Duben
ohodnotit

21 Jump Street

Další název:
Jump street 21
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
21.6.2012

Komentáře k filmu 21 Jump Street

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 24
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2014
21 IS BACK
Zmes akcie s skvelého   humoru.Potešilo ma že sem   zapojili aj postavu Johnnyho   Deppa aj ked len na pár   minút.Akcie málo ale pekne   sa na nu pozerá.Humor   nezabudnuteľný.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.11.2014
Pop-kornová akční zábava a   pocta klasickému TV seriálu   v jednom. Je to celé ve stylu   snímků 90. let a bez výhrad   povedeně. Teenagerské   skopičiny na jedné straně a   policejní práce na straně   druhé. Jedna hláška   neúnavně střídá druhou a   vskutku není hluchého   místa. Takový snímek tu   dlouho nebyl. Pro letní kina   opravdu jak dělané.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2012
spíše než akční film je   tohle parádní komedie,   parodující seriál z roku 86   trochu mi to svým stylem   připomínalo prcičky,   podobné kecy,spoustu   skvělých hlášek a   sycén,ke konci trochu   ztrácelo ,škoda. objeví se   i Johny Depp z původního   seriálu
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.5.2012
Cha!Tak tohle mi naprosto   vyrazilo dech.Zprávou o tom,   že se chystá celovečerní   verze seriálu 21 Jump Street,   který posloužil jako   odrazový můstek pro Johnnyho   Deppa jsem nebyl příliš   vzrušený.I přesto, že jsem   v dětství seriál docela   hltal, asi na tom měl podíl   i úvodní song.Každopádně   jsem filmu dal šanci a vůbec   jsem nečekal, že mě to   takhle moc chytne.Scénář   působí fakt parádním   dojmem a je jeden ze   součástí, která šlape   dost dobře.Ice Cubovi ta role   seděla snad přímo na tělo   a svým výstupem   pobaví.Jonah Hill a Channig   Tatum zvládají všechny   polohy, které jim scénář   předhazuje a film umí   vyvolat dojem, že se jedná   místy o nějakou teenagerskou   komedii.Vážně perfektní   mixáž vtipu, akce i   hudebního podkresu.Podívaná   tedy frčí svižně a nakonec   se objeví i ten Johnny Depp.
FuriousG
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2018
21 Jump Street
Super film. Herci mi tam   neskutečně seděli. Mám   rád Jonaha Hilla i Channinga   Tatuma a dohromady tvořili   skvělou a vtipnou dvojci.   Super byla i postava kapitána   Dicksona ztvárněná Ice   Cubem. Film má zajímavý   příběh a nepostrádá ani   akci a ani vtipné scény.
beneva
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2016
Velmi dobrá crazzy komedie,   která mě na několika   místech rozesmála až k   slzám. Smích přináší   uvolnění a to je to, oč tu   běží.
Johnnyho jsem   fakt neodhalila.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2012
Policejní komedie, či až   skoro parodie, ale jak má   být. Skvělé frky, scénky,   nijak složitý, ale zábavný   děj. Pohodovka, které vás   udrží povětšinu filmu s   úsměvem na rtech a v   očekávání...výborně   doplněná hudbou mimochodem   =)
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2012
Everybody jump, jump...:)
Na tenhle snímek jsem   kouknul, až po přečtení   komentáře uživatele   Langley, dobře jsem   udělal:). Ono to se starou   Jump street naštěstí nemá   skoro nic společného (až na   to že se tam na chvilku   objeví Johnny Depp).   Výborná akční komedie,   plná akce a vtipu, chvilkama   jsem se fakt nasmál...   Koukám že Channing je v   poslední době in a jde z   filmu do filmu, Ice Cube taky   dobře válel. Dávám 8 a   někdy určitě opáčko:)
mikee007
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2017
Milé překvapení
Seriál, podle kterého byl   tento film natočen a ve   kterém zazářil Johny Depp   na začátku své báječné   kariéry vůbec neznám.
Nic moc jsem tedy od   sledování tohoto snímku   nečekal. A jak už to bývá   zvykem, byl jsem příjemně   překvapen.
Jump Street   21 je od první chvíle velmi,   velmi zábavný.
Obzvlášť Jonah Hill,   který si krom hlavní role   střihl i úlohu scénáristy,   si obě své role jaksepatří   užil.
A víc asi   netřeba dodávat. Jump Street   21 je skvělá akční   komedie, která rozhodně   stojí za shlédnutí. Už se   těším na druhý díl.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.6.2013
Jako fanynka původního   seriálu jsem chvíli sbírala   odvahu, ale pak jsem   neodolala, hlavně když   zdejší komentáře slibovaly   zajímavé cameo.
A   zatímco cameo by bylo za   100%, Jonah Hill na 10%, Ice   Cube za 100%, postava Molly na   0%, Channing na 90%, Dave   Franco na 20%, vtip na 95%,   nic prostě nebylo mezi.
Film se dá vidět bez   znalosti původního seriálu   a budu se muset znovu   podívat, kde jsem propásla   Holly Robinson.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.8.2012
Schmidt & Jenko
Nevím jak moc tvůrci chtěli   parodovat seriál z 80. let,   který jsem celkem sledoval,   nebo spíš použili jen   název? Nevím ale tato krimi   / komedie má docela švih,   dobrý humor, dobře padnoucí   ústřední dvojku a divím   se, že nakonec nešel do kin   zde, potenciál určitě má,   na první shlédnutí 70%.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2013
Počkaj chvíľu, strieľam tu po ľudoch
Tak seriál si tak troška   matne pamätám, ale je to už   brutálne dávno. Ale nepríde   mi, že film s ním ma niečo   spoločné, lebo seriál   myslím, že nejako extra   vtipný nebol. Film je zasa v   podstate akčná krimi   komédia. Ako film pohoda, i   keď druhá polovica akoby   troška poľavila. No čo   však bolo super, tak tých   zopár fakt pekelných a   brutálnych hlašiek, ktoré   ma fakt poriadne rozsmiali,   čo sa nestáva pri podobných   filmoch často. Benzín   nebuchne, olej nebuchne, ale   slepice to jo. Ako komédia to   bolo dobré
jiriczech
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2012
Jako komedie dobrý.
Film mě pobavil, místy jsem   se dokonce i zasmál, ale jako   akční to nevypadalo ani   trochu. Prostě je to taková   ta rádoby akční komedie,   kde hrajou dva ňoumové,   kteří jsou na konci za   hrdiny.
LookE
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Hodně třeskutá komedie se   skvělým humorem, mexickým   Ježíšem a grandiózním   finále ve kterém zažijete   luxusní cameo.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.5.2012
21 Jump Street
Musím přiznat, že tenhle   film jsem neměla ani tak v   plánu, ale nakonec jsem se   nechala zvyklat a podívala   jsem se na to, nemůžu říct   že bych byla nadšená, ale   rozhodně neshledám tento   film úplnou ztrátou   času..jsou horší snímky.   Ústřední dvojce Channing a   Hill vcelku zajímavá volba,   ale bohužel mne se tak docela   nedostala pod kůži, ačkoliv   mám Channinga ráda, zde mne   nijak neokouzlil jak tomu   bývá v jeho jiných filmech,   Jonah Hill mi leze krkem a zde   tomu není jinak. Začátek   filmu mi připravil akorát   tak myšlenky na to, že ho v   nejbližší době vypnu, ale   nakonec se tak nestalo.   Scénář byl dle mého trochu   děravý a dalo by se na něm   zapracovat trochu jinak, ale   kdo potěšil byl rozhodně   Ice Cube, který v roli   nevrlého šéfa zářil a   tahle role mu vyloženě   sedla, jinak jsem uvítala i   Johnnyho Deppa, ale jinak film   neměl čím překvapit. Pár   solidních hlášek zde bylo   objevilo se i pár vtipných   scén, ale když to sečtu a   podtrhnu tak jsem viděla   lepší komedie než je   právě 21 Jump Street. Takže   návrat k tomuhle dílu   rozhodně neplánuji.
lucymat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.3.2014
Výborná oddechovka ze všemi   velmi dobře známého   prostředí - americké   střední. Frajeři a   looseři, šprti, drogy,   vztahovky. A přátelství   pevné jako ocel. Jonah a   Channing válí od prvního   šlápnutí pedálu.   Připravte si bránice, je to   sakra jízda.
kaosm
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Nenáročné na pozornost.   Semtam nějaký ten   "joke". Semtam   rádoby vtipná situace.   Předpokládatelný konec.   Akční? Neřekla bych.   Překvapila mě malá role   Deppa. Děkuji, ale znovu ne -   zase tolik srandy tam   nebylo...
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.7.2018
║Rozpočet   $42miliónov║Tržby USA   $138,447,667║Tržby   Celosvetovo $201,915,539▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $14,536,069 //počet   predaných kusov 754,140║   Tržby za predaj DVD v USA   $30,348,305 //počet   predaných kusov 1,744,421║   je to len obohraná šablónka   scén na istotu   pripomínajúca praštenosť   ako Fízli zo zálohy, ktorá   má aspoň miestami celkom   zábavnú údernosť, krátky   výstup Johnny Deep-a bol   otras /55%/
MildaX
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.12.2015
21 Jump... 21 minut mě to   bavilo, pak už klasická nic   moc americká komedie ze   školního prostředí... ale   i tak to je úspěch. :-)
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.3.2016
Pár chvilek jsem se bavil ale   bylo jich málo převládaly   trapnější scény,herecké   výkony hlavní dvojice nic   moc,akční scény se snažily   zkombinovat s vtipem ale moc   to nevyšlo.Zlatá Policejní   akademie nebo Mizerové.
pigal
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.2.2019
Trapna Street...
Vzhladom k skvelemu obsadeniu   som mal prilis velke   ocakavania.
Trapna   komedia s detskym ratingom   sklamala na celej   ciare.Najlepsi
vykon   podal Ice Cube a Johnny   Depp,ktory sa mihol len ako   cameo.A to o niecom svedci.
Film nedoporucujem.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.7.2014
Nu, komedie pro náctileté a   mírně starší. Mne osobně   zas tak nebavila, i když jsem   se sem tam i docela zasmál.   Ale vcelku jde o klasiku dvou   parťáků, nechybí   obligátní hádka ani   smíření, ani love story,   prostě klišé se vším   všudy. Když máte k tomu   všemu rádi vulgarismy,   někdy zbytečné, rozhodně   se budete bavit. Já v tom   zase něco tak extra neviděl.  
10302/10937
sarhod79
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.11.2012
nic moc
Dle obsahu, jsem si myslela,   že to je dobrý scénář,   seriál jsem neviděla, takže   ani porovnání nemám, ale   film mě zklamal. Ať už   praštěnýma scénkami, nebo   rádoby vtipem.
LadisH
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.5.2019
bullshit
strasny, jestli tohle nekdo   nazval komedii, pak humor   klesl ke dnu...nedal jsem ani   povestnych 10minut

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih145025minih145025Vymahač (2016) 
Коллектор n
minih150100minih150100Zraněná srdce (2019) 
The Aftermath n
minih13049minih13049Můj přítel Fabián (1953) 
n
minih169485minih169485Top Gun (1955) 
Top Gun n
minih109952minih109952Smrtící Slunce (2012) [TV film] 
Exploding Sun n
minih32652minih32652Collateral (2004) 
Collateral n
minih50134minih50134Umění smrti (1989) 
Paint It Black n
minih140505minih140505Srážka (2016) 
Collide n
minih42042minih42042Horákovi (2006) [TV seriál] 
Horákovi n
minih93822minih93822Posel (2012) [DCP] 
n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

22 Jump Street (2014)

 22 Jump Street (2014)
22 Jump Street n
 
Žánr: akční / krimi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Phil Lord, Chris Miller

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698008
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178403

Poslední komentáře

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10