Duben
ohodnotit

Pach krve 3 [Video]

Wrong Turn 3: Left for Dead

Další název:
Wrong Turn 3; Wrong Turn III: Left for Dead; Pach krvi 3 (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
92 minut
„Klan šílených kanibalů je zpět! Tentokrát loví skupinu vězňů, jejichž autobus havaroval poblíž lesa, ve kterém řádí.“
Popis / Obsah / Info k filmu Pach krve 3
POZOR, SPOILER

Čtyři vodáci si dávají přestávku u břehu. Oba kluci jdou hledat dřevo, holky zůstávají. Jeden z mládenců se vrací zpět a jedna dívka jej nechává s tou druhou o samotě. Moc si toho neužijí, neb děvče je prokláno šípy. Následuje mládenec zabit oštěpem a po něm druhý, rozseknut nástrahou na tři kusy.

Ve vězení se chystá převoz vězňů. Akce je mimo plán a je tajná. Mladý hlídač Nate má poslední směnu a je povolán k řediteli. Zde je mu vězeň Willy Juaréz představen jako skrytý agent, který má nenápadně při převozu pomáhat. Jde hlavně o Chaveze, který je velmi nebezpečný a hlava několika gangů. Spolu s ním budou přepravováni další čtyři vězni. Ukecaný Crawford, trojnásobný vrah a Chavezův rival Floyd, Brandon a nám už známý Willy. Transport vyjíždí a přijede na místo, kde Nate strávil dětství. Zde slouží jeho známý šerif Carter.

Po odjezdu do autobusu vyrazí jiný vůz, vypustí před nimi žiletkový drát a autobus havaruje. Přežili všichni, i když s různými zraněními. Jakmile se dostanou lidi ven, dochází k potížím, které odskáče jeden ze strážců. Někdo po něm hodil nůž a trefil jej přímo do krku. Nate ještě vytáhne z vozu svého kamaráda Waltra a všichni se dávají na pochod. Na něm se setkají s poslední přeživší vodačkou jménem Alex. Chavez chce, aby je dovedla k vodě. Ještě najdou pancéřový vůz s penězi. Při hádce, kdo má co nést, Chaves zastřelí Waltra. Následně jsou napadeni jedním z tříprstých mutantů. Chavez jej zastřelí a upižlá mu hlavu, aby nechal vzkaz ostatním. Do jejich pasti se chytí Willy a je po něm. Na další zastávce se kriminálníci zbaví pout a zase se přou. Pokračuje se v útěku - a do další pasti padne Crawford. A pak se poperou Floyd a Chavezem. Ten dostává na boudu a zůstává ležet. Nate přivádí vězně k strážní věži, kde doufal najít vysílačku. Neví, že tuto věž nedávno mutanti zapálili, aby dostali tři lidi, kteří se tam ukryli.* Chavez jej chce zabít, ale to se tu objevuje pes šerifa Carvera a on sám také. Nezdrží se dlouho, neb je mutantem vyřízen.

Chavez se vrací pro odložené peníze z pancéřového vozu, ale ty už sebral Floyd. Při rvačce je však upálen tříprstým mutantem. Chave strká Alex mutantovi a Nate se rozhoduje pro ni jít.

Chavez vyzve mutanta tváří v tvář, boj je to vskutku zajímavý. Mutant po něm řádně posvačí a netuší, že v jeho domku se objevil vetřelec v podobě Nata. Ten osvobodí Alex a chystají se utéci, když sem mutant vpadne a začíná další bitva o záchranu života.

*viz první film ze série


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Pach krve 3
Skupina policistů převáží několik vězňů. Během transportu dojde k nehodě a všichni uvíznou v lese. Tam potkávají dívku Alex, která jim řekne, že v lesích řádí pomatení, zmutovaní kanibalové, kteří zabili její přátele. Postupně se všichni snaží najít cestu z lesa. Kanibalové je však postupně pozabíjí a zdá se, že ti šťastní, co zatím žijí, nemají žádnou šanci. Přežije vůbec někdo děsivý kanibalský masakr?


Autor: 261972

Popis / Obsah / Info k filmu Pach krve 3
Transport vězňů je v lesích západní Virginie napaden zmutovaným kanibalem. Vězni se díky následné nehodě dostanou na svobodu. Ale ne na dlouho. Stávají se lovnou zvěří. Stejně jako před nimi skupina mladých lidí na raftu, z níž zbyla jen Alex, na kterou kriminálníci záhy narazí.


Autor: Prasoid

Popis / Obsah / Info k filmu Pach krve 3
Three Finger i jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živeni. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem pak poblíž havaruje autobus plný vězňů a v lese se objeví násilničtí vrazi, kteří z něj utekli. Stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu? Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům, anebo zmutovaným kanibalům?

Zdroj: FTV Prima


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)

 Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)
Pach krve 6: Krvavý hotel n
Wrong Turn 6: Last Resort
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Valeri Milev

(pokračování)

Pach krve 5: Krvavý masakr (2012) [Video]

 Pach krve 5: Krvavý masakr (2012) [Video]
Pach krve 5: Krvavý masakr n
Wrong Turn 5: Bloodlines
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Declan O'Brien

(pokračování)

Pach krve 4: Krvavý počátek (2011)

 Pach krve 4: Krvavý počátek (2011)
Pach krve 4: Krvavý počátek n
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
Žánr: akční / horor / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Declan O'Brien

(pokračování)

Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video]

 Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video]
Pach krve 2: Cesta nikam n
Wrong Turn 2: Dead End
Žánr: thriller / horor
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Joe Lynch

(pokračování)

Pach krve (2003)

 Pach krve (2003)
Pach krve n
Wrong Turn
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Kanada
Režie: Rob Schmidt

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:05

176 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

08:30 - 09:20

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:45 - 09:45

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

08:10 - 09:30

45 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190692
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377362
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10