Duben

Komentáře uživatele Dogfish

Dogfish

Dogfish zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 24
Černá smrt (Black Death)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.2.2011
Filmy z té doby mám rád,   ale byl jsem dost zklamaný.   Hoši, kteří jdou udělat   pořádek do jedné vesnice a   vezou si sebou slušnou   výbavu zbraní a mučících   nástrojů a divák se dočká   jen jedné bitky? Dost málo.   Film nezachrání dobrý Sean   Bean.
Čtvrtý druh (The Fourth Kind)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.2.2011
Dobrá Milla Jovovich ve   slabším hororu, spíše   mysteriózním filmu. Tam,   někde nahoře je něco a to   něco je zlé. Hrůzu snad jen   nahání, když ti zlí   promluví skrze člověka.   Udělat ze sovy nepřátelské   zvíře, to si snad ani Bubo   nezaslouží.
Ďábel (The Devil)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2011
Tyhle filmy já prostě   můžu. Děsivé, místy   hrůzostrašné a jak   promluví sám ďábel...   husí kůže. Škoda jen, že   jsem odhadl, kdo ze skupinky   ve výtahu je sám vládce   pekel. A samotné rozuzlení   na konci filmu je taky velice   solidní.
Derrick
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.11.2010
Tenhle typ kriminálek mám   celkem rád, ale Derricka jsem   nemusel. Zápletky i děj mě   prostě neoslovil. A hlavní   postava? Rybí oči pana   komisaře nezachránila ani   jeho vysoká postava.
Dívka, která si hrála s ohněm (Flickan som lekte med elden)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2011
Jasně, jednička byla   lepší, ale očekávání to   splnilo. Jsou to prostě jiné   filmy, než ty americké   bláboly. Je to prostě dobře   natočený a má to nápad.   Myslím, že je dobře   nakročeno na trojku.
Forrest Gump
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2010
Nejde lépe napsat komentář.   Vše dobré už tady bylo   napsáno. Ten film se prostě   povedl a přispěly tomu nejen   hity té doby, které   nestárnou, ale i vynikající   herecké výkony. Americký   Jára Cimrman.
Habermannův mlýn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2010
Že byli Češi kolaboranti a   ochotni za každého režimu,   to je jasné. Film je hodně   dobrý, i když trochu   černobílý v ukázce   charakterů dvou národností.   Ta doba byla hrozná a jsem   rád, že ji znám jen zhruba   z vyprávění.
Hanna
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.12.2011
Je to v celku dobrý film.   Hanna překvapuje silou s   kterou poráží silnější   protivníky a nikdo nechápe,   kde se to v ní bere. Proč je   tak dobrá, je vysvětleno a   ž v samém závěru filmu a   všichni pochopí, proč...
Jinak chytnout se auta,   které vám projíždí nad   hlavou, vlézt si pod něj a   držet se za podvozek spoustu   kilometrů by měl problém i   Robocop...
Chyť mě, když to dokážeš (Catch Me If You Can)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Výborně natočený film,   který dal vyniknout hereckým   esům, jako je Leonardo   DiCaprio a Tom Hanks. To, že   je to podle skutečné   události a že Frank W.   Abagnale skutečně existoval   je o to větší pecka.
Matrix (The Matrix)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Jak řekne agent Smith pane   Andrsne, hned můžete čekat   nějakou levárnu. Ten film je   už dnes klasika. Akční   scény skvělé a když jsem   ho viděl poprvé, byl jsem   hotový. Jednoznačně   nejlepší z celé trilogie.
Mělký hrob (Shallow Grave)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2011
Dal jsem na názory   recenzentů a skouknuljsem   tento film. Opět vyborný   Ewan McGregor a děj, který   se dostává celem rychle do   tempa. Spíše komorní   příběh, ale není to na   škodu. Řezání končetin a   znemožnění indentifikace   zubní karty kladivem jsou jen   drobné perly z celkem   solidního děje. Rozuzlení   na konci je vtipné.
Mučedníci (Martyrs)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2010
Když film skončil, byl jsem   trochu v transu. Z té   zvrácené brutality, kterou   jsem ještě v žádném fimu   neviděl. Do té doby, než   hlavní hrdinku zavřou do   sklepa má film jen hrozivý   děj s nádechem hororu. Pak   už nastává taková forma   brutálního týrání, která   by otřepala snad i Dr.   Mengeleho. Horory já ale   můžu, takže 8*.
Muž ve stínu (The Ghost Writer)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.2.2011
No, není to špatný film s   opět výborným Ewan   McGregorem. Problém bych   řekl je hlavně v délce   filmu. Přes dvě hodiny děje   a do tempa se to dostává až   tak poslední půl hodinu.   Střihač si asi vzal   dovolenou. Ewan na konci   dopadl asi tak, jak se   čekalo...
Pelíšky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2010
Podle mého názoru nejlepší   komedie a snad jeden z   nejlepších českých filmů.   Jmenovat herce, který byl   výborný nejde. Je to   herecký koncert, který se   asi už nebude   opakovat.Hlášky z filmu si   lidé budou říkat snad   ještě za 50 let.
Počátek (Inception)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Hodně dobrý film. Musíte   dobře sledovat děj, co jen   sen, co je skutečnost a co je   sen ve snu. Myšlenka se   trochu ztrácí, ale děj je   napínavý a stále graduje   spolu s výbornou hudbou.   Akční scény nemají chybu a   skvělý Leonardo DiCaprio   dokazuje, že od doby, kdy se   koupal v ledovém moři u   potápějícího se Titaniku   udělal kus herecké cesty.   Poslední filmy s ním nemají   chybu. Ať už je to diamant   nebo labyrint či ostrov.
Podivní (The Crazies)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.2.2011
Řekl bych takový   nadprůměrný horor.   Sympatickej polda, který se   uvede hned na začátku a pak   zápletka s chemikálií.   Mylím, že tempo filmu je   taky slušné a taky pár   záběrů, které opravdu   stojí za to (např. borec s   rycími vidlemi). Nejlepší   scéna je u poldy doma, jak se   vrací pro auto a najde tu   zmutovanou rodinku.
Prokletý ostrov (Shutter Island)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Pochmurná atmosféra filmu   mě dostala. Musím se   přiznat, že jsem to Leonardo   DiCapriovi žral skoro až do   konce. Jo, on je ten dobrý a   doktoři jsou lumpi, co   dělají pokusy. Závěr filmu   byl pro mě překvapující a   nečekaný. Dávám 8*.
Přelet nad kukaččím hnízdem (One Flew Over the Cuckoo's Nest)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.11.2010
Výborný film, který snad   ani díky vulgaritám Jacka   Nicholsona nejde vidět s   českým dabingem. Magoři na   klinice, kde vládne   despotický personál jsou   taky výborní v čele Danny   DeVitem. Ten film mám prostě   rád.
Red (RED)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.12.2010
Výborné obsazení a Bruce   Willis opět ve formě. Trochu   zvláštní zápletka a konec   jak filmu pro zamilované, ale   má to spád a děj. Dal bych   tak 80%.
Shrek: Zvonec a konec (Shrek Forever After)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.2.2011
Řekl bych, že 2 krát   nastavovaná kaše stačí.   Bohužel, tvůrcům Shreka to   asi nedošlo. Vtipné hlášky   jsou pryč a zmatený děj se   posouvá ke konci a divák   čeká na nějakou pecku.   Není to úplná katastrofa,   ale asi jednoznačně   nejslabší Shrek.
Smrt čeká všude (The Hurt Locker)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2011
Trochu jiný válečný film.   Spíše se to mělo jmenovat   Příběhy z Bagdádu,   protože film vypadá, jako by   byl poskládán z příběhů   vojáků, ale to by asi   neporazilo Avatar. Velice   málo akčního děje a čas,   který vojáci tráví na   základně je ve filmu úplně   bezduchý. Sestřelený   černý jestřáb to není a   ti, co se těší podobný   děj budou zklamaní.
Stáhni mě do pekla (Drag Me to Hell)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2011
Na tenhle film jsem byl v   kině a po skončení jsem   nelitoval. Drsný scény,   které střídají   komediální, asi jako v   správném crazy hororu.   Hnusná stařena v autě byla   snad nejnechutnější,   ukázky z vymítání taky   nebyly špatné. Na DVD to   možná tak nevyzní, ale na   plátně to byla Amerika.
Strážce zákona (MR 73)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2011
Francouzská klasika. Opět   dobře natočená kriminálka   s tím, že mrtvá těla je   třeba ukázat detailně a   pokud možno u toho pustit   nějakou hlášku. Hlavní   hrdina, který žije jen z   alkoholu a cigareta s   totálně posraným životem   chce chytit seriového vraha i   po tom co byl suspendován.   Závěr filmu je výborně   vygradován tím, že takhle   mají končít šmejdi.
Tajemství mumie (Les aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.2.2011
Můžu říct, že už jsem   viděl hodně slintů, ale   takový blábol už jsem   dlouho neviděl. Film míchá   několik příběhů, které   těžce zapadají do sebe.   Jedna hvězdička jen proto,   že se na to dodívala i moje   dcera...
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190680
Osobností: 698192
Fotografií: 765198
Plakátů: 377350
Obsahů a biografií: 178506
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Případ Roubal (2021) [TV minisér...

Případ Roubal
Z hlediska provedení bych   žádné velké výhrady   neměl, ale zase bych musel   opakovat, že mám problém s   tím, že tyhle věci vůbec   vznikají více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10