Duben

Komentáře uživatele JOKER96

JOKER96

JOKER96 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 37
Anonym (Anonymous)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2012
"My lady...You, your   family, even I, even Queen   Elizabeth herself, will be   remembered solely because we   had the honor to live, whilst   your husband put ink to   paper." Aneb jak Ronald   Emmerich natočil film, který   zůstane v mém srdci navždy.   Velkolepá výprava, precizní   herecké výkony, epické   scény, úchvatný vizuál,   Oskarové kostými, nádherná   hudba,... a tak bych mohl   pokračovat dokud bych   nevyčerpal všechna slova,   jenž citují krásu a   dokonalost tohoto snímku.   Nejvíce lituji toho, že jsem   právě na tenhle snímek   nešel do kina. Celkově ale   chápu nepříznivá   hodnocení kritiků, protože   je to ten druh filmu, který   neumí ocenit a posílaj ho do   koše (ostatně jako většinu   Emmerichových filmů).   Dovolte mi tedy ještě jednou   se povznést a poděkovat -   Děkuji Ronalde Emmerichu, z   celého srdce děkuji. 100%
Armáda temnot (Army Of Dakness)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.10.2011
Ash dostal nekonečno nábojů   do brokárny a středověké   prostředí. Funguje to? Ano.   A přímo skvěle. BTW:Scéna   se třemi Necronomicony a   kostlivci je nepřekonatelná.
Atlas mraků (Cloud Atlas)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Pod tímto zfilmováním   jedné z mých   nejoblíbenějších knih jsem   si představoval revoluci. Jak   na poli kinematografickém,   tak na poli pocitovém. A jak   to tedy dopadlo? Tak, jak jsem   si to vysnil. Dokonale. Atlas   mraků není pouhý film. Je   to nevyslovené poselství,   mnohými nepochopený   klenot,.... revoluce. Dále   bych komentář rozdělil do   několika bodů...... 1.   Herci vs. postavy - Všechny   charaktery v nize jsou   jedinečné a unikátní.   Každý má svou vlastní   osobnost a temperament. Při   čtení knihy jsem se trochu   bál, zda se s tím tvůrci   poperou. Vybrat jednoho herce,   který hraje více jak dvě   role a to rovnou několikrát,   musí mít hodně velkou   kuráž. Naštěstí pro nás,   je to jen další krok k   dokonalosti. Tom Hanks, Jim   Broadbent a Halle Berry   excelují ve všech rolích na   celé čáře. Kdo mě ale   totálně dostal do kolen byl   Hugo Weving. Ať hrál   Nájemného vraha,   ďábelského Georgieho nebo   vychovatelku ve vězení pro   seniory, vždy byl o krok na   před před všemi herci. Ale   abych jen nevychvaloval....ale   jo, budu jenom vychvalovat.   Tento monument si to   zaslouží...... 2. Děj a   jeho přeskoky- Druhá věc,   které jsem se obával bylo   vyřešení   "přeskakování"   paralelních dějů. Přeci   jenom to není zas tak   sožité, jak se může z prvu   zdát, ale jednoduché to taky   určitě nebylo. Ale   naštěstí páni režiséři   se toho ujali pevně a   dokázali namíchat všechny   paralely vedle sebe tak   dokonale, že by se v tom   ztrácel opravdu jen člověk   s poškozených zrakem,   Alzheimerem či malé dítě.   Klaním se...... 3. Hudba,   světy, masky, kostými,   vynesli film do nebes, nebo   zkopli do hlíny? -   Naštěstí to byla ta první   varianta. Hudba je naprosto   úžasná (ikdyž bych ocenil   trochu větší hlasitost v   emotivních scénách). Sextet   Atlasu mraků je, jak řekla   Luisa Reyová, překrásný.   Chci vlastnit originální   soundtrack na svém CD. Masky   a kostými? Netřeba   prodlužovat.... na Oskara. A   jak se tvůrci porvali s   pestrým prostředím? No,   řeknu to takhle. Letos jsem   neviděl film, který by byl   vizuálně přitažlivější   (snad kromě TDKR)...... 4.   Suma sumárum - Jak již   naznačuje název posledního   bodíku, přichází   "sečteno a   podtrženo",   "závěrečný   verdikt", "konečné   vyhodnocení". Atlas   mraků je bezesporu tou   nejlepší zfilmovanou knihou   všech dob. Někoho možná   naštvou malinkaté změny,   ale v které adaptaci nejsou,   že? Koneckonců je to jen   malinkatá vada na kráse.   Monumentální, emotivní,   dechberoucí.... 100%   ......... Atlas mraků.
Beowulf
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2009
I'am Beowulf!!!
Perfektne udelany film jenz je   unikatne natoceny.Super vykon   Raye Winstonea,tak hnusne(ze   az krasne) udelany Grendel   atd.... Rozhodne doporucuji.
Constantine
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Dokonaly komiks dokonaly film
Takhle si predstavuji film   podle komiksu.Dokonale   vyzualni efekty,super   dej,vynikajici Keannu Reeves.U   tohodle filmu neni co   vycitat.Naprosto dokonale.
Coriolanus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.6.2012
Vskutku jeden z   nejnáročnějších filmů,   které jsem kdy viděl. Pokud   na to ale přistoupíte,   budete ohromeni. Ohromeni   režií ale především těmi   nejpreciznějšími hereckými   výkony (Ralph Fiennes a   Vanessa Redgrave by měli   dostat Oskara!). Jinak ale   celkem chápu slabé   hodnocení, není to film pro   každého. Ale za sebe mohu   říci, že jsem právě   viděl jeden z nejlepších   režijních debutů všech   dob. EDIT po vydání   dabingové verze -
  Dabing je naprostá   příšernost a všechny   herecké výkony totálně   zazdívá. Pokud Coriolanus,   jedině v originále!
Fontána (The Fountain)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2011
"Together We Will Live   Forever." K Fontáně se   snad ani smysluplný   komentář nedá napsat.   Fontána není jen film,   Fontána je něco   nadpozemského, něco   neskutečného, něco   překrásného. Fontána je   myšlení o nesmrtelnosti,   lásce, životě a smrti.   Fontána je daleká cesta   muže k záchraně své   milované s dokonalým   hudebním podkresem od Clinta   Mansella. Na Fontánu se   můžu dívat pořád dokola a   pokaždé ji pochopit zcela   jinak. Nadpozemské herecké   výkony hlavní dvojice, bysi   měli zasloužit minimálně   nominaci na Zlatou sošku .   Díky tomuto filmu se   dotýkám věčnosti . Děkuji   Darrene. Zlatý lev-Výběr   /.....Viděno 4x.... 96%
Forrest Gump
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2009
SUPER FILM
Mama vzdycky rikala"zivot   je jako bonboniera,nikdy nevis   co ochutnas". Kdyz jsem   popsve slysel tudle vetu uz   navzdy mi uvizla v   pameti.Proste super.
G.I.Joe (G.I.Joe: The Rise of Cobra)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Podle hracek? Blbost!:)
Moc pekne udelany film.Nektere   pasaze jsou animovane.Moc   pekne udelane souboje dvou   ninju i radeni v ulicich   Prahy.
Halloween
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.9.2011
Začátek, vyprávějící   dětství Michaela Myerse mě   bavil. Kdyby to zůstalo až   do konce filmu byl bych   ochoten jít s hodnocením   výše. Bohužel potom nastala   nekonečná nuda a stereotyp.   SPOILER. Dva milenci se sejdou   aby spolu mohli dělat   patřičné věci a Michael je   zabije. TAkhle je to téměř   až do konce filmu.KONEC   SPOILERU. Takže ano, jsem   zklamán.
Halloween 2 (H2: Halloween II)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.9.2011
Nudné, a naprosto zbytečné   pokračování nudného a   naprosto zbytečného remaku   jednoho z nejlepších hororů   všech dob.
Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2011
Komu se to nelíbí, ať si pustí to svoje Stmívání
Tak a je to. Finální   kapitola je za námi.   Kapitola, na kterou budu   ještě dlouho vzpomínat.   Kapitola, která u mně   poslala celou sérii na samý   vrchol vedle Pána Prstenů a   Temného Rytíře. Možná   budu sentimentální, ale   chtěl bych zde napsat něco o   každém dílu ze série.   Protože jinak bych nemohl dva   týdny spát. Takhle nebudu   jen týden. Inu, Harry Potter   a ..........Kámen Mudrců-   Velice pěkná pohádka o   přátelství a vítězství   dobra nad zlem. Film má   okouzlující atmosféru a   sympatické herce.   85%..........Tajemná Komnata-   Opět krásná, ale bohužel   občas zdlouhavá pohádka.   Proto musím trochu snížit   hodnocení. Jinak není co   vytknout. 80%..........   Vězeň z Azkabanu- Třetí   díl už konečně začíná   vypadat zajímavěji než ty   dva předchozí. Nastupuje už   značnější temnota a je i   lehce poodhaleno tajemství   kolem Harryho. Pro mě   naprostá spokojenosti už   jenom kvůli mozkomorům,   kteří vypadají doopravdy   ďábelsky. 88%..........   Ohnivý Pohár- Velice   povedený(ale pozor už jen   trochu pohádka) pohádkový   fantasy thriller. Ale pořád   je to pro celou rodinu.   85%...........Fénixův řád-   Pan David Yates udělal z   Drsnější pohádky   vynikající psychologický   horor. Bitva Brumbála s   Voldemortem mě uchvátila.   Prostě dokonalé.   93%..........Princ Dvojí   Krve-Mě se to líbilo hodně.   První třetina je fakt   vtipná a dobře zahraná, pak   je to chvíli rozvleklé a   trochu bezradné a ke konci   znovu skvělé.   88%..........Relikvie Smrti -   část 1- "These are dark   time there is no denying. Our   world has prehaps faced no   greater threat than it does   today. But I say this to our   citizens. We, ever your   servants, will continue to   defend you liberty and repel   the forces that seek to take   it from you.Your ministry   remains strong. " Temné,   napínavé, akční a lehce   brutální. David Yates nám   zde předvedl něco, co se jen   tak nevidí. Patřím k těm   lidem, kterým se Harry   Potterové líbí nejvíce od   pana Yatese. Byť jsem si   myslel, že nemůže být   lepší díl, než je   Fénixův Řád, mýlil jsem   se. Tento je lepší. Dokonce   bych řekl nejlepší z celé   série, ale neříkám to   protože je to jako   porovnávat Pány Prstenů.   Celé je to jeden celek. A   Ralph Fiennes, ten Fiennes,   zahrál Voldemorta s takovým   tónem, že se stal hned vedle   Jokera nejoblíbenějším   záporákem. 95%..........   Relikvie smrti - část 2 -   "Harry Potter. The boy   who lived, come to die."   Pohádka? Nikoliv. Ale   pořádně depresivní   psychologický fantasy   thriller s pořádnou dávkou   emocí a akčních scén.   Prosím o Oskara za vizuální   efekty, hudbu a aspoň   nominace za pár hereckých   výkonů. Podle mě nejlepší   díl z celé série. Opravdu,   tahle série mi bude chybět.   Rozhodně se k ni ale budu   vracet pořád a pořád.   Málokdo to pochopí, jako   ten, jenž na ní vyrůstal.   Už je to deset let. Ach jo to   to letí. 95%..........   HODNOCENÍ CELÉ SÉRIE-100%
Hra o trůny (Game of Thrones)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2011
POZOR! MŮŽE OBSAHOVAT   SPOILERY! …….. První   řada- Game of Thrones je   podle mě zatím nejlepším   televizním fantasy počinem   všech dob. Už od prvního   dílu -Winter is Comming- mě   naprosto dostala atmosféra   krutého a temného fantasy   světa. Pro mě to hned od   prvního dílu bylo na 90%, a   to byl jenom slaboučký   rozjezd. Našlo se sice pár   scének, u kterých jsem se   lehce nudil, ale celek to   totálně převážil. S akcí   se zde v prvních sedmi   dílech opravdu moc   neplýtvá, a tak jste rádi   za každý menší střet. To   nám tvůrci ovšem vynahradí   v pátém dílu s názvem The   Wolf and the Lion, kde je hned   několik menších, i   větších bitek. Vrcholem   střetů je pak souboj   Eddarda Starkas Jamiem   Lannisterem, Králokatem. Při   tomto souboji (ač není   příliš dlouhý), máte   takový ten úžasný pocit,   jako byste tak skutečně   stáli a sledovali jejich   šarvátku. Právě v tuto   chvíli jsem začal   nenávidět Lannistery. Chtít   jejich smrt, jsem ale začal   chtít až po devátém díle   (Baelor), kdy slizoun Joffrey   Lannister nemilosrdně nechal   popravit moji   nejoblíbenější postavu   .…… .….. (nebudu   prozrazovat, protože bych   vám zkazil nejsilnější   scénu z celého seriálu). V   tuto chvíli jsem si přál   jeho smrt, jako snad žádné   filmové ani seriálové   postavy (dokonce předčil i   paní Carmodiovou z Mlhy, u   které jsem řval :“ Bože,   tak už jí někdo   zastřelte!“). ……..   " You have ruined your   sword! - I'll kill them all!   Everyone of them. I'll kill   them all. - They have your   sisters. We have to get the   girls back. And them we will   kill them all." ……..   Co se týče herců, nemám   jedinou výtku. Všichni   zahráli svoje role tak   dokonale, že mi občas   připadalo, jako by Sean Bean   skutečně byl Eddard   Stark,atd….. Kostýmy a   hudba jsou také skvěle   zakomponovány, a zvláště   pak úvodní znělka a skladba   Kill Them All, která se mi   zaryla do srdce a do paměti.   Pochválit musím také   vynikající atmosféru a   ztvárnění vizuálu světa   okolo Zdi a především za   ní. Věčný sníh a   démoničtí Bílí Chodci.   Také se mi velice líbilo   rozložení celého světa. Od   tropických pouští   (příběhová linie Khal   Droga a Daenerys Targaryen)   přes travnaté louky a kopce   (převážně příběh   Tiriona Lannistera) až po   zasněžené hory a bílé   lesy ( Jon Sníh). Jednoduše   a stručně řečeno - Opus   magnum televizní fantasy   tvorby. Už se nemůžu   dočkat druhé řady. Ale kdo   to má vydržet?.........   Winter is Coming..........   100%
Hrozba v poušti (The Objective)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2012
Jeden z dalších   inteligentních filmů, který   málokterý divák ocení. Pro   mě asi tak šestkrát lepší   než nějaká Záhada Blar   Witch. Inteligentní,   napínavé a lehce amatérské   sci-fi, které by mohlo   soupeřit i s těmi   největšími klenoty žánru.   U mě jasných devět hvězd.
Ironclad
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2011
V minulém roce mi zrak   vytřela Černá Smrt, nyní   Ironclad. Velice slušné   soubojové gore a vynikající   herecké výkony (hlavně Paul   Giamatti). Doporučuji. 93%
Lordi - Market Square Massacre
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.12.2009
Nejlepsi skupina na svete!
Apsolutni spicka dnesniho   metalu!Finsky metalovi klenot   na DVD!Brilantni!100procentne   nej koncert!Brilantni:)
Lovec nestvůr (Dylan Dog: Dead of Night)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2011
Tak já už nevím. Všichni   tady chtěj ňákej pořádnej   film s upírama, vlkodlakama a   zombíkama a když ho   konečně někdo natočí,   většina lidí,kromě   výjimek , nad ním ofrňuje   nos. Nevím co víc byste   chtěli. V tomdle filmu je   skoro všechno co má daný   žánr mít. Slušnou akci,   parádní hudbu, vcelku dobré   vizuální efekty, konečného   bosse, vtipné hlášky a   spoustu dalších věcí.   Dylan Dog je podobný případ   jako (v mém srdci velice   dobrý) komixový Spirit.   Sice DD mi přišel o chlup   lepší, ale Spirit byl taky   dobrej. Ježisi už se zace   začínám rozkecávat o   jiným filmu. Prostě Dylana   doporučuju těm, kterým   nevadí lehce sterilní   scénář a trocha toho   černého humoru. Koneckonců   správná komixárka by
měla mít kousek od   všeho. Ne? 80%
Max Payne
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Od tohoto filmu jsem cekal   mnohem vic.Vim ze neni snadne   natocit film podle hry,ale   spatne to nebylo.Snad Prince   of persia se pvede.
Mlha (The Mist)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2011
Napíši to krátce....   Úžasné herecké výkony,   atmosféra tak hustá, že by   se nedala krájet ani katanou,   dokonalá hudba, napětí ze   kterého vám budou stát   chlupy na rukou (pokud   nějaké máte) a Pointa (!)   nad kterou budete přemýšlet   ještě minimálně několik   dní (já celý měsíc).   Tenhle film je jednoduše   nejlepší zfilmované dílo   Stephena Kinga a nejlepší  
"horor"   vůbec. ......Viděno   4x...96%
Nedotknutelní (Intouchables)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.4.2012
Neskutečně přehodnocený   film, který dokázal   většinu lidí pouze   Francouzským Dustinem   Hoffmanem a rádoby   originálním příběhem.
Opravdová kuráž (True Grit)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2011
Bad-Ass
Pro mě nejlepší western   všech dob- Docela mě teďka   baví rozepisovat film do   jednotlivých bodů, tak bych   to udělal i tady jestli vám   to nevadí..... 1. Herecké   Obsazení a jejich výkony -   Ano, jednotlivé herecké   výkony jsou prostě   famózní. Jeff Bridges splnil   svou roli na 150%. Nový   herecký oběv Hailee   Steinfeld hraje taky opravdu   skvěle, a mezi Bridgesem a   Damonem jí to moc   sluší........ 2. Prostředí   a kostýmy- Westernové   prostředí je uvěřitelné a   povedlo se na jedničku,   stejně jako kostýmy. Jako   kdyby sem tam, byl........ 3.   Scénář- "Země je   zmrzlá. Jestli chtěli   slušnej pohřeb, měli se   nechat zastřelit v   létě." Za scénář   bych tomuhle filmu hned hodil   Oskara . Každý dialog má   svůj smysl a není zbytečně   dlouhý a je hodněkrát i   vtipný. Hlavně když se   škádlí Jeff s Mattem.   Závěrečné vyhodnocení-   Pro mnoho lidí milé   překvapení, pro několik   lidí nejlepší western za   posledních (cca) 20 let, pro   mě nejlepší westernový   snímek všech dob. Jen mě   štve, že dopadl stejně jako   chudák Gangy New Yorku, deset   nominací, ale Oskar žádnej.   Ale aspoň že ten Zlatej   Glóbus byl (myslím). 95%
Pí a jeho život (Life of Pi)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.3.2013
"All of life is an act of   letting go but what hurts the   most is not taking a moment to   say goodbye."   Monumentální odysea života   za přežitím, přátelstvím   a vírou. Když jsem napsal,   že Atlas mraků je nejlepší   film roku, nevěděl jsem, že   mě něco dokáže vyždímat   tak, jako to dokázal Pí.   Čekal jsem, že kýčovitost   bude filmu škodit, ale   naštěstí nebyla tak velká   a ona barevnost (pro někoho   kýčovitost) je opravdu   časokrásná. Hudba umocňuje   celkový zážitek a je   neuvěřitelně skvěle   zakomponovaná. Tam, kde je   napětí, hraje hudba, která   ho umocňuje. Tam, kde je   smutek, hraje hudba, která   nijak netlačí na emoce, ale   přesto je dokáže vyvolat.   Divím se, že Suraj Sharma   nedostal alespoň nominaci na   Zlatou sošku (už jenom   kvůli roztomilému indickému   přízvuku). Jeho výkon se   dá porovnávat s výkonem   Toma Hankse ve filmu   Trosečník a to tehnle   sympatický indický mladík   hrál poprvé(!) v životě.   Vizuál je opravdu nádherný.   Ztvárnění zvířat (hlavně   tygra) je neskutečné.   Kdybych o filmu nic nevěděl,   nejspíš bych si myslel, že   jsou živá. Ale co to budu   okecávat. Pro mě se jedná o   nejlepší film roku a   nezapomenutelný zážitek na   celý život (inu, chtěl jsem   na to jít 3D do kina, ale   nakonec jsem to zavrhl,   protože z toho mořského   houpání by mi popkorn asi   dlouho v žaludku nevydržel).   100%
Princ a Pruďas (Your Highness)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2011
Zdejší uživatelé tento   film zřejmě nepochopili.   Jestli čekali vážné   fantasy se špetkou humoru,   byli velice najivní.Už z   trailerů bylo jasné, že   půjde o parodii na akční   fantasy z 80.let s přemírou   sprostých slov. Opravdu   nevím kam ten svět spěje.   Někomu se fantasy nelíbí,   chápu dá nízké   hodnocení....ale těm co se   fantasy líbí a dají 1-5   hvězdiček....to teda fakt   nechápu. Kam ten svět   spěje.....
Sauna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.10.2012
Sauna je hranice mezi filmem a   uměním. Kdyby se mě někdo   zeptal, do jakého žánru   bych film zařadil,   pravděpodobně bych mu   neodpověděl. Ano, má to   prvky hororu. Ale hororem bych   to přímo nenazval. Je to   atmosférické, strašidelné,   depresivní a má to skvělý   hudební podkres. Co mě ale   totálně dostalo na kolena,   byla práce s postavami,   herecké výkony a   především pointa. Závěr   byl taky úchvatný. Ovšem si   budu muset dopřát ještě   mimimálně jedno shlédnutí,   abych film
plně   pochopil. Ale tuším, že   jsem objevil další   Fontánu. První shlédnutí-   90%
Sherlock Holmes
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.12.2009
REMAKE?
Na tento film se docela   tesim,jelikoz jsem fanta   Sherlocka a herce ktery ho   hraje takze do toho!!!!!
Sherlock Holmes: Hra stínů (Sherlock Holmes: A Game of Shadows)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.1.2012
Podle mnohých recenzí jsem   čekal, že to bude horší,   než první díl a podle mnoha   komentářů na CSFD jsem zase   čekal, že bude lepší.   Takže jsem nevěděl, co si   myslet. Nakonec jsem teda kino   navštívil a jsem zato moc   rád. Sice první půl hodinka   byla trochu pomalejší a   slabší, ale to se potom   vyrovnalo a film začal mít   spád, jehož vyvrcholením   byla běžecká scéna v lese,   u které jsem si říkal, že   Matrix už nějak zestárnul.   Jared Harris jako Moriarty   skvělý (popravdě, když   jsem se dozvěděl, že ho   nebude hrát Daniel Day-Lewise   zavrhoval jsem ho) a Robert   Downey Junior a Jude Law   samozřejmně také. A duel   Sherlock vs. Moriarty? Lepší   zpomalenou šarvátku jsem   neviděl od Watchmenů.   Závěr také skvělý a   nápadově vtipný. Nemohu   nedát plné hodnocení a   říci, že tenhle Sherly se   mi líbil o chlup více než   ten předchozí.
95%
Sin City - Město hříchu (Sin City)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2009
Zajimave!
Tento film se mi velice libil   jakozto jeden z nejlepsich   komiksovich filmu.Proste super   herci,efekty,dej,...:)
Souboj Titánů (Clash of the Titans)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.12.2009
REMAKE?
NA tendle film se tesim snad   na nejvic ze vsech,proto drzim   vsechny palce,i ty na   nohou!!!!!!!!!!!!!
Statečné srdce (Braveheart)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2010
Nejlepsi historicky film vsech dob!
Dodnes nikým nepřekonané   středověké bitvy. Gibson   řekl, že natočili i   nějaké krvavější, ale   bylo to příliš, tak to do   filmu sami nedali - docela   bych to tedy rád viděl.   Jeden z mála filmů, kde mi   nevadí tříhodinová délka.   Režie je brilantní - kromě   bitev je skvěle odvyprávěn   celý příběh, hodně mu   pomáhá krásná kamera a   hudba Jamese Hornera, za   kterou měl Jamie dostat   Oscara.
Strážci - Watchmen (Watchmen)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.9.2009
Zack Snider ve sve nejlepsi forme!
Komiks je dokonaly,film je   dokonaly.Nedoporucuji deten do   12ti let ale jinak vsem na 100   procent se vam to bude libit   pokud mate radi komiksove   filmy.

TV Program

ČT1 - Přítelkyně pana ministra (1940...

09:55 - 11:20

53 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Znovuotevření baziliky sv. Vav...

10:00 - 11:30

48 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Pětka s hvězdičkou (1985)

09:15 - 10:55

93 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Hlava rodiny (1991)

09:45 - 11:55

63 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190603
Osobností: 697936
Fotografií: 764352
Plakátů: 376796
Obsahů a biografií: 178341
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Fakjů pane učiteli 3 (2017) [DCP...

Fakjů pane učiteli 3
Jednoznačně nejslabší díl   a doufám, že je poslední.   Že to bude přehnaná   nereálná ptákovina člověk   čekal, ale že to bude až   takhle špatný, to jsem   nečekal....

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Tři muži a nemluvně (1987)

Tři muži a nemluvně
Celkem příjemná rodinná   komedie, kde člověk nesmí   moc přemýšlet nad naivitou   a kýčovitostí, které   snímek doprovází od   začátku do konce.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

První večeře (2018)

První večeře
Tedy, na to, že jde o   krátkometrážní studentskou   záležitost se stopáží   necelé čtvrthodinky, musím   smeknout před nápaditostí a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Hlasy mrtvých (2023)

Hlasy mrtvých
Slečna so zdedenou   nehnuteľnosťou, čarodejnica   Vrecohlavová v suterénnych   priestoroch, a zopár   hereckých poskokov to majú   marné, keď více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 5 / 10