Duben

Komentáře uživatele How_Up

How_Up

How_Up zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 29
Alenka v říši divů (Alice in Wonderland)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Burton má hodně vysoko   nasazenou laťku, kterou má   problém i on sám někdy   překonat. Jak již bylo   řečeno, je to dějově   děsivě jednoduché a to mi   dost vadí. Výkony herců,   efekty, pozadí, barvy - vše   je dokonalé, akorát bych   přidala prostě pár minut a   větší napětí, i když to   má být určené pro mladší   populaci. Pokud jde o   věrnější kopii literární   předlohy, tak bych se nebála   ji trochu poupravit. Je to   krásné zpracování, ale   abych se na něho dívala   častěji, tomu prostě něco   chybí.
Amores perros – Láska je kurva (Amores perros)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Nejenom láska je ku*va. Jedna   chvíle, spousta následků,   spousta lidí, spousta   beznaděje, spousta ztrát.   Dalších z těch, co vás   donutí přemýšlet, a to je   dobře. Nedepkujte, jen se   dívejte dokonce a i   víckrát;-)
Avatar
 
Přidáno: 30.6.2010
Chceme být modří, chceme   žít někde jinde než na   Zemi, se kterou to jde pomalu   ale jistě z kopce. Tak hurá   za Avatary. Je to hezké,   pastva pro oči, ale hlubší   významy zůstávají opět   skryty. Trošku   předpokladaný až vynucený   úspěch.
Dallas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2010
J.R., Bobby, opitá Suelin...   jde hlavně o vzpomínky,   protože na Dallas si musí   pamatovat snad každý. Semtam   nějaké ty intriky, hodný   klučík Boby, intrikán J.R.   - to jsou prostě hvězdy   mnohých dětí, které na to   čučely s babičkou.
Dům voskových figurín (House Of  Wax)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Nejlepší byla zabitá Paris,   jinak to bylo fakt dost   hrozný. Akorát ta dětská   fotka postrašila a   "bezpečí", že je   to jen film. Nic takovýho   bych potkat nechtěla. Po   filmové stránce děsný   podprůměr.
Earth
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2010
Nejlepší dokument o   přírodě. A nejhezčí je,   že je to čistě jen o   přírodě a není tam vidět   ten nejlehkomyslnější,   nejnevděčnější,   nejpohodlnější a nejhorší   tvor, co kdy tuto planetu   obýval - a to člověk.   Smutné, depresivní,   překrásné a přitom, jako   kdyby to bylo z jiného   světa. Pohled z okna na   maloměstě mně po tomto   dokumentu vehnal slzy do   očí.
Kajínek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.8.2010
Vysoké hodnocení už jen   také z důvodu, že pro   nefanoušky Renče, Viewegha,   Macháčka apod. je to   příjemné české filmové   překvapení a zabývá se   jiným, záhadným tématem.   Možná by stálo za to, o   celé té kauze něco vědět.   A ještě mě napadá otázka,   jestli něco pravdy na tom je,   jaktože to mohl Jákl   natočit:D Každopádně filmu   nic moc vytýkat nebudu,   protože srovnávat s   nějakým americkým   thrillerem není možné, v   tomto je náš film stále v   plenkách. Mne to velmi   zaujalo a možná si přečtu   i něco víc. Snad jen co bylo   velmi zbytečné, byla ta   erotická scéna s   Bendovou...trošku mě napadá   myšlenka, že nejen český   film se bez koz prostě   neobejde.
Karlík a továrna na čokoládu (Charlie and the Chocolate Factory)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2010
3* sláva...Krásný   příběh, krásné efekty,   nenahraditelný Johny Depp a   vynikající režisér. Burton   + Depp jsou dvojice, kterou   jinou budete těžce hledat.   Bez tohoto filmu by byl můj   filmový svět o dost   chudší.
Koyaanisqatsi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2010
Jeden z největší skvostů,   co kdy byl natočen. Je to tak   děsivě působivé, vryje se   vám to pod kůži, donutí   přemýšlet a mistra Glasse z   hlavy už nikdy nevyženete.   Němý film, který toho řekl   tolik.
Krvavý Valentýn (My Bloody Valentine 3-D)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Hvězdička hlavně za tu   sekeru, která ve 3D proti   mně letěla a další za   Acklese. Dvakrát mě to   nenadchlo, natož abych se   bála. Asi by to potřebovalo   víc páry.
Legendy z Dogtownu (Lords of Dogtown)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Velký fanoušek tohoto filmu   se právě ozývá...Bylo to   skvělé, od Heatha až po   vývoj kultu. Nemám co   vytknout, je to prostě pro   mě takový film, který si   pamatuje po letech, jakobyste   ho viděli včera...Přesně   to, co od filmu chci.
Lovci duchů (Supernatural)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Vtáhne vás to do jiného   světa, ve kterém se děje   spousta nadpozemských věcí   a vytáhne vás odsud   blonďatý krasavec...Jeden z   nejlepších seriálů, někdy   tak skutečné, že v   některých pasážích tomu   fakt věříte. Nejsem   milovník ani všeználek   takovýchto seriálů, jen si   vyberu ty, které mě chytnou   a to Lovci duchů na 100 %   splnili. Škoda jen, že   české televize občas na ty   lepší seriály rády   zapomínají.
Máj
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.6.2010
děs
Kytice ušla, ale toto je   hrůza. 80 minut je   neskutečně dlouhých,   ještě se vám u toho z   Jarmilky zvedá kufr a celkem   ucházející Stropnický   junior to nezachrání, málo   filmů vypínám, ale tohle si   nic jiného nezaslouží.
Mexická jízda (Y tu mamá también)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Porno mého dětství, které   jsme na VHSce z půjčovny   jednou donesli a mysleli si,   co nemáme:D Krásný   vzpomínky, dobrej film,   zasmáli jsme se, ale asi ho   nechám ležet jen ve   vzpomínkách. Hvězdičky   hlavně za Bernala.
Nezapomeň na mě (Remember Me)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Jeden z nejlepších konců.   Máloco k tomuhle filmu   říct, děj je trochu   obyčejny, prostě ze života.   Ale ten konec fakt nečekáte,   seděla jsem jak přimrazená   a přemýšlela, jestli to tak   fakt dopadlo...:D   Každopádně Pattinsonovi to   sekne víc.
Odložené případy (Cold Case)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Nějaké ty kriminálky mi nic   moc neříkají, ale tenhle   vedle Sběratelů kostí   vyčuhuje mezi nimi. Jeden z   mála důvodů, proč si   zapnout bednu. Jen tak dál;-)
Ordinace v růžové zahradě
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.6.2010
Tohle smrdí kriminálem,   začlo to jak pokulhávající   průměr a to, co se tam   dějě nyní je horší než   leckterá přírodní   katastrofa. Ať už to   skončí.
Osvícení (The Shining)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Pan King je zaslouženě   nazýván "mistrem   hororu", ale každý ho   milovat nemůžu. Knihu jsem   zvládla (v rekordně dlouhém   čase), ale tenhle film   prostě nezvládnu. Prostě   jsou lidé, kterým toto   veledílo může vadit.
Pravidla vášně (The Rules of Attraction)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.9.2010
Před lety jsem jako 14letá   puberťačka byla vytržená z   plakátu, ale k filmu jsem se   nikdy nedostala. A jsem za to   velmi ráda! Ukázalo by mi   to, jak strašně se člověk   během pár let změní. Jako   pubošce by mně to vyrazilo   dech, svět plný jiných   věcí a možná i ten Dawson   by mi nepřišel tak tragický   jako teď. Asi mám moc   odlišný svět, protože toto   pokládám za vrchol humusu a   zneuctění plyšáků (jo   bylo mi jich fakt líto:D)   Nezachránil to ani ten   Somerhalder, který byl   jedním z dvou důvodů, proč   jsem si to pustila. Jeden z   nejhroznějších,   nejnudnějších   ,bezduchých,zbytečných   filmů, které jsme kdy   viděla. Bod za to, že jsem   to zvládla do konce.
Princ z Persie: Písky času (Prince of Persia: The Sands of Time)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Hru znám jen podle názvu a z   filmu jsem nadšená, dvě   hlavní postavy si skvěle   sedí, Gyllenhaalovi role   sedla a jinak, kdo by si   nepřál mít taky takovou   dýku:D
Requiem za sen (Requiem for a Dream)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Diamant mezi filmy. Sedíte,   mlčíte, přemýšlíte.   Možná se tak špatně   nemáte, možná se můžete   mít hůř, možná můžete   beznadějně propadnout,   beznadějně doufat, spadnout   na dno a nevyškrábat se z   něho. Drama s velkým D.
Solomon Kane
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2010
Nebylo to špatné, pobavil,   ale ještě něco málo tomu   chybělo. Pohled na ty   ošklivce v hrobce jistě   nenechal pár lidí spát;-)
The Runaways
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Wow, takové filmy mám prudce   ráda a tenhle mě velmi   potěšil...Dakota Fanning je   bohužel strašně moc   dětská, tak mi chvílemi   příliš neseděla, ale   Stewart to slušelo o 100 %   víc, než když hraje občas   "zajímavou" Bellu.   Škoda jen, že ta sláva je   tak pomíjivá;-) Cherryyy   booommbbb
Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.6.2010
Oproti jedničce děsně nudí   a je to jakési   "vy*lité" a Lautner   je prostě chvílemi na   facku:D Ani jeden film   nepatří mezi bůhví jaké   velkofilmy a to vás nutí na   trojku čekat s nadějí...S   knížkou to srovnávat   nebudu, protože to ani nejde   a jestli by se to vůbec   hodilo...
Twilight sága: Stmívání (Twilight)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Jak nejlepší kniha z celé   série, tak nejlepší film.   Lautner tam vypadá   normálně, nechová se jak   nesnesitelné děcko, jsme   relativně ušetření   trapných momentů a dá se to   snést. Není to tak hrozné,   i když je to ten typ filmu,   který si najde tolik   odpůrců, co fanoušků.   Nemusíte o tom tolik   přemýšlet a pokud vám to   nevadí, tak se podíváte i   víckrát. Není to nic extra,   ale taky ne odpad.
Twilight sága: Zatmění (The Twilight Saga: Eclipse)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2010
Zatmění hodilo Nový Měsíc   do na ještě větší   filmové dno, než na kterém   se nachází. Konečně jsme   se vyvarovali trapných scén   a občas se něčemu dalo   zasmát. Akorát pátrat nad   povahou Belly je pro mnohé   raděj nemožné, čehož se u   Rozbřesku tak trochu bojím.   Palec nahoru za Rileyho a za   to, že film se povedl.
Ulice
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Někdy postavy taky trochu na   facku, ale určitě patří k   nejlepších současným   seriálům produkovaných   obzvláště stanicí Nova.   Samozřejmě bez ní   dokážeme žít.
Upíří deníky (The Vampire Diaries)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Jedna z mála věcí, která   má seriálové nebo filmové   zpracování lepší než   knihu. Knížka je o krapet   morbidnější, Stefan není   takový "svatoušek"   jako v seriálu a naopak Damon   je ještě větší záporák,   ale prostě vykreslení postav   v seriálu je mi bližší a   tak nějak je seriál víc   logičtější. Prostě   potěší.
Vlkodlak (The Wolf Man)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Je to takové, že by to mohlo   být lepší...prostě ty   kostýmy jsou legrační, ne   hororové a závěrečný boj   trošku absurdní. Určitě to   není ztráta času, ale   čekala jsem víc. Pár   momentů dobrých   (ponořování do vody a   závěrečné inspektorovo   zavytí) a bod za konečně   nešťasný konec.

TV Program

ČT1 - Dřevák dřevěný

04:20 - 04:40

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Před půlnocí (2012) [TV pořad]

04:15 - 04:45

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Střepiny (2002) [TV pořad]

04:20 - 04:45

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:30 - 04:59

6 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190634
Osobností: 698067
Fotografií: 764724
Plakátů: 377092
Obsahů a biografií: 178419
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zvony z rákosu (1950)

Zvony z rákosu
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Žízeň (1949)

Žízeň
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Rande (2000) [TV epizoda]

Rande
Taky slušný díl, několik   scének a hlášek   výborných. Stěžejní téma   dílu je, že Kitty chce s   Ericem trávit více času,   zdá se ji, že se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den poté (2000) [TV epizoda]

Den poté
Eric se konečně dočká a   má sex s Donnou, ale každej   kvalitu sexu vidí jinak a   různě o ní mluví. Celkově   slušný díl, vícero   vtipných seků a hlášek -   70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10