Duben

Komentáře uživatele zakoba

zakoba

zakoba zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 23
Arizona Dream
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Arizona Dream
Tak tento film jsem si   jednoduše zamilovala.Už jen   ten začátek (Axelúv sen )je   skvělý.Celý film je   doprovázen hudbou (Goran   Bregovič,Iggy Pop),která   Vás ještě víc donutí aby   jste ten film hodně   prožívaly.Film je hlavně o   pocitech ale děje je tam taky   hodně,dokonce i pár   vtipných scén.
Je   smutné že tento film skoro   nikd nezná.Když někomu v   mém okolí vyprávím o   arizoně Dream tak nechápe o   co se jedná.Je to škoda   protože tento film stojí za   to se na něj podívat.At už   se vám zalíbí nebo ale mě   dostal.Miluji ten film a   vždycky ho prožívám   stejně tak jako když jsdem   ho viděla poprvé.
Benny a Joon (Benny and Joon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2009
Benny a Joon
Rozhodně doporučuji.Je to   jako z pohádky.Deppův   skvělý výkon.A skvělý   příběh.Pokud jste to   neviděly tak se na to   určitě podívejte.
Bojovník (The Brave)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.6.2009
Bojovník
Tento film,bych řekla,že   patří mezi ty nejlepší v   kterých hrál Johnny   Depp.Příběh je krásný ale   velmi smutný a k tomu   skvělá hudba.Film mě   dostal.Bylo hned na začátku   jasné že konec nebude nijak   veselý.
Co žere Gilberta Grapea? (What's Eating Gilbert Grape)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Skvělý
Tento film je prostě   skvělý.Leonardo Dicaprio   předvedl už ve svých 19   letech neuvěřitelně   skvělý výkon.Je to opravdu   Pan herec.A Johnny Depp to   zahrál také na jedničku.
Devátá brána (The Ninth Gate)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Devátá brána
Četla jsem,že Johnny to   neměl zrovna jednoduché s   režisérem Polanským.Je prý   nekompromisní a dost   zuřiví.Nevím co je na tom   pravdy ale i přes to je tonto   film zajímavý a mám ho moc   ráda.Devátá brána není   moc o akci (i když na konci   se tam něco odehrává) ale   jinak bějem filmu je to   spíš takové tiché a   klidné.A o to je ten konec   překvapivější a   zajímavější.
Don Juan DeMarco
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Don
Mě tenhle film dokázal   skvěle pobavit.Je to opravdu   taková pohádka jak říkají   na konci.Film mi příjde   vtipný.A bez Johnnyho Deppa   by to opravdu nešlo.Ten tam   prostě sedí.Je to prostě   nejlepší milenec na světě   :-)
Hledání Země Nezemě (Finding Neverland)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.5.2009
Neverland
Film je skvělý.Člověk se   cítí v tu chvíly opravdu   jako dítě.Protože se   snaží dívat na to   dětskýma očima.Je to   vlastně obyčejný příběh   a zároven něco co Vás   dostane.A k tomu hlavní role   Johnny Depp a Kate Winslet je   skvělá dvojka.Johnny Depp se   hodí na filmy ze starší   doby a tato role mu opravdu   sedí.Pokud máte rádi   příběh o Petru Panovi tak   se Vám to bude určitě   líbit.
Karlík a továrna na čokoládu (Charlie and the Chocolate Factory)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Pan Wonka
Tohle je prostě nádhera.Je   to tak krásně zpracovaný a   Johnny Depp se tam na 100%   hodí.Člověk by jsi po   zhlédnutí tohoto filmu   přál aby opravdu nějaká   taková továrna na čokoládu   byla a šel se tam   podívat.Hlavní je že je to   opravdu vtipný a   nápaditý.Všichni herci to   zahrály bez pochyby na   jedničku!!!Škoda že   takových filmů není   víc.Mohu se na to koukat   fůrt a neomrzí mě to.
Kokain (Blow)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.5.2009
Kokain
Film založený podle   skutečnosti.Je opravdu   skvělý.I když je docela   dlouhý ani v minutě Vás   nebude nudit.
Letec (The Aviator)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.5.2009
Letec
Jedinou výhradu k tomuhle   filmu kterou mohu říct je   že, v určité scény by   mohly být kratší.Jinak   naprosto skvělý film.Výkon   Dicapria je skvělý.Zahrál   to opravdu na jedničku.Má to   skvělý děj.
Vřele   doporučuju.
Libertin (The Libertine)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.6.2009
Libertin
Myslím,že tenhle film se   mnohým nebude líbit.Je to   vlastně jen o jednom (o sexu)   ale v tomto případě se mi   film líbil.Nebyl nijak   emotivně silný ale něčím   mě zaujal.Sanžíte se tu   postavu pochopit.Nebo jí i   pochopíte ale nebudete s ní   souhlasit.Mě ten film   určitým způsobem zaujal.Jen   mě štvalo jak byl celý film   udělaný do zelena.Vypadá to   dost nepřirozeně.Ale   režisér byl začátečník.
Marvinův pokoj (Marvin's Room)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Marvinův pokoj
Řekla bych že tento film je   určen spíš pro ženy.Meryl   St. zahrála skvěle roli   Lee.Zajímavý   děj.Myslím,že to je ukázka   pro všechny lidi.Protože   tohle se může stát   každému a ne každý má   skvělé příbuzentské   vztahy.Pak už záleží na   člověku jestly se objetuje a   nebo bude sobec.Lee rozhodně   neodsuzuji.Je to těžké se   objetovat na celý život.Ale   nakonec se přece jen   objetovala...
Mrtvý muž (Dead Man)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Mrtvý muž
Tenhle film má něco do   sebe.Rozhodně stojí za to ho   vidět.Někdo už ho znovu   vidět nemusí,to záleží na   každém.Že je film   černobílej mi vůbec   nevadí,docela se tomu i   hodí.Johnny Depp opět   dokázal,že umí hrát   ,,zvláštní role".
Ve filmu jsou dlouhé   záběry (někdy až nudné)   ale doprovází je zase   skvělá hudba,která tam   skvěle zapadne.
Piráti z Karibiku: Na konci světa (Pirates of the Caribbean: At World´s End)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Piráti
Tak tohle je už moc   přehnaný.Stane se z toho to   samé co z jiných filmů   když se přitáčí další   díly.Je to strašně moc   zamotané a každý jde proti   každému.Je tam moc akce a   celkově už je to takové   divně zamotané.Jediné co   mě na tom filmu potěší je   jak Jack na konci světa má   no jak to nazvat   ,,halucinace".To je   jediné vtipné a dokáže to   člověka rozptýlit.No   myslím nebýt Johnnyho tak to   můžou zabalit.Doufám, že 4   díl nebude něco tak hrozně   zamotaného jako je v tomhle   díle.
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.5.2009
Piráti
Tenhle film opravdu pobaví.A   největší šmrnc tam dělá   Kapitán Jack (Johnny   Depp).Myslím,že bez něj by   to mohly zabalit.Je hodně   filmů o pirátech ale nikdy   tyto filmy nebylo moc   úspěšné.Ale tenhle film je   vyjímka.Jakmile je na scéně   Johnny člověk se baví od   začátku až do konce.Na jeho   postavě je všechno   skvělé.Řeč,nápady a zjev.
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Jack
Jsou tam opravdu skvělé   zcény.Jak chtěj Jacka sníst   lidožrouti na ostrově nebo   jak bojují na ostrově a   truhlu.Člověka docela   zarazí,že Jacka sní kraken   (vždyt se dosud Jack ze   všeho dostal) a v takovém   filmu by to člověk   nečekal.Myslím,že se jim   dvojka povedla.
Pláž (The Beach)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.5.2009
Pláž
Tenhle film je opravdu   zajímavý.Představuje to co   si skoro každý přeje.Mít   kousek toho soukromí a být   mezi přáteli a utéct z toho   běžného světa bláznivého   velkoměsta. Přátelům se to   podaří (jenže když se do   toho vlaží láska už to   nění tak skvělé   přátelství).Jejich život   je naprosto skvělý.Starají   se sami o sobe a nemusí žít   ten hnusný život ve   městě.Jenže se to   zvrtne.Bohužel kopii mapy na   ostrov mají i další 4   blbci,kteří jdou jen za   jediným účelem   (konopí)jenže to je   hlídáno překupníky.A ty si   to nenechají líbit.Hlavní   hrdina je musí hlídat a je   (vyloučen) je v pralese sám   několik týdnů a to se pak   člověk psychycky změní.Na   těchto ostrovech se lidé   chovají   instinktivně.(nechají   člověka umírat v ústraní   aby se neprozradilo kde je ta   vyhlášená pláž protože   pro záchranu toho člověka   by musely přivést   lékaře).A aby se mohly dál   bavit a normálně žít jako   dřív takového člověka   zanechají samotného v jeho   bolestech někde mimo aby na   něj neviděly).Jsou tam   zákony přírody.Nakonec   všichni zkončí tam od kud   přišly.Vrací se zpět   protože musí.
Tenhle   film je zajímavý a Leonardo   Dicaprio to nádherně   zahrál.Jeho role byla   těžká a on si s tím   opravdu poradil.Rozhodně   stojí za to se na to   podívat.
Romeo a Julie (Romeo and Juliet)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2009
Romeo a Julie
Každopádně zajímavý   nápad udělat Romea a Julii v   moderní době.Je to   zajímavé ale i do moderní   podoby se hodí verše,které   doprovází celý film.
Jen mi tam prostě nesedí   Julie.Clarie Danes se mi na   Julii prostě nehodí.
Ale jinak herecké výkony   jsou skvělé.Je to   zajímavé.
Střihoruký Edward (Edward Scissorhands)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.6.2009
Edward
Myslím,že Johnny Depp to   měl docela jenoduchý s   učením scénáře.Protože   tam mluví strašně málo   :-)
Jinak jeho výkon   je skvělý.Když jsem byla   malá tak jsem se do jeho   postavy Edwarda zamilovala.Na   tento film se můžu dívat   kdykoliv a vždycky mě   dostane.Burton je   skvělý....Takovýhlech   filmů moc není.
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Sweeney
Tim Burton dokáže vždycky   něčím překvapit.A se   spoluprácí Johnnyho Deppa se   snad ještě nikdy nestalo aby   to nebyla skvělá   práce.Johnny je jako herec   skvělý.Na roly Sweeneyho se   hodí.Dokázal svou tváří   vytvořit tajemnou   atmosféru.I když právě   jeho výraz v obličeji je   někd legrační.Například   když paní Lowettová si   vysní jejich budoucí život   na pláži u moře :-)
Mě se tento film líbí i   když si myslím,že spousta   lidem nesedne.Ale kdo már   režiséra Tima Burtona tak si   i tento film zamiluje.Někdo   nemá rád muzikály ale   musím říct,že mě spousta   herců překvapilo jak umí   zpívat.A především výkon   malého Tobyho a našeho   hlavního hrdinu   Sweeneyho.Johnny nemá sice   hlas profesionálního   zpěváka ale řekla bych,že   zpívá slušně a moc   hezky.Jen konec by se mi   líbil jiný.Ale u režiséra   Burtona se ani nic jiného   čekat nedalo, ael přesto mě   to překvapilo.Když jsem to   viděla poprvé v kině tak   jsem si najivně myslela,že   to nějak dobře dopadne i   když jsem si nedokázala   představit jak.Ale film jsem   si oblíbila a velmi ráda si   ho vždycky pustím.
Tenkrát v Mexiku (Once Upon a Time in Mexico)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Tenkrát v Mexiku
Přiznám se,že na takovéto   (v uvozovkách blbosti)se moc   ráda nekoukám.Jediné proč   jsem se na to podívala byl   Johnny Depp a líbil se mi   jeho výkon.
ale kdo   má rád takovéto typy filmů   tak myslím,že se mu to bude   líbit.
Titanic
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.5.2009
Titanic
Někteří lidé říká,že   je to jen romantika a nic   víc.Je to prej moc   přeslazený.Ale kdyby tam   nebyl nějaký takovýhle   srdceryvný příběh sotva by   člověk pochopil co to je o   někoho takto přijít.Asi by   to tak neprožíval.
Titanic je pro mě   velkofilm a to se vším.Když   se na tento film dívám   nedokážu se od něj   odtrhnout.Lod je naprosto   úchvatná.V jiných   starších filmech nikdy   neukazovaly letecké záběry   na lod nebo nebyla vybavena   tak do podrobna.James Cameron   je opravdu skvělý režisér   a tento film dávám jeden k   jeho nejlepším.Výkony   herců jsou úchvatné.Kate a   Leonardo to hrají   perfektně.Ale bez pochyby   spousta dalších jiných   herců ukázaly svůj skvělý   výkon například Billy   Zane.
Tenhle film bude   legenda.
K filmu je   nádherná hudba,která Vás   do děje ještě více   vtáhne.Naprosto skvělý   film!!!!!
V poslední chvíli (Nick of Time)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2009
V poslední chvíli
Film ukazuje co se může   stát úplně obyčejnému   člověku.Nápad je to   skvělý jen to nemá moc   akce.Pořád se tam hlídaj   hodiny a to člověka   vyburcuje,že už by tam měla   být nějaká akce.Mě se   líbí ten leštič bot,je   skvělý :-) a Johnny Depp   samozřejmě taky.Rozhodně se   na to podívejte ale   nečekejte nějaká   zázrak.Zarazilo mě že jsi   Johnny vybral takovou   praktickou roli.

TV Program

ČT1 - Otec Brown

10:15 - 11:05

1 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Mírně skryté krásy Albánie

10:05 - 10:25

11 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Na vodě (2016) [TV seriál]

10:00 - 11:10

16 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko (2013) [TV poř...

10:10 - 11:55

6 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697949
Fotografií: 764412
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178361
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Brooklyn 99 (2013) [TV seriál]

Brooklyn 99
Pro mě výborný seriál.   Vtipný, akční, s osobitými   postavičkami. Jen mě mrzí,   že sedmá série, asi nebude   mít dabing, protože ten byl   také velmi dobrý...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 9 / 10

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Smůla (1972)

Smůla
Trochu slabá gangsterka bez   drsnější scény ,sice tam   pár scén se střelbou bylo   ale jen hodně krátkých a   přehlédnutelných,hodně se   tam více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10