí!   Temnější blábol už jsem   dlouho neviděl.Bavil jsem se   cca prvních 6 min tak dlouho   trvala rekapitulace   předchozího dílu.Kamera   byla půjčena každému kdo   šel kolem a chtěl si to   zkusit,scénář se vymýšlel   za chodu ve stylu nějak to   tam připlácnem to si nikdo   nevšimne.Herci...no spíš   kompars z castingu na film   "Beru cokoliv je mi jedno   co,, byli k pláči.Demence   byla tak velká že dokázala   vytvořit třeba   následující.Cca po 1/2   filmu hl.hrdinka zbrocena   krví suše prohlásí   násilí už mám dost,chytne   prvního takyhrdinu a   následuje 3min skoro   pornoscéna! Ano je to o   upírech!Takto vyprázdnění   hrdinové pokračují v   koncertu který má další   filmové perly.Upíři kteří   99%filmu slyší a cítí na   stovky metrů daleko   člověka, najednou absolutně   ignorují polohlasem se   bavíci skupinku dementhrdinů   20cm od sebe, a to na své   lodi uprostřed oceánu.Jinak   upíři samotný jsou tak   strašný, že by nevyděsily   ani krajně neurotického   motýla.Choreo je   děsné.Všechno je extrémně   amatérské ale hlavně   neskutečně hloupé,jak tohle   může někdo vypustit byt´   jen na video mi hlava nebere.
7 životů (Seven Sisters)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2018
Dlouhý týden
Originální, velmi svižné a   zábavně natočené akční   scifi. Nápad i zpracování   mě velmi bavily, paradoxně   mi nejvíce vadily herecké   ikony minulosti a to hlavně   zombie Glen Close. Film má od   cca 1/3 veliké tempo, přesto   by mírný prostřih, a   zkrácený stopáže o 15 min   jen prospělo. Osvěžující,   trochu novátorské a   zábavné. 70%
88 minut (88 Minutes)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.4.2008
5/10
Poměrně jsem byl zklamám po   shlédnutí tohoto filmu   jistá dávka napětí se sice   lineárně dějem filmu   proplétá ale film samotný   je poměrně nudný, s   otřepanými klišé a jak se   dalo čekat jediné   silnější místo má v Al   Pacinovi.
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Úžasné
Předházejícím   komentářům jsem ne úplně   věřil ale musím napsat že   byli ještě slabé.96 hod je   mistrovským dílem v oblasti   akčních thrilerů napětí   které od prvních minut vás   svírá a následná dech   beroucí akce je   fascinujícím zážitkem   mistrovsky režírovaním a   famozně zahraným filmem v   podání L.Neesona.Hodně   aktuální téma při kterém   si uvědomujete že to co   sledujete se opravdu teď a   tady děje na nějakém jiném   místě světa.Liam Neeson byl   po dlouhé době někdo komu   jsem roli na 100%   věřil.Parádní a   alarmující film   zároveň.TLESKÁM !!!
96 hodin: Odplata (Taken 2)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.5.2013
Bez propadáku
Musím souhlasit s některými   zde uveřejněnými   komentáři. Druhý Taken   není takový propadák jak by   z různých recenzí mohlo   zdát.Co je špatně?   Jednoznačně režie a hlavně   střih která je opravdu na   akční snímek otřesný.   Místo efektivní likvidace   nepřátel, vidíte rozmazané   šmouhy a tak nějak si   přejete aby těchto scén   bylo co nejméně. Druhá věc   je trochu nahlouplá   případně nastavovaná kaše   zápletky. Co naopak nechybí   je velice slušné tempo,   napětí, švih které by   mohla většina středně   dobrých áčkových filmů   závidět. Dalším plusem je   veliké charisma L. Neelsona   který je pro tuto roli   stvořen. Taken 2 je bičován   jen z jediného důvodu, proto   že existuje Taken 1   dokonalost sama. Chybu ale   neuděláte shlédnutým ani   druhého dílu. 65%
Absurdistán (Idiocracy)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.7.2010
Zapomenutelný průměr
Polovinu z mého hodnocení,   dělá u tohoto filmu námět   který je velice dobrý.Jeho   zpracování tragičtí herci   včetně a nebo hlavně   Wilsona ovšem srážejí film   mezi rychle   zapomenutelné.Některé   scény byli dokonce i vtipné,   to je ale hodně málo na   rádoby bláznivou   komedii.Pubertální humor to   je to na čem Absurdistán   staví.
Ad Astra
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.1.2020
Hezky vypadající dieta
Přestože jsem úplně u   vytržení nebyl, začnu   plusy. I když se zde penězi   evidentně trochu   šetřilo,tak film je tak   skvěle nasnímán a zároveň   sestříhán, že vypadá   mnohem dráž, a jeho kulisy   vypadají uchvatně.B.Pitt   zraje jako víno, a i když   nemá co hrát, vytahuje   maximum z minima.Co se týká   negativ,tak je to pro mě   hlavně doslova mrtvolné   tempo,film se velmi líně   vleče,a vy jediné na co   myslíte je čas do   konce.Filmu chybí   náboj,nějaké překvapení   nebo něco na waaaau.Obrazové   scény jsou sice nasnímané   krásně,ale co je to platné   kde nic není...ale vždyť to   znáte.Sterilní,únavné až   dokumentárně pojaté.Nevím   kdo tam viděl,byť jediný   atribut thrileru. 55%
Akta X: Chci uvěřit (The X-Files: I Want to Believe)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2008
7/10
Tak za prvé toto nejsou   klasické Akta X ale velice   dobrý drsný thriller.Film   má tempo nepostrádá   napětí a snad i trošičku   toho tajemna.Bylo příjemné   vidět ty dva zase spolu jen   to neměli vydávat za další   díl Akt X.Snímek měl na   můj vkus také až příliš   mnoho krvavých nechutností   ve stylu SAW na ůkor   bohatší dějové zápletky.   Přesto musím opakovat velice   povedený film v daném   žánru jeden z těch   rozhodně lepších   doporučuji shlédnout!
Aljaška v plamenech (On Deadly Ground)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.2.2010
Budu se opakovat,akční film   který je velmi špatný,   tváří se ovšem velmi   vážně a kombinuje   ekologické témata s kung fu   chvaty a slabým a až   nesmyslným scénářem který   smíchal snad všechny kliše   do jedné velké holomajzny.
Anna
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.4.2020
Lucův návrat ?
Anna je takovou kombinací   ženského Johna Wicka,   Brutální Nikity, Salt a   dalších. Dobrá zpráva je,   že si z těchto filmů bere   to lepší, navíc je   podpořena tak kvalitním   hercem jako je C. Murphy a   lehce znovuzrozeného Luca   Bessona. Film má slušné   tempo, výborně sestříhané   akční scény, je   předvídatelný a za mě má   nesympatickou představitelku   hlavní role. Celkově jsem se   ale bavil, a jsem na rozhraní   6 nebo 7 hvězd, přikláním   se k 6 silným.
Ant-Man
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.8.2019
Vtipný comics
Za mě né uplně tak typický   Marvel, což není ale   myšleno jako výtka.Vtipné,   příjemné a pro mě   dostatečné na jedno   zkouknutí.Jde se na to jinak,   žádné kolosální bourání   měst, ale příjemný a   slušně vystavěný svět z   malé pespektivy. Plus za   originalitu, a mladého M.   Douglase - 65%
Ant-Man a Wasp (Ant-Man and the Wasp)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2019
Mega zábava
Nesmírně povedené a velmi   zábavné pokračování.   Opravdu jsem po prvním lehce   sterilním dílu, nečekal tak   velký posun. Vtipné, skvěle   nastříhané akční scény,   velmi dynamické a   zajímavé.Douglas v parádní   formě,kterému sekundují i   ostatní včetně. Postava Ant   Mana se mi stala nesmírmě   sympatickou, a klobouk dolů   Marvelu za napojení   jednotlivých samostaných   filmů, do celku Avengers viz   záverečná scéna. 80%
Ant-Man a Wasp: Quantumania (Ant-Man and the Wasp: Quantumania)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.5.2023
ANT-MAN 3
Drtivá většina filmu se   odehrává v říši kvant, a   jakkoli to může být pro   někoho lákavá pozvánka,   mě to úplně netěšilo.   Určité střídání a   výbušnost prostředí, se mi   jeví jako lepší. přesto   paradoxně s přibívajícím   časem, mi trvalá   přítomnost tohoto světa   vadí méně a méně. Postavy   se sice moc nerozvíjejí, a   ani scénář vás neuhrane,   ale stále je to vysoko   rozpočtová a zábavná   podívaná. Absolutně top   filmu, je pak jeho záporná   postava KANG, který v   určitých ohledech   překonává i Thanose.   Neodpálí vás to do   mikrokosmu, ale ani vyloženě   nezklame. 60%
Armáda mrtvých (Army of the Dead)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.5.2021
Velké zklamání
Slušný námět,   ucházející lokace, to jsou   veškeré přednosti   potencionálně nadějného   zombie přídavku. Naprosto   totálně ploché po celé   délce,kde snad jen úvodní   průnik infekce do města je   zábavný.Totalně ukradené   jsou vám hlavní postavy, a   kdyby jste na 20 min odešli   stejně by se moc nestalo.   Všichni by se pouze   přesunuli do vedlejší   místnosti. Celé je to   špatně nasnímané, po   většinu času nudné až   bych napsal debilní. Bautista   nechtěně imitující Rocka,   tomu dodává snad nejvíce   směšný dojem.Defektní   scénář s absolutní   nelogikou a takticky   smýšlejícími zombie tuto   slátanimu korunuje. Zlatý   Resident Evil, ano až tak je   to slabé. 35%
Auta 3 (Cars 3)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2017
Povedený návrat
Po špičkovém prvním dílu,   průšvihové dvojce,   přichází třetí   pokračování opět s kartami   vysoké hodnoty, které   vytasilo v prvním díle.   Nádherné zpracování,   sympatický příběh, a opět   trochu toho nadčasového   humoru. Třetí díl se   jednoznačně povedl. 75%
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2009
Jízdenka do jiného světa
Ani nevím kde a jak   začít.Původně jsem chtěl   napsat dlouhý epos a   komentář, ale to za mě   udělají tisíce jiných   filmových kritiků.Já   přidám poselství těm   kteří se teprve rozhodují   zda navštívit třeba i po   dlouhé době kino ,nebo   nenavštívit.Existují stovky   důvodů proč vidět Avatar   pouze v kině a hlavně 3D,ale   ten hlavní se nedá popsat   tisícemi slov, ale musí se   prožít.Je to poprvé co   nedokážu napsat co   zažívate při výletu na   Planetu Pandora.To co nám   J.Cameron prostřednictvím   Avataru dal není jen další   z řady špičkových filmů v   jeho provedení ale vstup do   nového světa zábavy kterou   jsme doposud neměli šanci   poznat a naše mysl si ani   nedokázala představit že   existuje.Je to výlet mimo   hranice našeho chápání,   průlomový okamžik v   dějinách filmové zábavy a   také je to poprvé,kdy slova   oproti osobnímu zážitku   ,jsou jen nicotou ztracenou v   prázdnotě.Toto je nový   kult,mezník,nové měřítko   pro to co je dokonalé a   krásné zároven.Na konci   výletu na Pandoru mi svět   kolem mě,připadal tak nějak   méně barevný,fádní a   nezajímavý.Proto všem kdo   váhají, jako jsem váhal já   pod tlakem svého okolí   vzkazuji nenechte se ochudit o   výlet do jiného   časoprostoru,aby jste za pár   let mohli říci, já byl u   toho když Pandora otevřela   náruč jinému světu.
Avatar: The Way of Water (Avatar 2)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2022
Zpátky na Pandoru
Před více než 12 lety,   stvořil James Cameron nový   svět. Do dnes pociťuji ten   wow efekt který zaplavil   celý filmový svět.   Očekávání u pokračování   byla obrovská, přeci jenom   JC už opakovaně vystoupil na   režisérský vrchol i s   pokračováním svých hitů.   S velkým potěším za sebe   oznamuji nezklamal , dokonce i   ohromil. Ano můžete se   pozastavovat nad dost podobnou   a veskrze velmi jednoduchou   dějovou linkou, pár klišé   i patosu, pouhé rozvíjení   stávajících postav bez toho   wow efektu, enormní stopáži   filmu, ale klady drtivě   převažují nad nedostatky.   Po úvodním velmi   příjemném vrácení na nám   známá místa, rozdání   karet kdo kdy a jak, nastává   prostřední naprosto   úchvatná část zhmotnění   snů režiséra, o dokonalém   vodním světě. Vizuál je   natolik neskutečný, že se   Vám bude tajit dech, scény   podmořské říše jsou   naprosto odzbrojující.   Poslední třetina filmu je   hlavně o akci, samozřejmě   vypiplané do absolutna, s   otevřeným závěrem pro   třetí díl. Možná jen   více emocí mi v druhém   pokračování chybělo,   naopak jsem ocenil nenásilní   přechod zájmu diváku z dvou   hlavních představitelů   prvního dílu, na jejich   děti. Technicky se jedná o   naprosto dokonalý film,   který bude zase dlouho   kopírován. Forever James C.   90%
Avengers: Endgame
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2019
Finále ve velkém
Zakončení jedné velké   ságy je opravdu velkolepé.   Film je v podstatě tématicky   rozdělen do 3 částí.   Každá z nich funguje na   diváka jinak, a musím uznat   že stejně jako v Infinity   mě překvapilo kam se dá   komiksový žánr dostat, co   se týká hloubky postav.   Očekávaná epická bitva   nechybí (je strhující),sice   dojímavé a smutné ale   trochu přetažené loučení   také.Když jsem nad tím tak   přemýšlel, tak ještě   více na kolena, mě dostala   ta beznaděj předchozího   dílu. Zbytek není co   hodnotit, je to vypiplané do   nejmenšího detailu. Kloubouk   odhazuji s 90%
Avengers: Infinity War
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.9.2018
Supertrefa
Není to nejlepší na konec,   protože se bude pokračovat,   ale jednoznačně úplně   nejvýše ze všech kdy   natočených. Přítomnost   všech superhrdinů je jedna   věc, ale prostor, možnost   vyniknout na menším prostoru   času, celková sladěnost   filmu je prostě špičková.   Několik souběžných akcí,   které se vzájemně   prolínají, ale přitom jsou   velice přehledné. Řemeslně   skvěle zpracované, střih   naprosto na jedničku to už   se tak nějak dá čekat, ale   stále je to nejlépe   vypiplaná Marvelovka, a bude   i přes nečekaný pro další   díly otevřený konec   překonávat. Prostě moře   zábavy proč to piplat že :)   palec nahoru 2x a 90%
Babicovy dobroty
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.3.2010
Gastroterorista
Oproti pořadu Ano Šéfe   působí jeho hlavní   protagonista jako parodie na   kuchaře, jehož schopnosti a   zkušenosti v porovnání s   p.Pohlreichem jsou   nulové.Navíc právě ta   lehká dávka lascivní   vulgarity v kombinaci s   vysokou profesionalitou   posouvají konkurenční Ano   Šéfe o světelné roky   někam jinam.
Barbie
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.1.2024
Mattel Shock
Chtěl jsem, tomu dát šanci.   Rozporuplné komentáře,   dokonce i zmínka na Oscarech.   No asi takhle, vizuál velmi   dobrý, 2x trochu vtipné   scény, a to je konec.   Neuvěřitelně hloupé,   unylé, nudné po většině   stopáže. Lobotomie   scénáře a jakékoliv   invence, nebo snad náznaku   přitáhnout diváka.Ano   nejsem cílovka, ale tohle mě   minulo, jak středověk. 30%
Bejvalek se nezbavíš (Ghosts of Girlfriends Past)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.1.2010
Byl jsem dlouho přemlouvám   abych tento tisíckrát   opakovaný typ romantické   komediie shlědl,což jsem   udělal a musím předeslat   že jsem se bavil.Přestože   pro mě již navždy   zaškatulkovaný Matthew   McConaughey je se svými   sladkými komediemi již   otravný,tato patří   rozhodně k tomu lepšímu co   kdy natočil.Zdatně mu v tom   sekundují J.Garner a hlavně   největší klad této   svižné a místy slušně   vtipné a zábavné komedii   Duch M.Douglas.Ten se své   role ze zárobí   navracejícího se zhýralého   strýčka zhostil dokonale a   pozvedl flm o stupínek   výše.Jinak klasický a již   i 20 min dopředu   předvídaný Happy end u mě   ubral 10% z hodnocení.Ale   přesto slušné.
Bez soucitu (From Paris With Love)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Besson+Morel
Spojení v titulku zmíněné   dvojice ve mě vyvolává   obrovské očekávání   ještě dřív než film   začne.A opět nezklamali,   byť Taken(96 hod) bude asi   ještě na dlouho někde   jinde.Tady se dočkáme   nablýskané akční   jednohubky se spoustou   mistrně zvládnutích   akčních scén a   hláškujícího J.T. jehož   nekonečné fuck má co si do   sebe.Film nemá v podstatě   hluchá místa i když ta   pravá jízda začíná až s   příchodem J.T. na   scénu.Přesto u některých   akčních scén již   nezadržitelně postupující   věk J.T. působí né   příliš   důvěryhodně.Další   řemeslně výborně odvedená   práce.Chybu shlédnutím tady   neuděláte.
Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu (The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.10.2015
Absolutní vrchol
Celá série je obdivuhodná,   v podstatě vše co se děje   ale i to na pozadí považuji   za absolutní vrchol parodií,   a dílo geniálních tvůtců   A/Z a jedinečného L.   Nielsena

TV Program

ČT1 - Hrabě Monte Christo (1980) [TV...

14:30 - 16:00

72 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

15:25 - 15:55

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

12 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376832
Obsahů a biografií: 178350
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10