Duben
ohodnotit

Prezidentské volby [TV film]

Game Change

Rok:
2012
Délka:
118 minut
„Kampaň Johna McCaina v roce 2008.“

Obsah filmu Prezidentské volby

 
Film byl natočen na motivy bestselleru Marka Halperina a Johna Heilemann a nabízí pronikavý pohled do zákulisí prezidentské kampaně Johna McCaina v roce 2008, od chvíle, kdy si vybral guvernérku Aljašky Sarah Palinovou coby kandidátku na viceprezidenta až po konečnou porážku ve volbách. Příběh, který přezkoumává určující moment politiky Spojených států vypráví McCainův stratég Steve Schmidt. Režie Jaye Roache a scénář Dannyho Stronga slibuje kvalitní filmový zážitek.

Zdroj: HBO Europe

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Prezidentské volby >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

olgab
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.9.2012
Výborný film,který mapuje prezidentskou kampaň   v USA se všemi jejími záludnostmi.Julianne   Moore a Woody Harrelson podali excelentní   výkony.
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.7.2012
Politika jako show
Tohle že byl jen tv film?Tento snímek by klidně   mohl jít do kin a bez ostudy.Ve filmu vidíme   zákulisní politické hry,které se připravují   pro obyčejné voliče.Cíl je jasný-vyhrát   volby.A tak politik,který neví rozdíl mezi   severní a jižní Koreou,musí být alespoň   charismatická osobnost a chovat se jako   superstar.
Prezidentské volby mohou sledovat jak   diváci,kteří se výrazně zajímají o   politiku,tak i diváci,kterým je toto téma   naprosto lhostejné.Protože toto drama vás   vtáhne do politického předvolebního kolotoče   a už nepustí.
Julianne Moore předvádí   vynikající koncert charismatické ambiciózní   političky,která však nemá potřebný   všeobecný rozhled o základních   politických,ekonomických a právních   aspektech.Výrazně jí sekunduje Ed Harris a   především Woody   Harrelson.Příjemné,výborné, nenudné   politické drama.


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Ed HarrisJulianne MooreJulianne Moore,  Woody HarrelsonEd Harris, Woody Harrelson
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697949
Fotografií: 764412
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178359

Poslední komentáře

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Smůla (1972)

Smůla
Trochu slabá gangsterka bez   drsnější scény ,sice tam   pár scén se střelbou bylo   ale jen hodně krátkých a   přehlédnutelných,hodně se   tam více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10

Kellyho hrdinové (1970)

Kovbojka

Kellyho hrdinové
se dá udělat asi ze všeho,   což dokládá tento film z   druhoválečných kulis.   Ocenit možno aspoň trochu   dobové reálie, oproti   dnešním více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10