Duben

Komentáře uživatele adelkasprdelkas

adelkasprdelkas

adelkasprdelkas zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 21
Ajťáci (The IT Crowd)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.7.2008
Prvních 7 dílů je vážně   vypiplanejch do posledního   detailu, smála jsem se v   jednom kuse, ale když Denholm   skočí jde to všechno   skopce.
Clerks 2: Muži za pultem (Clerks II)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2008
Film je o dvou 30ti letých   pakách, co promalnili život.   Jednomu z nich však svítá   na lepší časy, protože se   má ženit s prsatou,   zajištěnou, ale i   inteligentní blondýnou, u   které si ovšem neni jistý   zda ji miluje. U koho si tím   ovšem je jistý, je šéfka   jejich fast foodu, se kterou   mimochodem čeká miminko.   Všechno se nakonec   naštěstí vyřeší, ale v   tomhle prosťoučkym   příběhu zazní tolik   hlášek, většinou   vulgárních, ale vážně   stojej za to. Kevin Smith je   vážně frajer.
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Tohle je seriál na který   můžu koukat pořád dokola a   stejně se mi neomrzí.   Britský humor je můj   nejoblíbenější a co se   týče britcomů, tenhle je   určitě nejlepší.   Originalita jednotlivých   příběhů nespočívá pouze   v humoru, ale i ve   vynalézavosti. Většinou se   odehrávájí na vesmírné   lodi Červený Trpaslík nebo   vozítku Starbug, ale spousta   epizod se odehrává třeba na   zemi nebo na jiných   zrůdných planetkách:-)   Výběr herců nemůže být   lepší a podle mého český   dabing seriálu spíš   přibírá, než ubírá na   hodnotě, i když to závisí   hlavně na zvyku. Červený   Trpaslík rozhodne není   ztráta času!
Forrest Gump
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Forrest Gump je nejen   nejlepší film, ale taky   takový malý průvodce   historií USA. Forrest, retard   s dobrým srdcem, který   prožívá život naplno,   aniž by si to uvědomoval je   podle mě jeden z   nejsilnějších charakterů   fimlového plátna. To jak se   ve filmu setkává s   nejrůznějšími osudovými   momenty Ameriky je prostě   fantastické. Všechno je   pojato s nadsázkou a humorem   díky opožděnému   Forrestovi. Mohla bych psát   dál, ale to už by asi nikdo   nečet:-)
Hele, vole, kde mám káru? (Dude, where's My Car?)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Tyhle stupidní filmy, jsou   vážně úžasný, na   člověku sice nezanechaj nic   smysluplnýho, ale zato dobrej   pocit, že na tom nejste zas   tak špatně:-) A to si ho   můžu pustit i víckrát.   Hlášky, herci, lamy...teda   pštrosi, všechno super.
Jay a Mlčenlivý Bob vrací úder (Jay and Silent Bob Strike Back)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Absurdni, stupidni, přesto   skvělé, ja se totiž směju   u většiny filmů, i když   není zrovna v kolonce žánr:   komedie. Ale tady je, a tak   jsem se pobavila   dvojnásobně. Vážně, Jay   ma sice o víc než o jedno   kolečko navíc, ale bez nich   by to nebylo ono a Mlčenlivej   Bob pracuje určitě u nějake   tajne služby. Nicmeně to jak   si vystřeluji z Hvězných   Válek, Planety Opic nebo   Charlieho Andílků je   parádní.
Jedna ruka netleská
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Když jsem byla na tomhle   filmu v kině s rodinou,   smála jsem se snad z celého   sálu nejhlasitěji. Miluju   černý humor a v tomhle filmu   je ho požehnaně. Ivan   Trojan, Jiří Macháček a   hlavně Marek Taclík jsou   podle mého nejkomičtější   čeští herci. Originální,   dosti nechutná zapletka mě   taky nadchla takže není co   řešit.
Jednotka příliš rychlého nasazení (Hot Fuzz)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.7.2008
K tomuhle filmu jsem se   odhodlala jen kvůli   úžasnému Simonovi Peggovi.   Čekala jsem sice víc srandy,   ale dobře povedená akce mě   dovedla k tomuhle hodnocení.
Kid (Disney's the Kid)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Je to milý příběh o   člověku, kterému se   naskytne příležitost   změnit svůj život tak, jak   si ho jako malý kluk vždycky   představoval.
Mamma Mia!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Z popové scény je podle mě   ABBA jednoznačně nejlepší,   miluji muzikály a když jsem   měla příležitost jít na   tenhle, neváhala jsem.   Obsazení, skvělé, i když   jsem se obávála co ze sebe   budou vydávat za zvuky,   nakonec všichni až na Pierce   Brosnana předčili má   očekávání. Pierce Brosnan   byl pro mě opravdovou   atrakcí, když nasadil ten   svůj "procítěný"   pohled při zpěvu svých ne   zas tak vysokých tónů. O   zábavu jsem tedy měla   postaráno. Opravdu přehnané   mi přišlo jak tam kolem sebe   stále poskakovali ty dámy   kolem šedesátky, né že   bych jim to nepřála, ale   takhle už se vážně lidé v   tomhle věku nechovají.   Nicméně, stejně dávám 10,   jelikož si to nestárnoucí   hudba ABBY zaslouží a pocit   se kterým se vyšla z kina   byl takový jaký má být.
Návrat do budoucnosti (Back to the Future)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Jedna z nejlepších sci-fi co   jsem kdy viděla. Že vtip   sci-fi ubírá? Hloupost,   některé "vážné"   science fiction mi přijdou   spíše k smíchu. Bláznivý   profesor Emmet Brown v   podání skvělého   Christophera Lloyda a jeho   DeLorean - stroj času   jezdící na plutonium, v   dalších dílech pak na   odpadky. Dále je Tu Marty   McFly, ztrozkotanec, který by   si přál jednou prorazit se   svou rockovou skupinou. Když   se ovšem nedorozuměním   dostane do dob kdy ještě   nebyl na světě a jeho   rodiče se měli teprve   seznámit, nedopatřením se   jeho matka namísto do jeho   otce, zamiluje do něj. To mu   naštěstí pomůže vyřešit   profesor, který je ale   samosřejmě z minulosti   (přítomnosti:) Ještě že   jsou na světě další dva   díly, které nejsou nejsou   horší, ne-li lepší.
O. C. (The O. C.)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Orange County jsem baštila   celou 1. řadu. Nejen já ale   i moje inteligentní mamča(IQ   160) a mužný, 19ti letý   bratr:) dokonce jsme to i   natáčeli a večer to   skoukli...ano, jsme   nenormální. A za svým   názorem že O.C. 1. řada   není kravina, ale vtipná a   originální oddechovka, plná   rozmazlených týnejdžrů,   řešících své srdceboly,   kterým však naruší životy   drsný hoch z China, si   stojím. Nedočkavě jsem   čekala na další díl a s   nikým nemluvila, když se   pokazilo video. Další řady   už ovšem byly slabší a   slabší.
Perný den (A Hard Day's Night)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Beatles jsou vážně   úžasní a tenhle film to jen   dokazuje. Beatles jsou   vtipní, roztomilí a tenkrát   dokonce i docela pěkní:-)
Pulp Fiction - Historky z podsvětí (Pulp Fiction)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Geniální, herci, hlášky,   hudba, všechno. Že je tam   trochu víc krve? Vždyť je   to jenom kečup! Vincent,   Jules, Mia, Butch, ale taky   Jimmie vás dostanou.
Pýcha a předsudek (Pride and Prejudice)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Pýcha a předsudek-nejlepší   kniha červené knihovny a pro   mně jako naivní dívenku asi   nejlepší kniha vůbec.   Zpracování je asi lepší   než nové s Keirou Knightley,   Colin Firth je rozhodně v   mokré košili   přitažlivější, ale dívat   se na to po 6. dílech je   poněkud zdlouhavé.
VALL-I (WALL-E)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Je inteligentní, vtipný,   romantický, roztomilý a   pořádný! Snad každý by ho   chtěl mít doma, tak to je   WALL-E. On i jeho oválná   láska EVE s plamenometem   místo ruky mě dostali. Pixar   se po těch pár slabších   snímcích tímhle   ospravedlnil.
Trošku   zvláštní mi přišli   skuteční lidé na   videoukázkách a potom   animovaní na lodi Axiom, ale   třeba je to jen následek   evoluce:-) Ty dvě písničky   z Hello Dolly a La Vie En Rose   v podání Loise Armstronga   skvěle kontrastovali se   syrovém vesmírném   prostředí. Taky klasický   pixarovský předfilmek   tentokrát o hladovém   králičkovi, kouzelníkovi a   jeho čarovné hučce a   klobouku nezklamal.
Valmont
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Miloš Forman stále dokazuje,   že je opravový   režisér..tento snímek   nevyjímaje. Valmont jako   film, je drzý, plný intrik a   to mě baví.
Věčný svit neposkvrněné mysli (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Mám velkou fantazii, ale pro   tento film si ne, není   špatný, ale nepříliš   srozumitelný. Alespoň jinak   geniální Jim Carrey se   objevil v trochu jiném   světle.
Zasněžená romance (Sun Valley Serenade)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Já sem asi jediný člověk   mojí generace co viděl tento   film. Další titul z   dědečkova a babiččina   stojanu na filmy. Okouzlil   mě, miluji staré,   černobílé, romantické   filmy a po shlédnutí tohoto   jsem si i koupila CD s   krásnou hudbou Glenna   Millera. Prosím tedy ty co ho   znají jen díky různým   narážkám na něj, v mých   oblíbených britcomech jako   je Červený Trpaslík nebo   Black books, nezavrhujte tento   film ani jeho, i když   pochybuji že někdo takový   tento komentář četl, tedy,   jestli vůbec někdo.   Romantická zápletka která   100% okouzlí každou ženu i   citlivějšího muže.
Zpívající detektiv (The Singing Detective)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Abych byla upřímná, usnula   jsem u toho filmu asi tak ve   4. čtvrtině, ne kvuli filmu,   byla jsem opravdu unavená,   ale pak přišla reklama a   bylo to v čudu. Úžasný   Robert Downey Jr. jako   spisovatel co trpí lupénkou   (dost nechutné mimochodem)   upadá do dosti zbloudilých   představ, jak kolem něj   tančí a zpívají lékaři,   ale také do své rozepsané   knihy o slavném zpěvákovi,   který si přividělává jako   soukromé očko. Bláznivá   kombinace, ale Robert Downey   Jr., který tam má úžasné   cinické a pesimistické   komentáře, za to rozhodně   stojí s lupénkou i bez:-)
Zpívání v dešti (Singin' in the Rain)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Každý zná píseň singing   in the rain a když jsem   objevila ve stojanu s   videokazetami u babi a dědy   tenhle titul, nemohla jsem   odolat. Od prvního   zhlédnutí nejlepší   muzikál všech dob. Smála,   rozplývala jsem se a zpívala   celý film. Je to   okouzlující snímek plný   skvělých pěveckých a   tanečních čísel, který   vždy dokáže potěšit.

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

10:10 - 10:35

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta pokladů

09:25 - 10:15

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:25 - 10:30

108 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

09:15 - 10:30

58 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178397
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10