Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Jezdci Apokalypsy

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 20
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.7.2021
Průměrná a trochu   nepůvodní detektivka, která   svou biblickou tématikou jako   kdyby jen opakovala a   vytěžovala úspěch svých   předchůdkyň SE7EN, VRAŽDY   PODLE JIDÁŠE aj. Ani herecky   to není bůhvíjaká pecka.   Dennis Quaid začíná být   viditelně za zenitem a Barry   S. Henley není typ na   větší filmové role. Vidět   se to dá, ale že by vás to   přitlouklo do křesla tak to   ani omylem. Prostě tuctová   filmová krimi se vším   všudy!
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.1.2014
Zajímavé po tematické   stránce, jen škoda že to   nemělo větší spád.   Nechápu, proč se zase musel   děj zdržovat psychologickým   profilem detektiva a   pochopitelně jeho rodinnými   problémy. Ty mně jako   diváka strašně zajímají.   Mimochodem jeho problémy   nepřinesly nic nového, jako   v každém druhém filmu,   detektiv nemá manželku, má   děti a nemá na ně čas. Jak   trapné a ubohé. Celkově je   to strašně statické a   utahané. Po reklamě jsem si   myslel, že už bude   chválabohu konec a zděsil   jsem se, že uplynulo teprve   půl hodiny. Nakonec z toho   vzniká zmatek nad zmatek a   celé to jde jinam, než jsem   čekal. Za těch x minut nudy   mi to tedy rozhodně nestálo.   Nedávám nic ani za to téma.   201310280000/0000
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2010
Ač se to podle hodnocení   nezdá, nepovažuji film   Horsemen za vůbec špatný.   Vlastně myšlenka   "probuzení"   ostatních lidí vlastním   příkladem...navíc v   podání   "skoro-dětí"..dobr   ééé

Co mi   však vadilo byla jakási   malá propracovanost   charakterů. Celý film jsem   si to neuvědomala, ale o to   víc se to projeví po   "velkém finále".   Tehdy jsem si uvědomila, že   jsem si za celý film   nevybudovala k hlavním   postavám žádný bližší   cit - byli mi v podstatě   volní. A to je velký   problém. Promyšlený   příběh je jinak fajn,   možná se režisér trošku   moc vyžíval v tom mučení a   věšení, ale docela bez   probémů jsem to i já   (nehoror-girl)   zkousla...vlastně jsem to   zkousla v pohodě, protože   jak říkám...bylo mi to fuk.   Jediný, kdo mě chytnul, byl   Eric Balfour - a to je málo,   vzhledem k jeho cca 7   minutové roli... Také   ostatní 4 mladí jsou   zajímavé typy...jen ten   Dennis Quaid je takový   divný...
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.6.2009
The Horsemen
Náboženská tématika je v   podobných filmech dosti   oblíbená, přesto, že je   film titulován hororem   spíše patří do kategorie   thrillerů nebo krimi. Děj   příběhu se točí okolo   detektiva, který má sám   problémy ve svém osobním   životě a k tomu je   přidělen k případu   podivných vražd, kterých   stále přibývá.   Náboženská tématika a   čtyři jezdci apokalypsy, to   sice nepatří mezi   nejzvyklejší témata, to   ovšem nemění nic na tom,   že scénář za mnoho   nestál. Celý příběh je   hrozně nezáživný, stejně   tak hlavní postavy, které   jsou jen hrubě načrtnuty,   mají jen základní   vlastnosti a dramatický   příběh, který se vyskytuje   v každém druhém filmu ve   kterých jsou detektivové.   Bohužel to celé nevytrhne   ani sympaťák Dennis Quaid a   ani nikdo další.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.5.2018
Další z řady temných   detektivních snímků z   postapokalyptickou biblickou   tématikou o odhalování   zvráceného vraha. Pravda, s   tou temností to není zase   až tak převratné, avšak   vlivem jednoduchosti,   srozumitelnosti a brilantních   dialogů se jedná o vcelku   povedený tématický filmový   počin obsahující dokonce i   určitou morálnost. Jako   obvykle jsou přítomny   události vynucující otázky   typu jak a proč zrovna   takhle, ale to už k tomu   prostě tak nějak patří.   Příběh nekomplikovaný,   atmosfericky neklidný a v   jistém smyslu zásadní.
gabikazavacka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.8.2009
je smutné, že nejaký   šialenec ako v tomto filme,   tak môže zneužívať   osamelých ľudí na páchanie   vrážd a samovrážd.
film sa končí, ked   policajt zachrani svojho syna.   ale diaboľsky vodca je   nechytený.
tento film   je veľmi realný, lebo cez   internet sa dajú páchať   takéto zločiny.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.7.2012
Dennis Quaid mě posledních   pár let docela mile   překvapuje.Tady také dobře   zahrál roli detektiva a   zároveň   "špatného" otce   dvou synů, na které kvůli   své vyčerpávající práci   nemá čas.
Nic ve   zlém, ale trochu mi tato   krimi připoměla film Sedm.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.10.2009
Niečo to niečo podobné   filmom SEDEM a SLEDUJE ŤA   VRAH. Dennis Quaid tu odviedol   slušný herecký výkon, dej   je strhujúci a napínavý už   od samotného začiatku,   koniec filmu je plný   prekvapení a dramatických   zvratov.
Duri86
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2016
zbytečně moc ujetostí a   film tím ztrácí na   důvěryhodnosti i kvalitě.   Byl jsem z toho už pak spíš   otrávenej.
261972
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2016
Jezdci Apolkalypsy je tajemný   krimi thriller s prvky hororu   připomínající sérii Saw,   ale pouze okrajově.   Švédský režisér Jonas   Åkerlund nám toho zatím moc   nenaserviroval v horrrorovém   světe, ale Jezdci Apokalypsy   rozhodně nejsou na škodu.   Čtyři jezdci. Čtyři   oběti. Válka. Hlad. Mor.   Smrt. Tyto čtyři   "hrdinové"   rozpoutají nelítostné peklo   na zemi. Denis Quaid si zde   zahrál policistu se   specializací na "zubní   hygienu" a otce   vychovávající dva syny,   kterým zemřela matka.   Vraždy byly vcelku povedené.   Nedá se říct, že by byly   brutální, ale krev se zde   objevila a divák tedy nebyl   nijak ošizen. Příběh je   zajímavý už tím, že vrazi   jsou tu čtyři. Je to   vlastně skupinová   "terapie" čtyř   lidí trpící samotou a   nezájmem okolního světa.   Každopádně je to slušný   krimi thriller s prvky   brutality plný akce,   napětí, který si každý   divák rád pustí jako   klidnou "oddechovku"   při dlouhém zimním večeru.
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Nebýt toho trochu rychlýho a   tim pádem blbýho konce, bylo   by to za víc, ale jinak jde o   celkem temný a kvalitní   thriller, který evidentně   těží z filmů jako SEDM či   VRAŽDY PODLE JIDÁŠE.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.2.2012
Zajímavě natočená   detektivka, ale bohužel film   je dějově velmi   předvídatelný a tak nějak   obsahově prázdný. Škoda.
jardiv
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.7.2009
Come and see?
Viděli jste Saw jedničku,   dvojku nebo třeba pětku?   Viděli jste kupříkladu   některého z Hellraiserů?   Viděli jste vůbec nějaký   horror?
Pokud ne,   budete zírat s   vytřeštěnýma očima a při   obligátní lekačce sebou   cuknete tak, až vyrazíte   hlavou zuby teenagerovi,   spokojeně chroupajícímu   popkorn v řadě za vámi. A   možná už v půlce filmu   utečete z kina (anebo prostě   zmáčknete stop na   dálkáči).
Pokud   ovšem ano, budete sledovat   celkem nevzrušeně děj až   do finále, spokojeni že jste   uhodli identitu hlavního   organizátora apokalypsy už   asi ve druhé třetině filmu.   Vyslovená nuda to ale není,   k těm světlým okamžikům   patří například   překvapující odhalení   pravého charakteru líbezné   Kristen (Zhang Ziyi), když   vytáhne na tátu Breslina   (Dennis Quaid) igelitový   pytlík s příšerným   obsahem se slovy „a tohle   jsem našla uvnitř“...
Tak nakonec to   rozhodnutí, zda věnovat   necelé dvě hodinky vašeho   drahocenného času čtyřem   jezdcům, zůstane zase jenom   na vás.
ValaMalDoran
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.5.2009
Co to zase natočili za   parodii na brutální vraždy?   Ani jsem to nedokoukala. Byla   to neskutečná nuda už od   začátku a tento film mě   nijak nezaujal. Jak jsem   řekla, je to taková imitace   pořádnýho thrileru. Ale   skutečnost je hodně slabá.
Kachy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Průměrný thriller, který   celkem stojí za zhlédnutí,   ale nenadchne. Podle názvu   jsem čekal film ve stylu Sedm   nebo Stigmata, ale byl jsem   celkem zklamán jak   příběhem, tak i hereckými   výkony. Škoda téma čtyř   jezdců Apokalypsy mohlo   vytvořit lepší thriller.
sylwikk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Film mi trošku připomínal   Sedm, hlavně s těma   krvavýma nápisama a trošku   Saw tou brutalitou. Nejvíc se   mi líbila Zhang Ziyi, už od   první chvíle, co sem jí   uviděla mi bylo jasný, že s   tou holkou něco neni v   pořádku a její vyloženě   odporná a bezcitná role byla   fakt nářez. Měla sem   radost, že se tady objevil i   Peter Stormare, bohužel jen v   malý roli, jak už to tak u   něj bejvá. Film působí   zvrhle a až mrazivě, hlavní   myšlenka filmu je ale   zajímavá, i když ne úplně   dobře provedená. Ale film   určitě stojí za zkouknutí.
raindog
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.11.2009
Kristen
Film stojí za to vidět   kvůli Zhang Ziyi. Z její   "hnusné" role jde   mrazení po zádech a takový   odpor jsem snad nikdy k   žádné filmové postavě   neměl.
Zbytek filmu je   nuda. Kdo někdy viděl   podobný thriller ví co   příjde v příští minutě   a identitu démonického   vůdce tuší už někdy po   půlce filmu.
flawi
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.5.2011
Afmosféra fajn, herci fajn,   zápletka fajn....a dál???   Podívat se, vypnout a   zapomenout.... Filmy, které   mi nic nedají, jsou pro mě   jedním slovem zbytečné.....
puol
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.1.2010
Námet nie je najhorší, ale   samotný scenar je deravy a   plný klišé. Záverečná   pointa sa dá ľahko   predikovať. Ku kladom by som   zaradil typovo obsadeného   Dennisa Quiada ako i krásnu   Ziyi Zhang vo veľmi netypovej   úlohe. Peter Stormare sa len   na chvílu mihol, ale zanechal   patrične hnusný dojem. Film,   ktorý neurazí, ale ani   výrazne nepoteší.
Ocean
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.10.2009
Dozaista celkom slušný   mystický triller, ktorý bol   zaujímavý a napínavý   svojím dejom, ale veľmi má   nenadchol.
Všetko tu   bolo do písmená dokonalo   opísané podľa úspešného   filmu SEDEM. Istotné sa na   neho nechytal, vyzeral skôr   ako jeho duplikát. Pozrel som   si ho raz, a to my celkom   stačí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih74150minih74150The Mountie (2011) 
The Mountie n
minih55748minih55748Takový talent (1983) [TV hra] 
Takový talent n
minih148711minih148711Nejlepší zabiják (2016) 
Contract to Kill n
minih44358minih44358Planeta Teror (2007) 
Planet Terror n
minih38743minih38743Zázraky se dějí (1974) 
I miracoli accadono ancora n
minih41803minih41803Nevinný (1997) [TV hra] 
Nevinný n
minih23164minih23164Vzducholoď Zeppelin (1971) 
Zeppelin n
minih12671minih12671Mlčící hvězda (1960) 
Der schweigende Stern n
minih39185minih39185Poprask v kabaretu (1954) 
Ah! Les belles bacchantes n
minih15239minih15239Ovoce stromů rajských jíme (1969) 
Nos Mangeons les fruits des arbres du paradis n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Šíleně smutná princezna (1968)

08:10 - 09:35

61 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Stezka Českem

08:50 - 09:15

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

07:55 - 10:00

76 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon (2005) [TV pořad]

08:55 - 10:10

16 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697949
Fotografií: 764412
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178360

Poslední komentáře

Brooklyn 99 (2013) [TV seriál]

Brooklyn 99
Pro mě výborný seriál.   Vtipný, akční, s osobitými   postavičkami. Jen mě mrzí,   že sedmá série, asi nebude   mít dabing, protože ten byl   také velmi dobrý...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 9 / 10

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Smůla (1972)

Smůla
Trochu slabá gangsterka bez   drsnější scény ,sice tam   pár scén se střelbou bylo   ale jen hodně krátkých a   přehlédnutelných,hodně se   tam více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10