Duben
ohodnotit

Obsah filmu Barbarian Queen

 
Za dob římské říše se ves chystá na svatbu krále a královny (L. Clarkson). Přepadnou je Římani a většina lidí je vzata do zajetí nebo zabita. Královna a její dvě nejlepší bojovnice útok přežijí a chystají se osvobodit její sestru (D. Dunlap), která byla unesena a má se stát konkubínou římského centuriona, a krále, poslaného do arény gladiátorů.

Doženou pomalejší část skupiny únosců a pobijí je. Při prohledávání jejich majetku zjistí, kde Římané sídlí, a dostanou se do města. Tam se rozdělí, ale jsou zajaty...

Autor: SvoKar
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Héctor OliveraHéctor Olivera  
hraje:
Lana ClarksonLana Clarkson.....Améthea [23]   
Katt Shea RubenKatt Shea Ruben.....Estrild [27]   
Frank ZagarinoFrank Zagarino.....Argan [25]   
Dawn DunlapDawn Dunlap.....Taramis [22]   
Susana TraversoSusana Traverso.....Tiniara [32]   
Victor BoVictor Bo  
Andrea BarbieriAndrea Barbieri.....Zoraida [20]   
Tony MiddletonTony Middleton  
Roberto CatarineuRoberto Catarineu  
Lucy TillerLucy Tiller  
Arturo NoalArturo Noal.....bojovník   
scénář:
Howard R. CohenHoward R. Cohen  
hudba:
Christopher YoungChristopher Young  
James HornerJames Horner  
střih:
Silvia RipollSilvia Ripoll  
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Barbarian Queen >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.12.2019
Další fantasy filmový projekt vzniklý na   základě fenomenálního úspěchu snímku   'Barbar Conan' (1982), který dal tomuto žánru   na dlouhou dobu zelenou. V tomto případě se ale   jedná o nízkorozpočtový počin v celé své   špatnosti a to doslova. Katastrofální výprava.   Na kostýmy zřejmě nebyly peníze vůbec, neboť   děvčata chodí polonahá, takže i divák   nemrava si přijde na své. Ta erotika je ale   spíš na obtíž. Herecké výkony? Okamžitě   zapomenout. Amatérské pokusy o herectví mají   prim. Bitevní scény? Au. To opravdu bolí.   Zkrátka a dobře, jeden velký trapas se kloubí   z naivitou, takže něco takového si užít   vyžaduje nemalé duševní úsilí. Kýč tu   rozboural své hranice. Tohle kdyby se hrálo na   divadelních prknech, dejme tomu, ale ve filmu?   Prostě ne.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.9.2012
Královna s mečem
Tak tenhle snímek je pro mě nostalgie.Jeden z   prvních filmů který jsme měli doma na VHS,   když naši koupili v roce 1987 video.Teď jsem ho   našel na jednom nejmenováném serveru a mrkl na   něj.Mno,už mi to nepřišlo tak skvělé jako   když mi bylo jedenáct,tenkrát jsem to   hltal,herečky co tam hrajou jsou kočky a večně   ukazovaly svoje bujná poprsí.Děj-v den svatby   princezny Améthey je přepadena a vyvražděna   jéjí vesnice,ženy a děti zabity,muži odvedeni   do arén.Princezna a její dvě kamarádky se   vydávají na cestu pomsty.Takové Conan Barbarky   v sukních.Film není nic moc,ale přesto dávám   7,právě kvůli té nostalgii:)


Hodnocení:n12345678910
Barbarian Queen (1985)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376929
Obsahů a biografií: 178391

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10