Duben

Komentáře uživatele Jamal

Jamal

Jamal zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 12
Den kobylek (The Day of the Locust)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Umělecko-hororový konec mě   opravdu vyděsil, jak   nebezpečná masa   rozzuřených lidí může   být a hlavně co vše může   způsobit.
Den, kdy se zastavila Země (The Day the Earth Stood Still)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Bylo to dobré, ale ne tak jak   jsem očekával. Keenu Reeves   se svým chladným   neutrálním kukučem zahraje   mimozemšťana   přesvědčivě. Krásnou   Jennifer si jako hlavní   hrdinku hned oblíbíte, zato   drzého syna jejího manžela   moc ne. Film měl podle mě   dobrý nápad s ekologickou   nálepkou. Lidská rasa   devastuje naši planetu a   zjistíme, že na tuto situaci   nejsme "sami" a že   to za nás chce rozhodnout   někdo jiný. Líbili se mi   fráze jako: nemůžeme si   dovolit přijít o planetu,   obyvatelných je ve vesmíru   velmi málo nebo nevím proč,   ale mám je rád.   Každopádně má to spousty   trhlin, které už se prostě   nezalepí. Nápad tu byl, ale   nebyl dotáhnut do konce a to   je velká škoda. Jak   říkám, je chyba od filmu   očekávat hodně, proto za   tři.
Iron Man
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Výborné, výborné, ale ten   konec !!! Při akčních i   neakčních scénách jsem se   skvěle bavil, Robert je   skvěle vybrán do role Iron   Mana. Jeho technické   hračičky, velká vila,   bohatství, velká firma,   nasazení života, akce a   přitom špetka toho   správného humoru nám může   trošku připomínat jiný   hodnocením snad nedostižný   komiksový příběh - Temný   rytíř, kde je Bale naprosto   skvělý. S tím rozdílem,   že Tony Stark měl mnohem   přitažlivější a   fantastickou domácí ( nic   proti skvělému Freemanovi)   Pepper Potts, kterou by nikdo   jiný neuměl tak skvěle   zahrát jak Gwyneth Paltrow.   Třetí do silné herecké   trojky Terrence Howard jako   velitel Rhodey je klasický   sympaťák, který se postará   o ostatní problémy. Jediné   co bych chtěl filmu trošku   vytknout je ne příliš   velký záporák z kterého by   šel větší strach či   respekt. Jeff Bridges možná   za to ani nemohl, ale vůbec   se sem nehodil. Finále ala   dětští Transformers nebylo   zdaleka tak akční jako   například létání s F-22   nebo útěk z jeskyně. Tím   pádem spadla výše   položená laťka a trošku mi   to připomělo sklouznutí o   úrověň níže na výborné   dětské finále, které jsme   mohli vidět v jiných   Favreaunových filmech. Film   ale splnil mé větší   požadavky a už se těším   na pokračování, které   naznačil i úplný konec za   titulkama (2010), kde se mohl   na pár vteřin blýsknout   Samuel Jackson, který si s   ním šel promluvit o   iniciativě Avanger. Hudba   Ramin Djawadi.
Nebezpečný cíl (Bangkok Dangerous)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Cage patří k hercům, u   kterého si nemůžu být jist   nikdy ničím. Na jeho filmy   do kina chodím rád, ale je   to velký risk, zda budu   spokojenej za tu cenu, kterou   vysolím za lístek a za čas,   který tomu investuju.   Nebezpečný Bangkok bohužel   patří k těm horším.   Vůbec mu tu neveřím tu jeho   drsnost a také jeho postupný   přerod v citlivého muže,   obraz slona, který natáčí   do všech úhlů a nakonec ho   spálí, jeho žáka, který   mu je odevzdán, jeho   profesionalitu a   vypočítavost. Prostě skoro   nic. Neříkám, že se na to   nedalo dívat, jen mi to   prostě nesedlo, stejně jako   například polohoror Rituál.   Nehodí se mi sem, stejně   jako ty jeho dlouhé vlasy.   Bratři Pangové to nejspíš   přepangovali, a to jsem   neviděl jejich prvotní   verzi. Naštěstí pro ně a   pro Cage.
Nestyda
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2009
U mě dobrý (( ::, typická   česká komedie, která vás   nejen rozesměje, ale taky   občas bude připravovat   trošku o nervy.
Oko dravce (Eagle Eye)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Oko dravce je zatraceně   rychlej film, hravě předčí   i letošní Wanted. Občas ale   je až moc naspeedovanej,   honičky v dálkově   ovládaném autě skoro jako z   Transformers, honičky po   nádraží a městě jako z   Nepřítele státu. S   podobným dobrým i trochu   naspeedovaným pocitem jsem   odcházel z posledního   Bournova ultimáta.   Každopádně nápad dobrej,   jen některé scény   nepochopitelné, třeba jako   dálkově ovladané dráty   elektrického vedení???? Tomu   jsem se trošku zasmál,   stejně jako střelama   přeplněné průzkumné   letadlo. No nic stalo se a to   se nezmění. Shia zahrál   skvěle a nejlepší byl jak   si nasadil policejní kvádro,   to byla bomba, Michelle byla   taky fajn, Billy Bob mě po   dlouhé době příjemně   překvapil. Hudba Brian Tyler   (Rambo 4, Strings).
Quantum of Solace
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Úvodní automobilová scéna   byla akční, hned mě dostala   na to správné adrenalinové   tempo, ale pak už ji nic   nepředčilo. Bondovka, kde se   spousty věcí změnilo,   kratší jak obvykle, bez   takového toho bondovského   humoru a nadhledu a Craig za   to nemůže. Ten zahrál podle   mě výborně a ještě film   utáhl do konce, aby to nebyla   bondovská katastrofa. Nic   proti Olga Kurylenko, ale mě   se na bondgirl ani moc   nehodila, je sice krásná,   ale její drsnost ji nějak   nevěřím. Mimochodem se s   ní Bond ani nevyspal a v   závěru jen malý   emocionální polibek. To   Gemma Arterton mi k Bondovi   seděla víc. Bond navíc pije   jak duha a trpí nespavostí,   touží po odplatě a chová   se jako rozdrážděnej pitbul   a ke všemu mu chybí všechny   jeho hračky. Zdá se mi jako   by chtěl Forster udělat z   Bonda Jasona Bourna. No nevím   jestli je to správná cesta,   Bond by měl zůstat Bondem a   na nikoho si nehrát.
Real je naše vášeň (Real, la película)
 
Přidáno: 21.6.2008
Film asi ne pro každého, a   asi už vůbec ne pro   fanouška FC Barcelony.   Příběh je docela   příjemný, můžeme se   seznámit jaký dopad má   realmánie po celém světě,   že Real není jen tak   nějaký klub, že má   příběh, lidi ho berou více   citově a mají ho za   částečně svůj vzor.   Hráči kteří pro něj   hrají ho neberou za práci,   ale za vášeň, za radost k   fotbalu. Můžeme se blíže   dostat na lavičku, do šatny   a na tréninky, můžeme se   dostat blíže k hráčům. A   pro fandy REALu, pusťte si   to, zklamáni nebudete a   možná se dozvíte co jste   ještě nevěděli a bude vám   pak blíže k srdci (( ::
Reservation Road
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Od tohoto filmu bylo   očekáváno asi trošku   více, kvůli předchozímu   silnému dramatu Hotel Rwanda   řežiséra George. Tento film   je také drsný (alespoň   citově) a velice   uvěřitelný příběh, kde   Joaquin zvládl roli otce,   který přišel o syna při   automobilové nehodě, opravdu   dobře. Mark Ruffalo roli   zvládl na výbornou. Jeho   nejistota v tom co má udělat   a jeho strach z něj přímo   čiší. Takže nesrovnávejme   to s Rwandou, je to úpně   jiný příběh s jinými   herci.
Tvrďák Taylor (Drillbit Taylor)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Tohle jsem opravdu nečekal.   Tvrďák Taylor nejenže nebyl   žádným tvrďákem,   žádným Taylorem, komedie   nebyla komedií, ale   středoškolským příběhem   tří chlapců, kteří zrovna   nastoupili do prváku a mají   problémy se šikanou.   Jediným okamžikem, kdy jsem   se opravdu zasmál je, jak na   konci přijde o prst. Jinak   film opravdu nic nenabízí,   bohužel ani průměr.
Úhel pohledu (Vantage Point)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Solidní rozjezd režiséra   Peta Travise, který doposud   natáčel jen filmy a seriály   určené pro TV (I když   dobré). Matthew Fox dobrý,   ale měl na víc. Stále v   něm vidím Jacka. Dennis   Quaid zahrál dobře.   Automobilová honička, která   je jak z Bonda či Bourna,   situace kolem výbuchu, která   se stále dokolečka opakuje z   různých pohledů, to vše je   dobré, ale na mě stejně   nejvíc udělal dojem situace   jak Weavrová přesvědčuje   reportérku, aby se vzchopila   a pak....
Zelené peklo (Basic)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Film, který vám zamotá   hlavu a na konci kdy už   věříte, jak to tedy je, tak   spadnete na zadek a řeknete   si k čemu byl vůbec ten   předcházející děj, když   je všechno tak v pohodě?
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190622
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376933
Obsahů a biografií: 178392
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10