Duben
ohodnotit

Poslední kondor

Dung fong tuk ying

Další název:
Eastern Condors
Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
93 minut

Obsah filmu Poslední kondor

 
Tajná mise. Skupina zločinců. Vietnam. To jsou ingredience filmu „Poslední kondor”. Americká armáda chce zničit zbraně, které Vietnamci ukryli. Složí skupinu z bývalých zločinců, kteří mají úkol provést. Za splnění jim nabídnou odměnu: svobodu a peníze. Splnění akce bude provázeno neskutečnými překážkami a obtížemi. Podaří se tato podivná armádní mise?

Zdroj: IKO Cable

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Poslední kondor >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2010
Po pořízení snímku jsem toužil od chvíle,   kdy jsem v dokumentu o bojových filmech viděl   část závěrečného souboje, kde mě zaujal   nejen výborný boj, ale také podle mě   výtečná hudba.
Film je bezesporu inspirován   zejména Tuctem špinavců, jen zpracován   východním způsobem. Hongkongského humoru tu   skutečně není tolik, někdy je hodně drsný   (smrt Kokty, mělo-li to být i   "vtipné"); boje a některé likvidace   protivníků tradičně na vysoké úrovni, někdy   s hodně velkou nadsázkou (Hungův šplh na strom   s pomocí nožů; pérování). Překvapilo mě   složení výsledně přeživších.
Hugin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.12.2010
Kung-fu souboje jsou, především v podání   Sammo Hunga, Biao Yuena a Wah Yuena, na úrovni   jaká je u většiny asijské produkce zvykem,   takže více než kvalitní. Oni to ti kluci   šikmoocí ani jinak neumí. Mimo to, by se našlo   i pár dobrých vychytávek, jako třeba   zabíjení řapíkem listu, scéna z hadem apod.,   a hlášek. Odkazy, či spíše použité scény z   jiný filmů, sice nepotěší, ale alespoň   donutí diváka přemýšlet, kde to či ono už   viděl, bylo toho dost, Lovec jelenů, Rambo   II…. Hongkongský „humor“, jež považuji za   jedinou závažnější vadu na asijské   kinematografii, byl pro tentokráte dosti   upozaděn, přesto se i zde několik trapností   vyskytlo, postava Kokty, strýček magor nemagor,   a několik dalších.
Celkově se však jedná o   typickou akční béčkovou produkci osmdesátých   let, či-li pro mne slabota, obsahující obvyklé   aspekty, jako je např. přehršel mrtvých po   jednom výstřelu, naprosto přesná muška těch   „kladných“ a vychýlená mířidla těch   „špatných“, hrdinské kecy, výbuchy,   zpomalovačky atd., což všechny klady   přebíjí.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190629
Osobností: 698013
Fotografií: 764548
Plakátů: 376954
Obsahů a biografií: 178409

Poslední komentáře

Dlouhé horké léto (1985) [TV fil...

Dlouhé horké léto
Toto remake z roku 1985 se mi   líbilo více než původní   film z roku 1958.Film má   lépe a zajímavěji   propracovaný   scénář,herecké výkony více >

Autor: Pala

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10