Duben
ohodnotit

Behind the Mask

Behind the Mask: The Story Of The People Who Risk Everything To Save Animals

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
72 minut

Obsah filmu Behind the Mask

 
Animal Liberation Front (ALF) je hnutie tvorené aktivistami za práva a záchranu zvierat. FBI ich v súčasnosti označuje za domácu teroristickú hrozbu číslo 1. Režisérka sa snaží dostať pod masku ženám a mužom, ktorí odhaľujú pozadie svojich každodenných bojov v mene oslobodenia zvierat. Kontroverzný dokument je popretkávaný príbehmi ľudí, ktorým pre vlastné ideály hrozí väzenie a niekedy aj smrť.

Autor: whack
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

whack
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2020
Prvýkrát som tento film videl v roku 2008.   Pamätám si, ako mi vtedy otvoril oči a   rozšíril obzory. Každopádne ovplyvnil môj   životný pohľad na zaobchádzanie so zvieratami   a na možnosti ich obrany. Hovoria v ňom doslova   asi všetky najznámejšie a najaktívnejšie   postavy hnutia za oslobodenie zvierat, konkrétne   z Animal Liberation Front. Ak sa v oblastiach   priemyslu živočíšnej výroby a ich chodu   neorientujete, odporúčam najprv pozrieť si film   Dominion a potom tento, a všetko sa vám to   pospája. Lepší film o Animal Liberation Front   nenájdete (prípadne možno ešte The Animals   Film a Your Mommy Kills Animals). Situácia na   Slovensku? Vďaka Slobode zvierat a iným   neziskovkám sú pokusy na ZŠ a SŠ zakázané, a   testovanie kozmetiky na zvieratách je už   zakázané v celej EÚ. Napriek tomu počet   pokusov na Slovensku rastie, z 13599 v roku 2015   na 18211 v roku 2019, pričom väčšinou sa   používajú myši a potkany, používané sú ale   aj väčšie zvieratá - mačky, prasatá a ovce.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.10.2015
Proč se zde nedá hodnotit odpadem?
Neskutečná hovadina a laciná dě*vka mezi   obdobnými snímky! Už mám plný zuby filmů,   natáčených "amatérskou kamerou",   které jsem v úvodu milovala! Od Záhady Blair   Witch a pár po ní dobrých snímků podobného   charakteru (ovšem až v období od 2011-2013), je   každý další takový mezi tím (který se mi s   podivem dostává před oči až teď a znechucuje   tak zážitky z předchozích), odpadem!


Hodnocení:n12345678910
Behind the Mask (2006)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698008
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178402

Poslední komentáře

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10