Duben
ohodnotit

Che shou

Che sau

Další název:
Motorway; 車手
Žánr:
Země:
Rok:
2012
Délka:
90 minut

Obsah filmu Che shou

 
Hongkongské silnice nejsou bezpečné. Tedy alespoň v době, kdy je brázdí legendární řidič Jiang Xin se svým uprchlým kriminálním partnerem Huang Zhongem. V patách jim je celá speciální policejní motorizovaná "Neviditelná jednotka", v čele s mladým, unáhleným a ambiciózním Chan Cheungem a jeho zkušeným a na důchod čekajícím partnerem a mentorem Lo Fungem. Je čas změřit síly a porovnat zkušenosti.

Zdroj: AMC Networks

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Cheang Pou-SoiCheang Pou-Soi  
hraje:
Anthony Wong Chau-SangAnthony Wong Chau-Sang  
Shawn YueShawn Yue  
Siao-tung KuoKuo Siao-tung  
Josie HoJosie Ho  
Barbie HsuBarbie Hsu  
Ka Tung LamKa Tung Lam  
Michelle YeMichelle Ye.....žena Lo Funga [32]   
Guangjie LiLi Guangjie  
scénář:
Joey O'BryanJoey O'Bryan  
Kam-Yuen SzetoSzeto Kam-Yuen  
námět:
Joey O'BryanJoey O'Bryan.....příběh [39]   
hudba:
Alex GopherAlex Gopher  
Xavier JamauxXavier Jamaux  
kamera:
Yuen Man FungYuen Man Fung  
Kenny TseKenny Tse  
střih:
Allen LeungAllen Leung  
David M. RichardsonDavid M. Richardson  
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
čínská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Che shou >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2020
Fenomén snímku ¨Rychle a zběsile´ (2001)   dolehl i do Hongkongu, kde vznikl na obdobné   téma snímek, který by se dal svou   jednoduchostí přirovnat k německému počinu   ´Zběsilá jízda´ (2004). Byť pokaždé s   jiným příběhem, všechny tyto snímky mají   jedno společné. Rychlá auta a policistu   rozhodnutého si to s rebely v autě rozdat. Máme   tu mladého policistu Cheunga sloužícího ve   speciální policejní jednotce tzv. Stealth   Riders, jejichž úkolem je dopadnout účastníky   nelegálních automobilových závodů. Nikdo mu   neunikne, dokud se po deseti letech neobjeví   neporazitelná legenda Jiang. Následující   noční závod v ulicích Hongkongu tak vezme za   své. Hypnotický soundtrack, výborné noční   záběry, rychlá jízda, spíše mlčenlivé   postavy a klidná atmosféra. Snímek tedy   obsahuje vše podstatné a to hlavně silně   intenzivní vzrušující atmosféru. Stejně ale   jako by tomu ještě stále něco chybělo. Nemá   to nabubřelou energii, jako výše zmíněný   americký snímek, a chybí tomu pevnější   charakter a emocionální hloubka. Na druhou   stranu je však svou koncepcí hodně   přirovnáván ke snímku ´Drive´ (2011). Buď   jak buď. Fanoušci rychlé jízdy si užijí   své, neb honiček a kaskadérských kousků je tu   více než dost. V tomto směru se jedná o   prvotřídní akční thriller, jen je potřeba na   onen americký film zapomenout.
Hugin
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.1.2014
Sice natočeno v asijském stylu a se známými   herci, ale auta mě nikdy příliš neoslovila, k   příznivcům skřípějících brzd, zápachu   benzínu a pálících se gum nepatřím a k   automobilovým honičkám, i když více než   dobře natočených, mám vztah spíše   negativní. Jinak obsaženo vše co divák   očekává od asijské akční krimi, nezklame se.   V mém případě tedy až na ty auta.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10