Duben
ohodnotit

Donnie Darko

Rok:
2001
Délka:
107 minut
„Život je jedna dlouhá nesmyslná cesta. Někteří lidé akorát mají lepší nasměrování.“

Komentáře k filmu Donnie Darko

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 31
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.3.2015
Další z mnohých kravin, kde   je SF jen náznakem. V celém   filmu jsou podstatné kecy   kolem školy, rádoby   vykreslovaná psychologie   hrdiny, datové údaje, které   se ve filmu objevují,   hudební vložky atd. Trpěl   jsem jako kůň a často   držel palec na rychlosti tak,   abych stihl číst titulky.   Musím prostě smutně   konstatovat, je to kapitální   kokotina prvního stupně.   Mínus sto procent.   2015032212745/13352
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Donnie Darko
Velmi nevšední film, který   jsem si pustila na   doporučení uživatele   Langley, a rozhodně jsem   nebyla zklamaná. Od začátku   až do samého konce jsem   vlastně čekala co z celého   filmu vyleze. Maska králíka   byla příšerná, ale co se   mi víc než ona maska   zažralo do hlavy je onen   Hlas. Z toho opravdu mrazilo,   proto jsem byla celkem   zklamaná, že toho nenamluvil   víc. Jinak film má   vynikající hudbu, která mi   tam opravdu sedla a také se   může pochlubit solidním   hereckým obsazením. Jake   Gyllenhaal nikdy nepatřil k   mým oblíbencům a ani tady   si mě nezískal. V roli   Donnieho bych si   představovala někoho   jiného, ale stalo se. Jinak   co dodat, film je neskutečný   a těžko se dá popsat.   Jediné co můžu říct, že   se s radostí zakousnu do   druhého pokračování.
gabikazavacka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.9.2010
Neverila som, že by ten   charizmatický moderátor,   ktorí bojoval proti strachu   bol Patrick Swayzey. Ale ked   som pozrela, že film bol   natočený v roku 2000 a   titulky, bol to on.
Film bol veľmi dobre   natočený. Divák si mohol   vybrať, či to bola len   chlapcova bujná predstava a   potom ho zabil úlomok   lietadlá. Alebo chlapec   obetoval svoj život a tak   zachránil svet.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2012
Velmi zajímavý film.Musím   se přiznat, že mi nějak   unikl a viděl jsem ho teprve   včera, což samozřejmě na   věci nic nemění :-).Nic   podobného jsem nečekal teda,   jen ten konec se mi nějak   nezdál.Čekal jsem, že se   stane něco úplně jiného   :-).
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Excelentní dílo k   zamyšlení s originálním   pojetím.Tohle nelze vidět   pouze jednou, musí se to   vidět znovu a znovu k   pochopení všech věcí,   kterými je film   naplněn.Frankův kostým   králíka je děsivý a jeho   hlas mrazivý.Btw Jakeově   sestře Maggie to strašně   sluší.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Trochu nechápu ten kult kolem   tohohle filmu. Já se spíše   nudil a za zmínku stojí jen   výkon Jakea Gyllenhaala.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.8.2012
Nemám moc důvěry k filmům   bez vysvětlení, vedou mě k   podezření o nezvládnutém   dotažení hlavní myšlenky a   následnému přidání   škatulky   "mysteriózní".   Další pochyby o kvalitě   snímku, blížícího se k   hranici devadesáti procent,   vyvolala malá uvěřitelnost   chování postav okolo   Donnieho Darka, kromě Darka   samotného a jeho sestry,   filmové i skutečné -   ještě jsem neviděla tak   svěží a přirozený projev,   než jaký zde předvedla   Maggie Gyllenhaal, právě pro   ně dva a atmosférickou   ponurost jsem ochotná   přehodnotit prvotní dojem   při dalším,   příležitostném   zhlédnutí.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2017
Donnie Darko
Film mě hlavně dostal   záhadným a velmi poutavým   příběhem, který mě   naprosto fascinoval. Musel   jsem si dát trochu času,   abych film dokázal nějakým   způsobem vstřebat, ujasnit   si podrobnosti a patřičně   jej ohodnotit. Konec konců si   film asi každý divák   vyloží po svém, což   možná byl i trochu záměr   samotných tvůrců. Obecně   filmy s motivem cestování v   čase mám hodně rád a tento   kousek díky vynikající   atmosféře se obzvláště   vyvedl. Určitě se podívám   někdy v budoucnu ještě   jednou.
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Neuvěřitelný film s ještě   neuvěřitelnějším   koncem...Netuším, jakým   způsobem se přede mnou mohl   takovýto film tohoto kalibru   skrývat tak dlouho, mě se na   tom filmu líbí, že si   nehraje moc s odkazy na   nějaké jiné filmy a   knihy...Nemusíte vědět   vůbec nic, stačí umět   přemýšlet o životě a   věcech kolem...Je jednoduchý   i složitý zároveň a má   perfektní atmosféru...Jsem   rád že je děj zasazený do   80-tých let, protože výběr   písniček na dokreslení   děje a situací je fakt   výborný...Donnie Darko je   sympaťák...Trochu snílek,   trochu oběť   scénáristických vychytávek   a taky trochu magor...Film je   to v technických ohledech   mimořádná podívaná, zvuk   a hudba vytváří   nezaměnitelnou atmosféru,   kamera určité trikové   sekvece a střih vše jen   dokonává...Důležitý je   však příběh,   nemyslíte?Ten není tak   jednoduše řazen jak bychom   asi chtěli a jak bychom   chápali, servírováná a   neuspořádaná časová   posloupnost má jistě za   úkol vrtat, motat a   případně v nás zanechat   údiv, to se myslim povedlo na   jedničku...Hlavní roli   dostal tehdy určitě   neznámý Jake Gyllenhaal   který zde předvedl zatím   podle mě svůj nejlepší   výkon v kariéře, jeho   zhypnotyzovaný úsměv mě   ještě teď děsí, a celému   hereckému ansáblu do zajista   kraluje...Rozhodně stojí za   to,tento originální film   vidět, udělat si názor a   vzít si z něho co chcete,   myslím že zařadit ho do   nějakého žánru se nedá,   na každýho tento film   působí jinak a mně se   líbil, už jen proto že je   dosti nevšední a to se mi na   amerických filmech dost   líbí...
Pardal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2006
Tenhle film mě hodně   překvapil, zpočátku se   tvářil "pouze"   jako příběh o nešťastném   mladíkovy trpícím   schizofrenií a vidinami ale   postupně dostával děj   další rozměr a člověk se   dostal do napětí jak to teda   vlasně je, v tomto bádání   vás pak příběh ponechá   až do závěrečného   rozuzlení díky čemuž se   opravdu skvěle bavíte celý   film. Vše ještě více   umocňuje celkový styl jakým   byl příběh natočen, hudba   vinikající a scény, kde   jsou vyobrazeny vidiny hl.   hrdiny jsou opravu mrazivé,   ne nepodobné motivu snu tak   známém u D. Lynche. Opravdu   doporučuji budete se bát a   přitom neodtrhenete ani na   chvíli oči od obrazovky   protože každy monent ve   filmu zajímavý a dobře   propracovaný...
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2009
"Divny" film. Asi mi   neni jasne o cem to uplne   bylo, ale dokazalo to strhnout   a bavit svou propracovanosti   po strance dejove i obrazove.
Faye
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Noční můry a fantazie   zamotané do reality, nebo   realita zamotaná do nich. Je   to, jako opakovaně se budit   ze sna, znovu se do něj   nořit a znovu budit. Sotva se   na chvíli zorientujete ...   už se zase ztratíte v jiném   ději. A oba děje se   prolínají, splývají,   unikají, matou ... a ten sen,   ačkoliv se snažíte sebevíc   ... ten rozluštit nejde.   Prapodivný film. A protože   jedinou jistotou, pro mě   zůstává odkaz na povídku   Grahama Greena   „Ničitelé“ jdu si ji   vylovit z knihovny a znovu   připomenout. „Což by mě   (jak pravila profesorka   literatury) při nekonečných   13-ti stránkách (omyl 15-ti)   mělo udržet vzhůru celou   noc“
Ostrovan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.7.2013
Už dlouho jsem něco   podobného nezažil. Už jsem   se dokonce bál že to   nepřijde a s nostalgií   vzpomínal na to, jak jsem   dřív sežral cokoliv co mi   režisér nabídl. Ale jo,   ještě to jde, sice jsem   vybíravější, ale lahůdky   typu Donnie Darko mě   dostanou. Díky Franku!
Cardigan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Bezchybná Mad World
Film mel moc dobrý obsazení,   abych se priznala, nejvíc me   dostal konec filmu krátce   pred titulky, kdy hrála   písen Mad World, to nemelo   chybu.
orlro
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.8.2010
Tento film kultem je a bude.   Ale to, že jej někdo nazval   kultovním neznamená, že je   také dobrý. Rozdělení   filmů na kultovní a   nekultovní je stejně   nesmyslné jako rozdělení   čáry života na FEAR a LOVE.   Důležité je, že toto dílo   je vynikajícím filmem, ať   už výkony herců, hudbou,   exteriéry. Pravda,   director´s cut se svým   podrobným vysvětlením mě   zpočátku nepotěšil, ale   pak jsem byl rád, že v tom   mají tvůrci jasno a   nestřílí jen tak od boku.   Ani ten bůh (Bůh) v pozadí   mi nevadí, protože si   nemyslím, že to musí být   ten "hodný"   křeťanský děděček-šéf   na obláčku, ale jednoduše   nějaká entita, která to   vše řídí (ať už je to   antihmota, čas, nebo ještě   větší králík). A hlavně,   ať už je Tečný vesmír   takový nebo makový,   největší myšlenkou je tady   pro mě nesmírná lidskost a   jistota, že člověku vždy   záleží na druhých.
nash
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2006
Ano ano ano! Donnie Darko je   jedním z mých vůbec   nejoblíbenějších   filmů.Hned po jeho   shlédnutí jsem měl velkou   chuť pustit si ho   znovu,nicméně udělal jsem   to po týdnu a zážitek byl   ještě větší. Je to film   který se nepodobá žádnému   jinému filmu,který sem   viděl.Každá složka tohohle   filmu je   fenomenální.Například   kamera: nejkrásnější jsou   zpomalené záběry   doprovázené pouze hudbou.   Pak tady máme výborné   herecké výkony,z nichž   samozřejmě vyniká   představitel hlavní role   Jake Gyllenhall.Myslím že   talentovanější mladý herec   v hollywoodu není.A   scénář? Skutečně nechápu   co je ten Kelly zač, že   vymyslel tohle! Je vůbec   normální? Chápejte to jako   poklonu:-)
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Celé si to přehrávám znova   a je to padlé na hlavu. Tyhle   psychózní filmy mě přijdou   prostě ujeté, poněvadž   pokud si něco potřebujete   smysluplně vysvětlit, tak si   to musíte pustit znova a   jelikož měl film pasáže, v   kterých sem říkal (ó   bože) tak to asi dobré   znamení není. Vůbec mi to   jako drama nepřišlo ani   špetka napínavých momentů,   kterých bych se mohl chytit.   Na druhou stránku si   říkám, že tam byly   chvilky, u kterých jsem rád   popřemýšlel (časové   prostory) ale to je dá se   říct vše. Donnie Darko v   podání Jake Gyllenhaala nám   ukázal, že hrát umí a že   mezi špičku rozhodně   patří.
Myshitchka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2007
Jeden z nejzajímavějších   filmů co jsem viděla, je   originální, netlačí na   pilu, pomalu ale jistě   odkrývá příběh kousek po   kousku, nenechá vás chvilku   v klidu, jste v neustálém   napětí. Navíc musím   souhlasit s ostatními -   herecké výkony, kamera a   HUDBA - to sou další důvody   proč film vidět! Mrazivej   snímek, kterej vás nenechá   abyste ho viděli jen jednou   (obzvlášť proto, že ho   možná na poprvý ne úplně   pochopíte:).
Neben
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2009
Jen houšť!
Dle mého názoru jeden z   nejlepších mysteriózních   filmů posledních let.   Příběh je chytlavý, děj   se rychle odvíjí a   jednotlivé situace působí   přesně tak, jak by měly.   Když si k tomu připočtete   poselství, které tento   snímek divákům   předkládá, a také skvělé   herecké výkony Jakea   Gyllenhaala a Drew Barrymore,   vyjde vám jedinečný   filmový počin. Jen víc   takových!
Stegr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2008
Možná po druhém zhlédnutí   změním názor, ale prozatím   to na víc bodů není. Donnie   Darko mě ale okouzlil natolik   (nemyslím tím jen   vynikajícího Jaka   Gyllenhaala), že mě vážně   mrzí, že víc dát nechci.   Rád sleduji takovéto filmy,   zamotané, s mnoha   interpretacemi, se zajímavým   rozuzlením na konci, atd.   atd., přijde mi, že je i   pochopím, jenže tady mi   prostě něco uniklo. Snad   při opětovném zkouknutí   zjistím co. Takhle můžu   ocenit parádní herce,   mrazivou atmosféru, hudbu,   znějící až v morku   kostí... Ale pointu, kterou   jsem myslel, že celou dobu   držím pevně v rukou a   najednou mi z ničeho nic   unikla, tu, kterou bych si   mohl vysvětlit mnoha   zvláštními způsoby, které   mě napadly, ještě ocenit   nemohu, počkám si, jestli   to, co si myslím teď,   stačí, nebo po mně chce   film ještě něco víc...
xxlch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Tak takhle zmatená jsem už   dlouho nebyla.Mnoho úhlů   pohledu ve kterých se tendle   filmík dá   chápat,zmatenost,zlost a   další spousta emocí,které   nelze popsat.Nedokážu   jednoznačně říct jestli se   mi líbil či nikoliv a jestli   jej mohu doporučit.Určitě   ale vím že pokud mám   takovéto zmatené pocity,a   potřebu se stále v   myšlenkách vracet k ději,je   to dobrý filmík hlavně pro   milovníky zvláštna.
arciking
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.7.2011
Tak to mě hodně zklamalo,   dokonce tak, že se mně ani   nechce psát, co všechno mně   na tom vadilo. Takže jenom 2   hlavní body:
1)Tenhle   film je cílenej na určitou   skupinu diváků, do níž   nepatřím - teď by se   slušelo to rozepsat, ale bylo   by to dlouhý a nechce se mě,   navíc bych se asi někoho   dotknul, a nechci, aby se tady   začaly ozývat nějaký   potrefený husy....
2)Promiňte, nemůžu si   to odpustit: hlavní hrdina   hraje fakt strašně mizerně,   nevěřim mu nic, je prkennej,   no děs.....je fakt, že   vypadá jako psychopat, ale to   nestačí.

Ten   film šel absolutně mimo mě.   (A to jsem velkej fanoušek   mysterie a scifi, ale tohle s   tim nemá co dělat)

A omlouvat se za   to nebudu, nazdar!
holcinazmoravy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2011
Good :)
Na začátku sem si říkala,   že to bude zase jeden z   podprůměrných filmů,   kterých je jak máku a měla   jsem choutky to vypnout, ale   nakonec musím říct, že je   to kvalitní film a jsem max.   spokojená. Film je   zvláštně pojat tak, že   celou pointu filmu se vlastně   dovíte (nebo si spíš sami   vyberete) na samém konci   filmu. Herecké výkony jsou   výborné. Bohužel na   Patricku Swayzem už byla   vidět choroba, ale i tak   uměl zahrát :) Takže film   určitě doporučuju ;)
puol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2010
Videl som dlhší, vraj   "viac doslovný",   režisérsky zostrih. Po prvom   pozretí mi to až také   doslovné nepripadá.   Atmosféra je riadne   "lynchovská",   herecké obsadenie velmi   sympatické. Ku kultovosti   tohto snímku sa mi je ťažko   vyjadrovať, možno neskôr po   druhom zhliadnutí.
Pjotra108
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2010
Re: kulky
Byl by kultovní nebýt   opravdového odhalení z   pohledu režiséra. Takový   ten abstraktní a subjektivní   snímek, který nabízí víc   možných závěrů a dává   lidem svobodu si něco myslet.   Achjo.
Tak jo, skoukla   jsem to ještě jednou poté,   co jsem zjistila ten   opravdový záměr Kellyho a   jeho vysvětlení filmu a   musím říct, že je to   pořád skvělý. Akorát   musíte sledovat všechny ty   detaily a jak to do sebe   zapadá a irituje mě ten   Bůh, který je prý v pozadí   všeho. Ale pořád je to   jeden z nejlepších filmů,   které jsem kdy viděla. Kelly   vytvořil prostě hádanku,   nad kterou údivem kroutíte   hlavou, ale přitom je v ní   úplně všechno.
Untouchable
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů,   který by si zasloužil mnohem   více slávy. Úctu si   zaslouží mladý režisér a   scénárista Richard Kelly,   který se tímto debutem   nesmazatelně zapsal do   historie filmu. Skvělý Jake   Gyllenhaal v hlavní roli a   jeho sestra v roli jeho sestry   :-) Výborná hudba,   geniální scénář.
Hodnocení 9/10, v rámci   žánru 10/10
lady.vampyria
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2008
Tento komentář přidávám   po prvním shlédnutí a   nemnoho hodinách spánku.   Stejně jako u filmu Twin   Peaks jsem se cítila zmateně   a stále mám pocit, že   musím shlédnout Donnieho   ještě jednou, abych   chápala.
Nair.Irnan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2007
je to môj najobľúbenejší   film. od začiatku po jeho   koniec vás necháva v   napätí. film je perfektný z   každej stránky od hudby po   výkon hercov. tento film je   zameraný na ľudskú   psychiku. film od vás nechce   aby ste ho pochopili... chce   aby ste nad ním uvažovali,   premýšlali. ľudom ktorým   sa tento film nepáči   neprišli na jeho čaro a ani   zdaleka sa nepriblížili   pochopeniu toho čo nám tento   film chcel povedať.jednoducho   povedané človek čo tento   film stvoril nepatrí medzi   bežný priemer ľudí. on   nieje "normálny"   samozrejme iba v tom dobrom. v   donniem sú okrem ineho aj   nádherné úvahy nad ktorými   budete ešte dlho   premýšlať.
masata
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.9.2007
Donnie Darko patří mezi   filmy, které řadím mezi ty   nejlepší, jaké jsem mohl   shlédnout. Není to pouze   kvůli J. Malone (oblíbená   herečka), ale forma   zpracování a nádech   něčeho "jiného"   byl úžasný. Patrick Swayze   a jeho propagace víry u   tohoto bývalého tanečníka   překvapí...
Hodnocení mezi 9-10, tak   raději 9
sangfleg
Hodnocení:
Přidáno: 24.2.2009
Přečetla jsem dost   komentářů a musím jedině   souhlasit - tento film prostě   napoprvé pochopit   nelze...Zapadlo mi to do sebe   jako skládanka až po druhém   shlédnutí. Film je to   zvláštní, svou atmosférou   i hereckými výkony...celou   dobu nechápete, jaký to má   všechno smysl, na konci vás   to nutí přemýšlet...Co   když jsou lidé s psychickou   poruchou jen vyvolení jedinci   pro iracionální události   mezi nebem a zemí, pro   "zázraky"...?
nanami
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2006
Film Donnie Darko je zcela   originální. Neviděla jsem   žádný jiný film s   podobným příběhem. Jsou k   vidění výborné herecké   výkony(to co předvedl Jake   Gyllenhaal je obdivuhodné).   Další plus za kameru...   určitě nejlepší co jsem   kdy viděla. Potom krásná   hudba, která dodává   scénám šmrnc. Nejvíc se mi   líbila ta, jak Donnie spolu s   Gretchen na Halowena schází   ze schodů..prostě jen jdou a   všude po domě se pohybují   trajektorie osudu. Režisér   Richard Kelly věděl jak film   natočit a to hlavně proto,   že si sám napsal scénář.   Dávám spravedlivých 10   hvězd.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih20389minih20389Ta naše písnička česká (1967) 
Ta naše písnička česká n
minih50873minih50873Zločin v obrazárně (1984) [TV inscenace] 
n
minih56947minih56947Přenašeči (2009) 
Carriers n
minih43217minih43217Voodoo: Umění ďábla (2004) 
Khon Len Khong n
minih75832minih75832Ju-on: Shiroi rôjo (2009) 
Ju-on: Shiroi rôjo n
minih29867minih29867Černé ovce (2006) 
Black Sheep n
minih88795minih88795Predátor X (2010) 
Alligator X n
minih37749minih37749Vetřelci v Coloradu (2002) [DVD] 
n
minih8641minih8641Hra o královnu (1980) 
Hra o královnu n
minih27636minih27636Samotáři (2000) 
Samotáři n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Kalif čápem (1969) [TV inscena...

06:00 - 06:30

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

06:00 - 06:45

11 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Divoké vlny 2 (2017)

05:50 - 07:25

21 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Prima - Pohádky Bolka a Lolka (1970) [...

06:05 - 06:15

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376929
Obsahů a biografií: 178389

Poslední komentáře

Lakomá Barka (1986)

Lakomá Barka
Knihu pohádek Fimfárum jsem   dostal na Vánoce jako malý   kluk (1960, nakladatelství   ČS, vázaný výtisk 8,50-,).   Zařadila se mezi mé   více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

Mys hrůzy (1991)

Mys hrůzy
Točit remake je vždycky   riskantní a ošidný podnik,   obzvlášť když jde o remake   tak skvělého filmu a to i   pro tak dobrého režiséra,   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Pan profesor (1999) [TV epizoda]

Pan profesor
Lurie je stále potom co ji   vyhodili ze školy doma a   navštíví jí její profesor   se kterým má sex. Eric je   vidí líbat a chce to na ní   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

A Country Christmas (2013)

A Country Christmas
Nevím, ale tyhle americké   "santaclausovské" taškařice   (ať už filmové či   televizní) mi prostě nic   neříkají. Herecky to sice   ujde, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10