Duben
ohodnotit

Obsah filmu Crossworlds

 
Pod starým chrámem někde v Albánii byl nalezen vzácný artefakt. Jedná se o žezlo dávných panovníků. Legendy praví, že spolu s krystalem úžasné moci lze propojit několik světů a libovolně se jimi procházet, ale také je ovládat nebo je zcela zničit. Bohužel, krystal v žezle schází. Ale i přesto je o tak úžasnou věc obrovský zájem. Joe je mladý kluk, který nosí na krku památku na svého otce, malý žlutý krystalek… není ani divu, že se o jeho osobu najednou začínají zajímat podivní lidé…

Autor: prvosenka
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Krishna RaoKrishna Rao  
hraje:
Rutger HauerRutger Hauer.....A.T. [52]   
Josh CharlesJosh Charles.....Joe Talbot [24]   
Stuart WilsonStuart Wilson.....Ferris [49]   
Andrea RothAndrea Roth.....Laura [28]   
Perry AnzilottiPerry Anzilotti.....Rebo [36]   
Jack BlackJack Black.....Steve [26]   
Richard McGregorRichard McGregor.....Stu   
scénář:
Krishna RaoKrishna Rao  
Raman RaoRaman Rao  
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Crossworlds >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

prvosenka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.5.2014
CROSSWORLDS

Crossworlds je akční komedie se   sci-fi námětem, ve které si mladý hrdina po   boku zkušeného matadora zahraje na zachránce   našeho světa. Film se netváří jako žádný   trhák, na nic si nehraje. Jde o zábavné béčko   pro volné chvíle.

Mladý Joe (Josh Charles) s   kamarády prožívá obyčejný život. Kluci se   mu snaží dohodit holku, ale Joe na to moc není.   Přesto jej na diskotéce zaujme dívka, která mu   ale nečekaně zmizí. O to větší překvapení   zažije, když se tajemná dívka objeví u něj   doma. A není sama… v patách je jí několik   ostřelovačů, kteří své zbraně neváhají   použít. Laura naštěstí ví, kde hledat pomoc.   Vysloužilý agent A.T. (Rutger Hauer) se jich   nakonec ujme a snaží se oba mladé lidi dovést   do bezpečí.

Námět je pravda již trochu   použitý, ale i v secondhandu bývají někdy   pěkné kousky. Co mně bavilo byly docela   zdařilé efekty. Zato mi leze na nervy, když   hlavní hrdina evidentně nechápe o co jde,   pořád se ptá co se to děje a nikdo mu nechce   odpovědět. Já vím, že bez toho by ten film   nemohl být tak dlouhý, ale i v komedii je   slušnost odpovědět na otázku. Nakonec jsme se   všichni dopátrali pravdy, padouch byl poražen a   pohádka pro teenagery skončila přesně podle   očekávání, čili dobře.

Přestože jsem   evidentně nebyla cílová skupina, docela jsem se   bavila. Jsou i horší filmy. Tento vidím na   čistý průměr. ©


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178396

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10