Duben
ohodnotit

Klub sráčů

Kevin & Perry Go Large

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
15.2.2001
„Neskutečná prdel od tvůrců Mr. Beana“

Obsah filmu Klub sráčů

 
Už z českého názvu filmu televizního režiséra Eda Bye (jenž se podílel na kultovním seriálu Červený trpaslík) Klub sráčů lze soudit, že se jedná o jednu z nejpokleslejších podívaných v našich kinech. Snímek vznikl ha základě úspěšné televizní série s postavami puberťáků Kevina a Perryho v podání mnohem starších představitelů, Harryho Enfielda a Kathy Burkeové(!). - Oba krajně prostomyslní hrdinové permanentně usilují o ztrátu panictví. Vydají se kvůli tomu na Ibizu, kde se jim to určitě podaří. Provázejí je však Kevinovi rodiče, kteří si na rozdíl od mládenců opravdu dobře užívají. Jenže i kluci se nakonec dočkají: nejen že se vyspí s...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Ed ByeEd Bye  
hraje:
Harry EnfieldHarry Enfield.....Kevin / kat [38]   
Kathy BurkeKathy Burke.....Perry [35]   
Rhys IfansRhys Ifans.....Paul Bulva [31]   
Laura FraserLaura Fraser.....Candice [24]   
James FleetJames Fleet.....otec [48]   
Louisa RixLouisa Rix.....matka   
Tabitha WadyTabitha Wady.....Gemma [23]   
Steven O'DonnellSteven O'Donnell.....Velký Baz [36]   
Natasha LittleNatasha Little.....Anna Boleynová [30]   
Paul WhitehousePaul Whitehouse.....vyhazovač [41]   
Anna Shilling LawAnna Shilling Law  
Badi UzzamanBadi Uzzaman  
Sam ParksSam Parks  
Mark TonderaiMark Tonderai  
Kenneth CranhamKenneth Cranham  
Frank HarperFrank Harper.....lupič v bance [37]   
scénář:
Harry EnfieldHarry Enfield  
David CummingsDavid Cummings  
hudba:
Rupert LordRupert Lord.....supervize   
Tim ParkinsonTim Parkinson.....supervize   
Tim BinnsTim Binns.....supervize   
Cecily FayCecily Fay  
Chrissie HyndeChrissie Hynde....."Kid 2000" [48]   
kamera:
Alan AlmondAlan Almond  
střih:
Mark WybournMark Wybourn  
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
HCE
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Klub sráčů >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

volam.sa.pistik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.1.2021
Príbeh o dvoch white trash
Pred týmto komentom som písal koment k Párty   Hard od domácich. Tu vidíte prekrásny rozdiel   vo filmoch s podobným zameraním. Kým Řezník   natočil vlastne kult a originálny snímok, naši   západní tvorcovia natočia totálny odpad.   Nechápem ako to mohlo mať úspech, lebo toto bol   prvoplánový fekálny antihumor. A najsmutnejšie   je, že palce mal v tom režisér, ktorý mal aj   palce v Červenom trpaslíkovi. To už je dosť   smutné. No a určite tu máme kandidátov na   "najiritujecejšia filmová dvojica v   histórii filmu". Táto dvojica bolo totálne   dno a nie je to na zlaté maliny, je to na čiernu   burgyňu. Celý film je jeden hnus a jediné kde   som sa ako tak zasmial bolo, keď ten   najnesympatickejší antiDJ pil to palene cez oko,   aby mu to lepšie búchalo. Film môžem   odporučiť iba ak máte dlhodobé problémy so   žalúdkom a potrebujete si uľaviť
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.6.2019
Hrozná blbost, je to hnusný a to až tak moc,   že se tomu člověk zasměje. A nakonec i   herecký výkon herců je unikátní.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2016
Klub sráčů
Asi po 10 letech jsem se rozhodl znovu podívat na   tento úchylný skvost a musím uznat, že tento   film kdysi v mých teenagerovských letech ve mě   cosi (snad dobrého) zanechal, neboť jednotlivé   scény a mnohé kultovní gagy jsem si s   nostalgií dost živě vybavoval. Je to zkátka   nářez plný vynikajích situací od začátku   až do konce, které jsou sice hodně přiblblé,   ale zato řádně srandovní, že jsem při   sledování smíchy padal ze židle. Líbí se mi   hlavně, že tvůrci neberou film vůbec vážně,   dělají si ze všeho jen srandu a celkově děj   dohání až do těch největších absurdit.   Navzdory tomu, že nejsem příznivec   elektronické hudby a nesnáším blicí scény,   musím na základě výše uvedeného hodnodit   hodně vysoko.
LiborF
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.4.2015
Už podle názvu jsem čekal, že půjde o   buranskou komedii. A nemýlil jsem se, ale bylo to   mnohem horší, než jsem čekal. Vtipy opravdu od   toho nejkalnějšího dna a navíc - žádný   náznak, ale opravdu když už - tak pěkně   explicitně (a do závěrečných titulků ještě   jednou). Celá zápletka - hodně trapná.   Přehrávání obou hlavních hrdinů i trapného   super dikžokeje Bulvy - hrozné. A české   nakřáplé hlasy obou "puběrťáků"   byly hodně nepřííjemné. Takže - marně   přemýšlím, jestli jsem někdy viděl něco   horšího...
martin.stusak.9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.12.2013
Tak tohle je už opravdu síla. Komedie o dvou   přiblblých týpcích, kteří jsou zbláznění   do DJnku a chtějí si 'vrznout'. Fekální humor   tu je na takové výši, že je snad   nepřekročitelný. Zvrácenost již nezná mezí.   Existuje ještě nějaká hranice vkusu?   Sledování tohoto snímku je jen pro silné a   odvážné povahy. A tu mají snad jen   puberťáci. Těm jako jediným se to může   líbit. Režisér musel být taktéž neúnosně   ujetý, když se pustil do natáčení takového   díla. Zajímalo by mě, kolik dostali herci   honorář, že do toho šli. Příběh se   odehrává na Ibize, a tak podle toho vypadá i   soundtrack. Směs nejlepších klubových tracků   své doby potěší nejednoho clubera. A to je   také jediné plus na celém počinu. Nemohu ale   tvrdit, že jsem se jedinkrát neusmál. Asi už   blbnu. P.S. Doporučuji před shlédnutím   tohoto snímku nejíst. Při scéně mačkání   ohromných 'jebáků' a megalomanské blití z   balkónu v tanečním sále na party natahuje na   zvracení.
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2013
Absolutně šílená chvílemi nechutná,úchylná   ale krásná komedie.Trapná ale skvělá   hudba.Nevím co byste od komedie chtěli vždyť   je to k smíchu od začátku do konce.DJ BULVA JE   COOL.
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2012
Tak tady poplavu hodně proti proudu a vůbec se   za to nebudu stydět! Odsoudit to kvůli   nechutným scénám nebo trance hudbě, může   právě jen mnohými z vás zmíněný   puberťák,protože tahle komedie má velkou   kvalitu! Je fakt,že bez scén polknutých   fekálíí či vymačkávání akné, bych se taky   obešel(na to jsem se ani dívat nemohl),ale smál   jsem se celej film! Defakto stejný námět jako u   Blbý a blbější. Dvojice neuvěřitelných   tupců(paniců),která má nějakej cíl a za   každou cenu se ho snaží splnit a během toho   zažije spoustu příhod. Určitě bych vyzdvihnul   hlavní hereckou dvojku,protože zahrát takřka   ve 40ti náctiletý puberťáky,kteří jsou   ještě k tomu dementní,jak český zákony,to   chce opravdu hodně hereckýho umu. Dj Bulva byl   taky výbornej a hudba jakbysmet. A ty hlášky?   haha...slušná práce :-D Podle hodnocení je   evidentní,že tahle bláznovina řadí diváky do   dvou skupin...odpady nebo plná palba. Film je   kvalitou lehce nad průměrem,ale když vidim ty   odpady,tak volim tu plnou palbu....Tenhle film je   tak dementní až to bolí, ale základem u   komedie je smích a já se smál!--->90%
Máša13
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.8.2012
Tak fakt nevím
Tak fakt nevím,co si o tom mám myslet.Na jednu   stranu šílenost plná fekálního stupidního   "humoru" s příběhem o dementovi a   ještě větším dementovi.Na druhou stranu jsem   to dokoukal do konce,bavila mě muzika ve filmu a   občas jsem se i usmál(neplést s smál).V první   okamžiku jsem to chtěl absolutně ztrhat,ale   nakonec budu asi hodný.Ikdyž některé scény   jsou opravdu ale opravdu "podivné":-)
mikee007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.3.2012
56%
56 procent. Tohle hodnocení si Kevin a Perry asi   zaslouží. I mezi svými přáteli nacházím   ty,kteří mají pro Klub sráčů pouze slova   pohrdání,ale také ty,kteří tuhle britskou   taškařici řadí mezi své top   nejoblíbenější filmy.
Já si uvědomuju,že   se přiřazuju mezi tu infantilnější   skupinu,ale dělám to při plném vědomí a   rád.
Úchylné je na této komedii úplně   všechno. Už jen to,že v hlavních rolích dvou   chlapců teenagerů vystupují tehdy   osmatřicetiletý !!! (spoluscénárista) Harry   Enfield a jeho parťáka hrála !!! o tři roky   mladší Kathy Burke je dooost ujetý. Srandovní   je,že to hrajou fakt dobře a člověk jim jejich   věk i celkem věří.
A pak už je tu jen spleť   více ,či méně tzv teenagerovského fekálního   humoru a ten si prostě musí najít ty,kteří na   něj slyší. Osobně jsem si našel ve filmu dost   momentů,které mě pobavily. Nicméně musím   přiznat,že pochopím lidi,kteří tuhle   řachandu štítivě hodí do koše.Já
dávám   s čistým svědomím devítku.
A ještě o   něčem se musím zmínit. Snem obou hlavních   hrdinů je stát se světovými Dj . Tady tvůrci   KLubu sráčů (název filmu je dalším   nesmyslným tragickým příkladem české   distribuční nemohoucnosti...s Klubem rváčů   nemá film absolutně nic společného...snad jen   to,že v něm taky hrají lidi)rozhodně   nešetřili a na filmu spolupracovaly špičky   tehdejší taneční muziky,což je znát a   soundtrack se velice dobře prodával v   celosvětovém měřítku.
movie-freak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2011
extrémní nářez, šílená komedie u které   jsem se maximálně pobavil, občas byl hodně   znechucen, ale do příběhu to pasovalo skvěle.   Doporučuji všem, co rádi trochu drsnější   humor.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47521minih47521Boogeyman 3 (2009) [Video] 
Boogeyman 3 n
minih129542minih129542Pressure (2014) 
Pressure n
minih17622minih17622Pýcha a předsudek (2003) 
Pride and Prejudice n
minih118241minih118241Zlato Apačů (1954) 
Garden of Evil n
minih16284minih16284Policajt v Africe (1977) 
Piedone l´africano n
minih55732minih55732Legenda o Lilith (2004) [TV film] 
Darklight n
minih36087minih36087Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban n
minih72279minih72279Ichi, slepá samurajka (2008) 
Ichi n
minih59855minih59855Džungle rtěnek (2008) [TV seriál] 
Lipstick Jungle n
minih45049minih45049Přepadení vlaku z Pelhamu (1974) 
The Taking of Pelham One Two Three n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190615
Osobností: 697989
Fotografií: 764495
Plakátů: 376901
Obsahů a biografií: 178375

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10