Duben
ohodnotit

Ahn siseong

The Great Battle

Další název:
Ansi Fortress; 안시성
Rok:
2018
Délka:
136 minut

Popis / Obsah / Info k filmu Ahn siseong

Obsah se zatím připravuje.
Pokud se chcete stát publicistou anebo napsat krátký obsah k filmu můžete zde.
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
širokoúhlý
 
 
Jazykové verze:
korejská, mandarínská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Ahn siseong >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

RwlBem
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.9.2019
Východně asijský
hrdinský historický epos o úseku bojů mezi   Ćínou a Koreou. Filmu prospělo, že tvůrci   dbali na výpravnost, a ve válečné atmosféře   máme dokonce zobrazeno několik příběhových   linií. Ovšem dnes už klasické schéma, kdy   smrt davů provází akční hudba, zatímco smrt   vybraných jedinců se podává jako drama, mi   poněkud kazilo dojem. Podobně si někteří   herci nedokázali odpustit předvádět své   vybělené zuby, což v historickém kontextu   působí opravdu směšně. Co se týče taktiky,   našlo by se tam pár slabých, ale naopak i   hezkých míst. Mladší ročníky patrně   potěší "mlátičky" zařazené do   bojových scén. V mém pohledu film nedosahuje   kvalit Krvavého pobřeží, ale snaživě se   drží v závěsu.
FLA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2019
ANSI FORTRESS
Vynikající historická, velkovýpravná   podívaná ve které nám tvůrci z Jižní Koreje   servírují událost, která se kdysi dávno   stala. Nevím přesně jak to bylo a nikdy jsem o   tom neslyšel, takže skutečnost asi neposoudím,   ale film je opravdu PECKA. Krásná kamera,   přehledný střih, skvělá výprava, zde i humor   seděl a romantika nevadila, dobrá hudba no a na   konec ty bitvy. Nádhera, skvělá choreografie,   drsné, nekompromisní, skvělé momenty i   strategie obránců. Ano né vše působí   reálně to určitě ne a digi triky jsou zde   nutností, ale tady vůbec nevyčnívají a cca   136 minut uteče velmi slušně a né, že   člověk každých 10 minut kouká kdy to   skončí. Takže emocemi nabitý, moderně   natočený, výpravný spektákl, který se   POVEDL!


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190623
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376933
Obsahů a biografií: 178392

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10