Duben

Komentáře uživatele intoska

intoska

intoska zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 68
Avatar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.2.2010
Avatar
Bála jsem se,že to bude zas   další sci-fi,kde se jenom   mlátí po hlavě,naštěstí   teda nebyla.Vyšel z toho   dobrý film,ráda se podívám   znovu.Triky jsou   propracované,jediné,co tomu   můžu vytknout,je   předvídatelnost   příběhu,člověk ví   předem,jak to   skončí.Dávám 9 hvězdiček   z 10.
Barevný závoj (The Painted Veil)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.9.2009
Zajímavý film,moc jsem od   něj nečekala,ale nakonec se   mi líbil,i když nemám moc   ráda romance.První polovina   filmu byla skvěle   odehraná,ta druhá už   mírně pokulhávala,konec se   dal předpokládat.Trochu mně   zarazil způsob,jakým chtěl   doktor potrestat svou   manželku.Jako by mu na   vlastním životě   nezáleželo,když si vyjel do   míst,kde bujela   cholera.....Přesto je film   dobrý a milovníci romantiky   si přijdou na své.
Božská relikvie 2 (Fei ying gai wak)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.6.2009
Dlouho jsem se tak nezasmála   jako u této povedené   komedie.Jackie na poušti se   třema ženskýma,a ještě   hysterickýma,to zní spíš   jako popis filmu nevalné   kvality,ale opak je   pravdou.škoda jen,že konec   filmu trochu pokulhává.
Carrie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2011
Skvělý film,i když se   trochu liší od knižní   předlohy.Jediná chyba byla   asi obsadit   Travoltu,nepůsobí zrovna   věrohodně.Film jde dopředu   rychlým tempem,Carrie si   rychle osvojí svoje   schopnosti a využívá   je.Klíčová scéna,kdy na   Carrie vylijí krev a ona se   začne mstít,není vyloženě   děsivá,ale má dost do sebe   na to,aby se film mohl   nazývat horor.Na rozdíl od   současných filmů neobsahuje   vyloženě   "lekačky",a to je   jen dobře,Jediná scéna
a,kdy jsem se lekla,je na   konci,kdy Carriina   spolužačka nese kytici.9/10
Cesta kolem světa za 80 dní (Around the World In 80 Days)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.6.2009
Ulítlá komedie pro   děti,která mně ale docela   pobavila.Hlavním tahounem   filmu je Jackie Chan,zbytek za   ním pokulhává.
Černá labuť (Black Swan)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.1.2011
Perfektní,ale depresivní   film.Hercům není co   vytknout,odehráli svoje role   perfektně.Natalie se   vyznamenala.Film začíná   jako příběh přehnaně   ambiciózní baletky,ale   chvilkama se z něj stává   čistokrevný horor.Obsahuje   množství znepokojivých   scén,kdy se Nina zraní při   stříhání nehtů,pohled na   srostlé prsty nebo nedejbože   odtrhávání kůže.Až po   scény vyloženě děsivé,kdy   má hlavní hrdinka   halucinace.A všude číhá   zrcadlo,aby ten dojem ještě   umocnilo.
Daleko do nebe (Far from Heaven)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.3.2011
Vizuální zpracování na   jedničku,námět je   zajímavý,bohužel,nevyšlo   to na sto procent.Hezky to   sice nastavuje zrcadlo   tehdejší morálce a   společnosti-dokonalá   rodinka,bohatá,se skvělou   pověstí,co pořádá   večírky pro   "přátele".Homosexu   alita je nemoc a mluvit s   černochem naprosto   nepřípustné-skvělé jsou   scény,kde se Cathy baví s   Raymondem a ostatní se nad   tím pohoršují.Také scéna   na konci filmu,kdy Cathy   přizná své "nejlepší   přítelkyni",že na   Raymonda myslí,a ta se od ní   odvrátí.Tohle je hlavní   tahák filmu.Bohužel ten   zbytek už hodně   pokulhává-herecké výkony   ústřední dvojice jsou sice   skvělé,ale film je   únavný,chvilkama až   nudný,a nemůžete se vžít   do příběhu.Takže 6/10.
Darwinovy ceny (The Darwin Awards)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.4.2009
Konečně inteligentní   komedie!Teda nemyslím ,že   jsou inteligentní lidi,co tu   Darwinovu cenu dostali....ale   musím ocenit,žese tu   nevyskytují trapné   rádobyvtipné   momenty....scénář,který je   poslepovaný z různých   vpravdě kuriózních   případů,je kupodivu   vtipný,děj nezadrhuje,rychle   odsýpá.
Děsnej doják (Date Movie)
 
Přidáno: 11.5.2009
Další z kategorie   srandafilmů,kterými se to v   poslední době jenom   hemží.Samozřejmě spousta   nechuťáren(to se dalo   čekat),průhledných   parodických scének a rádoby   vtipných momentů,které   zaručeně nepobaví.Už   začátek filmu je vyloženě   nechutný,a dál je to pořád   to samé.U některých scén   by se možná dalo čekat,že   budou vtipné,kdyby to   vzápětí nezazdili naprosto   pitomým rozuzlením.Čert   ví,komu takovéhle pitomosti   přijdou vtipné.Mám   pocit,že podobné parodie   jdou od desíti k   pěti.Chtělo by to trochu   vtipua vkusu,současné   parodie jsou spíš   přehlídkou blbosti a   nechuťáren.
Divoká krása (Savage Grace)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.4.2012
Mám z toho filmu smíšené   pocity.Manželé se k sobě   chovají neuvěřitelně   chladně,matka si všechno   vynahrazuje na synovi,který   se od ní nedokáže odpoutat   ani v dospělosti a nechá si   všechno líbit.Konec je   strašně perverzní.Nemůžu   uvěřit,že tohle má   popisovat skutečnou událost.   6/10 za herecký výkon   Julianne.
Dobrý Will Hunting (Good Will Hunting)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2008
Výborný film,který   zaručeně zaujme.Matt Damon   ve své nejlepší filmové   roli,které všechny Bourneovy   mýtusy nesahají po   kotníky.....
Experiment (Das Experiment)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2011
Možná trochu přitažené za   vlasy,to ano.Ale nikdy   nemůžem tvrdit,že by se   lidi za určitých okolností   tak nechovali,a že by   nezašli až tak daleko.Film   má několik hluchých   míst,scéna kdy zajmou vědce   a konec filmu je hlavní   slabina.Nicméně lidi jsou   schopní zajít hodně   daleko,jak je ve filmu na   propůjčené moci   'dozorce'.Trochu pokulhávají   herecké výkony,u jednoho   dozorce je hned jasné,že   bude 'nějaký divný',trochu   přehrávají.Naopak   představitel hlavní role to   zahrál výborně,i když   myslím,že zas tak by   neprovokoval.Vcelku je to   hodně znepokojivý film o   tom,čeho jsou lidi schopní,i   v rámci původně   neškodného experimentu. 8/10
Faunův labyrint (El laberinto del Fauno)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.3.2009
Už dlouho se neobjevil tak   originální   film.Nezasvěceným by se   mohlo zdát,že jde o pohádku   pro děti,ale to není   pravda.Tahle fantasy není pro   každého.Postavy jsou   výborně zahrané,vzdávám   hercům hold,zvláště pak   představitelce hlavní   role.Vizuální stránka je   úžasná,ale nijak to   neubírá skvělému   scénáři.Faunův labyrint ve   mně nechal hluboký   dojem,který hned tak něco   nesetře.
Final Fantasy VII.: Adventní děti (Final Fantasy VII.: Advent Children)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.12.2010
Herní předlohu jsem nikdy   nehrála,takže jsem ve filmu   většinou nevěděla která   bije.Nevím jakou to má   spojitost s Esencí   života,animace je ve stylu   anime není realistická-asi   to ani nebylo v plánu.
Final Fantasy: Esence života (Final Fantasy: The Spirits Within)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2010
Trochu plytký děj.Jinak   animace na svou dobu asi byla   vrchol možností,zpracovali   to precizně,ale postavy bych   si s opravdovými lidmi   nespletla ani   náhodou...Připadne mně   ale,že právě hlavní   postavu Aki animátoři   odflákli-ostatní postavy   působí realističtěji než   ona...Nicméně dá se na to   dívat.
Gremlins
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.11.2011
Gremlini
Skvělá komedie! Film jsem   naposledy viděla někdy na   začátku devadesátých   let,ještě jako   dítě,tenkrát mi to   připadlo docela   strašidelné,ale teď po   letech jsem se u toho skvěle   bavila. Gremlini zpívající   koledu,gremlini v baru a v   kině jsou nepřekonatelní,a   ten jejich smích... 10/10
Hanna
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.4.2012
Tak nevím,co si mám o tomhle   myslet.Hanna pořád někde   pobíhá,v patách má agentku   a všichni se chovají jako   idioti.Pominu,že subtilní   dospívající holka kosí   protivníky ve velkém jako   tank.Proč musela zmáčknout   to tlačítko?Ve filmu si má   Hanna 'zřejmě ujasnit   otázky o svém   lidství'.Místo toho pobíhá   sem a tam,najde si   kamarádku,což je až   parodicky ztvárněná   pipina,nakope zadek 'otci'a   pak zastřelí agentku.Konec   je vůbec nejhorší část   filmu.Vizuální stránka je   sice hezká,soundtrack taky a   Cate je jako hlavní   záporačka výborná,ale   tuhle blbost nemá šanci   zachránit.
Hellboy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.9.2009
Hellboy
Myslela jsem,že tenhle film   bude nějaká blbost,ale když   jsem se na něj   podívala,změnila jsem   názor.Film nikde nedrhne,jde   hladce kupředu,je zábavný a   zároveň i dost   napínavý.Všechna čest   režisérovi,hercům a   scénáristům. Dokázali   vytvořit film,který z   báchorky o čertovi udělal   umělecké dílo.
Indiana Jones a Království křišťálové lebky (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2008
Výborný film nabitý   akčními scénami,Harrison   ford je pořád ve skvělé   formě a zbývá i dost místa   pro humor.Cate Blanchett je   skvělá a myslím,že je i   nejvýraznější záporná   postava z celé série.
Je třeba zabít Sekala
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2009
Tenhle film zanechá   dojem.Jeden z nejlepších   českých filmů(i když jsou   tu i cizí herci).Herecké   výkony jsou věrohodné,film   vás vtáhne do děje a vy se   zatajeným dechem čekáte,co   se bude dít....dávám deset   hvězdiček,míň jich být   nemůže.
Jezerní královna
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.12.2009
Jezerní královna
Jezerní královna je hodně   ambiciózní projekt,který se   příliš nepovedl.Děj je   spíš nudný než   napínavý.Vyklubala se z toho   spíš rozvleklá přehlídka   známých českých tváří.
Klan létajících dýk (Shi mian mai fu)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2009
klan létajících dýk
Tento film je od začátku až   do konce doslova pastva pro   oči.Nádherné   barvy...Bojových scén bylo   ve filmu hodně,samozřejmě v   asijském stylu,ale   nepřevládaly ty   ántigravitační,jako třeba   ve filmu Tygr a drak.Musím   pochválit tvůrce,vizuální   obrazotvornost se tu   neobjevila na úkor příběhu   a herectví.Scénář je   propracovaný a herci   podávali výborné výkony.
Klub sráčů (Kevin & Perry Go Large)
 
Přidáno: 8.5.2009
Podívala jsem se na ten film   a litovala jsem toho.Neco tak   nevkusného,nechutného a   naprosto odporného tu ještě   nebylo.Nepamatuju si,že by se   mi z nějakého filmu udělalo   fyzicky nevolno,ale tady se to   stalo.
Konkurz na smrt (Ôdishon)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.4.2009
První hodinu a půl se   díváme v podstatě na   příběh ze   života(japonského).Pan   Aoyama je uchvácen   krásnou,tichou dívkou   Asami,kterou by si rád   vzal.Nevšímá si dobře   míněných rad přátel,že s   Asami něco není v   pořádku.Pak ale v ději   přichází velký zlom,kdy se   ukáže,co je vlastně Asami   zač.Na dvd se píše o   téměř zvrácené vizi pekla   na Zemi,mně nezbývá než   souhlasit,závěr filmu   opravdu není pro slabé   povahy.
Kung Fu: Legenda pokračuje (Kung Fu: The Legend Continues)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.4.2009
Je to taková moje   srdcovka.Sledovala jsem ten   seriál v dětství a ještě   teď se na něj ráda   podívám.Jinak je to   nenáročný zábavný   seriál.
Kůže, kterou nosím (La Piel que Habito)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2012
Pro hodně lidí asi zvrhlý   film a fantasmagorie,ale já   jsem nadšená.Je to   napínavý film s originální   zápletkou.Vyšinutý a   posedlý doktor plánoval   pomstu,ale jeho plán mu   přerostl přes hlavu...Líbí   se mi styl,s jakým film   rýpá do citlivých a   kontroverzních témat,jako je   změna pohlaví,posedlost a   překvapivý moment,kdy   zjistíte,že dokonalá žena   je vlastně muž....
Líbáš jako Bůh
 
Přidáno: 30.9.2009
No jo,další český film.To   znamená nevtipná   komedie.Zasvěcený komentář   hlavní hrdinky tomu nijak   nepřidá.Ta se pořád   schází a rozchází se svým   milencem,ten má problém se   svou všetečnou   manželkou.... a kde nic,tu   nic jen nuda a občas   křečovitý úsměv nad   trapnou situací na plátně.A   pořád dokolečka to   samé,omílané přes dvě   hodiny.Tenhle film mně   přestal bavit tak po deseti   minutách,bohužel jsem na   něm byla povině a musela ty   dvě hodiny přetrpět.Nikomu   nedoporučuju,úšetřte si ty   dvě hodiny na něco   zábavnějšího.
Manituova bota (Der Schuh des Manitu)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2009
Povedená parodie na   Vinetouovky.dobře jsem se u   toho zasmála,dva pokrevní   bratři,co si navzájem lezou   na nervy,homosexuální   dvojče-bratr,barová   tanečnice-indiánka a   Řek,který se chce stát   indiánem.No a abych   nezapomněla,Karel May,co má   v hlavě jenom kraviny.....a   spousta dalších.škoda že   takových parodií není víc!
Mrňousci (Minuscule)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.4.2012
Kašlu na to,že je to   určené dětem,tohle je   naprosto geniální!Hezká   animace,tady mi připadne   roztomilý i pavouk,a to je v   lásce zrovna   nemám.Nejlepší je asi drzá   beruška.Za ozvučení by   tvůrci zasloužili   medaili,startující vážka   mě rozsekala.
Mumie se vrací (The Mummy Returns)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.4.2009
A máme je tu   zase.Mumie,kterým suveréně   kraluje Imothep.Docela mně to   pobavilo,dobrodružný film,u   kterého se lze i   zasmát.Digitální triky byly   výborné,až na krále   Škorpiona,ten byl vyloženě   odfláknutý.

TV Program

ČT1 - Poklad na Sovím hrádku (2004) ...

08:00 - 09:10

59 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Meghan, americká princezna

08:25 - 09:10

34 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - ...a zase ta Lucie (1983)

07:25 - 09:15

94 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Hurvínek a kouzelné muzeum (20...

08:10 - 09:55

49 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376929
Obsahů a biografií: 178389
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Lakomá Barka (1986)

Lakomá Barka
Knihu pohádek Fimfárum jsem   dostal na Vánoce jako malý   kluk (1960, nakladatelství   ČS, vázaný výtisk 8,50-,).   Zařadila se mezi mé   více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

Mys hrůzy (1991)

Mys hrůzy
Točit remake je vždycky   riskantní a ošidný podnik,   obzvlášť když jde o remake   tak skvělého filmu a to i   pro tak dobrého režiséra,   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Pan profesor (1999) [TV epizoda]

Pan profesor
Lurie je stále potom co ji   vyhodili ze školy doma a   navštíví jí její profesor   se kterým má sex. Eric je   vidí líbat a chce to na ní   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10