Duben

Komentáře uživatele Nikii

Nikii

Nikii zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 42
Co je doma, to se počítá, pánové...
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.9.2013
Nuda
Ach... velký úpadek...   HUMORU! Z fantastické komedie   se stalo nudné   pokračování. Jiří Sovák   mi tu moc nesedí, ale jako   herec je dobrý.
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.9.2013
Skvělá pohádka, ale u mne   si to na 10* nevykouzlí,   ikdyž za tu zhulenou scénku   :) musím dat 1* navíc.   Takže tentokrát 10*.
Doom
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.9.2013
Legendární hra
Hrála jsem všechny DOOMovky.   Znám je na zpamněť, když   jsem jen zaslechla, že bude,   nebo je film podle této   legendární střílečky, tak   jsem nemohla odolat. Film jsem   si pustila a vzpomínala si na   hru, ale tento film s ní   nemá vůbec nic   společného... vydržela jsem   jen 20minut, potom jsem to už   musela vypnout. To by mě   zajímalo jestli páni   režiséři, tuto hru vůbec   někdy hráli... Z velkého   nadšení a vzrušení   přišlo jen velké   zklamání.
Dvojče (Le Jumeau)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.9.2013
Bláznivá komedie s dvojčaty   Moreovými. Chvílemi jsem   musela přemýšlet, která je   která. :-) Podle mě je to   dobrá komedie, ani minutku   mě nenudila, ba naopak   Řezala jsem se smíchy.
Freddy vs. Jason
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.9.2013
Konečně dobrý snímek!
No konečně po dlouhé době   je tu povedený snímek s   Jasonem. No a už dokonce i se   samotným "vládce   snů" Freddym Kruegerem!   Je skvělé, že dali dva   masové zabijáky do jednoho   filmu. Freddy Jasona využije   a nakonec si ještě dají do   držky! Konečně povedený   snímek i s Freddym... ta   jeho smrt... no, nic moc.   Scéna, kdy Freddy příjde   jako jakýsi brouk s vodní   dýmkou... no tak to už bylo   přitažené za vlasy, né?!
Freddyho smrt - poslední noční můra (Freddy's Dead: The Final Nightmare)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.9.2013
Hezkou zábavu, blbečku!
Celkem slušné, ale na první   noční můru to nemá. Od   Freddyho smrti jsem čekala   něco víc a ono to bylo tak   rychlý...! Dcera   legendárního Kruegera nic   moc a ta jeho smrt byla o   ničem! Ale něco přímo   úžasného tam bylo, nebo -   li spíš někdo. Alice   Cooper! Sice jenom na pár   vteřin... ale i tak dobré a   dávám za něj 3*. :-) Někdy   mi některé scény přijdou   absurdní. Ale jak už jsem   říkala od smrti legendární   postavy jsem čekala opravdu   víc!
"Hezkou   zábavu, blbečku!" -   Freddy Krueger
Grinch (The Grinch)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.9.2013
Proč tak málo?
Film mého dětství, ketrý   je vtipný a přímo epický.   Miluji ho, ale co jen   nechápu, tak je to, že má   tak malé hodnocení...
Jason X
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.9.2013
Slabota!
Slabota! Tak nejenže jste   chtěli Jasona poslat do pekel   vy jej pošlete jenště do   vesmíru... a potom půjde   kam?! Já doufám, že zpět   do rodného Crystal lake anebo   do rakve!
Jeepers Creepers
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.8.2012
Dost povedený horor a dobré   triky na tu dobu. Akorát je   mi líto toho herce, co hrál   toho netvora. Být celý den v   té masce. :-DDD Ale jinak   ok...
Kobra 11 (Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2013
Tom a Semir
Moje nejoblíbenější díly   a řady, sou ty ve kterých je   Semírův parťák Tom. Ty   ostatní mě už vůbec   nebaví. Takže hodnocení je   pro 4 až 6 sérii. Seroš je   dobrý, skvělé havárky ...   na Německé filmy ...   slušné. :-)
Král Babar (Babar: The Movie)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2013
Pohádka mého dětství!
Krásná hudba, dobrý   děj, někdy se člověk i   zasměje.
Nostalgie   jako blázen, nemohu jinak:   10%
Měsíční svit (Moonlighting)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.11.2013
Dobrý detektivní seriál s   Brucem Willisem. Jeho hlášky   jsou velmi vtipné a Maddie je   sem tam trošku zapšklá, ale   i tak jsou to další dvě   skvělé dvojice.
Můj soused zabiják (The Whole Nine Yards)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2013
Můj soused je Bruce Willis! :-)
Skvělé herecké obsazení a   dobrý humor. Nejvíce jsem se   smála, když Matthew Perry,   no, když udělal jakoukoliv   blbost. Třeba když narazil   do průhledných dveří. To   jsem se opravdu neubránila   smíchu. Film mě velmi   pobavil. No a Bruce Willis?   Ten byl jako třešinka na   dortu. Jeho rozčílení,   když zjistil, že Nicholas   má románek s jeho ženou.   Takže 10* :-)
A   ještě něco ... Když se   nový soused Nicholasovi   představil, hned mu byl   povědomí. V hlavě se mu   vybavilo hned několik   výtisků novin, že je to   masový vrah. V novinách   však byla fotografie Johna   McClaina (možná to mám   špatně napsané, tak   pardón) z druhého dílu   Smrtonosné pasti, tedy   alespoň si to myslím.   Podívejte se na tuto komedii,   doporučuji vám jí. :-))
Nezvratný osud (Final Destination)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.8.2012
Nejlepší díl ze série   osudů. Nejsou tam přehnané   scény a je i dost napínavý.   Za to pětka a čtverka... to   už je úplný konec. Nechala   bych je vyškrtnout ze   seznamu. Scény tam byly až   moc přehnané. Když např:.   Olivie spadla z mostu do vody   a teď ji muselo ještě   dorazit auto! Všechno muselo   být prostě do puntíku   přesné. Mám nejhraději   jedničku, dvojku a trochu   trojku. Nejvíc co mě   překvapilo bylo to, že do   pětky dali opět takové   hudby, které byly v   jedničce, když třeba Alex   nastupoval do letadla.
Nová holka (New Girl)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.10.2013
Perfect girl
Perfektní seriál, obsahuje   dost humoru a nemohu uvěřit,   že by jen tak cizí lidi   mohli bydle spolu. :-D Nakonec   si však pomáhají a dokonce   se i spřátelí. Tento seroš   je fakt dobrý. Zooey se mi v   této roli zalíbila a nemohu   si tam už nikoho jiného   představit. Seroš jsem   ještě neviděla dokonce, ale   nejvíce se tam těším na   Justina Longa. Nejvíce se mi   zalíbil pilotní díl ten se   nedá ohodnotit jak jinak   než stovkou. :-)
Ordinace v růžové zahradě
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.6.2013
Ordinace v růžové   zahradě.... docela dobrý   seriál,ale těch 8* dávám   za tu první Ordinaci. Byla   lepší myslím, že i ten   děj měl něco do sebe,   avšak ta dnešní ... no nic.   :)
Pátek třináctého (Friday the 13th)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.9.2013
Návrat k nicotě?
Po dlouhé době jsem zhlédla   tento díl. První díl,   který odstartoval celou tuto   sérii a pomale také   připravil kariéru Jasona   Voorheese. Musím přiznat,   že mne tento díl nijak   nezaujal... byl nudný a moje   oči se nedokázali na něj   soustředit.
Inu,   překonala jsem se a tento   díl si pustila. Vnímala jsem   každou chvíli, každý   detail a hlavně poslouchala   tu krásnou hudbu, která   celý film doprovází. Ano,   je to takové to béčko, ale   stejně je to skvělé...   béčko.
Tento díl se   mi začal náramně líbit. Ze   začátku je to pro mě však   stále nudné, avšak   postupně se to bude   rohjíždět, až se nakonec   dojde k pochmurnému závěru   a drastickému konci.
Měním tedy názor...   jedná se o o opravdu dobrý   horor.
Pátek třináctého 2 (Friday the 13th Part 2)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.9.2013
Perfektní díl!
Druhý díl je hned o dost   lepší. Maska Jasona nic moc.   V tomto díle je zrzavý a v   dalších zcela bez vlasů,   ale já to beru tak, že to   jsou prostě Jasonovi   začátky. :) Film je   slušný. Pouštěla jsem si   ho snad už poněkolikáté a   nedávno jsem se večer nudila   a tak jsem si dala opáčko.   No a pak jsem se bála. to už   se mi dlouho nestalo!
Pátek třináctého 4: Poslední kapitola (Friday the 13th: The Final Chapter)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2013
Pátek třináctého 4? Nejlepší díl!
No, co k tomuto dílu dodat.   Dokonalost! Opravdu... podle   mě je tento díl nejlepěím   dílem z celé této série.   Film začíná velmi dobře.   Paul vypráví o Jasonovi a   ukazují se scény z minulých   dílů. Pak bude Jason v   nemocnici, ale jak Jasona   známe, nic ho nezastaví a   potřebje vraždit. Nejlepší   díl! Děj byl dobrej a ty   triky! Úžas. Jne co mi už   na Pátku trošk vadí, je to,   že v každým díle vypadá   Jason jinak. Ale co už i tak   je to dobrý díl, herecké   výkony byly slušné a   neraději mám v tomto díle   Trish (Kimberly Beck) a   Tommyho (Corey Feldman). Tento   film měl být posledním.   Ukončením této série,   jenže "rozréjpali"   to Novým začátkem! Proč?   Akorát to zkazili. První   čtyři díly jsou nejlepší.
Pátek třináctého 6: Jason žije (Friday the 13th Part VI: Jason Lives)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.9.2013
Další nuda....
Další díl, který mě nijak   nenadchnul. Byl celkem nudný,   jediný co se mi opravdu   líbilo, tak byla písnička   od Alice Coopera He´s back   (The man behind in the mask) a   za ní dávám 2*. Začátek   se mi líbil. Zajímavé   oživení Jasona a poté když   snad 2 minuty stál, vůbec se   nehnul a Tommy se ho snažil   zapálit... No, to jsem se   trošku bála, ale jinak děj   jde k čertu...
Pátek třináctého 7: Nová krev (Friday the 13th Part VII: The New Blood)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.9.2013
Po dvou dílech konečně podívaná
I když právě v tomto díle   si měl Jason s Freddym dat   dodržky, tak i přesto, že   tu nebyly a je tu Tina se svou   telekinetickou schopností,   tak je to opravdu dobrý díl!   Problém byl v tom, že Jasona   vlastlil Paramount a Freddyho   New line cinema, ale o 15 let   později jsme se na jejich   souboj mohli podívat. Díl se   po nudné šestce opravdu   vydařil. Tina je skvělá,   konečně zase nějaká   postava, která mi přišla   sympatická (naposledy to byla   Trish). V tomto díle jsme   mohli také zahlédnout   Jasonovů příšernou tvář.   Děj byl slušný mělo to   hlavu a patu. Ale i přesto   všechno už to nemá takovou   atmosféru jako první čtyři   díly.
Pátek třináctého 8: Jason na Manhattanu (Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.9.2013
Jason v NY
Wow! Jason opustil Crystal   lake a ocíta se v NY! Opět   skvělý díl, který se   podařil. Polovina filmu se   odehrála na lodi a ta druhá   zase v NY. Film mi tak   příjde dlouhý snad 2   hodiny. :-) Pořád jsem   chtěla nějaký díl ve   kterým by se děj pořád   neodehrával v Crystal lake.   Inu, v tomto díle se   nacházíme zcela v jiném   prostředí. No, když jsem se   na film dívala, tak mi   Křišťálový tábor ale   chyběl! :-) Ikdyž, kdybych   měla tento díl porovnat se   4, tak je tento díl oproti 4   poloviční, :/ vůbec nemá   takovou dobrou atmosféru jako   4, ale i tak jsem s ním   spokojena. :-)
Pátek třináctého 9 (Jason Goes to Hell: The Final Friday)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.9.2013
Jde to do pekel!!
Wtf!! Co toto je? Co jste to z   Jasona udělali? Nechte už   radši mrtvýho..!!! Z tohoto   dílu je mi na nic! Chudák   Jason! Jasona v tomto díle   vůbec skoro neuvidíme, jeho   duše se převtěluje a potom   leze ženám do intimních   míst... no do p****e! Co to   je za (teď už budu slušná)   blbosti?! Nejhorší díl z   celé série. Opět lituji,   že se tu nedá dát   ODPAD,protože to je ten   přesný výraz co se pro tuto   slátaninu hodí! Tímto   dílem celou sérii i Jasona   fakt poslali do horoucích   pekel!!
Pelíšky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.9.2013
"Proletáři všech zemí, vyližte si prdél!"
Pro mne nesmrtelná komedie s   úžasným Kodetem.   Nacházíme se ve špatné   době, ale z prskavky, kterou   dal "Bohúš"   Simoně Stašové do   vyčesaných vlasů ála 60.   léta... parádní! Slizičky   mi z oči tekly... ze smíchu.   Opravdu povedená komedie s   nezapomenutelnýma   hláškama.
"Dávám Bolševikovi   rok, maximálně dva."   :-D
Pod povrchem (What Lies Beneath)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.9.2013
Film jsem zhlédla dnes a   ještě na vhs. Povedený   snímek, sem tam i lekačka.   Děj má hlavu a patu, avšak   ta délka... ta délka...
Psycho
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2013
Černobílý poklad!
Dokonalost sama! Tento film   má již 53 let a je přímo   fantastický. Kdo by řekl,   že tak starý film mě   dokáže okouzlit. Tedy,   horor. Skvělý děj, 100%   strach a hudba... ta dkázala   své. Třešnička na dortu   je, že tento vynikající   snímek je černobílý.   Někde jsem se dočetla, že   Alfred zvolil černobílou jen   kvůli tomu, aby uštřil.   Udělal správně! Vtáhlo mě   to do děje a ani jsem   nevnímala svět. Když už   jsem uviděla jen to auto a   nápis THE END. Nemohla jsem   ani dýchat z pochmurného   konce!
Psycho II
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2014
Nad tímto filmem jsem dlouho   přemýšlela. Zda si jej mám   zhlédnout, nebo ne. Film   Psycho od Alfréda Hitchcocka   byl opravdu povedený a   bezkonkureční. Tuto sérii   jsem se rozhodla ukončit tam,   kde skončit měla... u   prvního dílu.
Jednoho   nudného večera jsem se však   nakonec odhodlala k jeho   zhlédnutí. Musím říct,   že jsem od toho čekala   klasické osmdesátkové   béčko, ale nikoliv!
Anthony Perkins je i po   dvaceti třech letech stále   skvělý herec. Film mne nijak   nenundil ba, byl svižný,   krutější a i konec toho   měl co nabídnout...   "Opravdu si už nedáte   sendvič?" :-)
Resident Evil: Odveta (Resident Evil: Retribution)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2013
Snad nejlepší díl!!
Jedině 10*. Dobrá hudba,   akce ... Prvních 25 minut   bylo neuvěřitelně   úžasných... a konec ještě   lepší! Jill bych ani   nepoznala a celku celkem i   dobré prostředí ve kterém   se film odehrává. Bitka   Alice a Jill s opravdu   úžasnou hudbou a padajícím   sněhem.... Ku**a jo!!!
Nejlepší díly?
RE1, RE3 A RE5
Ladies and gentlemen,   těším se na další díl   ... doufám jen, že bude tak   dobrý jako tento ...   ODVETA!!!
Rosemary má děťátko (Rosemary's Baby)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.10.2013
Nuda má děťátko
Film mě nijak nenadchnul.   Nudný... bez děje. Po   třiceti minutách jsem to   musela vypnout. Dobré bylo,   když jsem zjistila, že film   má 2 hodiny. :-D
Saw: Hra o přežití (Saw)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.8.2012
Skvělý film a neúnavný   děj.
Podle mě je   tento díl nejlepší z celé   série.
Líbí se vám   film Saw? Podívejte se na   můj blog. :-)
www.saw-game.blog.cz   Najdete tam vše o vašem   oblíbeném filmu

TV Program

ČT1 - Stařeček vavříny vídeňské sláv...

09:30 - 10:15

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

09:20 - 10:10

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

07:55 - 09:45

105 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon (2005) [TV pořad]

08:40 - 09:50

60 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178298
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10