Duben
ohodnotit

Profesor v ringu

Here Comes the Boom

Další název:
Das Schwergewicht
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
105 minut
„Středoškolský učitel se stává úspěšným zápasníkem smíšených bojových umění.“
Popis / Obsah / Info k filmu Profesor v ringu
Snímek Profesor v ringu vypráví příběh bývalého zápasníka Scotta Vosse (Kevin James), dvaačtyřicetiletého apatického učitele biologie krachující střední školy. Když hrozí, že kvůli škrtům v rozpočtu bude zrušen i hudební program a s ním bude propuštěn i jeho učitel (Henry Winkler), začne Scott načerno vydělávat peníze coby zápasník smíšených bojových umění. Všichni ho ale mají za blázna, především pak školní zdravotnice Bella (Salma Hayek) – během své mise však získá něco, co vůbec nečekal a stane se senzací, která sjednotí celou školu.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 11.01.2014 HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Profesor v ringu
V komedii Profesor v ringu je bývalý vysokoškolský zápasník Scott Voss (Kevin James), nyní 42letým apatickým učitelem biologie na upadající střední škole. Když hrozí, že škrty ohrozí hudební program a dočasně propustí učitele (Henry Winkler), Scott začíná vydělávat peníze melouchy jako zápasník bojových umění. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott při svém hledání získá něco, co nikdy nečekal; stane se senzací, která dá dohromady celou školu.
Falcon


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Profesor v ringu
Bývalý zápasník Scott Voss se stal po ukončení vysoké školy učitelem biologie. Scott byl žáky oblíbený, stal se dokonce učitelem roku, během let se ale jeho nadšení a ambice vytratily. Nyní je mu 42 let, je líný a nedochvilný. Předávání vědomostí studentům považuje za poměrně zbytečnou činnost. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Všichni si myslí, že se zbláznil, především pak školní zdravotní sestra Bella. Ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady.

Zdroj: Nova


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Vysílací čas vyhrazený pro kan...

14:30 - 15:00

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Vše, co zůstává k vidění

14:10 - 15:05

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:30

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:35 - 15:35

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10