Duben

Komentáře uživatele cabalaci

cabalaci

cabalaci zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 19
Alvin a Chipmunkové 2 (Alvin and the Chipmunks II)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.4.2012
dobrý nápad z upravenýma písněma ale po druhé už by to být nemuselo.
Stupidní příběh o tom jak   se parta veverek začne učit   ve škole z lidma a spoustě   faninek pro animaci která   piští ba dokonce   zesměšňuje známé   písně.Příšerné.Já vím   je to pohádka pro děti, ale   zdásemi že tvůrci   Chipmunků ďelají z ďetí   blbce. Upravit si pár   znamích písniček to umí   každý .Zbytek je jen jedno   velké nic.Smekám před   tvůrci že se do Alvina a   Chipmanků vůbec dali.
Bastardi
 
Přidáno: 18.4.2012
blbost
Bezduchý děj.Slátanina.   Film který vznikl jen pro aby   se ukázalo jak se podle   tvůrců učí ve školách.To   si mohli někde v garáži   říct tvůrci sami.Hrozný   "dokument" o ničem   ,který se nezakládá na   pravdě.
Grindhouse: Auto zabiják (Death Proof)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2012
skvělé
Mě osobně film potěšil a   vždy se na něj rád   podívám.Super dialogy,a   hlavně společnost krásných   dam. Nemyslím že by to bylo   nudné.Není tam skoro vůbec   žádna akce jako v Kill Bill   ,ale když už dojde na   akční scénu tak má   grády.A když vám ještě   Vanessa Ferlito zatančí   skvostný taneček na klíně   a Zoe Bell lítá na kapotě   skvělého Dodge Challangera   1970 .Nejlepší film Mistra   QUENTINA TARANTINA.   Ps.Planet Terror je kravina.
Hanebný pancharti (Inglourious Basterds)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2012
super
je dobré si odpočinout od   všech těch   "vážných"filmech   o 2.světové.Barribal je   prostě úžasný .Shoshanna   strčila se svími rudými   šaty pomsty Uminu teplákovku   do kapsy :-) a Aldo je   neskutečně cool.A k tomu   super záporák Landa ve stylu   Rumburaka:-D skvěle milí   vrah Frederick .Jen mě mrzý   že Eli Roth a Omar Doom   nedostali větší prostor.
Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2012
lepší
první část je pro mě   lepši než druhá protože je   tam víc chytrosti.Druhá   část je trochu až moc   akční,přecitlivělá,všich   ni umírají a bojují celé   2hodiny.Ale 1.část ukazuje   jak se postavy chovají,co   cití .Je skvělé po všech   těch fatasymagorických   věcí vidět známe hrdiny   dělat věci co mi.1   přecstavuje charaktery postav   a 2 je hromadně likviduje.
Jackie Brownová (Jackie Brown)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.4.2012
"Vodbouch Bouchmonta,to je divná sranda"XD
Asi nejvyspělejší a také   nejreálnější film   Taratina.Možná je to proto   že to není z jeho vlastního   pera ale z knihy Rum   Punch.Možná že pod   samotným vedením Quentina by   to bylo víc krvavější.Je   dobré si odpočinout od   neustálého nasilí nebo   fetišismu které se v   Kventinových filmech   vyskytuje až moc.Jako vždy   skvělý soundtrack.A skvělá   Pam G. se zase od Kurvy z   žiletkou předvedla. Tenhle   film má snad všechny   podstatné žánry.   Thriller-Ordelovi části. O   romantiku se postarají Robert   Foster a Pam.Krimi zase   zajišťuje celý přiběh.A o   komedii se postará skvělí   vypravěč černého humoru   Quentin.Celkem do dává   slušný zážitek .Pravda   někdy je to trochu nuda ale   jako celek je to jeden z mích   oblíbených   filmů.Doporučuji
Kill Bill
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.4.2012
brutální předehra Kill Bill vol2
tenhle film hodnotím stejně   jako 2 i když je   horší.Kdyby nebylo téhle   krvavé části nebylo by   také překvapení z vol.2.   Jen mi připadá jako by jí   O-ren Ishii uďelala to   nejhorší ze všech.Protože   kvůli ní vyvraždí skoro   celé Japonsko a Billa   hlavního viníka jenom   poťuká jako klávesnici.Cool   akční scény .Stopáž   uteče jako voda.
Kill Bill 2 (Kill Bill: Volume 2)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2012
Lepší než 1
Skvělá jízda plná   epických scén, slz, akce a   pomsty. Kill Bill 2   by mohl podle mého   Quentinův vrchol.Jenže   není.Nebýt rozdělení filmu   ,by to byl nejlepší   Tarantinův Film
Pianista (Le Pianiste)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2012
úžasné
stalo se to co jse mě často   nestavá :mrazilo mě v   zádech.Jsem zvyklý na mnohé   věci jakož to příznivce   Quentina Tarantina a horrorů   ale u tohohle filmu mne   mrazilo v zádech víc než   kdy jindy.Po všech těch   hrůzných sci-fi nestvůrách   a akčních hrdinů které   budí hrůzu jsou nakonec   nejstrašidelnější činy   které spáchali lidé.   Někdy jsem se dokonce   zasmál. Nejlepší drama   jaké jsem kdy viděl.
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.4.2012
nejhorší díl Pirátů
z pirátů nám tady udělal   Marshall divné dobrodruhy   kteří se na lodích pouze   přepravují. Zbytek je jen   prodírání močálem a   pralesem.Někdy Jack prohodí   ňákou tu hlášku kterou   hned zazdí spousta   zbitečných detailů.Jako by   tvůrci chtěli říct :   Podívejte se v jakém jsme   natáčeli bezva   prostředí,jo a těch   postaviček které v něm   chodí jsi nevšímejte to   jsou pouhé kulisy.3d - k   pláči .Příběh-jednoduše   komplikovaný ale super scéna   s mořskýma panama.a   herci-nedostali   příležitost.
Planeta Teror (Planet Terror)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.4.2012
planet terror
Díky krásné Rose Mcgowan je   film lepší.Konec je super ty   brutální scény jako z Happy   Tree Frieds jsou nejlepší.   Začátek je divná předehra.   Marley Sheltone v roli Dakoty   Blockové je neskutečně   sexy. čtyři věci jsou na   filmu k   zapamatování:Šílené a hot   dvojčata ,Rose Mcgowan a   její nadupaná noha.Marley   Shelton jako Dakota Block a   Skvělá Hudba Roberta   Rodrigueze.
Rosemary má děťátko (Rosemary's Baby)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.6.2012
brrrrrr nenávidím to a zároveň miluji
Tento film jsem poprvé viděl   ve dvanácti a musím říc   že jsem se bál jako nikdy v   životě.Skvěle natočený   horror který jsem viděl   jednou a ještě teď se ho   bojím a dávám přednost   jiním filmům Polanskeho.
Sejmi eso (Smokin' Aces)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.4.2012
ujde to
Možná že tomu přispěl   hodně dobrý trailer ale film   mě sklamal.čekal jsem   akční nářez ale všechna   akce už byla použita v   traileru.Ale postupem času   přicházím tomuto filmu na   chuť.Nejlepší postavu   vyvasovala sexy Alicia   Keys.Během filmu jsem si ji   hned zamiloval.Kdyby byl film   jen o ní tak by my to vůbec   nevadilo.Skvělí konec a   hlavně skvělá hudba Clinta   Mansella.
Sin City - Město hříchu (Sin City)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2012
Poslední film skvělé a krásné Brithany Murphy.Škoda. Shelly je pod jejím stvárněním neskutečně krásná
Roberta Rodrigueze moc   nemusím ale tuhle   černobílou krásu sem si   nenechal ujít.Nejlepší   příběh je o starém městě   .Ty holky jsou vážně   dobrý. A Goldie -Jamie King   je ďábelsky anďelská.
Takoví normální zabijáci (Natural Born Killers)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2012
Film který dokáže udělat   jen O.Stone a také   Q.Tarantino.Oba tyto   režiséry miluju ale Quentina   mám rád přece jen   radši.Jeho vraždy nebo   násilí má aspoň ňáký   smysl.Skvělá kamera jak už   to u Richardsona bývá a   hlavně spousta   "umělecky"   podaného násilí.Jen mě   děsí jak moc je tehle film   motivací pro skutečné   uchyly.
Twilight sága: Zatmění (The Twilight Saga: Eclipse)
 
Přidáno: 18.4.2012
tahle pravidelná rubrika o počasí není můj šálek kávy
Bravíčko už bude mít   dlouho o čem psát .Jen je mi   líto že z příběhu z   kterěho by se dal vytěžit   pěkný horror splatter   udělali tvůrci romantický   slaďák při kterém se   dojímají puberťačky   .Škoda no.rozchod z upírem   to by bylo vážně krvavý   :-D
U-Turn (U Turn)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2012
krása
Kamera,ach ta kamera na   začátku jsem si myslel že   ten film bude kravina ale   právě kamera mě přinutila   zústat u obrazovky do te   chvile,kdy už se to   rozjelo.Neuvěřitelná   Jennifer Lopez byla prostě   užasná.Někdy jsem se   smál,někdy mi lezl mráz po   zádech,a někdy jsem měl   mokré oči.DOPORUČUJI.
Upír z Feratu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.5.2012
dobrý pokus
České napodobenínu   Amerického Grindhousu nebo   horrorů jako je Race with   Devil nebo Satans Cheerladys   prostě hodně krvavých   filmů nasátých atmosvérou   70'let. Jenomže z tohoto   českého Grindhousu   komunisté vystříhali skoro   všechny krvavé scénky   ,takže z nich nezbylo skoro   nic.
Vřískot (Scream)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2012
Bezvadný slasher film který   mi připomíná skvělé   béčko ze 70' let.Film ve   kterém se do myslí zapsala   hlavně skvělá Drew   Barrymore.Kdyby nebylo mnoha   posraných pokráčováních   které budilo hrůzu už podle   stále stejného děje.Právě   tyhle pokračování mě   odtéhle laskominy odtrhli.

TV Program

ČT1 - Dívka v modrém (1939)

07:00 - 08:25

11 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

06:45 - 07:35

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:05 - 07:55

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:45 - 07:20

26 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697871
Fotografií: 764035
Plakátů: 376670
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10