Duben
ohodnotit

Millerovi na tripu

We're the Millers

Další název:
My sme Millerovci (SK); Wir sind die Millers
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
29.8.2013
„Kdyby se někdo ptal...“

Komentáře k filmu Millerovi na tripu

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
bobmichal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2014
Skvělá komedie
Tak ti co hledají jednoduché   odreagování a vidět zase   pořádný humor,tak je to pro   ně přesně dělané. Už   dlouho jsem se tak nepobavil.   Byl jsem na tom kdysi v kině   a i teď po pár měsících   mě to hodně pobavilo.   Skvělé obsazení a i děj.   Doporučuji shlédnout. :-)
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2017
Director's cut
Falešná rodina na cestě do   Mexika a zpět s balíkem   marihuany. Velice zábavná   etuda, která ještě více   vynikne v prodloužené verzi.   Neznámí lidé se sejdou, aby   pod záminkou fungující   rodiny propašovali marihuanu   z Mexika. Co osoba, to   specifický charakter a tak   už cesta tam stojí za to.   Ale cesta zpět se už změní   v něco, co snad nikdo   nečekal ani v tom nejhorším   snu. A divák se baví.   Pravda, komedie trochu   formální, ale ve svém   smyslu velice dobře   propracovaná. Film vznikl v   době, kdy ještě filmovou   branží táhl tzv.   prcičovský styl, a tak i zde   dojde v rámci humoru i k   sexuálním narážkám. A   právě z tohoto důvodu se   tohle rozhodně nedá   považovat za rodinný film.   Jennifer Aniston opět   ukázala co jí jde nejlépe,   ale ani ostatní samozřejmě   nezůstali pozadu. Vše   funguje jak má a tak si tu   diváci se smyslem pro humor   určitě přijdou na své a na   chvíli zapomenou na všechny   životní chmury.
wolvie95
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Tak to teda bol riadny   nástrel! Vďaka za takéto   komédie, ktoré si v   dnešných časoch, plných   fekálneho humoru a iných   prasární a trápnych   paródií dokážu ustáť   svoje dôstojné postavenie.   Millerovi na Tripu je veľmi   podarená a nadštandardná   komédia, v ktorej podobne,   ako napríklad v Horrible   Bosses vidieť, ako si herci   toto natáčanie skvelo   užili. Je tu cítiť   nesmierna pohoda a radosť z   natáčania, čo sa prenieslo   veľmi pozitívne vo filme.   Herci sú tu skutočne skvelý   - Sudeikis tu doháňa svoju   miernu nevýraznosť z   Horrible Bosses a tu sa   predvádza vo veľmi podarenej   komediálnej roli. Jennifer   Anniston opäť milo   prekvapuje, a to nielen tým   sexi tanečkom, ale celkovým   poňatím svojej role. Myslel   som si, že postavy   "detí" budú   otravné alebo nesympatické -   našťastie som sa mýlil.   Takže herci, a to i vo   vedľajších rolách super   obsadení a tvoria navzájom   skvelú spleť humoru, ktorý   ma zabával priebežne po   celej dĺžke filmu.   Našťasie film neskĺzne do   typickej polohy väčšiny   dnešných komédií a svojím   humorom nepadá do roviny   trápností a prílišnej   úchylnosti. Veľmi milé   prekvapenie, ktoré mi zdvihlo   moju náladu a smial som sa   takmer počas celého filmu.   Rozhodne komédia, ktorú si s   chuťou pozriem znovu.   Výborne som sa bavil.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.12.2013
Po dlouhé době komedie, u   které jsem se opravdu dobře   pobavil a líbila se mi:-))   Millerovi na tripu mají   hlášky, dobré herecké   obsazení. Jistě se znovu   číhnu...
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2014
Po čase jsem konečně dostal   chuť na nějakou novou   komedii a proto jsem vsadil na   Millerovi. Příběh jsem znal   vážně jen minimálně, ale   můžu říct, že jsem se   při něm skvěle bavil.   Tvůrčí humor mi sedl,   občas jsem se ale přistihl,   že chvílemi to film zlomil   za čáru trapnosti.   Každopádně Jennifer Aniston   je na svůj věk pořád   pěkná ženská a slyšet z   jejích úst i neslušná   slovíčka bylo docela   překvapující a úsměvné.   Takhle mluvit Rachel s hlasem   Miriam Chytilové v   Přátelích vážně   neuslyšíte.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2013
Rodina je základ státu....
Souhlas, výborná oddechovka,   několikrát jsem se fakt   nachechtal. Po dlouhé době   komedie která stojí za to.   Sice příběh nepřináší   nic nového, pač vše už tu   bylo mockrát, ale ty situace   a hlášky, prostě výborné.   Herecké obsazení také   nemělo chybu, lepší   sebranku na dokonalou rodinku   vybrat nemohli. Jennifer   Aniston je i v 45 pořád   kočka, a jak to uměla rozjet   u tyče holka jedna divoká,   Sudeikis mi tu taky sednul,   Emma Roberts taky pohoda a ten   ošklivej panic Will Poulter   byl roztomilej. Já se bavil   skvěle a tak to má u dobré   komedie být. Pokud si chcete   prodloužit život smíchem,   Millerovi vám nutně   doporučuji. Dávám 75%:D
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2013
Ano, po delší době nabídla   našlapnutá scéna   filmografie konečně   vydařenou komedii, která si   nehraje na nic světoborného   a ba naopak svým jednoduchým   pojetím výborně pobaví.   Není proč si stěžovat nad   slabším rozjezdem nebo   kapánek uťáplým koncem,   poněvadž zbytek filmu   dokazuje svou sílu hlavně   prostřednictvým dialogů a   díky zatraceně vtipným   scénám. Herecky nemůžu nic   vytknout, protože tohle   složení je nejen hvězdné,   ale i zatraceně vyvážené.   Každá postava dodává   šmrnc díky svému   originálnímu pojetí.   Millerovi jako celek působí   nesmírně sympaticky a   hlavně srandovně. A taneček   v podání J. Aniston ? To už   je vyloženě sladká   třešnička na výborném   dortu.
Anticyklona
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.12.2013
anticyklona
Místy drsnější humor, ale   film má spád od začátku do   konce a průběžně   překvapuje nečekanými   scénami.
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.12.2013
Nedostatek legrace
Ne, zde opravdu se to   nehemží legrací a když už   se tu nějaká ta legrační   scéna objeví, je   stereotypní a okoukaná,   žádná novinka. Místy nuda   a hlavně na začátku.   Jennifer Aniston je ale   hezká, ta mě na filmu bavila   nejvíc, jinak nicmoc. Mohl   být ještě lepší.   Poslední dobou marně   sháním komedie, které by   mě bavily.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Celkem příjemná komedie se   super obsazením a vtipnou   pointou. Žádná extra   hluchá místa ani extra   přehnané scény či humor.   nedělní pohodovka -   doporučuji
adraj.cz
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2014
Opravdu dobrý film nejen   hereckým obsazením ale i   originálním příběhem   určitě stojí za to se na   něj podívat.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.3.2014
Dobré hlášky, rodinné   repliky jako ze života,   scéna u holiče super,   Jennifer je ve svém věku   pořád kus. Scéna s   kousnutím do ...., docela   odvážná, překvapilo mě,   že ho ukázali a ač nejsem   chlap, tak jsem zaskučela.   Nesnáším pavouky! Nicméně   trocha inteligence by   neškodila, navíc pochybuji,   že David by jako drogový   dealer vydržel tak dlouho,   kdyby se nechal tak jednoduše   okrádat.
lucymat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.9.2013
Zkrátka popadněte rodinku,   nasedněte do karavanu a   vydejte se... třeba i pro tu   "čtvrtinku" do   Mexika... S Millerovými si   užijete jak černější   humor, nestandardní situace,   tak i zajímavou sondu do   života takové obyčejné   americké rodiny s Nickem   Offermanem v čele. Mužské   obecenstvo zcela jistě   uslyší i na vábničku v   podobě Jen Aniston coby   zdatné striptérky... A pokud   vám je pořád celý film   málo, nezapomeňte na bonus v   podobě   "zkažených"   záběrů v závěrečných   titulcích...know what I'm   saying?
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.9.2020
Celkem
povedená svižná komedie,   kde však bohužel nechybí   předvídatelné klišé a   nelogické momenty...Herecké   výkony dobré, jen Jennifer   mě osobně trochu zklamala,   působila až příliš   strohým dojmem.
karlosphonic
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.9.2013
Pro mě stoprocentní   oddychovka jednoho večera na   vypnutí mozku.Nic víc jsem   od toho vůbec nečekal.Pár   originálních gagů,moře   humoru,který jsem viděl a   slyšel i jinde,pár hluchých   míst,kostra příběhu ne   příliš   vynálézavá,vtipné odkazy   na jiné filmy docela   sedí.Prostě kokteil   všehochutí z přísad,které   mně občas šmakovali,jiné   nikoliv.Ale dohromady jsem byl   dobře nasycen.
Suma   sumárum 60 procent za mě je   akorát.
m6k
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.11.2018
Easy watch:
Klasická bláznivá americká   komedie – oddechovka, ve   které se humor střídá s   dojímavým patosem. Hlavní   pozitivní postavou je zde   dýler marihuany, (sic!). V   klasické zápletce se s   falešnou rodinou pokouší, v   rodinném karavanu,   propašovat z Mexika tuny   marihuany. Pronásledování   drogovými mafiány i   policií. Postavu striptérky,   (jen do prádla), u tyče   hraje „přítelkyně“   Jennifer Aniston. Na konci   zaslouženě očekávejte   klasický hollywoodský happy   end. Pro zlepšení nálady   před usnutím - téměř   ideální.
Ostrovan
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.3.2016
Že já se do toho vůbec   pouštěl! Jako chtěl jsem   nějakou lehkou komedii, ale   tohle? Pardón, ale za mě se   jedná o jedno velké laciné   klišé a pokud by si to   přiznal, pak asi aj v cajku,   ale on se tváří vážně.   Jen doufám, že svět za   mořem nevypadá tak, jako u   Millerových. Nedoporučuji   lidem, kteří mají rádi   film.

PS:   Zajímalo by mě, jestli   Millerovi budou volit   Trumpa.:D
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.12.2013
Jsem šťastlivec, co v   minulosti viděl víc opravdu   dobrých komedií, než   hodnotící většina, nebo   snad problém vězí ve   sledování v soukromí, kde   mně neměl kdo udávat   impulzy ke smíchu? Ne ne,   pochybuji, že by možnost,   nechat se strhnout davem, byla   reálná v případě tuctové   komedie s absurdní zápletkou   a trapnými vedlejšími   liniemi, nevýraznou Aniston a   Sudeikisem v křeči, kde je   ta velká sranda zřejmě   šifrovaná a kdo ji odhalí,   musí mít řádně za   ušima... Jestli mají   Millerovi 76%, tak potom je   Chevy Chase král komedie a   National Lampoon's právem   patří do Zlatého fondu   rodinných taškařic, víte,   co říkám...
Naseroslosos
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.1.2014
Tak nechápu tak velké   hodnocení. Jednu hvězdu   navíc dávám za to že jsem   dokoukal do konce a druhou za   to, že jsem se tak třikrát   u této komedie zasmál. Nic   moc film, znám hromadu   komediálnějších konedií.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.11.2020
Klasická příšernost made   in USA kde autoři neváhají   zajít v odpornosti a   deviantství skutečně hodně   daleko. Prostě obvyklý   primitivní odpad založený   na emočním   ždímání,fekální kultuře   a dalších nechutnostech.
Salám
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.3.2015
Trapno folk
Klasické americké citové   vyděračství přes půl   filmu, občas nějaká fajn   hláška, tím to hasne.   Klasickej námět - kvuli   prevozu drog si hrajou na   rodinu...citový vyděrčství   na plný čaře...klasickej   happyend

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih11583minih11583Lotrando a Zubejda (1997) 
Lotrando a Zubejda n
minih26791minih26791Sedm žen Alfonse Karáska (1967) [TV film] 
Sedm žen Alfonse Karáska n
minih3905minih3905Bezbranná kořist (1965) 
The Naked Prey n
minih190334minih190334Maturitní ročník (2022) 
Senior Year n
minih179691minih179691Arizona to Broadway (1933) 
Arizona to Broadway n
minih20204minih20204Šílený Max 3 (1985) 
Mad Max Beyond Thunderdome n
minih15006minih15006Operace: Zlomený šíp (1996) 
Broken Arrow n
minih24750minih24750Trasa (1978) 
Trasa n
minih61931minih61931Night of the Ghouls (1959) 
Night of the Ghouls n
minih66401minih66401Nádech (2010) 
Inhale n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1992) [TV pořad]

17:40 - 18:00

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Atletika ČR 2024

16:00 - 18:40

118 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

28 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

3 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10