Duben

Komentáře uživatele Alis

Alis

Alis zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Bastardi
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.11.2010
špatní herci
Námět celkem dobrý. Opravdu   se takové věci dějí a je   třeba, aby se netutlaly. Ale   příšerné herecké výkony:   především hlavního hrdiny   a žáků (neuvěřitelně   strojené!!!). zato herci   vedlejších rolí odvedli   skvělý výkon. Ovšem   vtipnost je někdy dost   trapná (jen na základě   sprostých slov). film může   působit jako návod ke   špatnostem, ale i starší   děti, pokud se k filmu   dostanou, by se měly naučit   rozeznat, co je a co není   správné!
Gilmorova děvčata (Gilmore Girls)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Gilmorky
Prostě super seriál, který   je postaven na relativně   obyčejných starostech, a   doprovázen naprosto   famózními dialogy. :o)
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Harry
Je asi celkem jasný, že   protože hrdinové   dospívají, tak i děj je s   každým dílem trochu   krvavější. Dost trapná je   scéna s tkaničkou. Ale jinak   se mi film líbíl. Trochu   postrádá velkou   závěrečnou akci, jelikož   zničení jednoho viteálu (a   ještě falešného) je trochu   málo ve srovnáním s tím,   co se děje v dalším díle.   Zato ale Princ dvojí krve   rozpoutává pořádnou   zápletku... :-D
Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2010
povedený díl
Opravdu moc povedený díl.   Možná nejlepší! Filmaři   se drželi předlohy (až na   drobné detaily, kteřích si   všimli jen velice pozorní   čtenáři knížek)! A   rozhodně došlo ke zlepšení   od Prince dvojí krve, který   byl neuvěřitelně   zdlouhavý. Tomuhle dílu   opravdu nechybělo nic: akce,   napětí, vtip, romantika a   dojetí (koho by Dobby   nerozesmutnil?)
Super drbna (Gossip Girl)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2010
někdy až moc, ale něco na tom je
Tenhle seriál je sice docela   často hodně vyumělkovaný,   ale kdo se rád nepodívá na   krasavce typu Natea nebo   Chucka? Jejich starosti jsou   někdy trochu přetažené za   vlasy, ale nepřipadá nám   náš život někdy až moc   fádní? Zkrátka intriky a   klepy jsou občas hrozně   lákavé... :-)
Tupíři (Vampires Suck)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2010
This is BELLA!
Fakt skvělá parodie. A   hlavní hrdinové naprosto   dokonalý. Jsem SPÍŠ   fanoušek Twilight, ale nijak   zaslepený. Občas je tahle   sága dost trapná a tahle   parodie ta místa dokázala   vystihnout! Ale úplně   nejlepší je představitelka   Belly. Nejenže naprosto   příšerný herecký výkon   K. Stewart výborně paroduje   (uhýbání pohledem, gesto s   vlasy,...), ale dokáže se   tvářit i jinak než tupě a   nadrženě narozdíl od   Kristen. Navíc přesně   takhle jsem si hlavní hrdinku   představovala při čtení   knížek. No a Edward je taky   skvělej, ale to jsem ocenila   až při druhým zhlédnutí.
Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.8.2010
nejslabší díl
No, až na zápletku mezi   Bellou a Jacobem, nic moc.   Spousta trapných scén   (odchod Edwarda, to jak ho   Bella zachraňuje ve   Voltuře,...). Jestli se   národ dělí, pak jsem spíš   fanynka. Knížky se mi moc   líbily. Ale tenhle díl byl   ze všech 4 nejslabší.
Vrahouni (Killers)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.8.2010
ti dva se k sobě prostě nehodí
Sice má Catherine i Ashtona   ráda, ale přijde mi, že se   k sobě prostě nehodí.. Film   není špatný, ale ani   žádný zázrak. Lepší   volba herecké dvojice by mu,   myslím, přidala aspoň jednu   hvězdičku.

TV Program

ČT1 - Láska je láska (2012)

20:10 - 21:55

28 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

ČT2 - Skandální příběh rodiny Boleyn...

20:00 - 21:00

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

20:20 - 21:35

18 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:40

23 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190690
Osobností: 698200
Fotografií: 765204
Plakátů: 377359
Obsahů a biografií: 178512
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10