Duben

Komentáře uživatele Rumenka

Rumenka

Rumenka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 86
101 dalmatinů (101 Dalmatians)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.1.2011
Klasická amerikárna,   intelektuálně něpotěší,   filmová kritička omdlí, ale   DĚTEM PRO KTERÉ SE FILM   točil se to bude líbit.   Nikomu nad 13 nedoporučuju.
3 sezóny v pekle
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.12.2009
Mě se líbí Bonny!
Páni a paní já vím jak se   ruší žal, v srdci mám jen   lorda Bonnyho :)Zajímalo by   mě proč má tenhle božskej   film 48%?! Kdo tohle k sakru   hodnotil? Německej ovčák po   mozkové obrně s   Havzburskými rodinnými   poměry?
Takže milí   drazí, načechrejte si to   svoje prděníčko! Tenhle   film ukazuje těžkou a mnohdy   jen těžce snesitelnou   lehkost bytí! Je protkán   vtipnou poezií, kterou Hádek   s fajn hudebním podkresem   fenomenálně recituje! Je to   ukázka, jak tehdejší   itelektuální společnost   žila a přicházela o své   marxistické ideály, když   komunisti ukázali, co jsou   zač.
Máte uměleckou   a romantickou duši? Jděte do   kina! Jste křupan? Zajděte   si raději na trošku, nebo   peníze za kino dejte raději   na charitu...
3-iron (Bin-Jip)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2008
Nádherně romantický film,   ve kterém není hned od   počátku jasné, kdo si koho   vybere. Film s úžasnou   dávkou absurdity, která   určitě nadchne :) Pro ty, co   chtějí od filmu víc než   slátaninu z améru!
8. Míle (8 Mile)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Nic pro ty, co nefandí hip   hopu a konkr=étně asi i   eminemovi. Film o tom jak   tenhle život je krutej,   těžkej a hroznej ikdyž   závěrečnej song se mi   líbil :)
Absurdistán (Absurdistan)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2011
Barevné a nádherně   absurdní filmové dílko,   které snad nemůže jinak   než nadchnout svou   absurdností a pro všechnu tu   absurditu tomu říkejme   Absurdistán :)
Arthur a Minimojové (Arthur et les Minimoys)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2009
Tenhle film je krásně   nenásilný, nepřekýčovaný   a nedementní jako většina   animáků posledních pár   let. Je to taková krásná   pohádka, která nás zavede   do světa fantasie, romantiky   a dobrodružství. Zase jednou   omládnem.
Avatar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.1.2010
O šmoulovi a šmoulince
Přiznám se. Patrně   nepatřím mezi   nejbystřejší. Já totiž   nechápu, co konkrétně na   tomhle filmu je na devadésat   procent. Osobně dávám   padesát a to jenom, protože   to je pěkná podívaná.   Dobře se na to dívá, ale to   je proboha živého všechno.   Film je přeamerikanizovanej,   zápletka formátu romantický   komedie smíchaný s   akčňákem a nebýt tam s   fajn týpkem, kterej měl   občas dobrý hlášky a   kterýmu jsem mohla hlavou   klesnout na tvrdý rameno, tak   hodím šlofíka. Na mou   duši, na psí uši, na   kočičí svědomí! Takže   Petře díky, žes mě   podržel! :)
Bastardi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.5.2011
K čemu je bůh, když se   rodí takoví bastardi jako   jsem já? Čistá a bio dávka   toho, jakými hajzli   někteří dorostenci můžou   být.
Biutiful
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2011
147 minut neředěné dávky   deprese a podívané o   pánovi, který se snaží   být hodný v opravdu zlém   světě.
Bláznivej sejf (Scorched)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.11.2010
Nemyslím si, že to je   vyloženě špatnej film. Ale   v mém odbobí uhrů a   hormonální poruchy zvané   puberta bych se jistě   pobavila více. Při   sledování jsem si   připadala, jakobych něco   podobného viděla už mnoho   krát. Moc americké, ale to   má většinová společnost   ráda. A pořád méně   lobotomní než různý   ordinace a pojišťovny.
Tak tenhle film je plnej té   nejpřízemnější a   nejnechutnější zábavy,   kterou jsem kdy viděla.   Dokonce jsem se stala svědkem   některých   nejnechutnějších scén,   jaké kdy mohly být   natočeny. Ale právě pro onu   přízemní zábavu, která je   vybičovaná k přehnanosti je   film zábavným.
Brendan a tajemství Kellsu (The Secret of Kells)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.8.2011
Vkusná, neokoukaná grafika.   Nádherná pohádka, která se   obešla bez přehnaných gest   známých pro většinu   animovaných filmů.
Bylo nás pět
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2008
Tohle je klasika našeho, nebo   teda aspon mého dětství. S   Péťou a jeho partou jsme   prožívali jejich   dobrodružství a některé,   nebo většina tajně milovaly   některého z nich :)
Casino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.9.2008
Miluju DeNira když se zrovna   nestrapňuje v   pseudokomediích. Jedná se o   slušivou klasickou   gangsterku. Vyloženě   nenadchne, každopádně   nebudete litovat.
Cesta z města
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.8.2008
Honza je klasickým nadmíru   sebedůležitým   prográmatorem, které   potkávám někdy ve vlaku   při cestě domů a   předhání se kdo rychleji po   vánoční večeři šel   programovat a   různopočítačovat. Jednoho   dne veme na výlet svého   předrzlého syna a   elektronickou výbavičku a   jeho život se zeačne pomalu   ale jistě měnit. Kdyby mě   nerozčilovala Honzova   přeamerikanizovanost tak jsem   si užila nádherně   odlehčený film o integraci   technického blázna do   přirozeného prostředí :)
Cokoliv (Anything Else)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.7.2008
Nudnej film o neurotický,   nesnesitelný ženský. Aspoň   že ten Jason Biggs tam už   nehraje trapnýho a slizskýho   puberťáka!
Čarodějův učeň (The Sorcerer's Apprentice)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.1.2011
Ocenuji hororové chvilky,   pana Kejdže, ale chtělo by   to trochu více nápaditosti   než Merlin a ta američnost   to taky celé pokazila...
Černá kočka, bílý kocour (Crna mačka beli mačor)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2008
Naprosto perfektní, vtipný a   svěží film tak nějak z   jiného světa. Od té doby,   co jsem ho viděla, když   vidím svatební fotku vybaví   se mi vždycky dva gangsteři   pod stolem :)
Černá labuť (Black Swan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2011
Cestou z filmového klubu jsem   se nemohla zbavit pocitu, že   kdyby se Degas narodil o   nějaký ten pátek a byl   filmotvůrce, kterému dají   za úkol vytvořit velmi   volnou adaptaci na Requiem za   sen, pak by to dopadlo zrovna   takto.
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2008
Seriál, na kterém sjem   strávila půlku svojí   pozdnější puberty. Hodně   hlášek vstoupilo do dějin a   naší slovní zásoby. Tenhle   druh humoru mi sedí. O tomhle   se nedá psát, to se musí   vidět!
Ďábelská svůdkyně (The Last Seduction)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.11.2010
Podívaná na téma, jak   ženská může být zlá,   zlejší a ještě zlejší.   Taková snová víla   submisivní heterosexuála.   Asi mě to mělo nadchnout,   ale tenhle efekt se nedostavi   a tak jsem se světe div se   nudila. Chýlkové to   mršství jde lépe.
Divočáci (Wild Hogs)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.8.2008
Takový lepší film z améru   o pár chlápcích, kteří   jsou ve středním věku   ačkoli jejich ego jim   odmítá si to přizna a tak   se jednoho dne rozhodnou se   vydat na dvou kolech po   překvapivě améru.   Přičemž naši drazí   chlapečci zažijí několik   dobrodružství. Film   doporučuju jako oddechovku,   která vás má navnadit :)
Dotek anděla (Touched by an Angel)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.11.2010
Ano, jsem si vědoma že tohle   je náboženská agitačka,   ano jsem si vědoma že   všechno v tomhle světě se   až tak rychle v dobré   neobrátí ALE MĚ SE TO z   nějakého prazvláštního   důvodů LÍBÍ. Nabíjí mě   to takovou prazvláštní   pozitivní náladou, že   přecenej by i lidé mohli   být aspon trošinku hodní   když jim andělé domluví.
Dva roky prázdnin (Deux ans de vacances)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.9.2008
Vždycky jsem chtěla vidět   dva roky prázdnin a tak když   to prodávali na trafice   nemohla jsem odolat. Nevím   jestli jsem v tu chvíli měla   podchlazený mozek nebo mě   zlákal mamon tohoto fenoménu   ale prostě a jednodueš jsem   vyhodila zbytečně 49korun.   Tento film'/seriál je   strnulý, dabing příšerný   a dobrodružné to je asi jako   mytí si zubů.
Fantastický pan Lišák (Fantastic Mr. Fox)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2010
Fantastický pan Lišák je   fantastický film. Jinými   slovy, sympatický a   originální smysl pro humor,   akce odvaha a pro mě velmi   příjemná asence všech   těch šrekovských,   pandovských... hlášek a   okázalostí.
Fotr je lotr (Meet the Parents)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.8.2008
Netvrdím, že ten film je   vyloženě špatnej, stejně   jako netvrdím že veškerý   komedie z améru se hoděj   akorát tak jako pohádka na   dobrou noc nebo kulisa na   dámskou jízdu notně   podporovanou alkoholickými   nápoji, ale tohle mi De Niro   neměl dělat. Má na víc,   než hrát bývalýho agenta   CIA kterej je hysterickej na   svýho novýho zeťáčka.   Tenhle film je prostě   americká komedie, kdo chce   relaxovat a netouží po   nějak zvlášť   intelektuální nebo vkusný   zábavě určitě si   poslouží. Ale De Niro si   těmahle dvěma filmama u mě   udělal vroubek!
Ghost Rider
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.7.2008
Spíš než o horor se jedná   o hororovou pohádku, nebýt   Nicka a super mašiny, je film   o ničem. Vhodné k odpočinku   a nenáročné zábavě.
Gympl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2008
Když jsem se chystala   podívat se na tento film,   čekala jsem nějakou   týnejdžerskou přisprostlou   komedi kdy se Mádl, nebo jaxe   jmenuje honí za příkazy   svého mužství, ale tento   film mě příjemně   překvapil svojí   originalitou, akčností a   připomněl mi tak trochu   vztahy na naší škole :)
Gynekologie 2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Sedí mi smysl pro humor   seriálu, parodování   některých klišé a   běžných seriálových scén   a přehnaná absurdita to je   prostě moje:)
Hříšný tanec 2 (Dirty Dancing: Havana Nights)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Dámy, ruku na srdce, která   znás by netoužila po objetí   fešného zajíčka jako je v   tomhle filmu Diego Luna a   nádechu rebelství. Když   pomineme prostoduchost   příběhu a hlavně fakt že   takhle by se během těch pár   dnů nenaučil tančit ani   harapes tak prostě se nám   ten film bude líbit.

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

01:35 - 03:05

34 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

ČT2 - Vigil

01:50 - 02:45

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - V mysli vraha (2015)

00:00 - 02:10

129 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Ve službě (2019)

00:45 - 02:50

84 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190631
Osobností: 698034
Fotografií: 764590
Plakátů: 377029
Obsahů a biografií: 178412
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Ulice New Yorku (2001)

Ulice New Yorku
Když člověk vezme v potaz,   že jde o nezávislý biják   natočený s naprosto   zanedbatelným rozpočtem, je   nutné považovat ho určitě   za více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Pokrevní pouto (2013)

Pokrevní pouto
Průměrná krimi o dvou   bratrech jeden padouch druhý   polda ,padouch vyleze z basy a   začne dělat problémy   nejdřív nájemná vražda   pak více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Sabata (1969)

Sabata
Povedený western jak jinak   když v hlavní roli   westernoví profík L.V.Cleef   ,s pistolí to umí jako málo   kdo a nemluví   zbytečně,přijel více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Red má práci (2000) [TV epizoda]

Red má práci
Zas dle mého spíš obyč.   díl, ale pár hlášek a   scének je slušných. Třeba   Red jak čeká na telefon z   budoucí práce, tam jsou   silný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Dlouhé horké léto (1985) [TV fil...

Dlouhé horké léto
Toto remake z roku 1985 se mi   líbilo více než původní   film z roku 1958.Film má   lépe a zajímavěji   propracovaný   scénář,herecké výkony více >

Autor: Pala