Duben
ohodnotit

Obsah filmu Pohled na lásku

 
Pět let poté, co ztratila svou životní lásku, se Nikki (Annette Bening) znovu zamiluje. A na první pohled! Tom (Ed Harris) je učitel výtvarné výchovy s laskavým srdcem a velkou chutí do života. Netuší ale, že je také téměř přesnou kopií Nikkiina zesnulého manžela. Nikki se nechá zlákat představou, že by mohla žít tak, jako by o svého muže nikdy nepřišla, a její dávné prožitky a city se po chvílích strávených s Tomem začínají vracet. Tom se však mezitím snaží přijít na to, kde se vzala její okamžitá a bezpodmínečná láska. Snímek The Face of Love je romantickým příběhem plným intrik, překvapení, úvah o tajemstvích lásky a druhých šancích. V...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Arie PosinArie Posin  
hraje:
Annette BeningAnnette Bening.....Nikki [54]   
Ed HarrisEd Harris.....Garrett [62]   
Robin WilliamsRobin Williams.....Roger [61]   
Jess WeixlerJess Weixler.....Summer [31]   
Amy BrennemanAmy Brenneman.....Ann [48]   
Linda ParkLinda Park.....Jan [34]   
Jeffrey Vincent PariseJeffrey Vincent Parise.....Nicholas [41]   
Deana MolleDeana Molle.....žena [42]   
scénář:
Arie PosinArie Posin  
Matthew McDuffieMatthew McDuffie  
hudba:
Marcelo ZarvosMarcelo Zarvos  
kamera:
Antonio RiestraAntonio Riestra  
střih:
Matt MaddoxMatt Maddox  
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Pohled na lásku >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.10.2017
Originální název tohoto romantického filmu z   podzimu života je ´Tvář lásky´což je v   rámci příběhu daleko příznačnější, než   český distribuční název. Postarší ženě se   v moři utopí manžel a po několika letech   potká muže mu velice podobajícího. Vrátí se   vzpomínky a touha žít tak, jako by se nic   nestalo. Jediná, která se s tím nesmíří je   její dcera, která okamžitě ztropí hysterickou   scénu. Jenomže jak se říká, právě ona touha   je silnější a lásku i hory přenáší.   Jenomže přijde něco nečekaného. Smutný   příběh s Annette Bening, která je v hlavní   roli naprosto přirozená a své postavě dodala   velikou citovou stránku věci. Ed Harris coby   onen muž taktéž dal do přirozenosti a rozvahy   své postavě všechno. Láska, ztráta,   zármutek, druhá šance, nově nabité štěstí.   To vše se tu probírá u ženy milující svůj   domov, své sousedy, svoji dceru, svůj život.   Snímek je právě po citové stránce velmi   dobře zpracovaný a vede i k hlubokému   zamyšlení. Jak by jsme se zachovali ve stejné   situaci my? Stejně jako Nikky?
olgab
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.2.2016
Říká se, že každý člověk má někde svého   dvojníka, svou kopii. A to se stalo i Nikki. Pět   let po smrti milovaného manžela potkává muže,   malíře, který jakoby mu z oka vypadl. Děsí ji   to. Zapíše se k němu do kurzu, aby mu byla co   nejvíc nablízku. Zamilují se o sebe. Ona ale   schová před Tomem všechny fotky manžela a   nikdy o něm nemluví. Nechce, aby věděl, že je   jeho kopií. Její nová láska, je z jejího   chování zmatená. Nechápe její zvláštní   chování. Drama plné romantiky.


Hodnocení:n12345678910
Pohled na lásku (2013)Pohled na lásku (2013)Pohled na lásku (2013)Pohled na lásku (2013)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178396

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10