Duben
ohodnotit

Policajt ze školky

Kindergarten Cop

Další název:
Policajt zo škôlky (SK); Policajt z mateřské školky
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
24.1.1992

Komentáře k filmu Policajt ze školky

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 30
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.1.2017
Arnie si od akce odskočil ke   komedii, kde jsem se ale krom   "kluci mají..."   zasmál jen jednou,   ředitelce-ranařce. Jinak je   to průměrný film, kde mohl   hrát kdokoli; Arnie na jeho   kvalitu nemá výrazný vliv.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.8.2011
Značně netradiční role pro   Arnolda Schwarzeneggera, ve   které ho dost diváků tzv.   "neskouslo". Pro mě   tu naopak získal body,   protože dokázal, že umí   víc, než jenom rozdávat   rány pěstí, mračit se a   chladnokrevně zabíjet. Tedy   jako herec, samozřejmě...
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Vynikající film s Anoldem.   jediné, co mi na tomto filmu   moc nesedlo je, že Arnolda   strčili do školky. Děti mi   k němu moc nesedí!
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2013
Jeden z Arnieho pokusů   vymanit se ze škatulky   "siláka", z   kterého jsme byli v   devadesátkách celkem   odvázaní.
Po delší   době viděno znovu, bohužel   český dabing naprostá   katastrofa, několik   vedlejších postav mluveno   jednou osobou. Strašné   např., když matky   probírají Arnieho a v jedné   scéně jedna ženská osoba a   v druhé jiná namluvená   jednou českou herečkou!
Výborná je scéna, kdy   Dominik ukazuje Arniemu svůj   pokoj a má povlečené   peřiny povlaky s motivem   Krotitelů duchů:-)
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Další naprosto   podprůměrný film Arnolda,   který se neustále snaží   hrát na herce, a mě to   opravdu neuchvacuje
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.5.2016
Už předešlý komediální   snímek ´Dvojčata´ ukázal,   že Arnie hravě zvládne i   takovýto žánr a tak by bylo   chybou, kdyby se k němu zase   jednou nevrátil. Stalo se a   udělal dobře. Nejdříve   prvních dvacet minut snímku   potěší své příznivce v   akční rovině, byť přeci   jen krapet uvolněněji a pak   se vše změní ve veselou   rodinnou příhodu plných   rozpustilých dětí. Nic tak   nepobaví jako ohromný tvrdý   chlap bez zkušeností coby   učitel v mateřské škole.   Arnold Schwarzenegger sice i   zde má problémy se svým   kamenným výrazem, ale   snaží se a stejně jako mu   ve Dvojčatech pomáhal Danny   DeVito, zde mu výborně   sekunduje Pamela Reed, takže   vše opět zvládá na   výbornou a vskutku pobaví.   Co se dětí týče, tak to   už je kapitola sama o sobě.   Charaktery jednotlivců jsou   využity přesně a zcela   trefně. A kde jsou děti, tam   je humor nesmrtelný a tak se   stalo, že tento film nijak   nestárne a i po tolika letech   od svého vzniku dokáže   pobavit.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2009
No tak ja bych rekl,ze skvele   povedena komedie s Arnoldem   Schwarzenegerem v hlavni   roli.
No kdyz jsem   videl poprve,jak nas drsny   Terminator vychovava deti ve   skolce.........dost jsem se   nasmal.
A ty hlasky   tech deti......no to se malo   kdy vidi a slysi.......tahle   byla dobra.....chlapecci maji   penis a holciccky maji   vaginu........no tak u toho   jsem byl mrtvy smichy.
A nesmime taky zapomenout   na vytecnou roli Lindy   Hunt,ktera tady Arndoldovi   uplne skvele kontrovala v roli   reditelky.
Petra.Barbie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Jednou se vidět dá...
...napodruhé je to už nuda,   ale přesto dávám 5   bodíků, protože alespoň   ten první vjem mne celkem   bavil, což u jiných filmů   nelze říct ani to. Arniemu   komedie docela sedí, lepší   jsou tedy Dvojčata a Junior,   ale tenhle film, i když je   fakt jen průměr, alespoň   nikoho neuráží. Asi   uhodnete, jakou větu si   pamatuju z tohoto filmu:   "Můj táta je gynekolog   a celej den se kouká   do...." No, nebudu to tam   psát, to slůvko sice není   vulgární, ael raději z   ochrany před cenzory sem   nebudu psát ani anatomické   označení některých   částí ženského těla:-)))
Agostino
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.11.2009
Po pozretí tohto filmu v kine   som bol z neho hlboko   sklamaný. Námet   podpriemerný a malo   zaujímavý, scenár zase   príliš jednoduchý, navyše   celý de tohto filmu bol   nudný. Ešte dobre, že si tu   zahral Arnold, lebo bez neho   by to bola dobra uspávanka na   dobru noc, najmä pre tých   mladších.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.4.2012
Asi kdyby tam hrál někdo   jiný a ne Arnold, hodnotil   bych jinak ,ale jako malý   jsem jeho filmy žral, a film   je to více než slušný.   "Jaké bylo dát tomu   hajzlovi přes držku?? "   ta ředitelka byla dobrá :-)
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Opět díky Ivanu Reitmanovi   je tato komedie hodně   koukatelná a příběh o   drsném policajtovi v podání   Arnolda, který díky   vyšetřování musí   předstírat učitelé v   mateřské škole je velmi   zajimavá.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2011
Povedená akční komedie se   skvělým Arnoldem   Schwarzenegrem v hlavní roli.   Pobavilo mě jak si vyhrál s   těmi dětmi a neztratil   trpělivost. Příběh je moc   dobrý
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.2.2013
Jedna z těch o malinko   lepších komedií s Arnoldem   asi proto že tam nechybí i   trochu toho napětí a   akcičky.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.7.2009
je to slušná komedie spíš   pro děti ale slušná  
obsazení je   skvělé děj je dynamický   dobrá zábava
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
I takoví akční hrdinové   jako je Arnie si občas   potřebují odpočinout od   toho všeho střílení. Není   to zlé ale není to prostě   pravý Arnie.
payo1555
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.4.2012
Tento film jsem viděl   několikrát a ačkoliv nemám   filmy s Arniem moc rád, tak   tady jsem se bavil. To   spojení svalovce Arnieho a   dětiček, jak si s nimi   rozumí, docela mi to přišlo   vtipné. Ovšem napínavá   scéna v umývárně, tam se   děly věci.
lucymat
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.7.2010
Neříkám, že by Arnie   komedii nezvládl, ale v   takovémhle balení s   dětičkama okolo ho prostě   neberu. Na špek mu   neskočím.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.9.2023
Klasika z devadesátek.   Obrovitý Arnold ve školce   malých dětí rovná se   zákonitý úspěch. No v té   době asi jo, dnes už se   člověk spíš jen usmívá.   Zejména Arnoldovu   "herectví" :-)
satyr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2010
Arnold Schwarzenegger a jeho   utajený policajt,který   dělá vychovatele ve školce   je v této roli skvělý.Jindy   drsný a nekompromisní   polda,se musí sklonit před   malými dětmi.
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Arnie v úlohe policajta,   ktorý sa presadí do   škôlky.
Úvaha k   filmu je zaujímavá, ale muž   v škôlke medzi deťmi neni   až moc dobrý nápad.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.4.2008
Velice dobrá podívaná s   akčními a humornými prvky.   Film je napínavý a   zajímavý. Také film   oplývá dobrými hereckými   výkony.
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Schwarzanegger umí opravdu   lepší komedie, než Sly. A   jsem názoru že oba herci se   pro tento druh filmu nehodí.   Tady se to ale Arniemu   povedlo, je to vlastně   akční komedie, kdy se   nesmějete od začátku do   konce, ale je v tom i   kriminální zápletka, i   mrtvý v tomto filmu jsou, i   když je napočítáte na   prstech jedné ruky. Pak i   zranění, nejhůř dopadne   právě Arnie, který je   postřelen,jeho kolegyně   kterou srazí baba v autě,   matka hlavního záporáka.   Ale hlavní je že, to oba   rozchoděj a film končí s   úsměvem na tváři.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2011
Tak v téhle komedii Arnold   zazářil. Snad mu přálo   štěstí tvůrců, nebo ta   spousta nezkrotných dětí   okolo....ale zadařilo se.
Medousek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Komedie zaměřená spíše   pro dětské diváky,ale i   mně se celkem líbila,i když   jsem se nemohla zbavit   dojmu,že se Arnold   Schwarzenegger do dětských   komedií příliš nehodí...
leva2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2008
Ivan Reitman rozhodně   natočil mnohem veselejší   komedie, ale to neznamená,   že by byl proto Policajt ze   školy špatným filmem.   Schwarzeneggerův kamený   obličej se mezi řvoucí   caparty hodí, Pamela Reed je   v roli jeho parťačky   vyloženě kouzelná a film   jako celek působí solidním   dojmem. Veliká škoda, že si   už druhý den z toho člověk   nic nepamatuje...
Berny.GB
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.4.2007
Jeden z těch horších filmů   ve kterém hraje Arnold   Schwarznegr,teda né že by   natáčel dobré filmy(snad   kromě kultovního   Terminátora. Policajt ze   školky je takovou   nepodařenou béčkovou   komedií o policistovi,který   pracuje v utajení jako   učitel v mateřské školce.
janek85
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Můj první komentář jsem   smazal, protože jak jsem to   viděl před 3-4 lety, tak   teď mi to přišlo jako   podprůměrný film. Děj mě   teď přestal bavit. Teď mi   to připadá jako strašný a   nekvalitní film. Scény jsou   takové bez chuti, výkon   herců mi příjde takový   oničem, efekty taky nic moc a   děj jak by smet. A jak jsem   to teď viděl, tak mi to   přišlo celkově divné.   Prvních 10 minut jsem myslel,   že půjdu spát...20%
bud.spencer1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Fakt komedie pro děti. Je to   natočené tak aby to skvěle   pobavilo. Ale když to   porovnám s Komandem nebo   Terminátorem, tak si myslím   že nemusím dál mluvit. Ale   pro moment když si chce   člověk odpočnout tak je to   úplně ideální film.
dinuczka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.6.2008
Když mi bylo deset, byl to   můj hodně oblíbený   americký film. Teď už mi   moc nemá co říct. Je to pro   mě maximálně vzpomínka na   dětství :-)
Ale před   těmi 18 lety to byl dobrý   film. Nejspíš odstartoval   sérii amerických rodinných   komedií.
MADSpilkaPdy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2017
Dle mého milá rodinná   komedie s lehce akčními   prvky myslím že jsou horší   filmy a komedie tohle se   povedlo nechápu místní   hodnocení. Má to vtip akci a   i myšlenku:-)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih5025minih5025Cesta do hlubin študákovy duše (1939) 
Cesta do hlubin študákovy duše n
minih29268minih29268Rozpaky kuchaře Svatopluka (1984) [TV seriál] 
Rozpaky kuchaře Svatopluka n
minih51146minih51146Mariana, královna noci (2003) [TV seriál] 
Mariana de la Noche n
minih44435minih44435První úkol - Dračí srdce (1985) 
Long de xin n
minih22285minih22285Velká země (1958) 
The Big Country n
minih31217minih31217Vnadidlo (2000) 
Bait n
minih57668minih57668Babicovy dobroty (2008) [TV pořad] 
n
minih41871minih41871O Nesytovi (1994) [TV film] 
O Nesytovi n
minih39757minih39757Světák (2006) 
Man About Town n
minih120974minih120974Princezna a písař (2014) [TV film] 
Princezna a písař n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Policajt ze školky 2 (2016)

 Policajt ze školky 2 (2016)
Policajt ze školky 2 n
Kindergarten Cop 2
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Don Michael Paul

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

21 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - GEN

19:10 - 19:25

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Jumanji (1995)

17:15 - 19:30

126 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190660
Osobností: 698126
Fotografií: 765089
Plakátů: 377266
Obsahů a biografií: 178475

Poslední komentáře

Táta Hyda (2000) [TV epizoda]

Táta Hyda
Hyde najde svého otce, ale   ten se k němu zprvu moc nemá   a ještě lundá. Fez se   snaží okouzlit ženy   poblíž sebe, ale moc to   nejde a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Ať žijí duchové! (1977)

Ať žijí duchové!
Tady je skoro zbytečné něco   komentovat, protože tahle   sedmdesatková klasika mluví   dosti jasně sama za sebe.   Chytrý základní dějový   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Trable prcka Binka (1994)

Trable prcka Binka
Tak tohle bylo za mě hodně   špatný. Nelogický,   patetický, přehnané a   přeplácané. Za celý film   dva okamžiky, kdy jsem se   zasmál (s více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Siréna od Mississippi (1969)

Siréna od Mississippi
Pro mě neobvyklí snímek z   Belmondem žádná vtipná   scéna,žádna bitka   ,akce,humor prostě nic jen   romantika a nudné pasáže na   druhou více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Michael Strogoff (1975) [TV seri...

Michael Strogoff
Hodně povedená historická   televizní minisérie   natočená v nezvykle široké   koprodukci podle verneovky,   která u nás není možná   tolik více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jaroslav Janus

Janus Jaroslav

Ulrich Thomsen

Thomsen Ulrich

Můj bratr upír (Mein Bruder der Vampir)

Můj bratr upír
Mein Bruder der Vampir

Adriana Ugarte

Ugarte Adriana

Kim Swartz

Swartz Kim

Graham Beckel

Beckel Graham

Susan Jacks

Jacks Susan

Denise Ilktac

Ilktac Denise

Andrew Garfield

Garfield Andrew

Dovolená na úrovni

Dovolená na úrovni
Dovolená na úrovni

Naposled navštívené:
Jaroslav Janus

Janus Jaroslav

Ulrich Thomsen

Thomsen Ulrich

Můj bratr upír (Mein Bruder der Vampir)

Můj bratr upír
Mein Bruder der Vampir

Adriana Ugarte

Ugarte Adriana

Kim Swartz

Swartz Kim

Graham Beckel

Beckel Graham

Susan Jacks

Jacks Susan

Denise Ilktac

Ilktac Denise

Andrew Garfield

Garfield Andrew

Dovolená na úrovni

Dovolená na úrovni
Dovolená na úrovni